Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger spreekt ondanks dreigende leegloop Arsenal van ‘ideale situatie’

Laatste update:

Arsenal dreigt diverse sterspelers binnen twaalf maanden kwijt te raken. De contracten van onder anderen Mesut Özil, Jack Wilshere en Alexis Sánchez lopen medio volgend jaar af in het Emirates Stadium, maar manager Arsène Wenger zegt zich weinig zorgen te maken over de sportieve toekomst van the Gunners.

Naast het drietal beginnen ook Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs, Per Mertesacker en Mathieu Debuchy aan hun laatste voetbaljaargang in Noord-Londen. "Geen probleem, ik denk dat de situatie ideaal is, omdat het alle spelers verplicht te presteren", tekenen diverse Engelse media zondagavond op uit de mond van Wenger. "Ik verwacht dat het in de toekomst steeds vaker zal voorkomen. Waarom? Omdat de transfersommen zo hoog liggen, zal je zien dat steeds meer spelers het laatste jaar van hun contract ingaan, omdat geen enkele club de gevraagde som nog op tafel wil leggen."

Wenger denkt niet dat de situatie de sportieve prestaties van de spelers negatief zal beïnvloeden. "Als voetballer presteer je tot de laatste dag dat je contract loopt", verzekert hij. "Het maakt niets uit of je contract nog twee of één jaar doorloopt. Je wil spelen en je wil dat goed doen. Denk je nou echt dat die spelers in de kleedkamer zitten en denken 'Oh, mijn contract nog maar één jaar door, vandaag zal ik minder goed spelen'? Waar komt dat idee vandaan? Als voetballer wil je zo goed mogelijk spelen, het heeft niets te maken met de duur van je contract."

De aanhang van Arsenal lijkt met name het vertrek te vrezen van Sánchez, die zijn zinnen zou hebben gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain. De Chileen zou zich eigenlijk dit weekeinde weer melden op het trainingsveld, maar hij meldde zich ziek bij Wenger en voedde daarmee de geruchten over een vertrek opnieuw. "Wat kan ik eraan doen?", vraagt de Franse oefenmeester zich hardop af. "Op een dag zal Alexis vertrekken en zal Arsenal verdergaan. We zullen allen ooit vertrekken en Arsenal zal dan hopelijk ook verdergaan."

Ben jij het met Arsène Wenger eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij na volgend jaar stopt, dan boeit het hem inderdaad niks .

Zou het jammer vinden als ze weg zouden gaan naar City ofzo. Nu is toch nog een beetje verspreid met de toppers in de top van de PL.

30 juli 2017 om 22:36

Ik heb een ding geleerd in de voetballerij en eigenlijk overal; iedereen is vervangbaar ( behalve Messi en Ronaldo ) de rest is ALLEMAAL vervangbaar. Dus of al die spellers zullen gaan, er zijn nog altijd andere spelers die zullen opstaan ergens in de wereld. Life Goes On, ook na Wenger

30 juli 2017 om 23:01

Zelfs die zijn vervangbaar ondanks dat het erg goede spelers zijn maar het draait ook om hun en als ze weg zijn kan het ook zomaar zijn dat je als elftal beter presteert omdat die twee bij hun clubs bijna alles opeisen

31 juli 2017 om 09:04

Martinwalpot

Zijn echt niet vervangbaar of heb je wat statistieken gemist de laatste jaren, die ook de hierdoor gewonnen prijzen hebben opgeleverd.

31 juli 2017 om 10:05

Je bedoelt de prijzen waar Ramsey scoorde in beide finales na een assist van Giroud? Natuurlijk zijn ze wel vervangbaar. Ze zijn belangrijk, maar iedereen is vervangbaar.

Hij kan wel casual doen, maar City heeft op elke positie twee toppers in huis. Arsenal mist die breedte en ook kwalitatief is het niet op elke positie top. Het zou ergens op gaan lijken als Sánchez, Ozil en Ox vast zouden liggen tot 2021. Cazorla heeft een zware blessure en is out. Met hem zou Arsenal ook beter zijn. Voor Per, Debuchy en Gibbs moet gewoon vervanging gaan klaarstaan, en Gibbs moeten ze vasthouden. Arsenal heeft werk aan de winkel. Alleen Lacazette is te weinig!

Arsenal heeft wel een degelijke ploeg
Maar te weinig kwaliteit zitten om overal een vervanger te hebben Mocht er iemand weg vallen
En dat hebben teams als chelsea en city wel
Maar goed wij kunnen niet in zijn hoofd kijken

30 juli 2017 om 22:39

En dat is precies het kwaaltje van Arsenal. Elk seizoen een degelijk team hebben, maar niet een team dat mee kan strijden om de titel. Geld zat, maar al jaren matig beleid naar mijns inziens. En hoog tijd voor een nieuwe trainer.

30 juli 2017 om 22:45

Helaas wel
Hoeven er maar bijvoorbeeld twee geblesseerd te raken en ze zitten al in de knoei
Had stiekem gehoopt dat ze deze zomer zijn contract al niet meer hadden verlengd
Maar dit moet zo geen jaren meer doorgaan

30 juli 2017 om 23:16

Daarnaast heeft Arsenal ook ieder jaar veel blessuregevallen en vaak kunnen de topspelers inderdaad niet opgevangen worden als ze wegvallen. Arsenal doet vaak goed mee maar uiteindelijk is het seizoen vaak een stuk te lang voor de gunners.

Ik zou me juist wel zorgen maken over zoveel spelers die in 2018 transfervrij
mogen vertrekken. Dat is nogal een behoorlijk rijtje. En je hebt ook nog eens
het idee dat Wenger zichzelf belangrijker vindt dan Arsenal. Dan heb je als
club een nog groter probleem. Lijkt een beetje op de situatie bij Ajax. Wel
voldoende middelen om te investeren, maar niet - of helemaal niet - de
juiste versterking halen voor de selectie. Waren ze bij Arsenal een tijdje terug
ook niet zeer gecharmeerd van Overmars? Kan die mooi naar Arsenal en van
Geel weer terug naar Ajax;-))

31 juli 2017 om 07:51

Slaat inderdaad nergens op, maar z'n redenering is wel origineel: spelers moeten in hun laatste contractjaar wel presteren, anders wil een volgende club niet in ze investeren 😂

Wenger denkt waarschijnlijk dat de hele wereld achterlijk is, inclusief de Arsenal-fans.

Ik ben echt een Arsenal fan, en op FIFA vind ik het ook heerlijk om met een oxlade, coquilin en monreal te spelen, maar het feit dat nu alleen Lacazette is gehaald stemt me somber. Ik weet dat er nog wordt onderhandeld met Monaco over een rechtsbuiten, wie zeker een versterking zou zijn, maar heb t gevoel dat dat alleen is omdat Ox miss weggaat... het is gewoon zonde dat er nu gedacht wordt dat met die aankopen wel meegedaan kan worden met het kampioenschap. De selectie móét breder, maar dat wordt in Londen niet erkend.

Zo kun je alles recht lullen. Als acht contracten komend jaar aflopen, waarvan enkele zeer bepalende spelers, is dat nooit een ideale situatie. Leuke redenatie van Wenger, maar uiteraard onzin.

Dikke onzin van Wenger. Waarom zouden ze zich extra inspannen omdat het hun laatste contractjaar is? Voor de mindere goden gaat dat misschien op, maar iedereen heeft al lang gezien hoeveel kwaliteit Sanchez en Ozil hebben dat ze die echt niet op hun laatste maanden gaan beoordelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren