Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wissel van Viergever was noodzakelijk: ‘Alle nietjes waren eruit’

Laatste update:

Nick Viergever wil zijn debuut bij Ajax het liefst zo snel mogelijk vergeten. Het team van trainer Frank de Boer verloor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle en de verdediger, die als middenvelder speelde, viel zelf bovendien al voor rust geblesseerd uit.

Viergever liep al na drie miniuten een gapende wond aan zijn rechterknie op bij een botsing met Bram van Polen. “Hij nam een stuk vlees mee, het lag helemaal open”, vertelde de zomeraanwinst in gesprek met het ANP. “We hebben het geprobeerd met nietjes te dichten.”

“Maar de wond was te groot en zat op een vervelende plek. Bij een sliding trok ik alles weer open, alle nietjes waren eruit, dan moet je stoppen.” Viergever hoopt dat de wond op tijd geheeld is om zondag bij de competitiestart tegen Vitesse weer mee te doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de blessures gaat maar door bij Ajax. Hopelijk is hij er gewoon bij tegen Vitesse. Het middenveld leek nergens op toen hij naar de kant ging met Andersen- Serero-Klaassen.

3 augustus 2014 om 22:40

Had ik je ook kunnen zeggen. Wie speelt er dan ook met drie aanvallende middenvelders

3 augustus 2014 om 23:04

Vooral die Andersen. Die was echt slecht. Hopen dat het tegen Vitesse beter wordt, want dit was niet om aan te zien.

3 augustus 2014 om 23:10

Klopt. Andersen was slecht, Klaassen onzichtbaar en Serero liet weer zien dat ie niet kan schieten.

3 augustus 2014 om 23:38

Andersen schijnt zo'n groot talent te zijn maar in alle wedstrijden die hij heeft gespeeld heeft hij nul komma nul toegevoegd. Hij speelt echt dramatisch. Hij ziet er daarbij ook nog eens uit als een lulletje rozewater, wat al niet goed is voor de goodwill.

3 augustus 2014 om 23:46

Hij is inderdaad erg groot talent hij werd in Denemarken bestempelt als groter talent als eriksen. Hij heeft heel veel aanpassing problemen gehad (heimwee) hij kon niet aarden bij zijn gastgezin toen zijn vriendin hier kwam ging het wat beter en hij zegt nu vrij in zijn hoofd te zijn. Lucas heeft wel een hele goede voorbereiding gehad jammer dat het er vandaag niet uitkwam hopelijk geeft frank, net zoveel credit als serero/sigi(op de flank) en bojan. Hij moet echt 5 wedstrijden of meer achter elkaar spelen.

4 augustus 2014 om 05:28

Andersen was zo slecht. Hij lijkt te berkrampen in Ajax shirt. Hij jheeft totaal geen duelkracht al zijn passes zijn te zacht ingespeeld en meestal net achter de man.
Kortom nooit meer opstellen.

4 augustus 2014 om 10:43

Ja en dan speelt hij een officiele wedstrijd en dan is het weer niks. Je kunt zo goed spelen tegen matige teams of B teams in de oefenwedstrijden, de realiteit is dat hij bij iedere wedstrijd met Ajax 1 door de mand is gevallen.

Ik vond hem best aardig spelen op de CVM positie maar liever zie ik daar iemand met inzicht om een goede pass naar voren te geven. Schöne kon daar best spelen, wat moest Serrero daar trouwens?

3 augustus 2014 om 22:37

We hebben iemand met body nodig op het middenveld, Schone is daar niet bepaald een ster in.
Zonder Blind heb je gewoon Duarte en Viergever nodig op het middenveld om de fysieke duels te winnen

4 augustus 2014 om 01:03

Schöne heeft daar toch vaker gespeeld? Dat ging prima vond ik. En hij is tenminste geen tiener dus zal hij meer body hebben dan de rest.

3 augustus 2014 om 22:41

Geen idee. Ik vind Serero ook op zijn eigen plek helemaal niets. Snap niet waarom die contract verlenging heeft gehad.
Ik vond Viergever ook best aardig. Die kan volgende week wel spelen -al ben ik geen dokter.

4 augustus 2014 om 01:04

Serero heeft het vorig seizoen goed gedaan. Die contractverlenging vind ik dan ook terecht. Maar hij is een aanvallende middenvelder, geen controleur.

Het middenveld is veel te licht met Klaassen en Andersen, Serero voegt ook totaal geen body toe.
Duarte,viergever en Blind zijn de mannen op het middenveld.
Zie het liefst Duarte in de basis, fysiek een stuk sterker schuwt de duels niet en is doelgerichter dan Serero, en Andersen moet het gewoon doen met inval beurten dit jaar

3 augustus 2014 om 22:42

Klaassen op de bank???

3 augustus 2014 om 22:46

Nee Klaassen mag basis maar alsjeblieft geen Serero of Andersen.
Mijn opstelling zou zo zijn.
Viergever vind ik geen middenvelder en zie hem ook meer bruikbare speler als invaller voor meerdere posities zoals Linksback en Cv

Cillessen
VanRhijn
Veltman
Moisander
Boilesen
Klaassen
Blind
Duarte
Schone
Millik
Kishna
3 augustus 2014 om 22:54

opzich een goede opstelling. alleen zie ik zelf liever zo:
met schone op het middenveld is er meer aanval, + El ghazi gewoon het vertrouwen geven

cillessen
v/rhijn
veltman
moisander
boilesen
klaassen
schone
blind
el ghazi
millik
kishna
3 augustus 2014 om 22:59

El ghazi kan nooit een heel seizoen spelen en Schone was vorig jaar op rechtsbuiten een van onze beste spelers.

3 augustus 2014 om 22:45

Ik zou Andersen gewoon verhuren. Kan hij een beetje spelen en zien we aan het einde van het jaar wel wat we ermee moeten

3 augustus 2014 om 22:47

Is ook een optie, hij is in ieder geval niet niet klaar voor een basisplaats bij Ajax

4 augustus 2014 om 08:21

En dan iemand aantrekken, Serero wil je helemaal niet

wat was ajax slecht zeg moest wel lachen in de rust toen ze hoorden dst karsdorp beste a speler werd

Waar zal dat stuk vlees gebleven zijn?

Gelukkig is het maar een vleeswond en geen ergere blessure.

3 augustus 2014 om 22:46

Maar die is er wel weer bij tegen Vitesse

Oei, hoort er niet goed uit....

Wat vonden jullie nou van milik en kishna voorin? Met alle respect, dit is toch ajax onwaardig als ik het nu zie. Hebben beide werkelijk geen bal goed geraakt. Nou snap ik wel dat ze jong zijn etc. Maar ik mis bij die spits ook een bepaalde drive. Nou stond zwolle ook wel aardig, en miss wat flauw om het op een wedstrijd te beoordelen. Maar zoals ik de opstelling vandaag zag, verbaasde ik me over de namen die akax het veld in stuurde.

4 augustus 2014 om 02:00

*ajax

4 augustus 2014 om 08:59

Ook die Kishna schijnt zo'n ongelooflijk talent te zijn, als dat zo is heeft ie dat aardig verborgen weten te houden. Geldt trouwens ook voor Klaasen, waarvan ik het gevoel heb dat ie maar wat doet. Milik wil ik nog wel wat tijd geven, die speelt tenslotte in een nieuwe ploeg en nieuwe omgeving. Voor de rest was het gewoon bar en bar slecht. Ik heb nog wel op Van der Hoorn gelet. Ik vond hem wel redelijk spelen (niet goed), maar wat is die jongen onhandig met een bal zeg.
Zo zie je maar een fantastische voorbereiding tegen Putten oid zegt helemaal niets. Lijkt me dat Zwolle er wel voor gezorgd heeft dat dat "fijne" gevoel weer weg is

4 augustus 2014 om 10:46

Kishna speelde idd niet zijn beste wedstrijd. Maar hij was nog altijd de gevaarlijkste aanvaller van vandaag bij Ajax. Die Millik had niet eens mee moeten doen, als het volgens de Ajax fans toch allemaal niet zo veel boeit deze JC-schaal dan had de Boer net zo goed Sigthorson of Zivkovic erin kunnen zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren