Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II frustreert ook Feyenoord: 'We horen de play-offs te halen'

Laatste update:

Willem II werd vorig jaar kampioen van de Jupiler League en promoveerde daardoor naar de Eredivisie. Op het hoogste niveau doet de ploeg van Jurgen Streppel uitstekend mee: zondag werd Feyenoord nog een gelijkspel gehouden (2-2) en Willem II mag blijven hopen op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Samuel Armenteros vindt dat zijn ploeg dit zou verdienen.

/

"We waren in alle wedstrijden tegen topclubs gelijkwaardig aan de tegenstander en dan horen we de play-offs te halen", zei de aanvaller tegen NU. "Ik vond dat we nu ook de betere ploeg waren op basis van wil en vechtlust. We wilden hier duidelijk maken dat dit ons huis is en hebben een goede wedstrijd gespeeld. Ze vonden nauwelijks de voetballende oplossingen."

Normaal gesproken zullen de nummers vier tot en met zeven op de eindrangschikking meedoen aan de play-offs, maar PEC Zwolle staat zevende en staat in de finale van de KNVB Beker. Wanneer PEC weet te winnen van FC Groningen gaat het sowieso Europa in en mag ook de nummer acht van de ranglijst meedoen aan de play-offs. Op het moment staat Willem II achtste.

Denk je dat Willem II de play-offs gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het altijd zo mooi als voetballers wat uitspraken in het rond gooien : We waren in elk duel tegen een topclub gelijkwaardig. Kan mij er een paar herinneren waar dit toch echt niet zo was.

12 april 2015 om 18:14

Vitesse is al geen topclub maar die heeft Willem 2 ook twee keer van de mat gespeeld...

12 april 2015 om 19:15

Vitesse is de enige ploeg idd die Willem II 2 keer zwaar terecht hebben laten verliezen. Ajax thuis met 5-0 gewonnen. De andere wedstrijden waren we gewoon gelijkwaardig of beter.

12 april 2015 om 19:38

Precies vitesse is de enige ploeg. Psv uit laatste minuut verloren, ajax thuis gelijk en zelfs bijna winst. Az thuis 3-0 en uit de veel betere ploeg. Twente thuis gelijk en uit laatste minuut verlore etc etc

12 april 2015 om 22:28

Welke

Ajax - willem2 5-0 .. maar w2 heeft top jaar maar hebben niets te zoeken bij play offs

12 april 2015 om 19:39

Thuis 2-2. Ps het is willem II

De eerste wedstrijd tegen PSV niet .. in Eindhoven eingelijk ook niet.
In de Arena werd er ook met volgens mij met 5-0 gewonnen .. in Tilburg was Willem II wel beter.
Tegen Feyenoord ja 2 x de betere.

12 april 2015 om 17:58

PSV heeft in Tilburg enkel gewonnen door blunders van Lamprou. Willem II had toen zeker meer verdiend. In Eindhoven won PSV ook pas in de laatste minuut en ook dit was onterecht. Dus Tegen PSV 2x ja, tegen Feyenoord 2x ja, en thuis tegen Ajax

12 april 2015 om 18:16

Lamprou maakte maar 1 blunder tegen PSV thuis.
PSV was in EHV ook de betere alleen willem II verdedigde met heel het team zowat en wat maakt het uit als het pas in de laaste minuut gebeurt ?

12 april 2015 om 18:24

Tegen Feyenoord in Rotterdam won Willem II maar waren ze niet beter. Kijk de statistieken er maar op na. En vandaag waren ze ook niet beter. Eerste helft gelijkwaardig maar in de tweede helft had Willem II niet veel te vertellen.

12 april 2015 om 18:56

Feyenoord had ook niet veel te vertellen vandaag.

12 april 2015 om 19:40

Woow jij bent echt blind? 2e helft was willem II juist beter

12 april 2015 om 18:58

Vandaag was Willem II echt niet beter dan Feyenoord, 2 tegen 9 doelkansen

Als je 8e wordt heb je alles te zoeken bij de play-offs, want dan verdien je dat. Als psv kampioen wordt, zijn ze terecht kampioen. Als Dordrecht laatste wordt, zijn ze terecht laatste.

Denk toch dat Willem II de play offs gaat halen. Maar ze zullen die niet winnen. Zwolle gaat de beker winnen denk ik.

Ik hoop niet dat w2 play offs haalt. Als zij Nederland moeten vertegenwoordigen in de el wordt het wel erg triest. Die worden meteen in de eerste voorronde uitgeschakeld waarschijnlijk

12 april 2015 om 18:33

Als Willem II de playoffs haalt, moeten ze die eerst nog zien te winnen van vitesse, AZ of Heerenveen.

12 april 2015 om 19:42

Gaat ze niet lukken denk ik hoe goed ze ook spelen.

12 april 2015 om 19:51

@wise Guy, alsof de andere ploegen rondom willem ii in de el wel iets gepresteerd hebben in europa de afgelopen jaren. Maar willem II wil die playoffs helemaal niet winnen ze willen het bereiken. Weer extra wedstrijden cq inkomsten.

13 april 2015 om 09:24

Nee want die andere ploegen in de play-offs halen minimaal de kwartfinale.

Ze spelen leuk, meer niet. Europees voetbal zou lachwekkend zijn.

12 april 2015 om 21:26

Denk ook niet dat wat wordt mochten ze de play offs winnen. Heerenveen of AZ zie ik toch meer kans van slagen hebben in Europa. Groningen kan heeft ook wel een waardige selectie, maar er moet gewoon een echte spits en een sterke centrale verdediger komen, want De Leeuw is geen echte spits (maar hij doet het wel goed als valse 9) en Kappelhof bakt er niet zoveel van en Lindgren is een middenvelder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren