Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wout Weghorst rondt ‘buitengewone en opmerkelijke transfer’ af

Laatste update:

Wout Weghorst keert definitief terug in de Bundesliga. De spits van het Nederlands elftal wordt door Burnley het komende seizoen verhuurd aan TSG Hoffenheim. Het is voor Weghorst zijn derde uitleenbeurt sinds hij onder contract staat bij de Premier League-promovendus. Eerder werd hij bij Besiktas en Manchester United ondergebracht.

"Ik denk niet dat ik overdrijf als ik deze transfer opmerkelijk en buitengewoon noem. Dat is het in ieder geval voor ons wel", aldus Hoffenheim-directeur Alexander Rosen. "Het feit dat een spits met dit cv en deze opties heeft besloten om naar Hoffenheim te komen, toont aan dat de club ook bekende spelers aantrekt. We hebben gekozen voor een speciaal profiel en waren al enkele weken bezig. We denken dat zijn mentaliteit, ervaring en doelgerichtheid het hele team een boost zal geven."

Ook Weghorst is content met zijn nieuwe werkgever. "Ik heb de afgelopen weken veel nagedacht over mijn toekomst", aldus de aanvaller. "Er waren meerdere opties, maar de clubleiding van Hoffenheim heeft zich enorm ingezet voor mijn komst en veel waardering uitgesproken. Dat heeft indruk op mij gemaakt. Ik wil het in mij gestelde vertrouwen op het veld terugbetalen en mijn steentje bijdragen om het tot een zo succesvol mogelijk seizoen te maken."

Met Weghorst haalt Hoffenheim en bewezen doelpuntenmaker in huis. Eerder was de aanvaller in dienst van VfL Wolfsburg 59 keer trefzeker in 118 optredens. Het leverde hem een transfer naar Burnley op, maar bij de Engelsen wist hij nog niet te imponeren. Voor the Clarets noteerde Weghorst tot dusver slechts 20 wedstrijden, waarin hij goed was voor 2 goals en 3 assists. Bij Hoffenheim is hij de opvolger van de naar RB Leipzig vertrokken Christoph Baumgartner. Weghorst gaat spelen met rugnummer 10.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had nooit bij Besiktas weg moeten gaan. Deed het daar meer dan prima.

9 augustus 2023 om 10:44

Natuurlijk wel, hij heeft mogen snuffelen in de PL en gaat nu Bundesliga spelen. Dat is natuurlijk een stuk beter dan het niveau in Turkije

9 augustus 2023 om 10:47

Niet meegekregen hoe Weghorst zich het afgelopen halfjaar bij United zich gedroeg? Dat was zijn absolute droom man om daar te spelen, daar zal 'ie 100 geen spijt van hebben.

9 augustus 2023 om 10:49

Haha, er zijn denk ik weinig spelers die liever bij Besiktas blijven als Man Utd voor de deur staat.

9 augustus 2023 om 10:49

Misschien vond hij het avontuur bij United persoonlijk belangrijker dan het prima doen in de Turkse league? Een speler van zijn kaliber zou toch überhaupt bijna nooit deze kans krijgen.

Hij gaat laten zien dat hij de koning is. Ga ervan uit dat Woutje gaat knallen hiero, Bundesliga kent ie op zijn duimpje.

9 augustus 2023 om 11:17

Denk ook dat hij het goed gaat doen vanwege Bundesliga ervaring, en heeft natuurlijk weer wat meer ervaring opgedaan na zijn tijd bij Wolfsburg. Maar om dit nou een buitengewone transfer te noemen gaat mij toch wat ver, denk dat subtop Bundesliga gewoon zijn niveau is

9 augustus 2023 om 11:24

Alleen was Hoffenheim afgelopen seizoen, en volgend seizoen waarschijnlijk ook, geen subtop Bundesliga. Die waren gewoon een degradatiekandidaat afgelopen seizoen, en dan is een spits met het cv van Weghorst best een buitengewone transfer. Ik had zelf ook verwacht dat Wout het wel wat hogerop zou zoeken, maar blijkbaar niet.

9 augustus 2023 om 11:32

Hoffenheim heeft een minder jaar gehad maar Anders gewoon subtop. Laten we niet gaan doen alsof dit een stunttransfer is voor hun, gewoon wout's niveau dit

9 augustus 2023 om 11:42

Hoffenheim had een minder jaar afgelopen seizoen. Best wel opmerkelijk met spelers als Angelino, Baumgartner, Kramaric etc in de ploeg, maar normaliter is het wel gewoone en middenmoter.vergelijkbaar met Wolfsburg waar die eerder voor speelde. Af en toe een uitschieter naar boven of onder, maar over het algemeen toch gewoon vrij stabiel in de middenmoot.

9 augustus 2023 om 11:45

Misschien ben ik wat te positief door dit subtop te noemen, maar verwacht ze toch in ieder geval wel in het linkerrijtje en ik vind dat het niveau van weghorst, niet heel veel hoger ligt. Kwam duidelijk tekort voor ManU. Dus dit lijkt me nog steeds een redelijk normale transfer te noemen en niet buitengewoon

Nou nou, vind dat de TD van Hoffenheim overdrijft. Weghorst is juist voor het niveau subtop/middenmoot en is echt geen 'grote' naam. Als Dabbur en Behbou hun oude niveau Halen dan bankt weghorst ook nog

9 augustus 2023 om 11:17

Ik citeer; "eerder was de aanvaller in dienst van VfL Wolfsburg 59 keer trefzeker in 118 optredens". Weinig spitsen die 1 op 2 lopen bij de middenmoot. Buiten dat heeft hij bij Manu gespeeld en in de kwartfinale van een WK gescoord. Dat is best een grote naam dus.

9 augustus 2023 om 11:23

Grote naam omdat hij een grote meme is misschien. In engeland neemt niemand m serieus omdat hij 0 keer heeft gescoord en over het wk wordt ie nos steeds belachelijk gemaakt om zn doorgesnoven blik richting leo

9 augustus 2023 om 11:30

Iemand kan prima scoren op een WK en nog steeds belachelijk worden gemaakt vanwege een blik naar iemand. Duidelijk dat dat laatste voor jou de graadmeter is voor iemands kwaliteiten.

ON: ik denk dat Weghorst gewoon weer prima statistieken gaat neerzetten in de BL. Al zou hij 1 op 3 lopen komend seizoen, heeft hij het top gedaan. De PL was gewoon niet voor hem weggelegd, daar hebben meer voetballers last van gehad.

Er wordt helaas vaak gedaan alsof Weghorst een hele matige speler is. Natuurlijk is het geen geweldige voetballer, maar als je kijkt naar zijn statistieken bij Wolfsburg, 59 goals in 118 wedstrijden.. Exact 0,5, en dat is niet in een kleine competitie. Dat zijn cijfers die heel weinig spitsen halen.

Na het dode Wolfsburg gaat Wout nu voor een dorp met 3.272 inwoners? De Bundesliga is natuurlijk prachtig maar er zijn toch betere plekken om te vertoeven in Duitsland.

Jammer dat Ajax hem niet heeft gehaald. Had hem wel als stormram en voorbeeld voor anderen willen zien. Zijn passie vind ik aanstekelijk. Geen mooie en goede voetballer maar wel eentje met een fantastische mentaliteit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren