Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldtreffer staat zege van Newcastle op hekkensluiter in de weg

Laatste update:

Newcastle United heeft de uitstekende overwinningen op Liverpool en Tottenham Hotspur geen vervolg kunnen geven. De ploeg van manager Steve McClaren kwam zaterdag in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen de troosteloze hekkensluiter van de Premier League, Aston Villa; 1-1. Fabricio Coloccini verzorgde het openingstreffer richting de rust, maar een indrukwekkende knal van Jordan Ayew zorgde ervoor dat het duel onbeslist bleef.

/

Aston Villa had in de eerste helft goede periodes van balbezit en kwam soms gevaarlijk over, maar niet voor de eerste keer dit seizoen bleek de defensie het manco van the Villans. Het ontbrak de achterhoede aan autoriteit en leiderschap. Na 38 minuten spelen nam Newcastle de leiding. Coloccini kreeg na een corner van Siem de Jong te veel ruimte van Joleon Lescott en werkte de bal achter Brad Guzan: 1-0.

Tot het openingsdoelpunt van Coloccini waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Newcastle, met Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum in de basis, liet in aanvallend opzicht weliswaar meer zien, maar de counteraanvallen van het bezoek mochten er ook zeker zijn. Concentratieverlies van Lescott leidde echter de 1-0 van Coloccini in.

Na de onderbreking bleven de ploegen aan elkaar gewaagd. De Jong kon goed voorbereidend werk van Wijnaldum niet afronden, terwijl Rob Elliott in actie moest komen op een kopbal van Rudy Gestede. Twee minuten na de wissel van De Jong, die plaatsmaakte voor Ayoze Pérez, nivelleerde Aston Villa de tussenstand. Ayew controleerde een voorzet van Jordan Veretout, nam afstand van Janmaat en schoot het leer heerlijk in de verste bovenhoek: 1-1.

Het duel ging vervolgens op en neer: Anita kon ternauwernood voorkomen dat Gestede er 1-2 van maakte en Wijnaldum liet een dot van een kans onbenut, na een pass van Pérez. Zowel Newcastle als Aston Villa, met Leandro Bacuna in de basis, zocht ook in de resterende minuten naar de winnende treffer. Ondanks pogingen van Gestede (kopbal, redding Elliott) en Pérez (schot over het doel) kwam het scorebord echter niet meer in beweging.

Gaat Aston Villa dit seizoen degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat er met de week slechter uitzien voor Villa. 10 punten achter op de nummer 17. Ze moeten al 2 keer winnen om van de laatste plek af te komen, en in hun huidige vorm word dat lastig.

Damn, deze hadden we kunnen pakken. De eerste helft leken we het overwicht te hebben, tenmiste dat leek zo in het stadion. Villa kwam goed uit de rust en dat leidde helaas tot een doelpunt. Daarna had Newcastle de winst voor het grijpen. Maar ik koet toegeven dat Villa goed partij bood. Amen

Zou het jammer vinden als Aston Villa degradeert. Vind het een echte premier league club met een rijke historie.

19 december 2015 om 21:44

Ja fantastisch mooie club. Misschien ben ik een sentimentele zak, maar ik mis ook clubs als Nottingham Forest, Blackburn Rovers en Leeds United.

19 december 2015 om 23:02

Ik heb exact het zelfde , al ben ik natuurlijk ook op en top villa fan .. Al vrees ik het ergste ! Of er moet nog een wonder gebeuren

19 december 2015 om 23:02

Amen

Die goal van Ayew was echt prachtig, uit zo een hoek die bal in de verre kruising plaatsen. Daarna speelde hij ook geweldig(in 2e helft)
Al met al denk ik een verdiende gelijkspel, al had Newcastle de betere kansen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren