Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger vindt ontslag van Crystal Palace-trainer hard: 'Hij deed het goed'

Laatste update:

Arsène Wenger bereidde Arsenal de voorbije dagen voor op competitiewedstrijd nummer negen, zaterdag tegen Crystal Palace. De stadsgenoot ontsloeg deze week trainer Ian Holloway, die maar één wedstrijd omzette in winst en de club niet weg kreeg uit de Engelse kelder. Wenger vindt het erg hard dat de clubleiding besloot Holloway aan de kant te zetten, zei hij vrijdag. Ook sprak Wenger over het racisme-incident rond Yaya Touré.

Heeft Crystal Palace de trainer terecht ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

de trainer kan niet onslagen worden hij deed het zeer verdienstelijk maar aan de andere kant gaat het slecht met cristal palace.
miss winnen van arsenal en dan keert de rust hahah maar dat is wel de moeilijkste van de 20 op dit moment.

25 oktober 2013 om 19:21

Hoe kan je het verdienstelijk noemen als je onderaan staat.

Ik dacht dat Holloway zelf opgestapt is?

pff ja trainer van CP, beste speler verloren, in de transitiemodus.. Nou ga er maar aan staan.

Heb vrijwel niks van ze gezien tot nu toe, maar voor min of meer de grootste degradatiekandidaat is het veel te vroeg om de trainer er uit te zetten. Ze zijn deze zomer dat grote talent aan United verloren? Wat had het bestuur verwacht van dit seizoen dan?
Veilig voor december ofzo?

Sympatiek van Wenger om het voor zo'n man op te nemen. Zo weinig trainers krijgen de tijd om hun kwaliteit te tonen..

dondiego 10 hij heeft toch ze best gedaan of niet.

26 oktober 2013 om 00:44

Ja..ok misschien heb je wel gelijk.
Ik heb het, als ik eerlijk mag zijn niet echt gevolgd.

onterecht ontslag, gaat nergens over. je kan niet verwachten dat een promovendus die hun beste speler is kwijtgeraakt meedraait in de subtop. de opvolger van holloway gaat het echt niet beter doen met het team wat er nu staat

Ian Holloway heeft vorig jaar (of iets langer geleden dan een jaar) in een interview aangegeven dat de reden waarom hij weg is gegaan bij Blackpool was dat hij 'the risk of being sacked' weer wilde ervaren. Nou, zo snel heeft hij dat ook niet gewild denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren