Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wintertransfer lonkt voor Jetro Willems: ‘Dat bekijken we in januari’

Laatste update:

Jetro Willems is op een zijspoor beland bij Eintracht Frankfurt. De vleugelverdediger, 24 jaar, zit al twee maanden voornamelijk op de bank in Duitsland. De vorig jaar zomer van PSV overgekomen back speelde op 26 september zijn laatste volledige wedstrijd in de Bundesliga, bij Borussia Mönchengladbach (3-1 verlies).

Adolf Hütter, de trainer van de huidige nummer vier van de Bundesliga, deed daarna nog maar sporadisch beroep op Willems. Vier invalbeurten van in totaal 54 minuten en een basisplaats in het Europa League-duel met Apollon Limassol (2-3 winst) vielen de voormalig jeugdspeler van Sparta Rotterdam slechts ten deel.

Volgens BILD is een vertrek van Willems in januari een serieuze optie voor Eintracht Frankfurt, al dan niet op huurbasis. “Het team draait nu goed, maar ik hoop dat ik snel mijn kans zal krijgen en dan moet ik zorgen dat ik er sta”, laat Willems, die een verbintenis tot medio 2021 heeft, in een reactie weten.

Willems is zelf naar eigen zeggen niet bezig met een transfer. “Dat bekijken we in januari, daar is het nu nog te vroeg voor.” Eintracht is momenteel bezig aan de beste reeks van het seizoen. Liefst acht van de laatste negen duels in alle competities werden in winst omgezet. Alleen 1. FC Nürnberg kon niet worden verslagen.

Denk jij dat Jetro Willems in januari een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan gaat het snel achteruit met Jetro. Zonde, ik zag hem in potentie echt heel goed worden. Jammer dat het er (nog) niet uitkomt. Hopelijk kan een nieuwe club uitkomst bieden.

21 november 2018 om 11:36

Eigen glazen ook ingegooid met rode kaart en nog meer domme acties.

Ah jammer. Volg m nirt zo maar had gehoopt dat hij stappen kon maken daar.
Maar nog maar 24. Nu idd maar een stap maken en naar een club die hem nodig heeft. Lekker veel spelen en ontwikkelen. Misschien kan hij dan weer aansluiten bij Nederland?

Is een samenloop van omstandigheden ben ik bang voor Willems. Pakte 2x rood in ongeveer 1 maand tijd en ondertussen verloor Frankfurt flink wat wedstrijden. Na Verlies tegen Gladbach is de trainer overgegaan naar een 3-5-2 formatie, waar het team opeens een winning spree in heeft. Toen werd Filip Kostic opeens de concurrent van Willems op Linksmidden/linksvoor.

Zal nu toch voornamelijk invallen als er een voorsprong verdedigd moet worden, of misschien tegen sterkere tegenstanders als ze iets verdedigender willen spelen aan speelminuten toe komen.

Moest ff 2x lezen. Dacht dat er Adolf Hitler stond.

Ik had juist het idee dat Willems het wel aardig deed, jammer dat het tegendeel waar is. ZIe hem nog steeds als potentiele back voor het huidige oranje. Met type zoals Dumfries en Willems heb je veel power op de flanken.

21 november 2018 om 10:33

Hij deed het ook heel aardig. Maar heeft zijn eigen glazen ingegooid door binnen enkele weken 2x rood te krijgen. Dat heeft zijn status wel een knauw gegeven. Daarnaast is het systeem na 5 speelronden omgegooid en dat blijkt erg succesvol te zijn.

In dat 3-5-2 systeem spelen ze zonder pure linksback en moet Willem voor een aanvallender rol concurreren met Kostic. Voorlopig wint Kostic dat en dat is op zich geen schande natuurlijk, gezien hij aanvallend beter zal zijn dan Willems.

21 november 2018 om 11:02

Hij heeft altijd wel problemen gehad met het spel te lezen waardoor hij vaak in de problemen raakt. Jammer want voor de rest heeft hij alles, vooral die voorzet en zijn drive. Op dat vlak was hij niet minder dan Dumfries Imho.

21 november 2018 om 11:00

Je bent niet de enige. Leuke ouders !

21 november 2018 om 14:13

Dat valt wel mee, waarom zou je je kind geen Adolf kunnen noemen? Omdat 1 gek die naam ook heeft gehad? Als je zo redeneerd kan je heel veel namen wel afschaffen, waaronder een die vandaag de dag zo'n beetje het meeste wordt gebruikt.

Gewoon blijven en knokken voor je plek. Frankfurt is echt een prima club voor Willems

Dit zou een goeie aankoop voor Feyenoord zijn. Als ze enigszins bij willen blijven dan moeten ze dit soort kansen pakken. Anders gaan ze zeker verder dalen de komende jaren.

21 november 2018 om 11:28

Bullshit! Wij hebben Haps en daarachter Malacia, die nu een bekend dipje heeft en Verdonk staat aardig te ballen nu op die plek.

Jammer voor Jetro, vond het bij PSV altijd wel een goede back. Probleem wat Willems heeft, is dat hij bij een aanvallende ploeg zeker wel van waarde kan zijn. Zoals laatste seizoenen bij psv als halve linksbuiten spelen. Alleen hebben de meeste clubs die zo spelen al een betere back lopen. Misschien is het iets voor Lyon? Weer lekker samen met Memphis. Volgens mij lagen die elkaar wel.

21 november 2018 om 11:29

Lyon heeft met Ferland Mendy al een enorm goede linksback in huis. Hij is sowieso beter dan Jetro Willems. Ik zie Jetro Willems het alleen nog redden bij een middenmoter in de top competitie.

Ik moet btw echt lachen om die Aad de Mos. Hij zei zo'n 4 jaar geleden dat Willems met gemak Marcelo zou vervangen bij Real Madrid. Hij is nu mooi voor paal gezet zeg.

21 november 2018 om 13:29

Aad huilt ook aardig met de wolven mee. 4 jaar terug werd Willems enorm gehypet. Probleem voor Jetro is dat veel andere competities nogal verschillen van de Nederlandse waardoor zijn kwaliteiten (aanvallend) minder uitkomen en zijn zwakte (verdedigend) meer naar voren komt. Maar dat is een probleem voor heel veel Nederlands geschoolde backs.

21 november 2018 om 15:51

@hangover96:

Daarom vind ik het ook zo'n bullshit tafereel dat talenten zo lang mogelijk in Nederland moeten blijven om te ontwikkelen. Je weet het namelijk nooit wat er gebeurd. Als je kan, moet je gaan vind ik. Kijk naar Bazoer. Hij kon naar Napoli, maar heeft dat niet gedaan. Achteraf een domme fout gebleken, want Bazoer werd daarna gewoon opzij gezet door Peter Bosz.

Hij deed het daar prima, tot hij ineens een aantal rode kaarten kreeg en niet meer terugkwam in de basisopstelling. In potentie vind ik Willems nog steeds een hele goede back, in het seizoen waarin hij alles feilloos klaarlegde op het hoofd van Luuk de Jong was hij werkelijk fenomenaal. Hopelijk kan hij een mooie club vinden en weer in beeld komen voor het Nederlands elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren