Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wonderschone treffer van Saka hoogtepunt bij comfortabele zege Engeland

Laatste update:

Engeland heeft zijn uitstekende start in de EK-kwalificatie een passend vervolg gegeven. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate was dankzij treffers van Harry Kane en Bukayo Saka met 2-0 te sterk voor Oekraïne. Engeland heerste op Wembley, al kwam het in eerste instantie lastig door de verdediging van de bezoekers heen. Na de openingstreffer van Kane was het hek van de dam. Engeland staat na de eerdere overwinning op Italië (1-2) nu met zes punten uit twee wedstrijden bovenaan in Groep C. Oekraïne, dat pas één wedstrijd speelde, staat voorlopig laatste.

Jordan Pickford begon onder de lat bij de Engelsen. De doelman van Everton zag van rechts naar links Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire en Chilwell voor zich. Het middenveld werd gevormd door Bellingham, Jordan Henderson en Declan Rice. Saka was de rechtsbuiten, terwijl spits Kane James Maddison aan zijn linkerkant zag. Aan de kant van Oekraïne stonden onder meer sterspelers Oleksandr Zinchenko en Mykhaylo Mudryk aan de aftrap. Roman Yaremchuk fungeerde als diepe spits.

In de achtste minuut claimde Harry Kane een strafschop na een vermeende overtreding van Oleksandr Svatok. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük vond het echter niet genoeg. Aan de andere kant leek Yaremchuk op weg naar de 0-1, maar de vermoedens van de aanwezigen bleken correct: buitenspel. Engeland had het in eerste instantie lastig met de stugge Oekraïners. Toch kwam Kane na een half uur spelen dichtbij. De spits van Tottenham Hotspur deed tevergeefs een acrobatische poging om een voorzet binnen te werken. Engeland klopte steeds nadrukkelijker op de deur en tien minuten voor rust was het raak. Een voorzet van Saka werd door Kane bij de tweede paal binnengelopen: 1-0. Ogenblikken later stond het 2-0. Saka draaide weg en schoot met links schitterend in de kruising.

Na rust werd duidelijk dat de echte spanning uit de wedstrijd was verdwenen. Oekraïne kwam niet tot kansen, terwijl Engeland minder scherp aan de bal was. The Three Lions waren vijf minuten na rust wel dicht bij de 3-0. Maddison, die zijn basisdebuut maakte, zag zijn schot maar net langs het doel van Anatoliy Trubin zeilen. Oekraïne kwam aan de hand van uitblinker Zinchenko beter in de wedstrijd, al leidde dat niet tot mogelijkheden. Een kwartier voor tijd werd Kane vervangen voor Ivan Toney, die zijn debuut maakte. De aanvaller was dit seizoen al goed voor zestien treffers in de Premier League en bracht de nodige energie. De spits van Brentford zag dat er weinig meer gebeurde in de slotfase. Maguire zag zijn kopbal in blessuretijd nog over gaan, terwijl de laatste kans op naam kwam van Jack Grealish. Hij stuitte op Trubin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

MOTM, als je gaat kijken wie nou ECHT heeft verrast en op piek van z’n kunnen heeft gepresenteerd, dan kun je alleen maar bij Henderson uitkomen. Wat speelde hij lekker zeg, de een na de andere lekkere steekpass, voorzet. Wat Kane Saka lieten zien was wat ze alle week bijna laten zien.Mooi voor Henderson, want bij Liverpool is hij matig, hij kan het gelukkig wel, al is het maar tegen een tegenstander dat niet afjaagt en tempo gewend is

Lekkere assist, heerlijke goal van Saka.
Ik kan zo genieten voor hoe hij voor zijn leeftijd al zo’n grote rol heeft in het voetballende gedeelte.

Ongelooflijk veel wedstrijden al gespeeld, maar presteert nog steeds heel sterk (op een enkele wedstrijd na)

Starboy…

26 maart 2023 om 20:20



Geweldige speler inderdaad, zou hem eigenlijk nog wel op een niveau hoger willen zien, bij een Bayern of Madrid bijvoorbeeld. Zal daar prima passen....

26 maart 2023 om 20:24

Ik hoop dat ‘ie nog lang bij Arsenal kan en wil blijven. Kan een waar boegbeeld worden.

26 maart 2023 om 20:25

Dat weten we al Feno, want dat zei je eerder ook al en ook toen werd er tegen je gezegd dat Saka onaantastbaar is dus Bayern en Real kunnen voorlopig prima verder zoeken. Ook geen enkele reden voor Saka om de PL te verlaten, helemaal nu hij bij een club zit die weer mee gaat doen om de grote prijzen de komende jaren.

26 maart 2023 om 20:50

Geen speler is onaantastbaar. Zou het voor Arsenal leuk vinden indien die daar zou blijven. Meedoen voor de grote prijzen zie ik niet gebeuren, maar dat heb ik al eerder uitgelegd.

26 maart 2023 om 20:54

Je hebt niet enkel wereldspelers nodig om prijzen te kunnen winnen.

26 maart 2023 om 23:25

Tot dat soort clubs zich serieus melden is het makkelijk om te zeggen Samcro. Pas als de situatie zich voordoet kun je zien of ze zich laten verleiden. Of Arsenal nu meedoet of niet. Het is geen Real Madrid.

27 maart 2023 om 08:10

Gelukkig bestaat er ook iets zoals clubliefde.

Heb de wedstrijd niet gezien, maar de goal van Saka wel voorbijzien komen. Die jongen is zo goed en pas 21-jaar en die jongen gaat alleen nog maar beter worden. Maakte vandaag een mooi doelpunt en is dit seizoen ook sterk bezig bij Arsenal, zit als ik mij niet vergis dit seizoen ook al in de dubbele cijfers wat goals betreft maar ook in het aantal assists (in de Premier League) en dan zijn er nog 10 wedstrijden te spelen voor Arsenal in de Premier League en voor een jongen van 21 is dat echt heel goed.

En het is niet zo dat hij pas sinds dit seizoen goed presteert. In de seizoenen hiervoor was hij ook prima, maar scoorde hij wat minder en heeft hij zelfs een tijdje als linksback gespeeld. Vanaf het moment dat hij weer als rechtsbuiten is gaan spelen is hij echt zo goed geworden en vooral sinds vorig seizoen maakt hij grote stappen.

Ik hoop echt dat Saka nog jaren bij Arsenal blijft en zo'n clublegende wordt, want hij heeft ook alles in zich om een legende voor Arsenal te worden en onwijs goed te worden. Heb toen ook de documentaire over Arsenal op Amazon gezien en daarin kwam Saka ook voor, waar hij natuurlijk een penalty in de EK-finale tegen Italië had gemist maar zit echt een goede kop op bij Saka en is sowieso iemand die keihard werkt en alles eraan wilt doen om mega goed te worden.

Ik ga een heell gewaagde uitspraak doen.. Engeland wint het EK 2024. Zijn er laatste 3 toernooien heel dichtbij geweest en ik zie ze deze keer wel gewoon winnen

#itscominghome

26 maart 2023 om 20:26

In mijn ogen missen ze nog wel een centrale verdediger, een keeper en een centrale middenvelder van wereldklasse.

26 maart 2023 om 20:43

White/Tomori, Pope/Ramsdale en Bellingham

26 maart 2023 om 21:24

Ben je serieus of is dit een grap ? Bellingham speelt er al.

26 maart 2023 om 20:27

Niet heel erg gewaagd aangezien wanneer hij niet uit komt niemand deze post zich zal herinneren en je er op aanspreken.

26 maart 2023 om 20:28

Niet zo heel gewaagd toch? Juist omdat ze er laatste keren dichtbij geweest zijn en als groep enkel sterker geworden zijn. Het zal alleen niet dankzij de coach zijn, die blijft toch vreemde tactieken toepassen en aan bepaalde spelers vasthouden waar betere alternatieven voor zijn.

26 maart 2023 om 21:08

Frankrijk ligt ook in Europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren