Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger ziet huurling opbloeien: ‘Ik zou hem nu goed kunnen gebruiken’

Laatste update:

Jack Wilshere verliet Arsenal afgelopen zomer op huurbasis voor Bournemouth teneinde zijn carrière nieuw leven in te blazen en de middenvelder slaagt daar tot nog toe glansrijk in. De Engelsman werd de voorbije seizoenen veelvuldig geplaagd door blessureleed, maar heeft zijn vorm aan de zuidkust hervonden. Wilshere is de absolute blikvanger in de equipe van Eddie Howe, die momenteel op een knappe negende plaats bivakkeert in de Premier League.

/

De 25-jarige technicus scoorde weliswaar nog niet, maar tilt the Cherries met zijn sterke spel ogenschijnlijk naar een hoger niveau. Wilshere blonk recentelijk uit in de duels met Chelsea en Swansea City en kwam deze jaargang al zeventien keer in actie; vaker dan in de voorgaande twee jaar bij Arsenal tezamen. In Noord-Londen werkte hij samen met Arsène Wenger, die met een actuele blessuregolf te kampen heeft binnen zijn selectie en erkent dat hij nu graag de beschikking had gehad over Wilshere.

"Ja, ik zou Wilshere nu goed kunnen gebruiken", geeft de Franse manager toe in gesprek met the Guardian. Wenger kan door uiteenlopende redenen op dit moment niet beschikken over een scala aan middenvelders: Santi Cazorla, Mesut Özil en Francis Coquelin zijn geblesseerd of ziek, terwijl Mohamed Elneny deze maand met zijn vaderland Egypte deelneemt aan de Africa Cup. Een clausule waarmee Wilshere tussentijds teruggehaald zou kunnen worden door the Gunners bevat de huurovereenkomst met Bournemouth niet.

/

“Enigszins oneerlijk is het feit dat je weet dat je een speler op een bepaald punt in het seizoen nodig zou kunnen hebben", vervolgt de keuzeheer. "Maar zelfs aan het begin van het seizoen moet je een juiste balans hebben tussen enerzijds concurrentie en het aantal spelers, en anderzijds de speelkansen voor een speler. Tot op de dag van vandaag denk ik dat het een goede keuze van hem was om te gaan.” Wilshere’s contract loopt nog door tot medio 2018, maar Arsenal zou dat graag willen verlengen.

Denk jij dat Jack Wilshere zijn contract bij Arsenal gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan mij voorstellen dat clubs als City al op de loer liggen, die zien dit ook, en plots is Jack wel blessurevrij voor langere periode. Heeft nog steeds et potentieel om de beste Engelse middenvelder van zijn generatie te worden.

7 januari 2017 om 10:17

Sowieso apart dat Jack opeens ruim 5 maanden blessurevrij lijkt te zijn. Arsenal kampt zoals gewoonlijk weer met blessures. Zou er dan toch iets chronisch mis zijn met trainingen/de fysio bij Arsenal?

7 januari 2017 om 10:22

Dat kan toch niet anders? Ik kan me niet herinneren dat bijvoorbeeld Ozil bij Madrid last had van blessures. Jongens als Walcott, Ramsey, Cazorla, Coquelin en Oxlade-Chamberlain missen gewoon seizoen na seizoen bijna de helft van de wedstrijden.. Onbegrijpelijk dat daar nooit wat aan wordt gedaan.

7 januari 2017 om 10:26

Volgens mij heeft Arsenal een paar jaar geleden al de medische staf verandert, maar het helpt niet echt.

7 januari 2017 om 10:35

Tsja, Bournemouth heeft geen Europees voetbal. Minder voetbal in de week voor Wilshere. Dat soort dingen hebben kennelijk ook hun effect, gezien dat we steeds vaker ploegen zonder Europees voetbal meedoen om de titel in de afgelopen seizoenen (chelsea, 2x Liverpool, Leicester). Dus dat zal het wat makkelijker maken voor Wilshere om fit te blijven.

7 januari 2017 om 11:00

Het ligt aan Wenger. Iets met verouderde trainingsmethode of zo.

Is het toeval dat ook Manchester United geteisterd werd door onnoemelijk veel blessures in de jaren dat van Gaal er coach was? Neen, die oude coaches doen iets verkeerd.

Ik kan me immers moeilijk inbeelden dat het aan de medische staf ligt. Wees er maar zeker van dat een miljoenenbedrijf als Arsenal de crã¨me de la crã¨me heeft.

7 januari 2017 om 11:04

Zou ook zomaar aan de manier van trainen kunnen liggen. Verkeerd opwarmen, afkoelen, verschil in intensiteit tijdens de trainingen. Klinkt amateurisch maar dit zijn gewoon kleine voorbeelden. Als zelfs Wilshere een half seizoen lang alles speelt, dan is er echt iets mis bij Arsenal, en als het niet aan de medische staf ligt, ligt het aan de trainingen.

7 januari 2017 om 12:36

Was tegen Chelsea 1 van de beste spelers op het veld. Ik kon echt genieten van hem. Hopelijk kan hij de lijn doortrekken en als hij veel wedstrijden speelt dit seizoen dan ligt het probleem gewoon bij Arsenal en moet hij maken dat hij daar zo snel mogelijk vertrekt voor zijn carriã¨re.

Ik denk niet dat Europees voetbal er zo veel mee te maken heeft. Je moet gewoon kijken naar ploegen als Chelsea, City, Spurs en United die regelmatig Europees spelen en niet dezelfde problemen hebben als Arsenal.

Het is de juiste beslissing geweest van Wilshere om te vertrekken. Bij Arsenal zou hij niet spelen, bij Bournemouth kreeg hij de ruimte en de speeltijd om eerst zijn fitheid terug te krijgen en daarna zijn vorm. Denk niet dat Jack in dezelfde vorm zou zitten als hij bij Arsenal zou blijven.

Kijk niet veel Bournemouth en ook niet echt naar Wilshere, toen ik hem zag voetballen vond ik het echt wel een leuke speler, een groot talent voor Arsenal. Maar zijn blessures hebben het een beetje verziekt.

Wat mij wel doet afvragen hoe het komt dat hij bij Bournemouth prima speelt zonder blessures, en bij Arsenal na paar wedstrijden weer moet revalideren? Volgens mij is er echt iets goed mis met het personeel van Arsenal, net als dit jaar weer zoveel blessures...

Frapant dat hij daar wel gewoon zijn klasse wekelijks laat zien, terwijl bij Arsenal hij erg vaak lichamelijke problemen had. Ligt het dan toch aan de medische staf? Of misschien de trainingsmethodes van Wenger die niet deugen. In ieder geval goed dat hij daar wekelijks kan spelen en zich goed ontwikkeld. Sowiezo moet je zo'n kind van de club verlengen en gauw ook, Wilshere is een echte aanvoerder in potentie en kan deze rol op termijn gaan overnemen bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren