Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II ligt niet wakker van matchfixing-geruchten: ‘Onzin, wedden?’

Laatste update:
/

Volgens de Duitse zender ARD was de competitiewedstrijd NEC - Willem II van eerder dit seizoen doelwit van matchfixing. Op de met 1-0 door de Nijmegenaren gewonnen Eredivisie-wedstrijd zou buitengewoon veel gegokt zijn. Toch liggen ze in Tilburg niet wakker van de nieuwe geruchten.

“Compleet uit de lucht gegrepen. Echt onzin. Wedden?”, zo grapt trainer Jurgen Streppel in gesprek met Omroep Brabant. Ook aanvoerder Jordens Peters werd ondervraagd over het duel. De verdediger herinnert zich nog wel een makkelijk gegeven strafschop en een dubieuze rode kaart voor Frank van der Struijk.

Toch wil Peters niet met een beschuldigende vinger naar scheidsrechter Jochem Kamphuis wijzen. “Zoiets gebeurt honderd keer”, meent de aanvoerder “Je schrikt wel, dan speel je de wedstrijd af in je hoofd. Toen moest ik van binnen wel een beetje lachen dat het juist om deze wedstrijd gaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een gevat antwoord. Vraag me ook enorm af of hier (los van de uiting van een Duits medium) enig bewijs voor is, laat staan dat er daadwerkelijk sprake van matchfixing is. Zoals het in het artikel staat betreft het in ieder geval geen clubs, maar de arbitrage. Wel flauw om naar het Kargbo-verhaal direct bij WII aan te kloppen..

3 maart 2016 om 20:40

Je moet toch iets hebben om het voetbal nieuws gevuld te krijgen.

3 maart 2016 om 20:54

Klopt, alleen is dit wel heel doorzichtig. Ach ja, trend van het moment, je ziet het overal en neem het vz ook niet kwalijk dat ze voor deze opzet kiezen.

3 maart 2016 om 21:10

hoezo zou je het vz kwalijk moeten nemen? Duitse media brengt het nieuws dat het deze wedstrijd betreft, Willem 2 en vz kunnen daar niets aan doen , en ja alles ligt onder een vergrootglas

3 maart 2016 om 21:24

Daar heb ik het ook niet over. De media had ook de aandacht kunnen zoeken bij de 'profiterende' club of de dienstdoende scheidsrechter (onderwerp van het verhaal). Maar omdat er vrij recent een eerder voorval was bij Willem II kiezen ze er voor om daar een reactie te krijgen, daar doelde ik op. In principe is juist de Tilburgse club wel de laatste partij waar je om tekst en uitleg moet vragen. En ja, ik snap dat in dit geval het Omroep Branbant is die wat publiciteit wil creëeren.

3 maart 2016 om 23:34

Exact dat dus.. Net als met het Kargbo verhaal werd Willem II als soort van schuldige aangewezen. Terwijl het puur om de speler Kargbo ging, daar waar Willem II juist het slachtoffer is in plaats van de schuldige. Krijgen we vervolgens dit, net of Willem II als club en alle spelers er baat bij heeft om te verliezen. Dan mag de Knvb eerder naar de scheidsrechter kijken die de makkelijke pingel gaf en onterecht rood.

Trouwens, als er nu weer NEC supporters komen met: "ja maar hij gaf wel vijf vrije trappen weg op een gevaarlijke plek.." Dan word ik gek, laat dat kul argument maar zitten.

Laat maar gelijk tegen Ajax zien svp

moge duidelijk zijn dat de scheidsrechter hier een hand in heeft gehad, twee dubieuze beslissingen door de scheidsrechter, het komt naar buiten via de media in een ander land? maar fors gewed? is dat honderd Euro? duizend euro?

ik zet er vraagtekens achter maar ik zal de wedstrijd eerst goed moeten analyseren om een conclusie te trekken, alleen dat is niet mijn taak

4 maart 2016 om 09:51

Het ging om een bedrag van 5 cijfers ....door meerdere personen zelfs....dat detectiesysteem is er niet voor niets. Ik zou die scheids maar eens tegen het licht houden

Ja daar zijn ze wel goed in natuurlijk, beter dan voetballen want dat lukt nog niet echt.
Laatst tegen Vitesse was, van twee kanten, de slechtste wedstrijd van dit seizoen. Niet om aan te gluren.

VZ heeft zeker niet veel te melden is al de 2de keer dat dit artikel erop komt vandaag.

3 maart 2016 om 23:31

Emmm scheids? Zou het?

Kamphuis zou schijnt een huis in Tenerife gekocht hebben. Haha!!

Scheisse!!! Kampfhaus!!!!

hahahaha, wedden van niet? Prima humor!! Penalty zat wel een luchtje aan hoor...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren