Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger prijst miljoenenaankoop: ‘We kunnen veel van hem verwachten’

Laatste update:
/

Arsène Wenger versterkte de selectie van Arsenal deze zomer voor ruim honderd miljoen euro. Granit Xhaka was met 45 miljoen euro de duurste zomeraankoop van the Gunners. Wenger heeft hoge verwachtingen van de voormalig Borussia Mönchengladbach-middenvelder.

Xhaka begon dit seizoen tot dusver alle competitiewedstrijden in de basis. In gesprek met Arsenal Magazine beschrijft Wenger zijn kwaliteiten. “Hij is goed met passes tussen de linies diep in het veld, werkt hard en is sterk in de lucht. Daarnaast is het een jonge kerel, 23 jaar oud. We kunnen veel van hem verwachten. Met Flamini, Rosicky en Arteta zijn we drie middenvelders kwijtgeraakt”, aldus Wenger.

Ondanks het vertrek van de drie middenvelders, beschikt Wenger nog over meer dan genoeg spelers op het middenrif. Volgens de Franse manager gaat hij al zijn spelers hard nodig hebben. “Spelers kunnen geblesseerd raken. En juist op het middenveld heb je een grote motor nodig. We kunnen gaan roteren, want soms hebben spelers rust nodig omdat de wedstrijden heel veel vragen, zeker van middenvelders”, aldus Wenger.

Arsenal kan dit seizoen een serieuze gooi doen naar de landstitel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij begon niet in de basis tegen liverpool toch?

1 september 2016 om 20:55

Precies toen was er namelijk direct een stortvloed aan kritiek.

1 september 2016 om 20:56

Klopt hij kwam er pas in de 2e helft in, ben benieuwd wat de nieuwe aankopen kunnen brengen, hoop vooral dat er een echte lijder tussen zit want dat hebben we het hardst nodig.

1 september 2016 om 21:45

Ik denk dat vooral de Arsenal fans 'lijden' onder dit transferbeleid.

Geen van de drie aankopen lijken mij leiders. Mustafi is een aardige verdediger dus ik verwacht dat hij z'n plek zal veroveren, maar persoonlijk had ik toch wel iets zwaardere aanvallende impulsen verwacht.

1 september 2016 om 21:00

Begon idd niet in de basis tegen LFC, en maar goed ook. Was de slechtste invaller van onze kant, moest wennen aan de intensiteit van de Premier League. Tegen Watford zag je al goed over welke uitzonderlijke kwaliteiten die beschikt, kan echt niet wachten om hem vaker aan het werk te zien. Mooiste van alles is dat hij nog pas 23 is.

1 september 2016 om 21:44

Mwah het was gewoon dom om een controlerende speler in te brengen terwijl je iets moest forceren tegen lfc, dat is zijn sterkte niet en daarom was dat een slechte invalbeurt.

Het kan niet dat je zogezegd moet wennen maar op speeldag 3 wel al een wereldpartij speelt.

1 september 2016 om 22:13

Daar heb je zeker een punt Bon Jovi, al moet ik erbij vermelden dat de wedstrijd tegen LFC wel echt op en neer vloog. Intensiever krijg je ze niet in de BPL, normaal laat je hem de eerste paar minuten aftasten maar nu moest hij meteen gaan forceren idd en intercepties achter elkaar maken. Vandaar dat hij de slechtste speler aan onze kant was. Een speler met zijn kwaliteiten staat er gewoon, zoals we al zagen tegen Watford.

Ik ben echt blij met deze speler, zal voor meer aanvoer zorgen van achteren samen met Cazorla.

Als we elk wedstrijd zo kunnen spelen komen we met gemak in de top 4, maar met United en City (en eigenlijk ook Chelsea dit seizoen) wordt het lastig om kampioen te worden. Vorig seizoen was de ultieme kans, maar iemand van Arsenal moest dat zonodig weer verpesten. En de blessures natuurlijk ook.

Cech
Bellerin
Mustafi
Koscielny
Monreal
Cazorla
Xhaka
Oxlade
Ozil
Sanchez
Perez
1 september 2016 om 23:55

Ze moeten nog eens een keer een knappe linksback halen. Ben totaal niet gecharmeerd van Monreal. Dertien in een dozijn speler, goed voor de subtop.

2 september 2016 om 05:16

Ik heb meerder mensen dit horen zeggen. Maar geloof me je onderschat Monreal heel erg. Als je paar seizoenen terug Monreal met andere linkbacks in de PL vergeleek, had Monreal meer intercepties (46) en een hoog percentage duels winnen (59%) als je het vergelijkt met bijv Cesar Azpilicueta, Aleksandar Kolarov, Ryan Bertrand, and Alberto Moreno. Ook had ie een hoge pass percentage (85%) en meer assists (2) dan de andere vier linksbacks.

Leuke speler maar alsnog zonder een top spits tja blij dit arsenal op dot niveau helaas.. vind wel dat wenger wt meer krediet verdient hij laat zn team altijd leuk voetbal spelen ipv voor t doel hangen ala mohrino.. ben trouwens wel m utd fan maar gun arsenal t beste miss ook omdat bergkamp daar zat. de speler met de beste aanname op de planeet in zij tijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren