Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder en Sven Botman raadden transfer naar Fortuna Sittard aan

Laatste update:

Burak Yilmaz is donderdag officieel gepresenteerd door Fortuna Sittard. De Turkse spits, die door de connecties van eigenaar Isitan Gün naar Limburg gehaald kon worden, bleek informatie te hebben ingewonnen over de club. "Ik heb met Wesley Sneijder gesproken, en met Sven Botman."

De 37-jarige aanvaller heeft voor twee jaar als speler getekend bij Fortuna en is blij dat de club dat met hem heeft aangedurfd. "Ik zie dit niet als afbouwen, maar als de volgende stap voorwaarts.", zegt Yilmaz op een persconferentie, opgetekend door De Telegraaf. "Dit is een heel serieuze uitdaging voor mij en ik ben trots dat ik op deze leeftijd nog zo'n lange verbintenis mag aangaan. Dit is een langetermijnproject en dat intrigeert mij. Dit is een heel groot prject en we zullen samen alleen nog maar groter worden."

Toen bekend werd dat Yilmaz in Sittard zou neerstrijken, werd de Nederlandse voetbalwereld volledig verrast. Ook in Turkije leidde de beslissing van de spits tot verbazing. "Ik trek me de meningen van anderen niet persoonlijk aan. Ik maak beslissingen die mij gelukkig maken. Ik kreeg dezelfde vragen toen ik naar Lille ging. Ik ging daarheen en we werden kampioen, vóór Paris Saint-Germain. Al wil ik natuurlijk op geen enkele wijze het idee geven dat we hier hetzelfde doel hebben, haha!"

Yilmaz zorgde er in ieder geval wel voor dat hij beslagen ten ijs kwam. De Nederlanders in zijn contactenlijst kregen een belletje. "Ik heb met Wesley Sneijder gesproken en met Sven Botman. Zij waren heel positief. Wes vertelde me dat dit een bescheiden club is, maar diepe wortels heeft in het Nederlandse voetbal. Er zijn hier veel belangrijke spelers geweest, dat weet ik nu. Of ik met de Eredivisie in de spitsenhemel ben beland? Het zou van weinig respect getuigen als ik er zo over zou denken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben erg benieuwd. En mooi dat hij ook met Nederlanders heeft gesproken. Eerste competitiewedstrijd maar meteen vlammen!

14 juli 2022 om 22:08

Doe de eerste nog maar niet

15 juli 2022 om 08:31

Nee, juist die eerste

14 juli 2022 om 22:25

Burak en Sneijder hebben altijd contact gehouden na hun gezamenlijke periode bij Galatasaray, Sven Botman speelde hij ook samen mee bij Lille dus niet gek dat hij met beide heeft gesproken erover 😀

Over een uurtje wordt hij 37 jaar alweer. Vorig jaar rendeerde hij minder omdat Gourvennec een veel behoudender speelstijl had ten opzichte van zijn voorganger Gaultier. Het spel was redelijk gericht op het renderen van David, waardoor Yilmaz meer moest terugzakken ipv goals maken. Nu Flemming weg is, kan Seuntjens redelijk de 10 positie overnemen, waardoor Ultee denk ik redelijk het elftal in staat stelt om Yilmaz aan het scoren te krijgen. Ik denk dat minimaal 10 goals wel erin zit als hij alle vrije trappen en penals nog mag nemen, waarvan zijn vrije trappen echt nog een wapen is.

Natuurlijk al ver over zijn top heen. Maar als neutrale kijker ga je er denk ik toch is voor zitten. waarschijnlijk heb je het na 3 wedstrijden dan wel gezien maar de extra aandacht is toch leuk voor een club als Fortuna.

T blijft toch bijzonder hoor.. Maar topspits of niet, internationale status mooi en aardig allemaal maar Burak mag samen met Fortuna z'n borst nat maken voor de 2e wedstr vh seizoen... Als men moet afreizen richting het prachtige Twente.. FORZA TWENTE

15 juli 2022 om 13:11

Was ook al zoveel van te merken vorig seizoen dat we onze borst mogen natmaken... 6 uit 2..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren