Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wout Weghorst emotioneel na eerste Premier League-goal

Laatste update:

Wout Weghorst heeft zaterdagmiddag zijn eerste Premier League-goal gemaakt. De aanvaller schoot Burnley op bezoek bij Brighton & Hove Albion halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong. De treffer deed veel met Weghorst, die naar de cornervlag rende en zichtbaar geëmotioneerd was. Burnley strijdt tegen degradatie en hoopt de laatste plek zaterdag af te doen aan Watford.

Het was de vierde wedstrijd op rij waarin Weghorst aan de aftrap begon bij Burnley sinds zijn komst deze winter. Ook tegen Watford, Manchester United en Liverpool begon hij in de basis. Weghorst schoot zichzelf halverwege de eerste helft op het scorebord, toen hij fraai afrondde op aangeven van Connor Roberts. Laatstgenoemde trok de bal vanaf de rechterkant van het veld voor het doel en zag hoe Weghorst knap raak schoot in de korte hoek.

Weghorst sloeg na de treffer zijn handen voor zijn ogen en werd bij de cornervlag bedolven onder zijn ploeggenoten. Burnley stond voorafgaand aan het treffen met Brighton op de laatste plaats met 14 punten uit 21 duels. Concurrent Watford, dat op hetzelfde moment een uitwedstrijd speelt tegen Aston Villa, kan bij een overwinning worden ingehaald. Burnley speelde bovendien twee wedstrijden minder. Nummer zeventien Newcastle United hield eerder op de middag West Ham United knap op een 1-1 gelijkspel.

Opvallend genoeg weet Weghorst de laatste jaren alleen van binnen de zestien te scoren. Het was de 83ste goal van de spits sinds 14 april 2017, meldt Opta. De laatste keer dat de aanvaller trefzeker was van buiten het strafschopgebied was op 5 april namens AZ tegen Ajax. In het shirt van de Alkmaarders kwam hij in totaal tot 35 competitietreffers. Bij VfL Wolfsburg noteerde hij 59 doelpunten in competitieverband.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 februari 2022 om 17:00

Nou, netjes... Ik vind weghorst een ontzettende acteur die al jaren z'n best doet om ieder moment aangrijpt om een B-acteur uit te hangen. Altijd dat gespeelde. Vind het een verschikkelijke vent, bah.

19 februari 2022 om 17:15

Toen die bekerfinale met AZ vond ik wel onwijs triest hoor, voor elke camera op z’n knieën net doen alsof z’n gehele familie gedeporteerd was. Kijk wat hij nu presteert is echt ontzettend knap maar door dat voorval kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat hij toch goed weet waar de camera’s staan om z’n image te bouwen.

19 februari 2022 om 17:17

Wout is onze Nederlandse Christiano Ronaldo man. Niet qua kwaliteiten, maar die gozer is zo obsessief met alles. Prachtig om die passie te zien. Bij AZ was hij ook elke training en wedstrijd degene die volgas gaf. Ik heb nog nooit een spits (en weinig spelers in het algemeen) zo hard zien werken. Geloof er geen seconde van dat dat gespeeld is. Het is gewoon een hele extreme persoonlijkheid

19 februari 2022 om 17:18

Dit is juist totaal niet gespeeld, dit is gewoon hoe hij is. Zo was ie als klein jochie al bij de amateurs.

19 februari 2022 om 17:59

@basdemanaz! Want iedereen hier kent Valentijn Driessen en Raiola. Zelf heb ik niks tegen Weghorst maar om te zeggen je mag niet iets van iemand vinden omdat je hem niet kent dat gaat me iets te ver

20 februari 2022 om 12:03

En wat heb jij bereikt?

Mooi werk woutje .op naar de volgende.

Ik zou ook janken als ik met Erik Pieters moest voetballen

19 februari 2022 om 16:46

Nee dat zou je niet. Jij moet het hoogstwaarschijnlijk doen met de plaatselijke amateurs

19 februari 2022 om 16:51

Denk dat Pieters serieus onze linksback kan worden op het WK.

19 februari 2022 om 16:56

Je zou wel willen, op welk niveau spel je zelf? Daarnaast speelt Pieters zich al jaren in de basis,de beste man speelde al bijna 250 PL wedstrijden. Denk je niet dat hij dan best wel wat kan?

19 februari 2022 om 17:13

Sorry jongens, ik zal geen grapjes meer maken over ons Erikje! Hup Burnley

19 februari 2022 om 17:19

Als je het maar weet! Van onze lieve heer Erik Pieters blijf je af. Volgende keer een ban.

19 februari 2022 om 17:24



Begrijpelijk. Kan niet wachten om hem te zien schitteren in Qatar. Zie hem al flitsen langs de linkerflank met de hete zon op zijn kalende bolletje.

19 februari 2022 om 17:31

Dat klinkt al beter.
En JUICHEN! Als onze verlosser de bal krijgt en een geweldige rush langs 6 personen maakt en vervolgens in het netje legt.

20 februari 2022 om 11:37

Wat is dit voor onzin allemaal...
Je mag je mening niet geven omdat je iemand niet persoonlijk kent...
Ik lees hier zoveel shit van jullie...
Bah bah wat een domme reacties discussies hier....
Beter houden jullie allemaal je mond want jullie kennen niemand maar hebben overal mening over bah bah..
En weghorst verdient een oscar elke x weer wat een nep figuur pfff

19 februari 2022 om 18:03

Denk meer huilen van het lachen omdat Veltman zijn directe tegenstander was. Dat is nog ff een paar niveautjes lager dan Pieters.

Kom op Wout, anders word er volgende keer met tissues gezwaaid ;-)
Laat ze maar zien wat scoren is!!

19 februari 2022 om 18:15

Hoe dom ook van Newcastle door Wood voor 30 miljoen te kopen, terwijl ze Weghorst konden halen voor 14... Nu versterkt Newcastle alleen maar de concurrent Burnley door ze de mogelijkheid te geven Weghorst te kopen. Hoe erg kun je in eigen voet schieten...

De Nederlanders zijn weer lekker bezig op de voetbalvelden. Lekker bezig weghorst!

Welke uitgever de rechten heeft gekocht voor het uitbrengen van het jongensboek over Wout Weghorst heeft goud in handen want wat leeft hij een voetbaldroom. Ik hoop ten zeerste dat Burnley zich, met behulp van Wout Weghorst's onvermoeibare werklust, zich weet veilig te spelen dit seizoen.

19 februari 2022 om 16:48

De avonturen van Wout Wappie Weghorst, als dat geen bestseller wordt weet ik het ook niet meer.

19 februari 2022 om 17:31

Altijd maar weer dat Wappie erbij halen. Fijn dat je iemand zijn hele persoonlijkheid aan 1 politiek standpunt ophangt. Heel volwassen van je consy. Laat die man lekker tegen het coronabeleid zijn net zoals dat er mensen zijn die er voor zijn. Je 16 likes geven al aan dat er nog meer zijn die zo denken. Los van dat geweldig hoe deze jongen het maximale uit zijn carriere heeft weten te halen.

19 februari 2022 om 18:01

Ach Shiraz, hij mag toch best wel benoemen dat Wout op z'n minst 'controversiële' dingen heeft gezegd. Net zoals Wout mag zeggen dat hij het er allemaal niet mee eens is (hoe stom ik dat zelf ook vind). Verder wel mooi voor hem dat hij dit weet te bereiken, had ik niet verwacht toen ik 'm bij Heracles zag. Toonbeeld van doorzettingsvermogen.

19 februari 2022 om 18:46

Nou Shiraz, het was de afgelopen jaren nu ook niet alsof Wout zelf niet die standpunten naar voren bracht. Een logisch, let op ik zeg niet goed, gevolg dat mensen dat dan gaan benoemen.

Mooie gozer haha, het is em gegund

Ik ben door de jaren heen Weghorst echt gaan leren waarderen. Eerst vond ik het in de Eredivisie een beetje een irritante vent in het veld, die altijd nogal overdreef. Echter ben ik het later meer gaan zien als de ongekende passie en drive die gewoon echt in hem zit, en daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Hij haalt er met zijn inzet en werklust echt het maximale uit en presteert boven mijn verwachtingen in het buitenland. Hopelijk houdt hij Burnley erin.

Netjes Woutje. Eerste goal doet altijd iets. Nu hopen dat die last eraf is bij je en op naar meer

Bij de 2e goal ook zeer belangrijk. Hij is echt gemaakt voor onderkant PL. 90 minuten lang beuken en sleuren. Ook een prachtige goal.

Vergeet Depay; Woutje en Luuk voorin met 4-4-2.

19 februari 2022 om 17:13

Goede reden om geen interland voetbal te volgen.Drie van die galbakken voor in.

19 februari 2022 om 18:05

In welke wereld is Luuk een galbak, dat is juist een lieve jongen? Of is het omdat hij veel goals in blessuretijd tegen je clubje heeft gemaakt.

Iemand die deze wedstrijd kijkt? Ik zie 0-3 met een xG van 0,24, dat is wel heel knap haha!

Woutje. Ik zal het mis hebben, maar alles komt zo nep over. Zijn maniertjes, altijd richting camera. Ik hou niet van dit soort figuren. Dit heb ik ook bij bijvoorbeeld Simeone.

Maar goed, als zijn carriere eindigt zie ik hem wel verschijnen als emotionele verloren zoon van Ludo Sanders.

19 februari 2022 om 19:03

Haha als je dat kijkt ben je echt triest

Benieuwd hoeveel die er nog gaat maken. Misschien is die wel irritant of een beetje een aparte, maar toch doet ie z'n werk goed.

Valt me overigens ook op dat Burnley pas 29 tegendoelpunten heeft. Voor de positie waar ze staan is dat helemaal niet zoveel

Wout Weghorst. Overal waar die naartoe gaaat maakt hij zich waar. Wat een top prestatie van meneertje Weghorst. Zou toch wat zijn als ze dankzij hem uit de degradatie zone eruit komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren