Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wondergoals bij Engeland: ‘Dat waren niet bepaald intikkers’

Laatste update:

Interlanddoelpunten maakte Jack Wilshere nog nooit, maar in zijn 28ste optreden voor Engeland was het raak. Op bezoek bij Slovenië (2-3) maakte de middenvelder van Arsenal niet één, maar twee fantastische treffers. Bondscoach Roy Hodgson is vol lof over Wilshere.

/

“Dat waren niet zomaar doelpunten. Het waren niet bepaald intikkers”, jubelde Hodgson na afloop in gesprek met de BBC. “Het waren twee fantastische doelpunten. In de tweede helft was Wilshere de baas op het middenveld, fantastisch om te zien.” Ook aanvoerder Wayne Rooney, die zelf de allesbeslissende 2-3 maakte, was vol lof.

“Het was fantastisch om het winnende doelpunt te maken, maar het was een teamprestatie”, begon Rooney. “In de tweede helft probeerden we de score om te draaien en Jack maakte twee prachtige treffers. Hopelijk blijft hij nu een tijd blessurevrij.”

Op veler verzoek: de 1-2 van Jack Wilshere in de interland tussen Slovenië en Engeland (2-3). Wat een lekker doelpunt!!!

Posted by voetbalzone on zondag 14 juni 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Intikkers tellen even hard als mooie doelpunten. Bij het een is het voorwerk wat mooier dan bij het ander.

14 juni 2015 om 21:19

Maar de klasse van de een is dus beter dan die van de ander en zo weetje waar je meer aan hebt. Even eerlijk, heb je liever een Messi in je team of een Ronaldo?

14 juni 2015 om 21:31

Allebei. Doelpunten winnen wedstrijden, mooi of lelijk is alleen bijzaak.

14 juni 2015 om 21:33

Wat een vraag....
Sowieso al wonderbaarlijk dat je hierop komt terwijl je nergens messi of ronaldo ziet staan..
En dan nog is de vraag vrij retorisch, Het kan er namelijk maar 1 zijn,, de teamspeler pur sang..
En niet de ego van madrid..

14 juni 2015 om 21:33

Win je liever een finale met een intikker of verlies je liever de finale met een mooi doelpunt?

14 juni 2015 om 21:34

Zzschagen, jij begrijpt niet waarom Onfire die vraag stelt.

14 juni 2015 om 22:34

Een ronaldo

15 juni 2015 om 00:43

Gister de goals gezien tegen Armenië? Niet bepaald intikkers

15 juni 2015 om 01:00

Ronaldo omdat hij meer doelpunten maakt.

Velen vinden Pogba weer wereldtop na 1 goede optreden, inconstitentie is nu niet gewenst .

Wilshere heeft duidelijk aan zijn schot gewerkt. Qua dribbels zag ik al een hele vooruitgang en dat doelpunt van Arsenal kan iedereen een keer overkomen. Vandaag laat hij echter zien dat het niet eenmalig was en nu echt stappen maakt. Kwestie van fit blijven.

14 juni 2015 om 21:22

*inconsistentie

14 juni 2015 om 21:40

Tweemaal is ook geen consistentie. Pogba is dat juist wel.

14 juni 2015 om 22:19

Pogba wel? Enorm wisselvallig.

14 juni 2015 om 21:27

Waauww gaan we nu Wilshere met Pogba vergelijken. Hij mag zijn veters nog niet strikken.

14 juni 2015 om 21:38

Doe niet alsof pogba wat bewezen heeft. Als er een hype is, is het pogba wel. Die twee zijn prima vergelijkbaar. Hebben alles om te wereldtop te bereiken maar zijn nog extreem grillig.

14 juni 2015 om 21:44

Ahahahah heeft net een CL finale gespeeld en is al twee keer kampioen geworden in Italië. De enige prijs dir Arsenal heeft gewonnen had Wilshere geen enkele aandeel in.

14 juni 2015 om 21:58

En wat heeft een team prestatie te maken met individuele kwaliteiten?

14 juni 2015 om 22:05

Pogba heeft een groot aandeel gehad in het succes van Juventus. Wat heeft Wilshere bereikt de afgelopen twee jaar?

14 juni 2015 om 22:06

Dat idee heb ik nu ook. Het is allemaal Pogba dit en Pogba dat, heeft net 90 wedstrijden gespeeld voor Juventus... Goede speler daar niet van, maar iedereen doet alsof hij de beste van de wereld is. Hij heeft net zo veel wedstrijden als Depay gespeeld en hij werd verkozen tot talent van het jaar...

14 juni 2015 om 22:21

Groot aandeel? Op zijn plaats had je 20 anderen neer kunnen zetten en Juve had hetzelfde bereikt. Zoals Dd28 hierboven ook al zegt: Pogba wordt enorm gehyped op het moment. Talent heeft die zeker, maar het is ook zeker geen wereldspeler.

Net zoals Wilshere is het een enorm talent, maar dat moet er ook uitkomen. Wilshere was zowat het grootste talent van de aarde op 17 jarige leeftijd, maar heeft zich door z'n blessures nog niet zo ontwikkeld als wat er werd verwacht. Dit kan ook zomaar bij Pogba gebeuren.

14 juni 2015 om 22:47

Ga Wilshere aub niet met Pogba vergelijken. Je vergelijkt letterlijk een Fiat met een Ferrari.

14 juni 2015 om 23:10

Enig idee wat voor enorm talent Wilshere was?

En kun je me vertellen wat Pogba zoveel meer heeft laten zien dan? Spaarzame momenten van klasse is niet genoeg.

14 juni 2015 om 23:17

Geloof me ik heb Wilshere op 16 jarige leeftijd in Fa Youth cup gezien. Hij heeft zich totaal niet ontwikkeld en laat al een jaat haast niks zien. Ook heel vreemd dat je hem vergelijkt met een speler die voor 100 miljoen gaat worden verkocht.

14 juni 2015 om 23:57

Alsof kampioen van Italië wat voorstelt. Pogba had maar een minimaal aandeel in Juventus CL opmars en is de minst belangrijke speler op het Juve middenveld. Wilshere draagt Engeland nu al 6 wedstrijden oprij. Wat heeft Pogba bewezen bij Frankrijk?

De man is een hype en commercieel zeer interessant, maar heeft niks meer gepresteerd dan Wilshere.

Je bent gewoon extreem verbitterd richting alles wat Arsenal is, jammer voor jou dat je het moet doen met Henderson.

15 juni 2015 om 00:47

Ooeeh wat denigrerend naar de Italiaanse competitie toe.

15 juni 2015 om 01:01

Wie vergelijkt Wilshere met Pogbaard dan?

Klopt Hodgson het waren geen intikkers, terwijl je die wel moet creëren met die spelers van je. Zondagsschoten moeten uitzondering zijn, geen regel.

ON: Zekere fijne goaltjes van Wilshere, ga je toch met een lekker gevoel de zomervakantie in denk ik toch! En wat Rooney ook zegt, hopen dat Wilshere lang blessurevrij blijft, dan zien we daar nog veel meer van volgend seizoen!

Off: Blijf het geweldig vinden hoe sommige op een bericht over het Engelse nationale elftal, en Jack Wilshere specifiek, nog over Messi, Ronaldo en zelfs Pogba kunnen beginnen, chapeau...

Lekker voor Wilshere dit, helemaal naar dat incident door z'n uitspraak over Tottenham. Hij liet vandaag zn voeten spreken

Wilshere schoot ze lekker binnen, alleen was de tweede goal van Wilshere echt pure schoonheid. De 1-1 en de 2-3 (van Rooney) waren assists van spelers Slovenië .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren