Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem van Hanegem prijst Noa Lang en benoemt twee zwakke Feyenoorders

Laatste update:

Willem van Hanegem is positief over het spel dat Noa Lang op de mat heeft gelegd in het door PSV gewonnen duel om de Johan Cruijff Schaal (0-1). De columnist vraagt zich af waarom het Feyenoord-publiek de vleugelspits van PSV uitfloot, want ‘Noa Lang krijgt daar juist energie van’. Tegelijkertijd is de Kromme niet onder de indruk van de optredens van Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki.

“PSV won verdiend, maar ik kan slecht tegen dat gezanik dat ze zich daar zo snel een ongelooflijk moeilijke speelstijl van Peter Bosz eigen maken”, zo schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Over heel de wereld proberen ze bal te veroveren, hoor. Het is bij PSV net als de situatie bij Feyenoord twee jaar terug. De spelers vonden toen, na de periode met Dick Advocaat, dat ze veel meer de aanval moesten gaan zoeken. Dat gebeurde onder Arne Slot. Ze vonden het leuk en het leverde resultaat op. Bosz kiest de aanval en dat vinden die gasten leuk, dat zie je.”

“Dan is het lekker als je iemand als Noa Lang in de ploeg hebt. Ik snap werkelijk niet dat mensen in De Kuip hem uitfloten. Dat soort spelers krijgt daar juist energie van. Lang speelde prima. Zoals dat stiftballetje van Isaac Babadi ook verraadde over hoeveel klasse dat ventje beschikt. Maar uiteindelijk won PSV toch vooral omdat het middenveld van Feyenoord een slechte avond had”, doelt Van Hanegem op Wieffer en Zerrouki.

“Dan zeg ik er voor de honderdste keer maar meteen bij dat ik Wieffer dus geen slechte speler vind. Hij is een prima speler en hij kan het ook zonder Orkun Kökçü, maar tegen PSV was hij slecht. Ramiz Zerrouki is ook een prima speler. Maar tegen PSV veroverde Feyenoord gewoon te weinig ballen en eenmaal in het balbezit was het vaak de bal in recordtempo kwijt, terwijl het elftal net in voorwaartse beweging was”, besluit de oud-middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noa Lang is ook gewoon voor eredivisie begrippen een topspeler. Gaat psv veel plezier aan beleven.

6 augustus 2023 om 21:50

Absoluut, geweldige vervanger voor Gakpo. Enorm veel vertrouwen in Noa, topaankoop.

6 augustus 2023 om 22:02

Hij heeft niet veel laten zien tegen Feyenoord zo goed was hij dus niet. Maar dat hij scoort maak hem bij iedereen ineens goed. voor de eredivisie ok maar daarbuiten kom hij voor tekort

6 augustus 2023 om 22:18

We weten nou wel dat jij met een andere roze bril op kijkt.. Lang heeft meer laten zien dan de hele voorhoede van Feyenoord.

6 augustus 2023 om 22:46

Ik zeg toch niet dat de voorhoede bij Feyenoord wel goed was we hebben het over lang en die kreeg veel ruimte van pederssen maar deed daar niet veel mee op die goal na.

6 augustus 2023 om 22:49

Ik denk dat als Geertje daar had gestaanen geen pederssen dan had iedereen gezegd deed een lang wel mee

7 augustus 2023 om 00:22

Noem je Slot nou een slechte coach? Die zet Geertje daar niet neer en Pedersen wel.

7 augustus 2023 om 12:42

Ja die goal na z’n rush van Pax was niks, en die Gimenez kan er ook niks van. Gelukkig snap jij het.

Wisten jullie dat Noa Lang in de jeugd van Feyenoord heeft gevoetbald?

6 augustus 2023 om 21:49

Puhh, goed dat je het nog kan herinneren. Is namelijk heel Lang terug en speelde er niet heel Lang.

7 augustus 2023 om 09:01

Jaar of 8 maar

6 augustus 2023 om 21:49

Ga weg ?!

6 augustus 2023 om 21:52

Gaat dit de nieuwe moeder van Asensio worden?

6 augustus 2023 om 22:02

Maakt zij ook dingen heet?

6 augustus 2023 om 22:04

Wie Noa de nieuwe moeder van Asensio? Huh? 😉

7 augustus 2023 om 09:45

Ja wisten we al lang

En Veerman en Boscagli speelden ook echt geweldig. Met Babadi hebben we een geweldig talent en dan moeten de vervangers van Xavi en Guti nog komen.

6 augustus 2023 om 21:53

En ik vond Bakayoko niet slecht ... lopen een paar prima talenten rond in Eindhoven.

Nou Willem. Bosz is er een maand en je ziet al echt de hand van de trainer. zo goed als je de hand van Bosz ziet heb ik de laatste jaren niet gezien ook onder Schmidt niet.

6 augustus 2023 om 21:56

Peter zegt het idd zelf: "heb nog nooit zo snel mijn filosofie over kunnen brengen op een spelersgroep".

6 augustus 2023 om 22:03

Wel benieuwd wanneer de selectie klaar is. Of het dan nog beter gaat lopen dan vrijdag de tweede helft.

6 augustus 2023 om 22:37

Er is altijd ruimte voor verbetering, daar streven Stewart en Bosz naar. Een betere invaller dan Vertessen / El Ghazi is gewenst. Nog de vervanger van Xavi, dat lijkt Tillman te worden. En nog een centrale verdediger ipv Ramalho.

6 augustus 2023 om 22:07

Misschien moet je het nog een keer lezen en goed proberen te begrijpen wat hij zegt

6 augustus 2023 om 22:10

Ach dat zei iedereen ook aan het begin van Schmidts tweede jaar, met waanzinnige wedstrijden tegen Galatasaray, Midtjylland en Ajax. een PSVer met historisch besef kijkt er niet van op als het straks gewoon weer kommer en kwel is, met de gebruikelijke anticlimax in de CL playoff

6 augustus 2023 om 23:07

Als PSV-fan kijk ik inderdaad niet meer op van bal-op-het-dak en hotsen-knotsen-begonia voetbal, uitschakeling in voorronde CL is bijna ingecalculeerd en toch blijf ik ieder jaar hopen. Daarnaast kan ik zeggen dat ik zeer bewust de winst in de UEFA CUP in 1978 en de Europa Cup I in 1988 heb meegemaakt. En decennia genoten heb van topspelers als Edström, van der Kuijlen, van Beveren, Gullit, Koeman & Koeman, Vanenburg, Lerby, Arnesen, Kieft, Romario, Ronaldo, Nilis, Kezman, van Nistelrooij, van Bommel, Cocu, Alex, Gomes, Lozano, etcetera. Supporter in goede en slechte tijden.

Snap sowieso niet wat mensen zien in Wieffer. Vind hem zwaar overschat. Ziet nu ook wel hoe belangrijk Kokcu was.

6 augustus 2023 om 22:02

Hij is heel goed in het snel kantelen en het tempo hoog houden. Echter zijn zijn lijn brekende ballen vaak niet goed genoeg, vorig jaar viel dat niet zo op omdat Kokcu & Trauner dit vaak goed deden.

6 augustus 2023 om 22:07

@heide040
Wieffer versneld het spel, hij paast en denkt heel snel heeft de oplossing om altijd de vrije man te vinden. Hij valt niet op omdat hij weinig flair heeft maar hele intelligente speler. Hele goeie paser.

7 augustus 2023 om 12:46

Ja daarom dat Wieffer het in oranje ook laat zien, want daar staat hij weer naast Kokcu.

7 augustus 2023 om 14:03

Laat het in Oranje zien? Alsof hij er al jaren staar zeker? Pas 2 potjes gespeeld en bij verloren. Wieffer was niet slecht maar het zegt nog weinig.

Wat een goede vent is Willem toch......of toch niet?

Wieffer en Zerrouki samen verzwakken elkaar enkel.

Wieffer ontwikkelde zich uitstekend, waarom met alle geweld en koste wat kost Zerrouki voor halen?
Dat je een back-up wil voor Wieffer, prima maar niet eentje van 8 miljoen die het niveau niet aan kan.

Van alle spelers die Slot er doorheen heeft gedrukt is Zerrouki misschien nog wel de grootste misrekening geweest. Een half jaar obsessief achter hem aan lopen, stalken met appjes en belletjes, transferrecord voor verbreken en dan moeten concluderen dat die te traag en te slecht is… Weg 8 miljoen…
Timber was een gigantische miskoop maar Zerrouki overtreft hem

6 augustus 2023 om 22:11

Die Slot is ook een eikel, he?

6 augustus 2023 om 22:41

Mee eens, ik snap niet dat Slot er niet allang uit ligt. Hij doet vrijwel alles fout.

6 augustus 2023 om 23:39

Dat zijn je eigen woorden…

Slot is een prima trainer maar moet zich niet met het aankoopbeleid bemoeien. Een trainer moet niet op de stoel van de TD zitten en dat doet Slot wel

Feyenoord heeft op het middenveld gewoon een gigantische jas uit gedaan. Van Köcku en Szymanski naar Zerrouki en Stengs. Dat is zowel qua power, creativiteit en rendement niet één, maar 2 stappen achteruit

6 augustus 2023 om 22:12

Ik snap ook niet dat ze de optie op Szymanski hebben laten gaan.

6 augustus 2023 om 22:18

Ik ook niet. Zeker als je bedenkt dat Stengs maar 3 miljoen goedkoper was, een veel mindere speler is en niet al ingespeeld was als een Szymanski

6 augustus 2023 om 22:23

10 mln schijnt inmiddels een soort eenheidsprijs te zijn voor aankopen.
Met Szymanski weet je waar je aan toe was. Energiek, scorend vermogen, goede instelling. Moet je met de rest maar afwachten.

6 augustus 2023 om 22:39

Ga je van Szymanski naar zo'n zak hooi als Stengs, flinke downgrade.

Eens met de Kromme, maar hij mocht ook wel het wisselbeleid van Arne bekritiseren.
Van A spelers naar eerste divisie spelers.. dan wil je deze wedstrijd niet winnen

Was gewoon een matige pot voetbal. Feyenoord had in de 1e helft moeten toeslaan, 2e helft PSV iets beter, goaltje valt... Snapte de wissels van Slot ook niet echt, maar goed... De spek en bonen cup gaat naar PSV.

6 augustus 2023 om 22:38

PSV had 62% balbezit in de eerste helft, Feijenoord kwam er alleen paar keer door uit de counter. Tweede helft hebben we compleet gedomineerd. "iets beter" is nogal een understatement.

6 augustus 2023 om 23:28

Niks mis mee om PSV te laten komen en zelf op de omschakeling eruit te komen. Feyenoord had met 2-0 moeten rusten maar speelde het heel slecht uit en in de tweede helft was PSV inderdaad sterker.

Zerrouki komt op te veel vlakken tekort, maar zijn gebrek aan handelingssnelheid deed echt pijn aan je ogen. Leuk voor een club waar het mag en waar je veel meer tijd aan de bal krijgt, maar gisteren was pijnlijk te zien dat die het allemaal niet wist als PSV een beetje druk op hem zette. Niet alles wat Slot doet of wilt pakt goed uit.

6 augustus 2023 om 22:46

Jij bent toch die Twente watcher?? Of volg je Feyenoord nu ook?

6 augustus 2023 om 23:29

Ik heb het hier enkel over een speler van mijn eigen club.

7 augustus 2023 om 01:14

Bij een mindere club krijg je toch juist minder tijd aan de bal omdat je tegenstanders sterker zijn?

7 augustus 2023 om 13:27

Precies

In een interview gelijk na de wedstrijd vertelde Babadi dat het geen bewust balletje was als doelpoging, maar oke.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren