Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wijnaldum zei: ‘We zullen je Ronaldo noemen als je scoort, anders ben je shit’’

Laatste update:

Sadio Mané vertolkte afgelopen woensdag in het thuisduel van Liverpool met Watford (5-0) een voor hem ongebruikelijke rol. De Senegalees begon in de punt van de aanval, doordat Roberto Firmino ontbrak vanwege een blessure. Mané speelt zijn wedstrijden normaliter vanaf de flank, maar bevestigt dat het experiment hem goed is bevallen.

De aanvaller was met twee doelpunten immers van grote waarde voor het elftal van manager Jürgen Klopp. "Om eerlijk te zijn was ik behoorlijk verrast door de beslissing van de trainer. Ik had nog nooit op die positie gespeeld, dus ik was nerveus", vertelt hij aan Sky Sports. "Voor de wedstrijd kwam de trainer naar me toe. Hij zei: 'We gaan wat wijzigingen doorvoeren. Sadio, je moet als nummer negen spelen'."

"Ik riep: 'Oh'. Daarna keek ik mijn teamgenoten aan. Ik lachte en zei: 'We zijn een team, dus jullie moeten me vertrouwen!'", vervolgt Mané. "Iedereen lachte, maar ik zei: 'Vanaf vandaag noemen jullie mij Ronaldo of Firmino'. Georgino Wijnaldum zei: ‘We zullen je Ronaldo noemen als je scoort, anders ben je shit’. Ik had het geluk dat ik tweemaal kon scoren."

Zondagmiddag wacht Liverpool de uitwedstrijd tegen stadsgenoot Everton. Firmino is dan mogelijk weer van de partij, maar Mané zou het niet erg vinden als hij opnieuw centraal speelt. "Eerlijk gezegd maakt het me niet uit op welke positie ik speel. Ik kom graag vanaf de linker- of rechterflank, maar als de coach me centraal nodig heeft, dan zal ik opnieuw mijn best doen."

Begrijp jij dat Jürgen Klopp bij afwezigheid van Roberto Firmino centraal voorin kiest voor Sadio Mané?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Toen ik gisteren de opstelling zag, zag ik Origi in de spits i.p.v. Mane, maar kennelijk was het in praktijk dus Mane. Ondanks dat Mane het gisteren goed deed, zou ik als Liverpool zijnde alsnog vol voor Werner gaan aanstaande zomer. De breedte is momenteel, zeker voorin, erg matig bij Liverpool en dat moet flink verbetert worden, willen ze op meerdere fronten mee doen.

1 maart 2019 om 20:47

Klopt helemaal. Upamecano zou ook een geweldige aanwinst zijn. Firmino op 10 met daarvoor Werner is dodelijk en dan heb je nog twee snelheidsduivels op de vleugels. Het blok Wijnaldum en Fabinho kan goed de verdediging ondersteunen en de backs lekker hoog laten staan.

1 maart 2019 om 20:55

Een centrale verdediger is niet per se nodig. Gomez, Matip en Van Dijk zijn goed genoeg. Alleen Lovren is wat minder, maar als 4e CV kan ook hij prima. Ik denk dat een 2e linksback, spits en een vleugelaanvaller met creativiteit die ook op het middenveld kan, beter is.

1 maart 2019 om 21:29

Maar als je wilt winnen van Man City zul je toch ook een ongeveer gelijkwaardige selectie moeten gaan bouwen, want anders wordt je constant rond maart ingehaald want dan is iedereen enorm vermoeid. Als City een Stones en Otamendi op de bank hebben, moet je toch wel iets beters dan Lovren en Matip hebben. Upamecano en Matip lijken me betere 3e en 4e keus. Daarnaast is een vleugelspeler niet echt nodig met Werner aangezien hij ook op de vleugels kan en voor de nummer 10 heb je dan Firmino, Oxlade en eventueel Keita. 2e linksback is wel echt een must indd.

2 maart 2019 om 00:01

Upamecano mag je gewoon niet op de bank houden man. Die jongen moet zoveel mogelijk spelen! Gomez is ook gewoon goed ookal heeft hij nog niet echt naam in de pl bij veel mensen. Ben ook niet echt fan van al te veel roteren op de centerback posities

1 maart 2019 om 21:24

Naast dat hij inderdaad verschrikkelijk snel is, heeft hij een heel hard en doelgericht schot en kan voor een spits erg goed meevoetballen. Voor het countervoetbal van Klopp is dat heerlijk.

1 maart 2019 om 21:34

Eergisteren! En verder ben ik het met je eens, alleen de namen die je noemt (Fekir en Werner) moeten we nog maar zien of die wel in het spelletje passen, of juist ergens anders afbraak aan doen wat Liverpool nou juist zo sterk maakt.

1 maart 2019 om 21:57

Werner zou een uitstekende aankoop zijn. Sancho is ook altijd welkom, maar die zal wel een fortuin kosten. Fekir sowieso, die is echt nodig. Alleen denk ik niet dat het nog gaat gebeuren. Wat betreft de verdediging ben ik het niet met je eens. Gomez en Virgil is een uitstekend duo, maag Gomez is zeer blessuregevoelig. Doe mij maar een Skriniar, Gimenez. Dan hebben we Gomez, Virgil, Matip en 1 van die twee. Lovren mag oprotten

1 maart 2019 om 23:48

Beide gaan nooit van hun leven weg bij topclubs om vervolgens bij e en andere topclub op de 3e viool te gaan spelen. Upamecano zal dat echter wel veel sneller doen. Gimenez en Skriniar zijn daarnaast al top verdedigers, waar Upamecano nog echt een ruwe diamant is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren