Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen hoopt na transfer ook op komst van Hakim Ziyech

Laatste update:

Olivier Giroud hoopt ook komend seizoen met Hakim Ziyech te spelen. De aanvaller van 34 jaar werd maandag aan de media gepresenteerd door AC Milan, de club die de voorbije weken ook met de spelmaker van Chelsea in verband wordt gebracht. Engelse en Italiaanse media verzekeren dat Ziyech een transfer naar Milaan ziet zitten, ondanks dat hij in de voorbereiding bij Chelsea een goede indruk achterlaat. De kans op speeltijd in het tenue van i Rossoneri lijkt groter dan in Londen.

“Ziyech is een geweldige voetballer”, benadrukte de wereldkampioen van 2018. “We hadden een geweldige klik, ook al hebben we niet veel wedstrijden samengespeeld. Zijn linkervoet is geweldig, hij heeft veel ervaring en hij is technisch zeer bekwaam. Het zou mooi zijn om weer met Ziyech te kunnen spelen.” Niet onbelangrijk: AC Milan en Chelsea deden deze zomer al tweemaal zaken. Huurling Fikayo Tomori maakte de definitieve overstap naar het San Siro en ook over Giroud kwamen de clubs tot een vergelijk.

Ziyech valt op in de seizoensvoorbereiding van Chelsea. In de eerste oefenwedstrijd tegen Peterborough maakte de ex-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax een hattrick en ook in de oefenduels met Bournemouth en Arsenal (1-2 winst in beide duels) verscheen hij aan het startsignaal. “Ik voel me geweldig, ik voel me scherp. Het heeft een goed effect gehad op iedereen dat we even vrij hebben gehad”, zei Ziyech onlangs. “We zijn er allemaal weer klaar voor om het beste van onszelf te laten zien. Iedereen is hongerig en scherp.”

Het contract van Ziyech met Chelsea loopt nog vier jaar door en de club lijkt richting komend seizoen gewoon op de Marokkaans international te rekenen. De spelmaker had het hoe dan ook niet altijd makkelijk in de eerste maanden met Thomas Tuchel, daar de manager in de laatste vijf duels op weg naar de winst van de Champions League telkens de voorkeur aan Kai Havertz of Christian Pulisic gaf. AC Milan is nog altijd op zoek naar een opvolger voor Hakan Calhanoglu, die de transfervrije overstap naar stadgenoot Internazionale maakte.

Voor Chelsea staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen al spoedig voor de deur. Volgende week woensdag wacht een duel met Villarreal op Windsor Park, in het kader van de Europese Super Cup. Drie dagen later staat de eerste competitiewedstrijd tegen Crystal Palace op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is voor alle 3 de partijen beter mocht Ziyech vertrekken. Milan heeft er een ongeloofelijk belangrijke speler bij, Ziyech krijgt zijn wekelijkse 90 minuten en Chelsea krijgt er als het goed is uiteindelijk een mooie som voor. Verder mag Chelsea meer gaan verkopen want er zitten nog ongeloofelijk veel B-garnituur. A la Drinkwater, Barkley, Loftus Cheeck en zo kan ik nog wel even doorgaan.

3 augustus 2021 om 09:52

Ziyech krijgt dit seizoen genoeg speeltijd.zou niet weten wat ie opeens in Milan moet doen.

3 augustus 2021 om 10:00

Waar baseer je dit op? Omdat hij in oefenwedstrijden speelt? Tuchel heeft vorig seizoen te weinig gebruik van hem gemaakt. Die jongen is eind 20 en een geweldige voetballer. Erg zonde als hij zijn kwaliteiten niet kan laten zien.

3 augustus 2021 om 10:05

Ik weet niet of je Chelsea een beetje volgt maar Ziyech hoeft dit seizoen als alles "normaal" verloopt echt niet te rekenen op veel minuten. Terwijl hij in een opgeleefd Milan een hele belangrijke pion kan zijn, dan wist ik het wel.

3 augustus 2021 om 10:14

1e seizoen is het bij Chelsea normaal dat z'n concurrenten voorrang kregen. Zo werkt Chelsea al sinds Robben daar kwam. 2e seizoen zijn er totaal andere afspraken. Ziyech wist dat al voordat ie tekende. Hij maakt zich niet druk,en wij dus ook niet. Totaal onnodig. Hij krijgt nu echt z'n speeltijd. meer dan genoeg.

3 augustus 2021 om 10:17

Hij is door Lampard gehaald en speelde alle wedstrijden wanneer hij niet geblesseerd was. Onder Tuchel speelde hij bijna niks met als toppunt de CL winst waarin hij zo goed als geen bijdrage heeft geleverd. Misschien moet je je beperken tot LaLiga commentaar.

3 augustus 2021 om 10:42

Ik ben absolute Ziyech supporter dus weet exact wanneer ie speelt. Dit seizoen krijgt ie gelukkig veel meer speeltijd. Ik verwacht trouwens dat Hakim helemaal los gaat. Is helemaal gesetteld in London..

3 augustus 2021 om 13:33

@messibarca, wat een onzin dat dit de manier is waarop Chelsea werkt. Ja bij jonge jongens zoals Robben, Zouma, maar spelers van 27 worden echt niet via de bank rustig gebracht in het eerste seizoen hoor.

3 augustus 2021 om 10:04

Bij Arsenal is wel nog plek voor een creatieve aanvallende middenvelder. Maar dat zal wishfull thinking zijn van mijn vrees ik😀 Ik zie Chelsea hem niet naar Arsenal laten gaan…

Jammer van Hakim Ziyech.
Die verpieteren op de bank nu.
Bij Chelsea.
Is een goede voetballer.
Hopelijk komt er een goede club.
Waar hij aan spelen toe komt.

Ziyech kan zo een stuk of 15+ assists hebben als hij naar AC Milan zou gaan. Giroud weet er wel raad mee met de passes die hij met zijn linker been heeft. Ik denk niet dat er plek is voor Ziyech in de basis bij Chelsea. Misschien dat AC Milan Ziyech kan huren met evt een optie tot koop? Ze spelen daarnaast ook CL wat het nog extra interessant maakt voor hem.

Als Chelsea echt nog een topspits gaat halen wordt het wel heel druk voorin. Vooral in dit systeem waarin maar 3 aanvallend ingestelde spelers staan. Milan zou wel een hele mooie stap zijn, veel meer kans om een belangrijke speler te worden.

Het is doodzonde hoeveel leuke/goede voetballers verpieteren bij de Engelse clubs. 8-10 clubs strijden mee om een top 4 plek in Engeland, wat betekent dat ze elke jaar weer voor 'the next big thing' gaan. Alleen al bij Chelsea: Zouma, Alonso, Barkley, Drinkwater, Loftus-Cheek, Ziyech, Abraham. Daar kun je een leuk team van maken. Helaas is hun een salaris geboden die ze niet graag inwisselen voor meer speeltijd, waardoor talent verloren gaat.

3 augustus 2021 om 10:41

Ik kijk al jaren Engelse jeugdteams op eindtoernooien. Loftus was ik zo overtuigd, maar ik wist ook: Chelsea jeugd kan niet doorbreken. Tenminste ik maak het zelden mee. gillmore tel ik ook niet mee, tuurlijk best wat gespeeld. Maar nooit een basisspeler geweest. Vind t zo jammer. Chelsea brengt echt leuke spelers voort.

3 augustus 2021 om 10:56

Mount is wel doorgebroken als jeugd speler.

3 augustus 2021 om 11:47

Als Lukaku, De Bruyne, Salah, Akã©, Bamford al geen schijn van kans hebben, dan kun je als jeugdspeler in ontwikkeling een doorbraak uit je hoofd zetten. Zodra er een transferban is, zie je wat voor een talent er rondloopt (o.a. Mount, Abraham, Gilmour). Hetzelfde geldt ook voor andere clubs. Arsenal zit opgescheept met Kolasinac, Torreira, Willock, Maintland-Niles, Nketiah, Nelson, Willian. Een gedeelte daarvan is belachelijk dat ze bij de club zitten, een ander gedeelte verdiend eigenlijk kansen bij Arsenal of een transfer. Dat laatste blijkt toch lastig te realiseren. Maar de tactiek van Chelsea op de transfermarkt vind ik kwalijk. Ze kopen al het talent wat los en vast zit, meeste hebben bij voorbaat geen schijn van kans. Ze verhuren jaarlijks 20 spelers om uiteindelijk te cashen als ze het goed doen. Daarmee vernietig je de kansen voor kleinere clubs om op dit soort talent te cashen. En ondertussen gaat er talent verloren omdat gebrek aan speeltijd op hoogste niveau killing is voor ontwikkeling.

3 augustus 2021 om 12:17

Was ik vergeten Chelseaboy. James nu ook. Maar de periode voor lampard we het praktisch ondenkbaar. Misschien 10 officiële wedstrijden voornamelijk beker en dan wordt je weer verhuurd of als homegrown player gehaald voor de bank ergens in de subtop of je eindigt buiten Engeland op triest niveau. Traore vind ik nog wel knap. Vitesse Ajax Lyon en nu Villa. Speelt ook altijd met dreiging. Maar zie weinig Chelsea jeugd op top niveau terug.

3 augustus 2021 om 14:22

@foetbalisgreat, Christensen zit inmiddels ook al op dik 100 wedstrijden voor Chelsea.

Ruben Loftus Cheek was 5x per seizoen geblesseerd helaas. Ze hebben echt wel geprobeerd hem te brengen. Ook tijdens zijn verhuur bij CP was hij de helft van het seizoen geblesseerd

Dat hij tegen Chelsea of überhaupt die twee jaar goed was in de CL heeft hem de meeste credits opgeleverd bij z’n teamgenoten denk ik. Tuurlijk zal z’n professionaliteit en werk ethiek er ook bij horen. Chelsea kwam buiten laatste 2 jaar nooit meer zo ver volgens mij. Op stamford was ie geniaal, die wedstrijd drukte ook de stempel volgens lampard. Valencia en lille uit was ie ook echt goed. Helaas Tottenham thuis 2019 ook kneiter goed. In PL heeft ie echt weinig kansen gehad, veel blessures en een trainer die gewoon een ander spel speelt dat types als hij. Hoop dat we The Wizard weer zien schitteren. Ongeacht voor welke club je bent. En speler die hier vandaan komt is altijd leuk om te zien. En helemaal als je weet wat er in zit. Een eendagsvlieg vind ik altijd zo makkelijk te roepen. Of kan het niveau niet san. Kluivert en Bergkamp waren in Italië niks. Een ging naar barca ander Arsenal en horen nu bij de legends thuis. Dus zegt niet alles.

Ik heb alvast een AC Milaan shirt gekocht zonder bedrukking, en afwachting op het transfer! Wauww Ibrahimovic en ziyech in een team. Wauww

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren