Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wesley Sneijder moet stoppen met voetballen of terugkeren bij Ajax’

Laatste update:

Wesley Sneijder tekende afgelopen zomer een contract met OGC Nice nadat hij niet langer gewenst was bij Galatasaray, maar beide partijen beleven vooralsnog weinig plezier aan de samenwerking. De 33-jarige Oranje-international maakte op 26 augustus voor het laatst zijn opwachting in de basiself van les Aiglons en een groot deel van de lezers van Voetbalzone denkt dat het beste er wel vanaf is bij Sneijder.

De afgelopen week kon er op onze frontpage gestemd worden op de poll: Wesley Sneijder heeft een aflopend contract bij OGC Nice (met een optie op een tweede jaar) en komt weinig aan spelen toe. Wat moet hij na dit seizoen doen? Van de 19809 stemmers stelt liefst 45% dat de middenvelder na zijn avontuur in de Allianz Riviera een punt moet zetten achter zijn loopbaan.

Verder is 34% van de stemmers van mening dat de recordinternational van het Nederlands elftal er goed aan zou doen terug te keren bij Ajax. Hij sprak nadat zijn contract ontbonden werd bij Galatasaray al met de Amsterdamse clubleiding, maar koos er toen uiteindelijk voor een contract te tekenen bij Nice. Sneijder stroomde door uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot 2007 in de Eredivisie 126 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 43 doelpunten en 35 assists.

Slechts 11% van de stemmers ziet Sneijder graag bij Nice blijven of hem naar een andere club in een Europese topcompetitie vertrekken, terwijl tot slot eenzelfde percentage stemmers voor iets anders zou opteren. Voorlopig moet de vedette eerst bij Nice weer terugkeren op het gewenste niveau. “Sneijder is niet fit” zei trainer Lucien Favre onlangs. “Hij begon pas laat met de voorbereiding. Daarna had hij een blessure. Nu spelen we 4-4-2 en het is voor hem lastig daarin een plek te verwerven. We spelen in een ander systeem”,

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar niet goed genoeg, hier niet goed genoeg. Of overschat ik de eredivisie dan nog steeds?

10 oktober 2017 om 00:19

Ja zwaar, kan makkelijk mee hier! John van Beukering heeft ook nog furore gemaakt in zijn nadagen in de eredivisie..

10 oktober 2017 om 00:21

Alsjeblieft, prik door het cynisme heen

10 oktober 2017 om 00:20

Ja die overschat je nog steeds, en niet zo'n beetje ook

10 oktober 2017 om 00:27

Als hij daar niet wedstrijdfit is dan hier ook niet.

10 oktober 2017 om 07:59

@K. Van Linnen: nee hoor, daar overschat je de eredivisie niet mee. Zelfs in de eredivisie moet je gewoon fit zijn en kun je niet vertrouwen op alleen maar techniek.

By the way: hoe bevalt het samenwonen met Shakira?

10 oktober 2017 om 07:53

Als het alleen maar nullen zijn heeft hij het niet goed gedaan 😉

Met het aantrekken van de Jong is Sneijder niet meer nodig bij Ajax. Sneijder had de ongelukkige vacature van Nouri prima kunnen opvullen. Nu is het echter niet meer nodig.

Ik denk dat hij nog een jaartje of 2 in de usa gaat ballen. Leuk avontuur , goed betaald en nog een redelijk niveau .

Aan de titel te zien is het Nederlands voetbal het laagst ter wereld.
Stoppen of anders (dan maar als je het leuk vind) naar Ajax

Stoppen met voetbal dus. Heeft bij Ajax niks te zoeken. Ook al won Nice van Ajax, als je je daar als 'turbo-vedette- niet de basis in kan voetballen moet je lekker wegblijven.

kan hier na wat trainingen met gemak mee ..eredivisie is erg lachwekkend geworden helaas..

Sneijder kan in de Mickey Mouse league natuurlijk makkelijk meedraaien en een doelpuntje of 10 per seizoen scoren. De Franse competitie is vele malen sterker dan de Mickey Mouse, dus een stap terug zou logisch zijn. Hij hoeft nog niet te stoppen, een seizoen of twee bij Utrecht zou mooi zijn.

10 oktober 2017 om 10:09

@ Batuhan,

ik denk dat je je vergist. Ik heb het gevoel dat hij zich zelfs in de eredivisie totaal laat overlopen. Hij heeft status maar ik heb niet gevoel dat hij ook maar iets toevoegd aan de top van de eredivisie.
Franse competitie is inderdaad veel sterker dan de onze. De meesten van ons zien daar niet zoveel vaak maar zelf onderin wordt daar tactisch veel beter gevoetbald.

Als reserve voor niet het max. salaris is dat te overwegen, puur voor de ervaring.

Nee, dan liever stoppen, komt zelfs bij Ajax niet meer vooruit. Lekker baasje worden van het restaurant op Ibiza, gezien z'n postuur is hij daar nu beste klant. Nog een XX-je maken bij die Yolante voordat iemand hem voor is en misschien nog een clubje rondom Los Angeles nemen om niet de hele dag te moeten aanhoren dat het nu tijd is voor de carriere van mevrouwtje Cabau van Kasbergen. Verdwijnen ze in ieder geval uit elk voetbaltijdschrift of -programma en vind je ze gelukkig terug in de Story en Prive. Het zal tijd worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren