Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Willem II is een kleinere club dan AZ, maar daarom misschien wel warmer’

Laatste update:

Thom Haye maakte de voorbije vier seizoenen deel uit van de selectie van AZ, maar ontwikkelde zich er uiteindelijk niet tot een onmisbare kracht. De club uit Alkmaar stemde deze zomer in met zijn vertrek naar competitiegenoot Willem II en daar wil Haye zich herpakken. Tot nu toe heeft hij steeds een basisplaats gekregen en zaterdag keert hij voor even terug in het voor hem zo bekende AFAS Stadion.

/

De 21-jarige Haye heeft zin in het weerzien met zijn oude club. “Als wij goed voor de dag komen, kan het een leuke wedstrijd met goed voetbal worden. Het zal in ieder geval voor mij een gek gevoel zijn om terug te komen”, zegt Haye in een vooruitblik op de clubwebsite van AZ. Hij geeft aan goed opgevangen te zijn in Tilburg, waar hij weer andere ervaringen opdoet.

“Willem II is een kleinere club dan AZ, maar daarom misschien wel warmer. Daarnaast staat er hier minder druk op, want in Alkmaar kijk je vooral naar boven. Toch zijn we met dit team ook ambitieus”, aldus Haye. Ook voor zijn teamgenoot Erik Falkenburg is de wedstrijd tegen AZ van zaterdag een weerzien met een voormalig werkgever.

Zie jij Willem II zaterdag winnen bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat Haye naar Willem II is vertrokken lekker veel spelen. Denk niet dat Willem II zaterdag de punten mee neemt.

8 september 2016 om 22:20

Denk het ook niet. ..toch mooie club beide

8 september 2016 om 22:40

Zeker weten.

9 september 2016 om 07:54

Dat denk ik tóch wel en nu vooral met een nóg beter elftal als tegen Ajax.
Want toen was Willem II ook gewoon beter.

9 september 2016 om 08:20

En de wedstrijden ervoor was het dramatisch (zegt ik als Willem II fan). Vorig keer was het Ajax dat vooral slecht was en toen nog bleven we inzakken. Natuurlijk gaan we aanvallend spelen, dat doen we al jaren, maar 3 punten zou wat gelukkig zijn in Alkmaar lijkt me.

9 september 2016 om 09:08

Eens met Jantjeh23. toevoegend hebben we nu wel ons basis elf op 7 plaatsen aangepast waardoor zij toch eerst op elkaar in gespeeld moeten raken. ook dat heeft tijd nodig waardoor ik ook verwacht dat we het niet gaan redden.

Ik vind het echt een goede speler en speelde ook tegen Ajax zeer sterk.

Misschien wel een speler met 1 van de beste lange passes in de eredivisie. Buiten zn passing komt hij vooral snelheid en fysiek wat te kort. Maar mede door zn spelinzicht is hij wel een hele leuke speler om naar te kijken.

9 september 2016 om 08:02

Alleen is hij heel lui, snel gefrustreerd en vindt hij zichzelf een god.. Hij eiste alles te spelen haha

AZ lichtte de opties van 2 jaar in zijn contract niet gezien hij dan het salaris basis speler zou krijgen.

Dus bood men een veel lager salaris en de rol van wisselspeler gezien hij dat ook was ondanks heel veel kansen in de basis

Logisch van AZ
Logisch dat Haye wilt spelen

Succes bij Willem 2, behalve tegen AZ he

Na ajax nu ook az maar even oprollen. Stuntje zou natuurlijk mooi zijn maar ik denk een kleine nederlaag. 2-1 voor az.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren