Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II hoopt opnieuw bankzitter van Ajax te kunnen huren

Laatste update:

Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, liet deze week weten dat hij smakelijk had moeten lachen om het gerucht dat zijn club bezig zou zijn met de komst van Mitchell Dijks. De linksback van Ajax vertrekt dus niet naar de Domstad, maar gaat mogelijk wel aan de slag bij Willem II. De promovendus is volgens het Brabants Dagblad zeer geïnteresseerd in de Ajacied.

Willem II huurde in het verleden al onder meer Kenneth Vermeer, Mitchell Donald en Jan-Arie van der Heijden van Ajax en leent voor dit seizoen Fabian Sporkslede van de hoofdstedelingen. Mogelijk blijft het daar dus niet bij, want ook Dijks is in beeld. De 21-jarige linksback werd vorig seizoen al verhuurd aan sc Heerenveen en is ook dit jaar geen basisspeler bij Ajax.

Naast Dijks wil Willem II zich ook versterken met aanvaller Samuel Armenteros, maar coach Jurgen Streppel stelde dat het vooralsnog niet financieel mogelijk lijkt om twee nieuwe spelers te halen. "Maar daar wordt momenteel nog naar gekeken", zei de coach, die overigens niet op namen wilde ingaan. Willem II speelt vrijdagavond tegen Go Ahead Eagles.

Ajax moet Mitchell Dijks niet verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien het brekebeen verleden van Boilesen zou ik Dijks er lekker bij houden. Of gaan ze daar Blind en Viergeven rouleren als Boilesen weer eens uitvalt?

27 augustus 2014 om 15:30

Ik denk dat Ajax dat voldoende vind en Dijks zal verhuren. Dijks is lang en groot en moet bij Willem II prima meekunnen want hij lijkt op een Italiaan. Hij heeft ook het uiterlijk van een ster maar Ajax wilt liever blonde jongens dus ja dan houdt het op.

27 augustus 2014 om 15:44

@yesai

Denk dat Ajax nóg liever kwaliteit heeft, vandaar dat Dijks waarschijnlijk weg mag.

27 augustus 2014 om 15:51

Blind, Viergever en eventueel Riedewald, hoewel dat imo meer een man voor het centrum is, heeft hij zowel als CV als als back meer potentie dan Dijks.. Zo kan Riedewald iig op JL niveau zich ontwikkelen omdat hij geen Dijks moet voorlaten in Jong..

27 augustus 2014 om 16:51

Inderdaad, de komst van Viergever is het einde van Dijks. Wat niet wegneemt dat ik nog met weemoed terugdenk aan Ajax-PSV om de JC schaal van twee jaar geleden toen Ajax weliswaar ook verloor, maar Dijks Narsingh volkomen in zijn zak had.

27 augustus 2014 om 17:11

We hebben Riedewald ook nog als back-up in jong Ajax spelen.

Dijks heeft toch redelijk gepresteerd vorig jaar? Wie hebben we na Boilesen en Dijks op die positie? Blind moeten we lekker op het middenveld laten. Ik zou 'm er bijhouden!

27 augustus 2014 om 15:26

Viergever.

27 augustus 2014 om 15:31

Ah natuurlijk. Dan begint het er inderdaad minder kansrijk voor 'm uit te zien.

27 augustus 2014 om 15:33

Riedewald is er ook nog, al is hij net als Tete... een speler die in Jong Ajax eerst nog maar is moet laten zien wat hij kan.

27 augustus 2014 om 15:55

Maar nu moet hij Dijks nog wel voorlaten in Jong (op de back is Dijks momenteel nog íets beter) en als Dijks vertrekt kan Riedewald zich doorontwikkelen in de Jl.. Op de lange termijn heb je daar meer aan..

Zou wel een stunt zijn als ze Armenteros binnen halen. Bij Heracles was het een leuke speler.

we hebben echt een prima team. geen enkele wedstrijd tot nu toe door de mand gevallen. met deze selectie moeten we toch 3 teams onder ons kunnen laten?

Goede versterkingen voor Willem II

Je weet het nooit in de Eredivisie, ik zag voor het seizoen begon Dordrecht en Excelsior als grootste kandidaat om te degraderen(nog steeds wel), maar ik heb beide ploegen(vooral Dordt) erg leuk voetbal zien spelen dus er valt weinig over te zeggen wie er gaat degraderen. Willem 2 hoeft idd niet te degraderen, maar volgens mij moet geen enkele ploeg dat in deze competitie.

Beetje niveau Schilders en Koppers, dus snap sowieso niet wat hij nog bij Ajax doet, deze 3 zijn eigenlijk nog te matig om op de bank te zitten bij een top 5 club.
Sluit eigenlijk wel aan bij het artikel van Lex, als zulke spelers bij een (sub)topclub onder contract staan, geeft het prima het niveau van verdedigers weer.

27 augustus 2014 om 15:46

Wat doet Twente met die spelers vraag ik mij dan af. Schilder was wel vrij degelijk en als back prima, Koppers is gewoon te matig. Maar ik vraag me af of er in de jeugd niet wat beters loopt, moet haast wel.

Refereer trouwens nooit naar een artikel van Lex Muller, komt je geloofwaardigheid niet ten goede denk ik

27 augustus 2014 om 16:07

Haha, doe ik om jou te pesten, had je reactie bij Lex gelezen.
Nee zonder dollen, iedereen maakt wel eens een zinnige opmerking, zelfs Lex, en als je Schilders een degelijk back noemt komt het jouw geloofwaardigheid ook niet ten goede natuurlijk

Schilder is een parodie op een profvoetballer, echt, alles in 1 tempo, en dan bedoel ik in een ontzettend laag tempo, het woord tempo suggereert iets van snelheid, nou die zul je bij Schilder niet vinden.
Maar hij kan wel hard schieten, dat dan weer wel

27 augustus 2014 om 16:24

Hij was vrij degelijk, bij Heracles vooral. Bij Twente vond ik hem als back niet slecht, maar bood niets extra's. In zijn begintijd bij Twente deed hij het wel aardig. Hij werd alleen te belangrijk gemaakt in mijn ogen. Een Heubach was ook een slechte speler, maar hij wist dat hij niet kon voetballen en 'slechts' een back was en daardoor bruikbaar, dat was Schilder ook. Totdat hij ineens op het middenveld terecht kwam en het spel moest verdelen. Die trainer is ook niet geloofwaardig om maar in die trant te blijven

Ben altijd fan geweest van Sporkslede. Kan iemand mij vertellen hoe hij het doet bij Willem II? Verder denk ik dit de juiste stap kan zijn voor Dijks.

27 augustus 2014 om 16:17

Nog niet gespeeld. Middenveld van Willem II staat voorals prima.

27 augustus 2014 om 16:57

Hij was bij de eerste wedstrijd geblesseerd en omdat het middenveld zo verrassend goed stond heeft Streppel dit tot nu toe niet veranderd, maar ik denk dat wanneer Armenteros en Dijks binnen zijn we als volgt gaan spelen.

Lamprou
Cornelisse
Struijk
Peters
Dijks
Sporkslede
Sahar
S. Wuytens
Ondaan
Armenteros
Andrade

Lees ik het nou goed dat Willem II Armenteros wil? Zou die even verkeerde beslissingen hebben gemaakt de afgelopen jaren wanneer hij straks in Tilburg voetbalt.

Dijks is toch eigenlijk te goed om bij Willem II zijn minuten te maken..?

27 augustus 2014 om 16:58

Dijks zal het nog lastig krijgen om een basisplaats te bemachtigen bij Willem II aangezien op linksback Heymans het gewoon goed doet en hij centraal Peters nooit uit de basis zal krijgen.

Volgens mij heeft dijkds nog geen wedstrijd gespeeld in het tweede. Is ie geblesseerd. Weet iemand dat? Hij is fysiek sterk technisch redelijk en aanvallend ook. Maar ik zie alleen riedewald in het tweede spelen en die speelt redelijk tot goed. Waar is die Dijks dan. Ik vind een goede back up / vervanger voor boilessen wel nodig. Die fysiek en verdedigend wat sterker is. Vond ik Dijks wel een optie ook omdat ie vorig jaar Eredivisie ervaring heeft opgedaan zon twintig wedstrijden bij heerenveen. Niet altijd even goed met veel gele kaarten en soms ook rood. Maar wel fanatiek. Ik zou het jammer vinden als ie weggaat bij Ajax. Laat m een wedstrijd of 5 spelen in de Jupiler. Dan groeit ie heus wel door.

Armentros is officieel binnen! Wordt een jaar gehuurd van Anderlecht. Prima versterking voor ons.. Kan voorin de concurrentie aan met Andrade.. Die is dit weekend nog geblesseerd dus Armenteros zal vrijdag gelijk aan de bak moeten uit bij de eagles...

Lamprou
Stuijk
Wuytens
Peeters
Dijks
Sporkslede
Messaoud
S.Wuytens
Sahar
Armenteros
Ondaan

Goede opstelling.
Alleen is ondaan rechts en Sahar links.
Waar gaat straks een fitte Andrade spelen?

Ik zou er niet raar van staan te kijken als Dijks binnenkort gewoon een tweejarig contract tekent in Tilburg. Streppel weet wel vaker vreemde resultaten te halen op transfer gebied. Ps Armenteros is wel een betere optie als Zeefuik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren