Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wisselbeleid Conte gekraakt: ‘Wat moet hij wel niet gedacht hebben?’

Laatste update:

Chelsea kwam zaterdagmiddag op bezoek bij Everton niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. De titelverdediger was de bovenliggende partij op Goodison Park, maar wist uiteindelijk geen doorbraak te forceren. Jamie Redknapp is van mening dat manager Antonio Conte zich het puntverlies kan aanrekenen.

De analist zag hoe Chelsea ondanks een overwicht moeite had om de defensie van Everton uit elkaar te spelen. Michy Batshuayi maakte twintig minuten voor tijd zijn opwachting als invaller, maar volgens Redknapp had de Belgische spits eerder ingebracht moeten worden. "Het was geen wedstrijd waarin om goed voetbal werd gevraagd, je moest bijna wel een lelijk doelpunt maken", wordt hij geciteerd door Sky Sports. "Chelsea had baat bij een spits die een doelpunt kon maken."

Chelsea moest het tegen Everton stellen zonder aanvalsleider Álvaro Morata, die een schorsing uitzat. Conte koos ervoor de Spanjaard in de punt van de aanval te vervangen door Eden Hazard en zag dus af van een aanspeelpunt. "Wat moet Batshuayi wel niet gedacht hebben? 'De manager ziet het absoluut niet in me zitten'. Zelfs wanneer Morata afwezig is, krijgt hij geen kans", vervolgt Redknapp.

Batshuayi werd vorig jaar voor bijna veertig miljoen euro door Chelsea opgepikt bij Olympique Marseille. Hij moest in zijn debuutjaar op Stamford Bridge Diego Costa voor zich dulden in de pikorde. Nadat die laatste uit de gratie raakte onder Conte, besloot de club afgelopen zomer 65 miljoen euro neer te tellen voor Morata. Batshuayi was daardoor dit seizoen pas tweemaal basisspeler in de Premier League. "De manager ziet het simpelweg niet zitten in hem. Misschien traint hij niet goed en is dat de reden dat hij niet aan spelen toekomt."

Conte vindt zelf niet dat hij wat uit te leggen heeft. "Ik besloot met Hazard, Willian en Pedro te spelen en dat was niet voor de eerste keer", wordt hij geciteerd door diverse Engelse media. "Ik moet de beste beslissing maken voor mijn team en ik denk dat ik dat vandaag gedaan heb. We hebben vaker zo gespeeld en vergeet niet dat Michy aan het begin van dit seizoen veel wedstrijden in de basis is begonnen. Hij komt bovendien net terug van een blessure. Hij speelde tegen Bournemouth (midweeks in de EFL Cup, red.) 75 minuten."

Vind jij Michy Batshuayi vaker aan spelen toe zou moeten komen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien omdat hij ook altijd slecht speelt als basisspeler? Vind het ook raar dat mensen zeggen dat hij meer kansen moet krijgen. Verprutst elke kans die hij krijgt.

Batshuayi niet meteen in brengen kan ik compleet in komen. Hij speelt namelijk als een slappe drol en scoort gewoon te weinig. Hij komt echt te kort voor Chelsea, zoveel mogen we ondertussen wel stellen. Maar dat hij Willian en Pedro eruit haalt voor Fabregas en Batshuayi vind ik wel vreemd! Waarom niet Bakayoko? Waarom niet Moses of Alonso? De wissels waren te behoudend.

24 december 2017 om 11:12

Is behoudend (met zijn 10en voor het goal aanhangen en hopen op een countertje) niet al jaren het hele spel van Sjelsie

Als je weer met 7 verdedigend ingestelde spelers het veld op komt, dan heeft die wissel toch stuk minder invloed. Maar Conte blijft geloven in de aanvallende kwaliteiten van zijn backs en de creativiteit van zijn verdedigende middenvelders. Speel je tegen een ploeg dat zelf ook verdedigt, dan houdt het snel op natuurlijk. Als die nou eens gelooft dat zijn spelers beter zijn dan hun tegenstander, dan stelt die misschien een keer twee aanvallend ingestelde spelers op ipv verdedigende. Zal je een stuk betere kansen creeren ook.

23 december 2017 om 20:39

Hij kon ook niks doen. Wil je een Fabregas neerleggen die alleen goed speelt als we met 3 middenvelders spelen? 343 moest wel, omdat Morata er niet bij was.

23 december 2017 om 20:41

Edit:

Moses is aanvallend ingesteld

"chelsea had baat bij een spits die een doelpunt kon maken."

En dan aan komen zetten met Batshuayi moet eerder invallen hij mag blij zijn dat hij überhaupt mocht invallen, wat een droevige speler.

Toen het vorig seizoen tegen zat gooide Conte het systeem mooi om. Dit seizoen gaat het nou ook niet echt voorspoedig maar hij blijft vasthouden aan diezelfde opstelling of een kleine variatie ervan. Zou toch wel verfrissend zijn om weer een nieuwe opstelling te vinden volgende wedstrijd, een met de intentie om veel goals te scoren... Tis wel erg behoudend helaas..

Batsman heeft nooit een eerlijke kanse gehad en het vertrouwen gekregen. Deze jongen kan met vertrouwen makkelijk eerste spits van Chelsea zijn. Hij gaat straks weg en na 3 jaar koopt Chelsea hem voor het dubbele terug. Goed clubje hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren