Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wout Weghorst gaat volledig door het lint na wissel en slaat de dug-out

Laatste update:

Wout Weghorst was ogenschijnlijk niet blij met de keuze van zijn trainer om hem te wisselen. De Nederlandse spits moest na 68 het veld ruimen voor Andrej Kramaric, die vervolgens ook nog scoorde.

Lang leek het Bundesliga-duel tussen TSG Hoffenheim en FC Köln in een doelpuntloos gelijkspel te eindigen. Hoffenheim-trainer Pellegrino Matarazzo besloot daarom Weghorst te vervangen door Kramaric.

Daar was de 31-jarige goaltjesdief het op zijn zachtst gezegd niet mee eens. Weghorst schreeuwde het hele stadion bij elkaar en sloeg vervolgens ook nog tegen het dak van de dug-out aan.

Uiteindelijk was het Köln dat de score opende na 80 minuten spelen. Max Finkgrafe krulde een vrije trap buiten bereik van doelman Oliver Baumann en maakte zo zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

Het bleek uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning. In de blessuretijd maakte Kramaric, die Weghorst verving, er door middel van een dropkick in de zestien nog 1-1 van.

Weghorst speelt sinds het begin van dit seizoen voor Hoffenheim, dat hem tot aan het einde van het seizoen huurt van Burnley. De Duitse ploeg betaalt anderhalf miljoen euro om van zijn diensten gebruik te mogen maken.

Voor Hoffenheim maakte hij tot dusver vijf Bundesliga-treffers. De club staat achtste op de ranglijst en had bij een overwinning op Köln zelfs de zevende plek kunnen overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit die passie waarvoor sommigen hem in het Nederlands elftal willen

11 februari 2024 om 22:09

Passie passie, met alle respect dit is gewoon een doorgedraaide s….. . Hij speelde als een natte krant en wist geen potten te breken. Mooie van alles is, als je als zo een gek het veld verlaat met alle bombarie en je concurrent die jou plaatst neemt op het veld, hem er lekker in poeiert. Heerlijk

11 februari 2024 om 23:23

"Met alle respect" Ja, heel veel respect heeft je eerste zin hoor haha.
Heb je wedstrijd dan gezien? Weghorst speelt prima en is nu zelf spits nummer 1 (al ben ik van mening dat hij beter als wisselspeler kan fungeren en nu lekker 5-3-2 spelen zonder hem in de basis)

Nja als je vervanger binnen 30 minuten weet te scoren blijkt de coach toch gelijk te hebben gehad.

11 februari 2024 om 21:59

Maar wat als je de 31e minuut dat je op het veld staat scoort?

11 februari 2024 om 22:11

Maar wat als je alsnog niet scoort en het eindigt in een remise. Of sterker nog, verlies..

11 februari 2024 om 23:15

Ja daarom. Gekke beredenering van Melo05. Er wordt zoveel gewisseld en met elke wissel hoop je het spel te verbeteren

12 februari 2024 om 00:43

Exact, en het bleek te werken toen Wout eruit werd gehaald voor zijn directe vervanger.
Daarnaast, je ziet toch ook wel de komedie en ironie van de situatie in? Neem het niet te letterlijk maat. Gesproken over gekkigheid.

12 februari 2024 om 01:47

We zullen het niet weten, Weghorst had misschien nog wel 2x gescoord.
Soms heb je zo'n wedstrijd dat je voelt dat het gaat lukken.
Als je dan eruit moet kan het bij temperamentvolle personen nog wel eens te ver gaan. Niet goed, moet ie sorry voor zeggen en dan is het wel oké.

Een paar jaar geleden vond ik Wout een harde werker, alles gevend, en eigenlijk wel goede eigenschappen hebben. Maar deze is echt volledig omgeslagen. Dit gedrag ook...zo onsportief naar je eigen spelers toe. Zou hem niet graag in mn ploeg willen hebben./

11 februari 2024 om 21:05

Je weet natuurlijk niet hoe hij in de groep ligt.
Misschien kan iedereen wel prima overweg met hem en is hij de beste vriend van iedereen.
Gedrag mag uiteraard wat milder.

11 februari 2024 om 21:22

@ricottofc, als iemand goed in de groep ligt, hoor je dat wel hoor. Zeker bij jongens die al een bepaald imago hebben. Dan komt er een keer in de zoveel tijd een artikel met speler x die vind dat Lang/memphis/ziyech echt een fijne jongen is om mee te werken. Wout omschrijft zichzelf ook als buitenbeentje in de groep, dat klinkt ook niet echt als iemand die met de hele groep kan.

11 februari 2024 om 23:18

Jq, inderdaad RicottoFC. Je hoort van veel spelers dat Wout goed in de groep ligt. Vraag maar bijvoorbeeld aan Daley Blind.
Jongens, het is maar 1 bericht waarin hij ff boos is. Over de rest van de wedstrijden hoor je niets. Dus beetje gek van genieterr om dit nu te zeggem

Middelmatige spits die door gebrek aan beter Oranje spits is geworden en nu naast zijn schoenen loopt. Hoop dat ze hem thuis laten voor het Ek en gewoon Luuk de Jong meenemen

11 februari 2024 om 20:46

Koeman heeft vorige week al duidelijk aangegeven dat Luuk niet meegaat deze zomer.

11 februari 2024 om 20:48

Brobbey, Memphis en Zirkzee dan. Laat deze clown ajb thuis.

11 februari 2024 om 20:52

En Malen niet te vergeten

11 februari 2024 om 20:54

En Gakpo, maar die is wel wat beter als hij van links komt.

11 februari 2024 om 22:51

En Dallinga

11 februari 2024 om 23:25

Totdat de """clown""" weer passie in Oranje gooit en weer doelpunten maakt. Dat staan we weer allemaal te juichen. Gewoon lekker mee nemen als wisselspits. Prima spelers en pinchhitter.

12 februari 2024 om 02:23

Welke passie? Deze clown aub ver en ver weghouden van oranje. Gaat alleen maar de groep proces verpesten, moet je niet bij willen hebben. Sinds zijn twee doelpunten tegen Argentini√£¬ę en transfer naar Man Utd is hij totaal naast zijn schoenen gaan lopen.

11 februari 2024 om 20:47

Luuk hoeft geen eens. We hebben met Brobbey en Zirzkee genoeg. Evt. ook nog Dallinga achter de hand. En Gakpo of Depay kan ook nog in de spits. Ik zie geen enkel reden om deze middelmatige malloot van een Weghorst mee te nemen. En nee hij is geen kopspecialist ondanks zijn lengte. Tegen Argentini√ę waren zowat de enige kopgoals in zn carri√®re

11 februari 2024 om 21:17

Tegen Argentini√ę was de eerste goal van Weghorst een kopgoal maar de tweede niet, dat was een schuiver over de grond vanuit de draai.

11 februari 2024 om 23:28

Weghorst maakt genoeg doelpunten met z'n hoofd. Ook is hij op andere gebieden sterk. Weghorst is niet de beste speler ter wereld, maar nu is Weghorst een goeie speler voor Oranje. Wanneer we weer een Van Persie, Nisterooij, Kluivert, etc., kijken we weer verder.

11 februari 2024 om 21:57

Hoe vaak moet Luuk nog aangeven dat hij niet meer voor Oranje uit komt?

11 februari 2024 om 23:31

Gaat Luuk niet meer voor Oranje uitkomen? Jammer hoor. Maa ik weet het nog niet zeker. Misschien nog maar een keertje vragen...

als je dit bij ons maar laat Wout, wanneer je in het mooie rood komt te spelen

Que miras Bobo!

Blijf het zeggen Woutje Weghorst blijft een heel naar mannetje. Vol ‚Äúpassie‚ÄĚ zeggen ze dan, ook nog eens een hele matige spits.

11 februari 2024 om 20:48

Inderdaad... op die manier is de gemiddelde doorgesnoven hooligan ook een "vol passie" lol

11 februari 2024 om 20:57

Er een bekende gezegde.. er is een dunne "lijn" tussen passievolle zijn en psychopathische zijn.. daarmee suggereer ik niet dat Wout dat is... Ik haal alleen een Quote aan.We hebben Memphis en daarnaast met Zirkzee en Brobbey ook talentvolle spelers voor in de spits. Zullen we Weghorst maar eens gaan bedanken voor bewezen diensten? Heeft echt wel zijn waarde gehad, ook in de afgelopen kwalificatie, maar dit mag toch wel klaar zijn in Oranje.

11 februari 2024 om 20:50

Ik hoop het zo, maar Koeman lijkt te veel vast te houden aan bekende namen. Spelers als Weghorst, maar ook een de Roon hoeven gewoon niet in Oranje. Je hebt gewoon veel betere alternatieven voor handen

11 februari 2024 om 20:55

Ja, ook op het middenveld is inmiddels genoeg keuze.weghorst zal wel mee gaan naar het EK, want Koeman wil het altijd ''met deze'' groep doen en past maar weinig nieuwe spelers in tot er een nieuwe cyclus begint. Tijdens de Nations League zal hij dan wel weer nieuwe spelers uit gaan proberen.

Hadden wij maar een speler met zoveel gif in zijn flikker…

Vind het eerst wel mooi die passie van hem, maar hij is een er een beetje in doorgeslagen daarin,waardoor het nu irritant en nep overkomt, hoop dan ook dat hij niet mee gaat naar het Ek

Dat is grensoverschrijdend gedrag Woutje! Oppassen maat, want als jij niet mee kan naar het EK word heel Nederland Depressief.

Mensen lekker bashen op Wout, zo makkelijk. Maar dat is hoe het gros van de mensen acteert, kuddegedrag. Kan Wout wel waarderen. Bij Wolfsburg (geloof ik) deed het het erg goed in de Bundesliga. Prima spits wanneer hij in z’n kracht gebruikt wordt. Acteert hij passie? Geen idee. Lekker belangrijk. Heb liever iemand die passie acteert dan een over het paard getilde diva die zonder zich te schamen uitstraalt dat hij de grote ster is maar uiteindelijk niet brengt waarvoor hij betaalt wordt.

11 februari 2024 om 23:34

Eens! Lekker makkelijk zo'n artikel plaatsen als het een keer 'fout' gaat en makkelijk om hier weer iets over te zeggen. Passie is zeldzaam. Geef Oranje maar zo'n sterke speler due altijd door gaat en het team stimuleert!

12 februari 2024 om 01:00

Jij bent echt uniek! Het zwarte schaap in een kudde van zwarte schapen!

Weghorst is er teveel in gaan geloven dat hij gaat acteren. Dan krijg je dit theatrale gedrag. Dieptepunt is als hij een leeuw imiteert in Oranje. Zie liever spelers die zichzelf zijn, introvert of extravert.

Vind Weghorst een dramaqueen. Vond het een toffe speler voorheen en deed het echt goed bij Wolfsburg. Maar laatste tijd en ook in Oranje vind ik hem echt anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren