Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder praat ‘verrassing’ Oranje in: ‘Samen met Frenkie de Jong’

Laatste update:

Wesley Sneijder is gecharmeerd van Quinten Timber. De recordinternational van Oranje, 134 interlands, ziet voor de controleur van Feyenoord zelfs een rol weggelegd op het naderende EK in Duitsland. Timber wacht overigens nog op zijn eerste speelminuten in het Nederlands elftal.

"Ik denk wat we een verrassing gaan krijgen op het middenveld op het EK", loopt Sneijder alvast vooruit op de definitieve EK-selectie van Oranje, om direct een speler van Feyenoord naar voren te schuiven. "Ik denk Timber, die gaat het sowieso samen doen met Frenkie (De Jong, red.)."

"En dan Reijnders erachter misschien", voegt Sneijder daaraan toe. Presentator Wilfred Genee wil weten wat er met Mats Wieffer gaat gebeuren, waarop de analist direct een bedenkelijk gezicht trekt. Wim Kieft is positiever gestemd over de middenvelder van Feyenoord.

"Ik zou Wieffer wel opstellen, ja. Maar je hebt er een nodig die dynamisch is", benadrukt Kieft. "Dan heb je Timber en Wieffer, en Frenkie voor het voetbal", probeert Sneijder de puzzel op het middenveld van het Nederlands elftal te leggen. "En laat die twee voorop het maar uitzoeken, met die twee wingbacks."

Brobbey en Depay


Sneijder doelt met 'die twee voorop' op Brian Brobbey en Memphis Depay, al heeft hij ook twijfels. "Ik ben fan van Brobbey. Ik zou altijd met hem spelen, en dan eentje eromheen. Wie dat gaat worden, gaan we dan zien. Want Depay is ook nog niet wedstrijdfit."

"Zou dat kunnen, met Brobbey en Depay?", wil Kieft weten van zijn tafelgenoot. "Maar Depay meer eromheen dan", benadrukt Sneijder nogmaals.

"En je hebt Dumfries aan de rechterkant die vrij hoog speelt. Dan kom je meer in een 3-5-2-systeem uit. Dat zal het wel gaan worden, met Hartman aan de linkerkant", zo besluit de voormalig spelmaker van Oranje.

Vind jij Quinten Timber goed genoeg voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Typische Nederlandse analisten taal. We zetten twee spelers van de nummer 2 van NL basis ten koste van een basisspeler van AC Milan. Een Timber of een Wieffer moeten hun best doen om een transfer omhoog te maken naar een club a la Milan. Een Reijnders speelt daar al goed, maar zou alsnog deze twee voor zich moeten dulden. Stap een keer van die koker van het Nederlandse voetbal af. We hebben met Schouten en Reijnders, die ik eerder basis zie spelen, al gezien dat het onzinnig is om alleen maar naar de top 3 te kijken.

11 maart 2024 om 22:29

Bedoel je dan die Schouten die bij PSV speelt, in de Eredivisie?

11 maart 2024 om 22:45

Nee, de Schouten die al twee jaar zo voetbalde, maar pas een kans kreeg toen hij bij PSV voetbalde.

11 maart 2024 om 23:25

@oenie dus je bedoeld precies hetzelfde als je nu zelf bij timber en wieffer doet? Bij hun heb je het ook alleen maar over hun spelen bij feyenoord en reijnders bij Milan dus het moet reijnders zijn. Als wieffer met precies zijn zelfde spel zich de basis in zou spelen bij atletico, die van de winter bij feyenoord op de stoep stonden voor hem, dan is het goed en nu niet. Precies wat er dus met schouten is gebeurd en je veroordeeld.

12 maart 2024 om 00:54

Ik denk dat AC Milan het momenteel nog lastig genoeg zou hebben met Feyenoord en PSV.. Zo'n wereldploeg is dat nou ook weer niet. Reijnders doet het daarbij wel erg goed en zou ik persoonlijk opstellen van de 3.

Wieffer en Timber zou ik zeker meenemen, maar ik zou een systeem spelen met een blok van de Jong/Reijnders met daarvoor Depay én Gakpo die "de 10" afwisselen achter Brobbey. Frenkie kan die bal dan aan 2 inzakkende creatievelingen kwijt of in 1x diep naar Brobbey, die de bal dan vasthoudt en aan 2 kanten aansluiting vindt.

Op de backs een stoomtrein als Dumfries óf de TGV Frimpong. Links Hartman die iets completer is qua verdedigen. Centrum.met v Dijk, Aké en de Ligt/vdVen/de Vrij.

Op de goal sluit ik niet uit dat Cillessen weer in beeld komt of Bizot er verassend bij komt. Verbruggen, Flekken, Noppert en Bijlow hebben allemaal hun mankementen laten zien. Cillessen en Bizot zijn momenteel de beste NL keepers in vorm.

12 maart 2024 om 03:12

Mijn ideale opstelling: Verbruggen (of Flekken) Dumfries Van Dijk Ake Hartman Schouten De Jong Gakpo Malen Brobbey Xavi Ik vind dat Xavi Simons linksbuiten moet (waar hij ook bij Leipzig goed speelt, laat hem op z’n eigen positie!), en Gakpo zie ik net als Van Gaal het liefst op 10 vanwege zijn fysiek + ik denk dat hij in die rol steeds gevaarlijk voor de goal kan doorkomen (vind hem ook een klasse beter dan Reijnders). Malen is de enig serieuze optie op rechts, en ik vind dat Brobbey het verdient in de spits gezien zijn prestaties dit seizoen (met wellicht Depay en/of Zirkzee als alternatief). Weghorst echt alleen als breekijzer omdat al het voetbal bij hem stokt (bij gebrek aan Luuk de Jong). Verder denk ik dat Schouten goed is voor de balans, al ben ik zelf meer fan van Timber en ook zeker Gravenberch… maar dat wordt wellicht te aanvallend, zeker voor Koeman. De Ligt vind ik ook beter in vorm maar in Oranje tot op heden nooit super. Wie keeper moet worden is om het even; allemaal matig.

11 maart 2024 om 22:31

Ja helemaal hier mee eens, reijnders verdient sowieso een plek op het middenveld. Helemaal als je met 5 verdedigers blijft spelen

11 maart 2024 om 22:33

En jij doet aan typische scorebord taal. Natuurlijk is Reijnders interessant, maar dat is Timber ook. Je kan ook gewoon kijken naar de usp's van een speler en wat hij kan bijdragen aan een Nederlands elftal. Ik denk ook dat de broeders Timber hoge ogen kunnen gooien op het EK.

En daarbij: Schouten speelt toch top 3 in Nederland? Of moeten ze volgens jou sowieso Serie A hebben gespeeld? Waarom moeten we per se van die koker Nederlands voetbal af?

11 maart 2024 om 22:43

Met Schouten bedoel ik natuurlijk dat hij pas echt in beeld komt nadat hij voor psv heeft gespeeld. Belachelijk natuurlijk, want die is niet in een keer 5 niveaus hoger gaan spelen.

Ik zeg niets over de kwaliteiten van Timber, want dat vind ik een goede voetballer. Maar we moeten echt eens kappen om de top 3 voorrang te geven ten koste van bijvoorbeeld een Reinders of een Schouten, die beiden (in mijn ogen) te laat zijn geselecteerd.

11 maart 2024 om 22:50

Hij heeft toch al voor Oranje gespeeld destijds? Was toen gewoon niet zo speciaal. Hij is ook gewoon niet complementair aan De Jong als je het mij vraagt.Ik neem ook aan dat ie minder uitblonk bij Bologna dan bij PSV, want dan had ie nu bij Juventus of Chelsea gespeeld en niet in de Eredivisie.

11 maart 2024 om 23:19

Naja Schouten is nog steeds niet echt in beeld ondanks dat hij bij Psv speelt nu. Veerman is wel een speler met specifieke speciale kwaliteiten

11 maart 2024 om 23:21

Dus als feyenoord van de winter het bod van atletico op wieffer wel had geaccepteerd dan was het ineens wieffer geweest die op het EK moet gaan spelen of hoe werkt dat?

11 maart 2024 om 23:34

Had er aan gelegen of wieffer daar dan had gespeeld of dat die simpelweg een bankspeler was geworden

12 maart 2024 om 00:42

Maar Sneijder zei toch ook een Reijnders? Had noemde verschillende opties naast Frenkie waaronder Timber met bv Reijnders. Zo goed ken ik Timber niet kwa spel maar denk dat er op dit moment wel genoeg andere spelers ook in aanmerking komen op die plek denk bv aan die jongen van AZ die bij Atalanta speelt om er maar eentje te noemen.

12 maart 2024 om 06:34

Volgens mij speelde Reijnders al een hele goede pot vorige oranje wedstrijd. Ik zou dan ook geen enkele reden zien om hem buiten 11 te houden. Wellicht voor de oefenpotjes.

Alleen jouw opmerking is een beetje vreemd. Wieffer en Timber kunnen niet op dezelfde posities spelen. Daardoor hoeft Reijnders de 2 spelers van de nummer 2 van NL niet voor zich te dulden.

Betreft Schouten, hij had al gespeeld voor oranje en is nu meer in the picture. Ooit aan gedacht dan een Clubcoach een speler beter kan maken? Je ziet toch ook andere spelers die het beter doen dan vorige jaar bij PSV. Het was al een goede speler, maar waarschijnlijk niet zo goed hoe hij nu is.

veel interessante spelers om naast frenkie de jong neer te zetten.
het is vooral belangrijk wie er in vorm zijn tegen die tijd (en fit natuurlijk).
ik hoop nog steeds dat het gewoon gaat klikken met koopmeiners + reijnders.
maar met schouten, wieffer en timber (vergeet er misschien nog wel een paar) heb je ook gewoon prima spelers voor die posities.. doen allemaal niet veel voor elkaar onder qua niveau denk ik.

12 maart 2024 om 07:54

Schouten, Wieffer en Timber (ik neem aan Quinten) zijn geen prima spelers. Dat is op internationaal niveau gewoon pure armoede en spelers die bij een Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk, Brazilië of Argentinië niet eens in in de buurt van de bank zouden komen.

Zou em wel een keer proberen, maar Reijnders lijkt me voor nu wel hoger in de pikorde. Die speelt toch op een hoger niveau (geen idee hoe goed ie het doet overigens).

12 maart 2024 om 00:23

Reijnders doet het prima in Italië, maar Koopmeijners misschien nog wel beter. Ik zou zelf een van die twee naast Frenkie en Xavi zetten.

Timber heeft een stormachtige ontwikkeling gemaakt. Hij heeft en brengt dynamiek die alle andere middenvelders niet hebben. Het zou me niks verbazen als hij bij het ek in de basis zou staan.

Timber en Wieffer zijn beide goed genoeg voor de basis,maar dat zijn Frenkie de Jong en Reijnders ook dus zo makkelijk is het allemaal niet. Dan heb je ook nog een Simons rondhuppelen en eventueel nog Koopmeiners en daarachter nog Veerman en Schouten. Opties genoeg

Flekken
Dumfries, de Vrij, van Dijk, vd Ven, Aké
Frenkie, Reijnders, Xavi Simons
Malen, Gakpo

12 maart 2024 om 08:23

Slechte opstelling. Waarom Ake als wingback en geen Hartman?

12 maart 2024 om 08:47

Dus omdat je het met 1 plek niet eens bent is de hele opstelling slecht? Merkwaardig...
Maar goed, zal het je uitleggen.
Aké speelt geregeld ook linksback bij City, misschien niet in deze wingback variant maar hij is goed genoeg dit te kunnen.
En wat betreft Hartman, zeker een leuke speler, maar ik denk dat je op een EK met spelers moet komen die in de absolute top spelen en als het kan niet met ED spelers moet beginnen. We hebben zat spelers (zoals je ziet) die in de topcompetities en clubs spelen en je ook allemaal kunt opstellen zonder met een "ED speler" te hoeven starten.

Er is gene enkele speler die een plek op het middenveld 'verdient'. Nee, ook Frenkie niet wat bij betreft. Gewoon de middenvelders die het meest in vorm zijn opstellen.

Niet zo interesant doen over combinaties en opstellingen. We hebben nauwelijks spelers die de bal naar de juiste kleur kunnen speler. Niet gaan doen alsof het 2008 is en alsof we moeten kiezen tussen mega talent Sneijder of golden boy Van der Vaart.

12 maart 2024 om 00:44

Denk dat een Xavi ook wel een groot talent is eigenlijk. Welke je als optie hebt op het middenveld. Met een Frenkie die sowieso vast staat heb je nog een plek te vergeven.

12 maart 2024 om 07:55

Idd, als je kijkt naar hoe Koeman gedurende de kwalificatie (en recente Nations League potjes) heeft gespeeld, dan lijken Xavi en Frenkie zeker van een basisplaats, en strijden Reijnders, De Roon, Koopmeiners, Veerman, Schouten en Wieffer om de overgebleven plek.

Toch bijzonder, slechts 1x lees ik de naam Veerman in alle reacties.
Een paar weken geleden noemde iedereen zijn naam, maar nu is hij 2 weken afwezig geweest en er word iets geroepen in een praatprogramma en je hoort (bijna) niemand er over. Het is echt de waan van de dag.

12 maart 2024 om 07:59

Uitgaande van 3 middenvelders hebben we best wel keuze.

Normaliter speelt Frenkie altijd. Dan is het de vraag of je Xavi als aanvallende middenvelder of als aanvaller ziet.

Reijnders doet t goed bij Milan maar is ook aanvallend ingesteld. Timber en Wieffer kun je opstellen, dan speel je meer controlerend en met Timber op power. Met Veerman speel je op passing.
Dus best wel wat mogelijkheden afhankelijk van wat een wedstrijd vraagt

Timber heeft nog niet 1 interland op zijn naam staan, en we zijn drie maanden voor het EK. Lijkt me erg onwaarschijnlijk dat Koeman hem dan als basisspeler ziet.

Timber is de laatste weken stuk minder dan 1e deel van het seizoen. En dan hebben we het over de ED. Het is wel een type speler die er verder niet bij is in Oranje, dus zou hem wel meenemen. Maar basis? Nee

Tsja. Frenkie moeten we eerst fit hebben hé.

Dan kan je naast Frenk kiezen voor Reijnders, Wieffer, Timber, Schouten of Veerman in mijn ogen.

Daarvoor op 10 heb je dan Xavi Simons, maar die laat niks zien in Oranje tot nu toe. Eventueel zou je daar ook Gakpo kunnen neerzetten (of Depay). Berghuis heb ik afgeschreven voor Oranje en verder: Koopmeiners. Doet het uitstekend in Italië en op de 10 als loper en scorende middenvelder zou die wel eens kunnen.

Lang zou nog kunnen, maar ligt er al langere tijd uit helaas. En verder zou zelfs Depay daar nog kunnen spelen, maar zie ik dat liever niet gezien zijn werkethiek...

Reijnders zou eventueel ook op de 10 kunnen als loper. Voldoende opties zo!

Misschien dat Xavi bij Oranje wat meer van de zijkant moet komen zoals bij Leipzig? Dat hij dan wat beter gaat renderen?

Ik dacht dat hij het oprecht over de andere Timber had. Die sluit nu ook aan voor het einde van het seizoen. Zie hem liever in oranje dan Feyenoords timber..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren