Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij verdienden deze bekerwinst het meest, we wonnen alle rondes terecht’

Laatste update:

Eljero Elia schoot zondagavond de 2-1 binnen en besliste daarmee de spannende bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht. Volgens de vleugelspeler had zijn ploeg het moeilijk in De Kuip, maar stapten de Rotterdammers uiteindelijk als de terechte winnaar het veld af.

/

“Ze speelden voor rust stug, maar na de 1-1 kregen ze het geloof en werden de ruimtes groter. Toen ging ik dribbelen, acties maken en gewoon sleuren”, vertelde hij na de wedstrijd voor de camera’s van FOX Sports. “Hiervoor doe je het altijd. We hebben bekerwinst dit seizoen het meest verdiend. In alle rondes hebben we verdiend gewonnen. Dit is een beloning voor iedereen die betrokken is bij Feyenoord.”

Elia had het in de eerste helft wel moeilijk en hij geeft aan dat hij meer als linksback speelde dan als linksbuiten. Dat neemt niet weg dat de vleugelspeler het gevoel heeft dat het de laatste weken prima gaat; hij voelt dat hij op dreef is, speelt aardige wedstrijden en was zondag betrokken bij de winnende treffer.

Ben je het eens met Eljero Elia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord speelde een goede wedstrijd en heeft verdiend de beker gewonnen. Ik hoop voor het Nederlands voetbal dat AZ en Utrecht de 2 andere ploegen worden die EL gaan spelen. Vooral Utrecht die dit seizoen tegen Ajax en uit bij PSV zeer goed voetbalde verdienen Europees voetbal.

Speelde 2de helft goed acties maken en betrokken bij de winnende. Had ook nog 3-1 op de schoen

Behalve tegen Willem !!, die waren gewoon beter destijds in de kuip. Ik vond Ajax ook minstens gelijkwaardig. Maar goed, soms moet je een beetje geluk hebben in een bekertoernooi.

Vandaag was overigens dik verdiend, vond Utrecht zeer zwak met name de eerste helft.

25 april 2016 om 00:27

Ajax was toch wel beter dan Feyenoord, waar Kuyt er allang af had gemoeten e.d

Willem II had zivkovic er zelf al 4 moeten maken..

Maar vandaag was Feyenoord terecht de winnaar.. gefeliciteerd. Nu hopen dat Ajax kampioen gaat worden om vervolgens te kijken wat de KNVB gaat verzinnen met de JC schaal.

25 april 2016 om 08:43

Dit is niet serieus te nemen... Feyenoord was tegen Willem II in de 1e helft niet beter dan Fey, alleen n domme fout van Veji, 2e helft moest feyenoord en dat was constant op de helft van Willem II, ik ontken njet dat Zivkovic 2-3 goede kansen had, maar heet dat beter voetballen?

Bij 020 ook n verhaal, 020 was niet beter en overigens ook niet slechter. Beide teams hadden de kansen, bejde teams konden het 1e doelpunt maken. Pech dat ie zo binnenviel, maar onterecht vind ik n groot wordt, want het was gewoon n gelijke pot.

Elia speelde sterk vandaag. Inderdaad 100% verdiend voor Feyenoord, gun het ze wel.

Wat een kulargument.
Alsof dat uitmaakt.
De verdiende winnaar is het team dat de beker wint.
Zo simpel is het, ongeacht hoe je hem wint.

Onzin tegen Willem II hadden ze eruit moeten liggen.

24 april 2016 om 21:58

En tegen ajax, waarbij kuyt een overtreding maakte bij veltman. Dus die goal had nooit mogen vallen. Wat er in de verlenging was gebeurd weet je dan niet, maar om te zeggen dat ze elke ronde terecht hebben gewonnen..

25 april 2016 om 00:28

Jaa, en dit zegt de man die het hele toernooi (op de finale na) nog geen man gepasseerd is..

Tegen Willem II onverdiend gewonnen en tegen Roda had het ook zomaar gekund dat ze eruit lagen dus dat slaat nergens op. Op basis van vandaag wel gewoon terecht gewonnen.

24 april 2016 om 22:00

Wel het enige team wat alleen maar eredivisie clubs geloot heeft

Ze winnen hem terecht. Maar in de uitwedstrijd tegen roda jc kon het toch beide kanten op. Kan nou niet zeggen dat jullie toen verdient hebben gewonnen.

Verder hoop ik wel dat Feijenoord zijn sportieve plicht ook tegen Willem 2 komende week vervult en gewoon ook daar minimaal een punt pakken.

25 april 2016 om 16:21

waarom zouden ze dat niet doen.....

Tegen Ajax een doelpunt door een overtreding vlak voor tijd. Tegen Willem 2 60 minuten weggespeeld en goed weg gekomen tijdens verlenging, tegen Roda een geluksgoaltje in de verlenging. Wat zijn die spelers toch vergeetachtig....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren