Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger schrijft geschiedenis: ‘Woensdag of donderdag wordt het duidelijk’

Laatste update:

Arsène Wenger werd zaterdag de eerste trainer die zeven keer de FA Cup won. De oefenmeester van Arsenal stond mogelijkerwijs voor de laatste keer langs de lijn bij the Gunners, want hij heeft een aflopend contract en maakte zijn plannen nog niet bekend. Supporters van Arsenal hoeven echter niet lang meer te wachten op duidelijkheid.

Na afloop van de finale tegen Chelsea werd Wenger bij de BBC gevraagd naar zijn toekomst. "Ik ben er altijd duidelijk over geweest. Dinsdag staat een gesprek met het bestuur op het programma en op woensdag of donderdag wordt alles glashelder", zei Wenger, die zich trots toonde over de prestatie van zijn ploeg. "We hebben vanaf de eerste minuut fantastisch gespeeld. Dit team heeft het zwaar gehad, maar heeft zich opgericht en antwoord gegeven."

"Ik heb vorige week al gezegd dat deze ploeg kampioen kan worden met een of twee goede aankopen. We hebben kracht, eenheid en spectaculair voetbal aan de dag gelegd", vertelt Wenger. Ook over zijn eigen record is hij te spreken. "Ik ben trots op het feit dat ik deze beker zeven keer heb gewonnen. Ik ben trots op het seizoen waarin we kampioen werden zonder nederlaag en ik ben trots op zeven FA Cups."

Is Arsène Wenger de juiste man voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt 100 een contractverlenging. Het winnen van de finale is waarschijnlijk precies genoeg om het zeer 'ambitieuze' bestuur ervan te overtuigen Arsene nog een jaar te geven.

De concurrenten juichen dit vrijwel alleen maar toe, wat alleen maar weergeeft hoe slecht de situatie is ondanks het winnen van deze prijs

27 mei 2017 om 22:10

Goed voor de omzet van Arsenalfantv .

27 mei 2017 om 22:14

Aan de ene kant sla je de spijker op de kop; aan de andere kant, wat we vandaag te zien kregen was een prestatie vanjewelste tegen de beste kampioen sinds Ancelotti de dubbel won.

Kwestie van mentaliteit?

27 mei 2017 om 22:17

Je wint de FA cup, wat best netjes is. zeker gezien de tegenstanders

Maar de rest van het seizoen was natuurlijk huilen met de pet op. in februari al zo goed als uitgespeeld voor het kampioenschap, en een behoorlijke afgang in de CL (alweer)

daarnaast leek het spel een hele tijd ook eigenlijk nergens op. geef de bal maar aan Sanchez, en we zien wel wat er gebeurd. dat andere clubs dat doen oke. maar van Arsenal ben ik dat niet gewend

27 mei 2017 om 22:43

Nee kwestie van gebrek aan kwaliteit. Over 38 rondes kan je maar weinig fouten maken wil je kampioen worden. Dan heb je gewoon betere spelers nodig dan Arsenal nu heeft.

27 mei 2017 om 23:23

Had Leicester dan meer kwaliteit? Ook deze wedstrijd was weer eens een voorbeeld van mentaliteit > kwaliteit.

27 mei 2017 om 22:14

ik ben ook voor het aanblijven ! precies om de reden die jij noemt

Als Liverpool supporter zie ik het liever niet te goed gaan met Arsenal. niet omdat het geen mooie club is (is het wel namelijk) maar omdat het concurrentie is. en Wenger haalt (behoudens bijna jaarlijks de FA Cup) totaal geen prestaties meer met die club

28 mei 2017 om 05:46

Afgezien van dit seizoen plaatst hij zich altijd voor cl. Dat is voor liverpool het hoogst haalbare, dus z'n prestaties als concurrent van Liverpool lijken me uitstekend.

Erg goed gespeeld in de finale! Wat een werklust, verdiend gewonnen. Op zich hebbem ze sinds de systeem verandering erg goed gespeeld en veel meer gewonnen dus zal het mij niet verbazen dat Wenger blijft en hier op voort gaat borduren. Ik weet zelf eerlijk gezegd niet goed of hij nu moet blijven of niet, er moet wel een waardige vervanger gezocht worden en die zie ik nog nergens.

Normaal zou Wenger 1 seconde na de wedstrijd vertellen dat hij zou verlengen. Misschien toch nog een verassing.

Pfff… zul je zien dat ie weer een jaartje mag bijtekenen.

Supporters moeten massaal in opstand komen totdat Wenger weggaat en alle aandelen worden verkocht aan Usmanov. Tijd voor een revolutie en standaard 150mio per zomer investeren.

28 mei 2017 om 02:59

Helaas is dat de realiteit van voetbal geworden . Speeltjes van rijke zakenlui. Diegene die het meest met geld smijt wordt kampioen. Het is om heel droevig van te worden. Ik hen daarom
Juist grote bewondering voor Arsenal dat ze lang hebben geweigerd in deze malle molen mee te draaien . Jammer dat blijkt dat inderdaad als je geen slaafje wordt van een verveelde zakenman en niet geld over de balk gooit, je geen kampioen meer kunt worden . Hoewel iedereen natuurlijk just daarom zo blij was met Leicester maar dat is toch ook een one day fly. Vroeger konden clubs nog een verschil maken met opleiding , scouting, tacktiek. Nu is het alleen maar: wie geeft het meeste geld uit . Jammer. Daarom hoop ik dat Wenger toch blijft. Wellicht niet eens zo zeer voor Arsenal zelf maar meer voor het voetbal in het algemeen . Als een der laatste echte voetbal liefhebbers. Dat er toch nog een club is die zijn ziel nog niet heeft verkocht.

28 mei 2017 om 05:49

@Nadine Arsenal is al jaren van een rijke man. Alleen gebruikt hij de club om rijker te worden ipv wat velen doen nl geld in de selectie pompen in een poging sportief succes te behalen. Ik weet nou niet of dat eerste per se beter is.

28 mei 2017 om 08:58

Waar haalt iedereen dat soort verhaaltjes toch vandaan? Papegaaien of heb je dat zelf uitgezocht? Er klopt namelijk grotendeels niks van.

29 mei 2017 om 00:23

Als je toch zegt dat er niks van klopt. Kan je het dan ook uitleggen voor de andere mensen wat er nou precies gaande is. Wil het wel graar weten.

28 mei 2017 om 08:57

Warabe, realistisch plan, gaan we meteen doen!

Wat is er speciaal aan dit aantal?
Hij is tig jaar trainer man.
Lekker geschiedenis schrijven zo.

Eerder geschiedenis dat hij er maar 7 heeft gewonnen in 20 jaar.

28 mei 2017 om 03:00

Is toch eens in de 3 jaar een FA cup. Das een behoorlijk hoog gemiddelde nogthans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren