Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij zien zeker mogelijkheden om een goed resultaat te boeken in Amsterdam’

Laatste update:
/

FC Groningen was in de laatste weken voor de winterstop bezig aan een prima serie. De club van hoofdtrainer Erwin van de Looi hoopt vrijdag in de Amsterdam ArenA de draad weer op te pakken. Volgens Van de Looi is een uitwedstrijd tegen Ajax een prima wedstrijd om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Ajax kent weinig geheimen voor Van de Looi, die de oefenwedstrijd tussen Ajax en Schalke 04 heeft gezien. “Ze zijn vier keer achter elkaar kampioen geworden en lezen overal dat ze dat opnieuw willen worden”, begint Van de Looi op de clubwebsite van FC Groningen. Van de Looi wijst op de variatie in de manier van opbouwen.

“Er zit een duidelijk idee achter, maar dat mag je bij een club als Ajax verwachten. Aan de andere kant zien wij met onze ploeg ook zeker mogelijkheden om vrijdag een goed resultaat te boeken in Amsterdam”, besluit de oefenmeester.

Denk je dat FC Groningen een goed resultaat boekt in Amsterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 januari 2015 om 15:44

en andersom ook

Maar even on topic:

Groningen heeft inderdaad het materiaal om voor een verassing te kunnen zorgen.
Maar ik ga er van uit dat Ajax de eerste wedstrijd na de winterstop voor eigen publiek ook wel de juiste instelling op de mat kan leggen en dan is Ajax het verplicht om de 3 punten in Amsterdam te houden. Ik hoop dat de spelers het debacle in de Euroborg nog eens terug gekeken hebben want dat mag niet nogmaals gebeuren.

15 januari 2015 om 16:09

Het is voor Ajax dan wel te hopen dat ze een betere vorm tonen dan net voor de winterstop. Dat was namelijk echt om te huilen. Groningen is wel een wedstrijd waar je er meteen moet staan want op zich wel prettig is aangezien er daarna nog moeilijke wedstrijden volgen. Je kan dan maar beter vroeg gedwongen worden om te presteren.

15 januari 2015 om 16:12

De laatste weken voor de winter was het inderdaad niet al te best.
De oefenpot tegen Schalke zag er wel goed uit dus ik zie morgen met veel vertrouwen tegemoet

Tuurlijk is dat mogelijk. Het ligt compleet aan de instelling van Groningen. Als ze er heen gaan om er wat van te maken kan t zeker lukken. Zeker met de snelle spelers die we voorin hebben.

15 januari 2015 om 18:29

Idd laat antonia maar rondjes draaien om Vd Hoorn heen Dan heeft hij weinig aan zijn fysiek denk ik....

Ik ben heel benieuwd naar Tibbling en Rusnak, we gaan het zien.

Alles is mogelijk maar ik denk dat ajax wel wint

Ik zie Groningen nog wel een puntje pakken, ligt er ook aan hoe ajax uit de winterstop is gekomen. We zullen zien

Ajax heeft het altijd lastig met Groningen ben benieuwd morgen. Ik zie het niet zit bij RKC- Roda JC

15 januari 2015 om 16:33

Ajax heeft het vaak lastig in de euroborg ja. In de Arena is het vaak appeltje eitje voor Ajax. Helemaal nu Wiedemeijer ref is, hij is niet bepaald onze favourite

Verder zullen ook wij uit een ander vaatje moeten tappen dan voor de winterstop want de stand verbloemd een hoop.

Verder hoop ik natuurlijk dat tibbling en rusnak er direct staan en van waarde zullen zijn zodat die deze wedstrijd wat extra's brengen.

15 januari 2015 om 16:45

Groningen in de Arena of in de Euroborg is zo'n enorm verschil, trouwens hebben veel tegenstanders dat.

Vaak hoop je op een spannende pot omdat het uit ook vaak lastig is maar in werkelijkheid stelt het bijna nooit echt veel voor.

15 januari 2015 om 17:27

Ajax is er de laatste jaren niet sterker opgeworden, en ik denk dat Groningen nu een erg sterke selectie heeft. Alleen moet Groningen eens goed gaan spelen, maar er zijn dus zeker mogelijkheden. Meer dan de jaren voorheen

Vorig seizoen speelde Groningen bij vlagen best goed in de arena en was het echt een wedstrijd. Erwin leunt vanuit een organisatie die best goed staat alleen de backs zijn dit jaar zwak maar gelukkig is Burnet weer terug (aanvallend gezien) zolang mogelijk leunen op de 0 zou de insteek zijn en vermoedelijk met Antonia in de spits word het echt gokken op de ruimte in de omschakeling. Ik ben zeer benieuwd naar Tibbling en Rusnak dat moet toch echt meer swing gaan geven wat betrefr spectakel heeft Erwin geen enkel excuus meer komend half jaar! De uitwedstrijd tegen Ajax mogen we dat niet eisen en is elk punt lekker. Al zie je wel dat Ajax het moeilijk heeft tegen ploegen die ze bij de strot durven te pakken..

15 januari 2015 om 18:33

Denk dat we defensief gezien ook wel blij mogen zijn met Burnet hoor.
Moet zeggen dat het gaande weg het seizoen beter ging bij Van Nieff, maar je ziet dat het gewoon geen back is.
Af en toe had ik zelfs wel eens medelijden met hem..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren