Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger over uitlekken boetetarieven: ‘Niet boos, wel teleurgesteld’

Laatste update:

Clubarts Gary O’Driscoll van Arsenal beging onlangs een blunder. De dokter deelde een foto van de lijst met boetebedragen via de sociale media en manager Arsène Wenger had liever gezien dat de tarieven binnenskamers waren gebleven. In de Engelse media reageert Wenger op het incident en de spelers van Arsenal mogen wel uitkijken. De coach heeft namelijk een nieuwe beheerder aangesteld voor de boetepot: centrale verdediger Per Mertesacker is de gelukkige.

/

“De Duitsers doen het in economisch opzicht goed in Europa en wij respecteren dat. Zij zijn de enigen die geld verdienen, daarom hebben we een Duitser gekozen”, grapt Wenger. Als het over het uitlekken van de boetebedragen gaat is Wenger serieuzer. “Ik ben niet boos, maar wel teleurgesteld. Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om alles binnenskamers te houden. Het is vrij onschuldig, want er zaten geen kwade bedoelingen achter. Het is een beetje belachelijk dat we alles moeten uitleggen in de media”, besluit Wenger.

De hoogste boete is voor spelers die niet bij de wedstrijdselectie zitten, maar vervolgens niet de moeite nemen om naar het stadion te komen: omgerekend zo’n 1200 euro. Meer dan een kwartier te laat voor een training of een behandeling bij de clubarts levert een boete op van 600 euro, terwijl ook bellen in de gebouwen verboden is. Dat levert spelers eveneens een boete op van 600 euro. De kleinste boete is 120 euro en die wordt uitgedeeld voor onder meer het dragen van buitenschoenen in de kleedkamer, het dragen van de verkeerde kleren en het meenemen van een telefoon in de medische ruimte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha. Waar ze zich al niet druk om maken. Laat Wenger zich nou maar eens druk gaan maken om wat kwaliteit bij de selectie te krijgen!

22 januari 2013 om 14:59

Het gaat hier niet om het feit dat we weten wat de boetes zijn, het gaat om het feit dat iets wat intern besproken word naar buiten komt, dat is hetgene wat Wenger dwarszit, en ik vind het gewoon helemaal terecht. Dat hoort niet op een of andere manier naar buiten te komen, dat moet gewoon binnensmuurs blijven.

22 januari 2013 om 15:13

Snap niet hoe je als clubarts je in het hoofd haalt zo'n lijst gewoon op een sociaal netwerk site te gooien. Je weet dat dat wordt opgemerkt en binnen enkele uren weet heel de wereld het. Het zijn natuurlijk niet de grootste geheimen, maar zo'n dingen horen inderdaad binnenskamers te blijven. Misschien toch eens overwegen een nieuwe arts aan te trekken. Klinkt hard, maar artsen genoeg. Als hij nu al wil uitpakken met dingen die andere niet weten, komt er misschien ook een keer waar hij iets minder onschuldig naar buiten brengt.

Vind de boetes persoonlijk echt wel laag in vergelijking met het salaris wat ze verdienen. Kwartier te laat 600 euro, als je weet dat ze gemiddeld iets van een 8.000 à 10.000 euro per dag verdienen.

22 januari 2013 om 15:18

De arts gaf een tour op de trainingsfaciliteit aan een kennis/vriend. Hij was vergeten om die boetes van de muur af te halen in zijn medische kliniek waar de kennis/vriend langs kwam.

Het was gewoon erg ongelukkig.

22 januari 2013 om 15:35

Volgens mij maakt Wenger zich hier ook niet druk om

Bij ons is te laat komen 10 euro. Verschil moet er wezen.

22 januari 2013 om 15:05

Bij ons is te laat komen zelfs gratis!

Voor dit soort spelers is het geen geld, dit soort bedragen mogen best in de media komen, niet schokkend.

het is dat die bedragen relatief aan een prof salaris in engeland weinig voorstellen maar een paar van die kleine regels slaat echt nergens op om een boete te geven, als ik vergeet mijn stropdas om te doen naar kantoor kost dat me gelukkig geen 120 euro..

22 januari 2013 om 15:00

Maar jij verdient dan ook geen 50.000 pond per week he, dat scheelt. Zulke dingen zijn gewoon voor de discipline in de ploeg.

22 januari 2013 om 15:27

dat zeg ik toch ook in mijn eerste zin.. ik vraag me alleen af of er geen betere straf is, de ballen rapen na de training ofzo, lijkt me vervelender dan 120 eu van de 50.000 inleveren

Er zou een boete moeten komen voor het dragen van slaapzakken tijdens wedstrijddagen door Wenger

Mertesacker is degene die de boetes moet ophalen van de spelers. Betere incassomedewerker kun je niet hebben met zijn enorme postuur. En telefoons zijn wel toegestaan, maar je mag er niet mee bellen alleen tekstberichten mag je versturen.

22 januari 2013 om 15:01

Tsja, toch is het een Big Friendly Giant, dus alleen van zijn postuur denk je even: hmm, maar van zijn karakter niet bepaald. Als je daar pakweg Bruno Martins Indi zou zetten word het al een heel ander verhaal...

22 januari 2013 om 15:14

Met alle respect maar ik vind BMI eerder een wat 'domme' uitstraling hebben. Als ie voor me staat piep ik waarschijnlijk wel anders, maar op sommige TV shots...

22 januari 2013 om 15:19

Indi is ook een knuffelbeer hoor, boetes innen dat zou Ibra moeten doen, of je geld of een pak slaag.

22 januari 2013 om 15:20

Frimpong misschien met een andere slogan. Just pay or get Frimponged. BFG komt te aardig over, maar misschien is hij wel de eerlijkste van iedereen.

22 januari 2013 om 15:38

Frimpong idd, had ik niet aan gedacht. Of gewoon een type met het postuur van pak en beet Samba, word je ook wel bang van volgens mij...

Ik ben eerder benieuwd wat ze dan doen met dat potje. Lekker uit eten?

22 januari 2013 om 15:16

Meestal wel zoiets inderdaad.

22 januari 2013 om 15:22

Gaat naar een goed doel.

Zo hoog vind ik die boetes eigenlijk niet, mag wel 10x zo hoog.

22 januari 2013 om 15:10

Waarom, als ik vragen mag? Dit zijn enkel disciplinaire boetes, je doet er opzich niemand kwaad mee als je belt in de kleedkamer, maar het is gewoon niet netjes, om maar een voorbeeld te noemen.

22 januari 2013 om 16:06

Een boete is er niet voor niets. Als je wil dat zo'n boete enig effect heeft, dan moet je de hoogte ervan omhoog doen. Alsof het zo'n speler uitmaakt als hij een paar honderd euro moet betalen.

Opzich goed dat er zo'n lijstje is, dan is het voor iedereen duidelijk en zit er een bepaalde lijn in.
Zo zullen spelers zich wel 2x bedenken om niet naar het stadion te gaan of om te laat te komen.
Wenger is een goede trainer

Ik wil niet lullig doen maar volgens mij reageert iedereen hier te serieus. Volgens mij zijn dit niet de harde boetes van de club maar zijn dit meer de "ludieke boetes" en gaat dit geld in een pot die beheert wordt door een medespeler.
Als dit harde boetes vanuit het beleid waren zou hier volgens mij geen potbeheerder voor zijn.

Wat wel serieus is is dat het jammer is dat je niets binnenskamers kunt houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren