Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wijnaldum kent geen twijfels meer en hakt knoop door over toekomst’

Laatste update:

Liverpool heeft een doorbraak bereikt in de contractonderhandelingen met Georginio Wijnaldum , zo weet The Guardian dinsdag te melden. De verwachting is dat de 29-jarige middenvelder op korte termijn zijn handtekening zet onder een verbintenis voor drie of vier seizoenen. De Oranje-international ligt momenteel tot volgend jaar zomer vast op Anfield.

De gesprekken tussen de leiding van Liverpool en Wijnaldum over een nieuwe deal worden door The Guardian aangemerkt als ‘positief’. De middenvelder heeft altijd de intentie gehad om de koploper in de Premier League trouw te blijven, maar hij wil van manager Jürgen Klopp wel eerst de garantie hebben dat hij ook volgend seizoen tot de bepalende spelers behoort binnen de selectie. De Duitse trainer heeft Wijnaldum en diens entourage al meermaals laten weten dat van een voortijdig vertrek van de ex-speler van Feyenoord en PSV geen sprake kan zijn.

De situatie rondom Wijnaldum wordt al enige tijd met interesse gevolgd door verschillende Europese topclubs. De Daily Mirror noemt Barcelona als ‘bewonderaar’ van de Nederlander, terwijl Goal maandag Bayern München en Juventus naar voren schoof als gegadigden voor Wijnaldum. In een eerder stadium kwam Internazionale naar boven als mogelijke nieuwe werkgever, maar het lijkt er nu op dat Liverpool aan het langste eind trekt, ondanks de vermeende moeizame recente onderhandelingen met sportief directeur Michael Edwards.

Klopp is niet alleen onder de indruk van de voetballende kwaliteiten van Wijnaldum. Laatstgenoemde vervult ook buiten het veld een zeer belangrijke rol bij Liverpool. De middenvelder deinst er niet voor terug om zijn mening te geven als hij het gevoel heeft zich te moeten uiten. Zo was Wijnaldum samen met Virgil van Dijk de initiatiefnemer van het statement van Liverpool tegen racisme, voorafgaand aan de training vorige week maandag, zo blijkt uit berichtgeving van Goal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had nooit gedacht dat Gini zo belangrijk zou worden bij Liverpool. En gewoon basisklant is. Valt nooit zo op maar zo belangrijk voor het team. Eerst de CL gewonnen en straks kampioen met Liverpool. Helaas door de corona ietsjes minder mooi en dan meer mbt geen publiek en een sobere huldiging. Maar dat doet niks af aan de fantastische prestatie van Gini en Liverpool.

9 juni 2020 om 15:50

Wijnaldum blinkt in weinig dingen echt uit op absoluut top niveau, maar is verschrikkelijk all-round en beheerst bijna alle facetten van het voetbal op bovengemiddeld niveau. Daardoor is hij multifunctioneel inzetbaar en moeilijk te bespelen voor een tegenstander, simpelweg omdat Wijnaldum uit een hele hoop vaatjes kan tappen afhankelijk van hoe de tegenstander hem wil bestrijden. Hij is snel, atletisch en fysiek sterk, technisch goed, kan scoren als hij als aanvallende speler speelt (zie Oranje), kan verdedigen middels onderscheppingen en tackles enzovoorts. In mijn ogen een van de meest complete middenvelders ter wereld.

9 juni 2020 om 17:13

Ik ben het volkomen met je eens. Dat is zijn specialiteit. All-round voetballer. Maar met een zeer hoog niveau.

9 juni 2020 om 18:03

Dat heb je echt goed gezien en onvermoeibaar.

9 juni 2020 om 18:08

Mooiste voorbeeld van zijn onvermoeibaarheid vind ik zijn 2-4 tegen Duitsland vorig jaar. In blessuretijd nog even zo'n machtige sprint trekken en nog goed afronden ook terwijl je de hele wedstrijd tegen een mondiaal topland op het veld hebt gestaan.

9 juni 2020 om 16:16

Ook helemaal eens. Daarbij nog dat ik Wijnaldum gewoon een hele chille gast vind. Lekker down to earth, geen gekke fratsen en scoort altijd een voldoende!

9 juni 2020 om 17:11

Bij elke team heeft hij z'n meerwaarde bewezen. Meestal willen mensen spelers met sensatie in het team. Die vinden ze dan de belangrijkste spelers. En dan vergeten ze ff Gini over het hoofd. Waardoor ze de kwaliteiten van deze man onderschatten. Ik ga niet zeggen dat ik wist dat hij het bij Liverpool zou maken, maar ik had wel een sterke vermoeden. Hij kan gewoon een Liverpool Legend worden samen met van Dijk daar.

Wat mij betreft de beste keus. Wijnaldum is een van de meest onderschatte spelers vind ik. Onderschept vaak de passen die andere normaal laten gaan en dribbelt zelf dan nog 1 of 2 spelers voorbij en past hem dan naar 1 van de vleugels(verdedigers ) die dan zorgen voor de assist of voorassits. Ook zou ik geen topclub vinden waar hij standaard in de basis staat, al staat hij dat ook niet altijd bij Liverpool.

"de middenvelder heeft altijd de intentie gehad om de koploper in de Premier League trouw te blijven, maar hij wil van manager Jürgen Klopp wel eerst de garantie hebben dat hij ook volgend seizoen tot de bepalende spelers behoort binnen de selectie." die garantie kan je eigenlijk niet geven als coach. als speler speel je jezelf in de basis door goed te spelen. als er andere middenvelders beter in vorm zijn zullen die worden opgesteld want de beste spelers moeten spelen

9 juni 2020 om 15:42

Ik kan me wel voorstellen dat hij even wil weten wat de plannen zijn. Als het plan was om deze zomer 2 extra middenvelders te kopen, had ik als Wijnaldum zijnde ook even om me heen gekeken. Uiteraard heb je geen garanties, en moet je dat zelf afdwingen. Maar je kan het altijd hebben over het perspectief.

10 juni 2020 om 00:23

@lucas1234 dat ben ik zeker met je eens, alleen een basisplaats kan je niemand garanderen maar het perspectief moet idd wel duidelijk zijn

Prachtig nieuws. Wijnaldum is alles wat een middenvelder in het systeem van Klopp moet zijn. Eindeloze inzet, niet van de bal te krijgen en veel zelfvertrouwen en durf in zijn spel. Daarnaast één van de leiders in de ploeg met Milner, Henderson en Van Dijk. Hoop dat hij zijn loopbaan afsluit op Anfield.

Wat weinig wordt genoemd is dat Gini behoorlijk technisch is. Als je eens goed kijkt naar zijn bal aannames en de bewegingen met bal in korte ruimtes. Hij bezit meer techniek dan men denkt. Dit maakt hem naast alle andere factoren die wel altijd benoemd worden tot een behoorlijk complete middenvelder. Uiteraard past hij perfect in het plaatje die zijn trainer graag ziet. Props voor onze Oranje-middenvelder!

9 juni 2020 om 16:58

Gini was 'vroeger' natuurlijk ook een echte rasvoetballer met veel technisch vermogen. Des te knapper is het dat je nu ziet hoe ongelooflijk compleet hij geworden is en je gaat dan inderdaad verrgeten hoeveel technische bagage hij eigenlijk nog heeft.

Wijnaldum zijn carrière is perfect uitgestippeld. Goed dat hij destijds naar PSV is overgestapt. Veel ervaring op gedaan, tot zijn 23e of 24e in de eredivisie gebleven en kampioen geworden. Daarna slim eerst naar Newcastle om aan niveau te wennen. Vervolgens onbetwiste basisspeler bij Liverpool en CL gewonnen. Goed mens, is hem van harte gegund.

9 juni 2020 om 16:47

Ik ben het met je eens, maar ook weer niet.vanuit PSV was alleen Newcastle geinteresseerd, dus veel keus had hij niet in deze! maar dit is wel goed voor zijn ontwikkeling geweest.verder een goeie transformatie doorgemaakt, volgens mij stond hij bij PSV en Feyenoord als linksbuiten opgesteld?

9 juni 2020 om 18:37

Newcastle of niet de premier legeau is sowieso een stap omhoog vergelijken met de top van Nederland. Was een prima stap in zijn carrière naar mijn inziens.

Heeft zijn carrière erg mooi opgebouwd en kan toch wel zeggen dat hij is uitgegroeid tot een ontzettend belangrijke pion voor het Nederlands Elftal. Daar waar hij eerst nog redelijk verguisd werd in Oranje, is iedereen inmiddels wel overtuigd van zijn kwaliteiten volgens mij. Toont in Oranje ook vaak aan dat hij toch wel in staat is om belangrijke doelpunten te maken. Past perfect bij Liverpool en ben blij met zijn contractverlenging!

Nieuws wat al maanden bekend is. Gesprekken waren vorige zomer al goed verlopen. En nu komt het tot een formaliteit. Wijnaldum en zijn entourage hebben altijd de intentie gehad om bij te tekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren