Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wie ik naar PSG zou halen? Lastig, maar ik zou Messi zeggen’

Laatste update:

Lange tijd leek het ondenkbaar dat Lionel Messi binnen enkele jaren zou vertrekken bij Barcelona, maar inmiddels is het niet meer zo zeker dat de Argentijnse sterspeler ook komend seizoen nog in het Camp Nou voetbalt. Maxwell hoopt dat hij weer samen met zijn ex-ploeggenoot mag spelen.

/

De linksback van Paris Saint-Germain voetbalde bij Barça met Messi en ziet de aanvaller graag naar Parijs komen. “Het is niet eenvoudig om aan te geven wie de beste speler is tegen wie ik in mijn carrière heb gevoetbald, ik heb tegenover vele geweldige voetballers gestaan. Maar ik zou Messi kiezen”, vertelt de Braziliaan op de officiële website van de UEFA.

“Ik heb met hem in hetzelfde elftal gespeeld en ik ken hem als tegenstander. En voor mij is hij de beste aller tijden. Het is lastig om antwoord te geven op de vraag wie ik zou halen, als PSG erin zou slagen om iemand over te halen bij ons te komen voetballen, maar ik zou toch Messi zeggen. Ik zal mijn tijd bij Barcelona ook nooit vergeten, het was een magische tijd. Het was een genot om dagelijks te trainen.

Denk je dat Maxwell en Lionel Messi nog eens samen zullen voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het wel opvallend dat die zegt dat Messi de beste aller tijden is. Hij is zonder twijfel 1 van de beste aller tijden, maar ik had eerder verwacht dat die Ibra 1 van de beste aller tijden zou noemen, omdat ze al zolang samenspelen.

7 februari 2015 om 14:29

Genoeg zijn er veel spelers en ex spelers die gewoon de waarheid zeggen zonder hun ploeg genoten in te hemelen
voor mij als voetbal lief hebben is Messi de beste aller tijden.
Wat Messi heeft laten zien tot nu toe heb ik geen een speler zien doen ook niet op youtube.

Als ik aan Maradona moet denken dan denk ik meteen aan die goal van messi vs Maradona. Als ik aan hand van god denk dan denk ik aan die goal van Messi tegen Espanyol vs Maradona.

Messi is compleet speler die er ia als het echt om voetbal technisch gaat. Hij scoort niet veel met zn kop maar toch wel af en toe. Hij scoort ook met zn rechts. Wat betreft dribbelen en kansen creëren kan hem niemand na doen.

7 februari 2015 om 14:30

Ibra vindt zelf Messi de beste speler met wie hij ooit heeft samengespeeld.

7 februari 2015 om 14:37

Waar zegt hij dat dan?? Arrogante messi heeft Zlatan juist bij Barcelona weg getrapt, omdat alles om de kleine argentijn moet gaan in het Camp Nou. Pep en messi zou Zlatan nooit meer willen samen werken.

Ik Zou Cristiano Ronaldo en Eden Hazard halen voor de flanken.

Ronaldo (rugnummer 7), Zlatan (spits) en Eden Hazard (rugnummer 17). Lavezzi en Cavani gaan sowieso vertrekken aankomende zomer..

7 februari 2015 om 14:40

Die Afrikanen in Frankrijk trappen die kleine dribbelaar helemaal aan flarden, die zijn dat niet gedint om door de benen gepoord te worden door hem.

Nee fysiek heeft deze kleine man niet, dan houd het al gelijk op.

7 februari 2015 om 14:44

@vd. Vaart Ibo heeft wel gelijk, Zlatan zei onde andere dit: "leo is a fantastic player. At an individual level he is probably the best player in the world, so he wins all the awards," he told reporters at a press conference. Ook was hij 1 van de 2 europeaanse captains die Messi op 1 hadden staan voor beste van de wereld.


Over Ronaldo en Hazard gesproken, haha dromen kan altijd .

7 februari 2015 om 14:44

Zlatan is altijd lovend over Messi. Hij heeft een hekel aan Pep, maar groot respect voor Messi. Dat jij dat niet hebt is jouw probleem.

7 februari 2015 om 14:44

Vd vaart.

Ken je feiten man en geen onzin uitkramen.
ga basketbal kijken als jij geen verstand van voetbal hebt.
Messi heeft zlaten niet er uit getrapt.
Messi wou zijn plaatst niet afstaan aan zlatan. Dat is hem. En terecht ook. Want wat Barca heeft gewonnen met messi op die plak zal barca nooit winnen met zlatan.

Zlatan die juist arrogant was dan hij niet op de flanken wil spelen.

Zet C.Ronaldo op middenveld en iemand anders op zn plek dan zal je zien dat C. Ronaldo ook gaat zeiken en zijn plek teryg eist.

7 februari 2015 om 14:52

@ab Zlatan werd voor veel geld gehaald als spits, hij is geen flankspeler dus volkomen terecht dat hij daar niet blij mee is. Als ze messi toch in de spits gingen zetten hadden ze maar geen Zlatan moeten halen. Het was juist Zlatan die zijn plek niet wilde afstaan.

7 februari 2015 om 14:55

V.vaart atan heeft dat echt gezegd zoek maar op want je hebt het dan gemist

7 februari 2015 om 14:57

Coopers wat kraam jij nou weer uit messi komt zelfs de fysiekste verdedigers voorbij wrm dan niet de fysieke verdedigers van frankrijk want ik denk tog dat een sergio ramos,kompany enzov. Beter zijn dan die ''fysieke verdedigers van frankrij,, die jij noemt

7 februari 2015 om 21:47

Vd vaart. Bedankt voor de rugnummers. Alsof wij dat niet weten.

8 februari 2015 om 15:10

Ibra is toch veel minder dan Messi? Dat ziet iedereen. Omdat ze zolang samen spelen moet Ibra dan genoemd worden?

Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik niet voor Lionel Messi als aankoop kiezen, maar voor een nieuwe linksbuiten.

Ezequiel Lavezzi zal in de zomer waarschijnlijk vertrekken bij Paris Saint Germain en Edisnon Cavani speelt ook regelmatig op de flanken, maar voelt zich daar niet thuis en er bestaat ook bij hem een kans dat hij in de zomer zal vertrekken bij Paris Saint Germain.

Opzicht niet erg als Cavani vertrekt, aangezien Paris Saint Germain Zlatan Ibrahimović voor de spits heeft. Als Lavezzi daadwerkelijk vertrekt, dan is er wel een nieuwe linksbuiten nodig.

Ikzelf zou dan voor Memphis Depay van PSV gaan en ook al koopt Paris Saint Germain de laatste jaren stevig in, dan nog denk ik dat Paris Saint Germain wel een prima stap voor Depay zal zijn: hij zal dan in een competitie spelen, waarin hij zich zeker goed door kan ontwikkelen, hij zal elk jaar zo goed als zeker in de Champions League spelen en meespelen om de landstitel en waarschijnlijk zal hij ook nog een goed salaris binnenhalen.

Misschien als hij zich dan goed ontwikkeld, dat hij dan de stap naar bijvoorbeeld de Engelse competitie kan maken en ja, waarschijnlijk zal Paris Saint Germain dan een forse vraagprijs hanteren bij goede prestaties van Depay, maar de Franse competitie lijkt mij een hele goede competitie voor Depay om zich door te ontwikkelen.

Sirigu
vd.Wiel
Thiago Silva
Marquinhos
Maxwell
Matuidi
Verratti
Lucas Moura
Pastore
Depay
Ibrahimovic
7 februari 2015 om 14:39

Dus uit je verhaal kan ik opmaken dat je eerder voor Depay zou gaan dan voor Messi... Nee oke , ik begrijpt het volledig ..

Als je Messi KAN halen , dan MOET je hem halen natuurlijk

7 februari 2015 om 14:41

voor Depay zou het miscchien een goede stap zijn maar nee, hij doet echter te veel onder voor het niveau waar PSG naar toe streeft en dat is die cup met die grote oren. PSG gaat op die positie echt een topper halen, Reus is in beeld maar waarschijnlijk niet mogelijk aangezien de gehele top achter hem aanzit, pedro werd genoemd maar daar ben ik niet echt onder de indruk van, ik ben benieuws wie het wel zal worden.

zou ik ook zeggen maar die kans acht ik echter minuscuul.

bij de keepers moeten ze een betere keeper dan sirigu dan kun je de gea halen
bij de verdedigers marquinhos maxwell v.d wiel en silva
bij de middenvelders matiudi di maria en reus
en bij de aanvallers messi ibramovic en cavani

De Gea
Marquinhos
Maxwell
Van Der Wiel
Thiago Silva
Matiudi
Di Maria
Reus
Messi
Ibrahimovic
Cavani

Dit zal ibra niet leuk vinden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren