Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum drukt eindelijk stempel bij balend PSG; City maakt geen fout

Laatste update:

Georginio Wijnaldum heeft woensdagavond zijn eerste twee doelpunten voor Paris Saint-Germain gemaakt. De middenvelder leek zijn ploeg daarmee op weg te helpen naar de zege, maar RB Leipzig kwam in de slotminuten terug tot 2-2. In het andere duel in Groep A won Manchester City eenvoudig van Club Brugge (4-1), waardoor de Engelsen (negen punten) samen met de Parijzenaren (acht punten) hard op weg zijn naar de volgende ronde. Club (vier punten) en RB Leipzig (één punt) voeren een achterhoedegevecht.

RB Leipzig - Paris Saint-Germain 2-2
In de openingsfase was het Leipzig dat de klok sloeg en in de achtste minuut kon Christopher Nkunku een voorzet van André Silva binnen koppen: 1-0. Laatstgenoemde werd kort daarna in het strafschopgebied onderuit gelopen door Danilo en kreeg een penalty, die de Portugese aanvaller zelf verprutste. PSG leek niets in te brengen te hebben, maar wist de wedstrijd vanaf de twintigste minuut volledig te kantelen.

Neymar zette Kylian Mbappé aan de linkerzijde van het strafschopgebied vrij, waarna Wijnaldum diens voorzet kon binnen lopen: 1-1. Zes minuten voor rust wist de Oranje-international ook zijn tweede van de avond te maken. Marquinhos kopte de bal uit een hoekschop richting doel, waarna Wijnaldum die van dicht bij het doel met zijn hoofd verlengde: 1-2.

Kort na rust legde de Nederlander de bal met een simpel passje panklaar voor Mbappé, die naast schoot. De aanvaller creëerde even later een nieuwe kans voor zichzelf door Nordi Mukiele op snelheid te kloppen, maar hij wist de bal niet achter Péter Gulácsi te schieten. Namens Leipzig kreeg Dominik Szoboszlai een goede schietkans op de gelijkmaker, maar zijn poging ging rakelings over. In de allerlaatste minuut kwam Leipzig alsnog terug dankzij een penalty, die gegeven werd omdat Presnel Kimpembe in de rug sprong bij Amadou Haidara. Szoboszlai schoot van elf meter raak: 2-2.

Manchester City - Club Brugge 4-1
Manchester City stormde vanaf het begin richting het doel van Simon Mignolet, die na een kwartier geluk had dat João Cancelo de bal in alle vrijheid op de paal krulde. In de nastoot kwam de bal opnieuw terecht bij de Portugees, die met een lage voorzet een intikker bij de tweede paal bood aan Phil Foden: 1-0. Club Brugge reageerde direct en maakte binnen een minuut gelijk. Een voorzet van Charles De Ketelaere belandde ongelukkig op het hoofd bij John Stones, die een eigen doelpunt maakte: 1-1.

Club Brugge bleef in het restant van de eerste helft op de been, maar moest negen minuten later een nieuwe tegentreffer incasseren. Opnieuw kwam de assist van de voet van Cancelo, wiens voorzet in alle vrijheid werd ingekopt door Riyad Mahrez: 2-1. De genadeklap voor Club volgde in de 72e minuut, toen Ilkay Gündogan achter de defensie opdook en met een breedtebal een simpele intikker gaf aan Raheem Sterling: 3-1. In de allerlaatste minuut werd het 4-1 via Gabriel Jesus, die na breed leggen van Cancelo van een meter of vijftien de verre hoek vond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonder Messi speelt Wijnaldum veel vrijer omdat hij nu de ruimte in kan duiken waar Messi vaak staat. Verder is PSG nog steeds veel te saai en teveel afhankelijk van individuele klasse (die ze ofc wel hebben) maar het gaat een keer fout.

3 november 2021 om 23:13

Messi en Wijnaldum hebben samen misschien Max 90 min op het veld gestaan. Dus verkondig geen onzin aub. Echt alles verzinnen om Messi naar beneden te halen bij jou.😂

3 november 2021 om 23:15

De profielfoto verklaart 95% van de gevallen al de prietpraat die hier verkondigd wordt.

3 november 2021 om 23:18

Ja man, Wijnaldum en Messi hebben ook echt veel samen gespeeld. Misschien wel 1 hele wedstrijd!

Goed dat City deze pot op 60% wist te winnen. Begon ietwat ongelukkig maar uiteindelijk toch wel een gemakkelijke overwinning mede dankzij Jesus wie goed inviel.

Ook goed dat Leipzig uiteindelijk nog een puntje weet te halen, dik verdiend wat mij betreft. Hadden in de eerste helft alleen al 3-0 voor kunnen staan, PSG mag van geluk spreken dan Gini vandaag in vorm was voor de goal, want voetballend blijft het mij tegenvallen. Ook verdedigend lijkt het nergens op.

3 november 2021 om 23:12

Zo zonde van Leipzig inderdaad. Hadden gewoon 6 punten kunnen pakken tegen PSG.

4 november 2021 om 02:03

Kunnen en misschien wel moeten pakken, nu staan ze toch wel vrij kansloos met 1 punt onderaan en moeten ze dik van Brugge winnen om uberhaupt EL te halen. Toch wel zonde, verloren van Brugge, City en PSG en 1x gelijkgespeeld tegen PSG terwijl in al die 3 wedstrijden er toch wel meer inzat voor Leipzig (tegen City wel wat minder vond ik zelf). Wat je zegt klopt zeker, hadden evengoed 6 punten kunnen pakken tegen PSG en ook zeker een puntje tegen Brugge kunnen halen. Die uitwedstrijd in Brugge word cruciaal voor Leipzig, zie het somber in maar gun het Brugge uiteraard ook.

4 november 2021 om 00:28

Die owngoal van stones gebeurt je ook maar 1 keer in je leven. Voorts vond ik city een geweldig begin spelen. Eerste kwartier kwam brugge hun baklijn niet uit.

4 november 2021 om 00:28

En daarmee staat City inmiddels aan kop in de groep. Ze mogen het nu niet meer uit handen geven door de verliezen van PSG bijvoorbeeld in eigen huis.

Wat is dat PSG toch echt bizar slecht. Ze moeten zich kapotschamen deze wedstrijd niet op slot gooien (mbappe vooral) en uberhaupt niet winnen met het elftal dat op het veld staat. Dieptriest

4 november 2021 om 00:39

Hakimi knalde er vorig seizoen ook 7 in bij Inter. Hij heeft 24 goals in 150 wedstrijden. Dat is ongeveer 1 op 6. Dat klopt ook redelijk bij PSG, 3 in 16

Afgezien van de namen, dit psg is toch ook niet geweldig. Is het echt ondenkbaar dat Ajax dit kan kloppen? Als Ajax balbezit heeft en die sterren moeten werken, dan wil ik t nog wel zien.

3 november 2021 om 23:25

Ajax wint van dit PSG, hopen dat PSG Ajax niet loot, maar goed dat is pas voor latere zorg, eerst maar eens zorgen dat ze zelf doorgaan, ze hadden zich al zo goed als kunnen plaatsen voor de volgende ronde. zou ook lekker zijn om United te loren in de volgende ronde mocht Villareal 1ste eindigen.

Tja Wijnaldum neemt die koekenbakkers weer op sleeptouw maar kan het ook niet alleen

3 november 2021 om 23:19

Deze wedstrijd sluit mooi aan op een reactie van jou (eer?)gisteren wat betreft Wijnaldum en zijn kwaliteiten... 👍

Nice..

3 november 2021 om 23:39

Naja daar zei ik dat ie een dienende waterdragers is, niet iemand die goals maakt en wedstrijden beslist

3 november 2021 om 23:52

Wijnaldum was met Liverpool tijdje terug tegen Barcelona ook beslissend in de CL. En nu weer met PSG. Vind hem in de CL altijd wel aardig spelen.

3 november 2021 om 23:55

Dat zijn de verborgen gebreken, die krijgt psg er "gratis" bij...

En wat is het weer akelig stil nu die een goede wedstrijd speelt. Als hij een slechte wedstrijd speelt is iedereen er als de kippen bij.

3 november 2021 om 23:43

Wijnaldum zal daar nooit basisspeler worden en kwestie van tijd dat hij op de tribune beland.

3 november 2021 om 23:53

Bij deze, Wijnaldum speelde vandaag een prima wedstrijd. PSG zal hem nu wel vaker gaan gebruiken, hij heeft zichzelf vandaag op de kaart gezet in Parijs.

3 november 2021 om 23:56

Vele VZ leden hebben het niet zo met Wijnaldum. Kunnen niet echt objectief zijn, sinds zijn persconferentie over zwarte piet. Als je een kleur bekend en het staat je niet aan, dan bak je er meteen helemaal niks van…

On: Hoop dat hij deze lijn doortrekt. Was bij Liverpool een van de dragende spelers. Zo’n rol zie ik hem wel vervullen bij PSG

4 november 2021 om 01:28

Ik ben geen Wijnaldum fan. Nooit geweest ook. Vreemde veronderstelling dat dit met de zware piet discussie te maken heeft. Slaat als een tang op een varken en heel raar om dit als argument te gebruiken.

4 november 2021 om 02:06

@arnavut1 Denk niet dat je het geheel op die persconferentie kunt schuiven. Heeft meer te maken met z'n vorm in Oranje, laatste tijd speelt hij daar gewoon echt niet best. Wel met je eens (in het live meepraten ook al over gehad) dat hij door mensen hier wel een beetje word uitgekotst, zodra hij een mindere pot speelt is iedereen er als de kippen bij, hetzelfde gebeurt bij Memphis helaas.

4 november 2021 om 10:07

Dat is voor een deel van de mensen zo Aguerooo, maar ik vind het persoonlijk dan wel weer vervelend dat als je gewoon oprechte kritiek hebt op het spel van Wijnaldum, dat er dan randzaken bijgehaald worden door bijvoorbeeld Arnavut1 in dit geval.

Er zijn er genoeg die kritiek op Wijnaldum hebben wat 0,0 te maken heeft met zijn "persconferentie over zwarte Piet". Nee, het gaat om zijn spel op het veld.

Dan is het ook weer extreem simpel om na 1 goede wedstrijd van hem bij PSG weer te gaan roepen dat de kritiek onterecht is. Volgens mij is het heel simpel: Wijnaldum was bij Liverpool een solide, goede en gewaardeerde kracht. Bij Oranje ook, maar sinds het EK presteert hij gewoon echt niet goed bij Oranje. Veel onnodig balverlies, te weinig inzet, zichzelf vastlopen. Dat soort dingen. En dat deed hij bij PSG ook, tot deze pot. Dan is de kritiek op zijn prestaties toch meer dan terecht?

Wat zonde dat Leipzig via een penalty nog gelijk maakt in de extra tijd... Nu is het gat weer 3 punten, ipv 4. Een wereld van verschil.

Als ik het voor het zeggen bij PSG zou ik die Kimpembe direct uit de basis halen. Hoevaak veroorzaakt hij nou een penalty in de CL? Hij heeft al voor uitschakelingen gezorgd en nu weer zo een wilde actie. Een gevaar voor je eigen ploeg zo een wilde gek.

Wat snoert Wijnaldum even de mond van veel criticasters. Hij werd vandaag echt in zijn kracht gebruikt. Dat is opkomen vanaf het middenveld. De beste Nederlandse middenvelder die we hebben.

Lekker hoor. City staat weer aan kop in de groep. Met een gelijkspel tegen PSG in Manchester en winst op Leipzig zijn ze er al

4 november 2021 om 02:10

De vorm begint terug te komen Silvacity! Foden speelt de afgelopen weken weer geweldig, Gundo raakt weer fit en Jesus word ook steeds scherper voor de goal. Zie zelf graag nog wat meer van Grealish en de Bruyne, beide drukken nog niet echt hun stempel op de wedstrijd wat jongens als zij wel zouden moeten kunnen. Ik zelf blijf vraagtekens bij De Bruyne zetten, zal hij ooit weer echt 100 procent fit worden? Hoop trouwens ook dat we Dias en Stones gewoon weer centraal gaan zien, heb het niet zo op Laporte en hij liet afgelopen weekend ook weer zien waarom, Stones vandaag wat ongelukkig maar ben ervan overtuigd dat hij de vorm van vorig seizoen weer snel kan terugpakken naast Dias.

4 november 2021 om 15:02

Nou vond dat Jesus wel een niet te missen kans miste kort voor zijn goal

Klasse Gini. Dan lees je van die verhalen dat ie er niks van kan. Namen die zogenaamd beter zijn. Laat me niet lachen. Wijnaldum draait al jaren mee in de absolute top.

Ik vind het wel mooi dat veel geld hebben niet alles zegt gelukkig. Veel mensen ( waaronder ik) vonden PSG de topfavoriet voor het winnen van de CL maar ze hebben het lastig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren