Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger kruipt in underdogrol: ‘Leicester City is nu de titelfavoriet’

Laatste update:

Leicester City is volgens Arsène Wenger kampioenskandidaat nummer één. “Ze hebben Liverpool en Manchester City in één week verslagen en dat betekent dat ze opeens de favoriet zijn om de Premier League te winnen”, aldus de manager van Arsenal voor de camera van de BBC.

/

“Leicester is weg aan het lopen van de concurrentie en het wordt volgende week dus een heel belangrijke wedstrijd”, doelt de Fransman op de thuiswedstrijd tegen the Foxes van komende zondag. De 2-0 overwinning op Bournemouth omschreef Wenger als een ‘goed en overtuigend optreden’.

Mesut Özil maakte het eerste doelpunt en ontving de complimenten van zijn baas: “Mesut is een erg belangrijke speler geworden. Het was een top, topwedstrijd van hem vandaag. Hij scoorde met zijn rechter en dat is een interessant gegeven. Als hij ook al met rechts gaat scoren, wordt hij dus alleen maar beter.”

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Premier League, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen underdog hoor Wenger is gwn realistisch als je uit bij city wint ben je echt wel een grote titelfavoriet.

7 februari 2016 om 20:38

Bij dit huidige City is dat niet zo'n bijzondere prestatie. City heeft 2 goeie verdedigers Kompany en Otamendi. Maar nu Kompany geblesseerd is staat Demichellis erin. Een speler die De Graafschap waarschijnlijk niet eens gratis wilt hebben. Voorin zijn door de blessures van Bony , Navas , KdB en Nasri ook veel kwaliteiten verloren. Waardoor het nu achterin zeer kwetsbaar is. En voorin niet genoeg stootkracht. Maargoed City heeft gewoon dom geinvesteerd. Anders hadden ze deze problemen niet.

8 februari 2016 om 00:55

Lul krom wat recht is. Leicester heeft spelers als huth en albrighton, die in het verleden anonieme PL spelers waren bij middenmoters. En dan nog een pak meer van zulke "average joes". Dat ze een gehavend city (met nog meer dan genoeg "wereldnamen" op een hoopje spelen is een wereldprestatie. En Wenger dekt zich gewoon in. Spreek uit dat je Leicester wilt pakken, franse nitwit zeg.

8 februari 2016 om 11:25

Otamendi is echt drama anders.

8 februari 2016 om 22:24

Huth is in de vorm van zijn leven en Albrighton is gewoon een nuttige harde werker. En dat is ook het ding met Leicester. Al die anonieme spelers zijn in de vorm van hun leven. Een beetje Montpellier achtige situatie van toen zij kampioen werden.

Ik zie Leicester deze wedstrijd zeker weten als favoriet. Ik denk niet dat ik de enige ben die dat vind.

Mee eens. Ze worden kampioen
Let op mijn woorden

7 februari 2016 om 19:34

Nou gedurfd zeg,je doet net als of je het al begin van het seizoen al voorspeld had.

Als wenger nog een keer kampioen wilt worden, moeten ze volgende week winnen,zie het als laatste kans voor wenger om kampioen te worden ,volgend jaar met guardiola en mischien mourinho gaat het er niet makelijker van worden.

7 februari 2016 om 20:26

Inderdaad, alleen een klein groepje mensen (waaronder ik) hebben voorspeld dat Leicester kampioen zou worden. Maar nu zegt iedereen alsof ze het aan het begin van het seizoen zeiden. Voor de duidelijkheid, ik heb het gezegd in circa oktober. Ik wist dat als Leicester de kerstdagen in kwam als nummer 1, dat zij dan ook kampioen zouden worden. Want ik bedoel, na ongeveer 45 punten pakken in de eerste seizoenshelft, ga je toch niet opeens van kleintjes als Norwich verliezen. Ookal speelden ze aan het begin van de tweede seizoenshelft gelijk tegen Villa en Bournemouth had ik nog steeds vertrouwen en dat pakt zo te zien uit. Maar het is nog een lange weg. Voor de duidelijkheid: Ik ben een Liverpool-fan, dus "successupporter van Leicester" ben ik niet (niet alle fans van Leicester zijn successupporters, net als bij Barca en Real overigens).

7 februari 2016 om 20:47

Het is makkelijk om dat nu te zeggen. Je kunt beter de tekst opzoeken waarin je dat gezegd hebt en die als link kopiëren want anders gelooft toch niemand je. Tenzij er iemand is die het kan bevestigen natuurlijk. Of je moet er geld op gezet hebben.

7 februari 2016 om 22:34

Wanneer Arsenal deze wedstrijd wint zie ik Tottenham wel de lachende derde worden aan het einde van de rit.

7 februari 2016 om 23:24

Hahahaha

7 februari 2016 om 20:08

Jullie vergeten dat het seizoen nog wel even duurt. Arsenal en Manchester City kunnen ook nog kampioen worden hoor.

1 woord voor Arsene: Lafbek

Arsenal heeft dit seizoen de ultieme kans om kampioen te worden en dan zul je zien dat ze het afleggen tegen, met alle respect, Leicester City. Chelsea en United doen allebei niet mee dit jaar en zijn twee serieuze concurrenten minder. City is op zijn minst wisselvallig. Oftewel alle drie de concurrenten voor de titel normaliter zijn haalbaar dit jaar.

Als Leicester kampioen word is het een grote sensatie en diep respect voor de prestaties. Maar tegelijkertijd een schande van Arsenal, City, Liverpool, United en Chelsea.

7 februari 2016 om 19:35

Lafbek? Wenger is naïef, niet laf.

7 februari 2016 om 20:02

wenger heeft gewoon gelijk. in 1 week winnen van liverpool en city, dan ben je gewoon titelfavoriet.

7 februari 2016 om 20:04

Hoezo een schande voor die clubs.
Ik ben er blij mee eindelijk laten ze is zien dat een kampioenschap niet te koop is.
Hoef er geen miljoenen uit gegeven te worden om eerste te staan.
Maar laat een club eindelijk zien dat het on voetbal draaid inplaats van miljoenen strooien.

8 februari 2016 om 11:29

Leicester heeft 80 miljoen uitgegeven afgelopen jaar.

7 februari 2016 om 20:51

Arsene een lafbek noemen, maar over de spelers niets. Mooie gedachtegang.

8 februari 2016 om 07:03

D. Bergkamp. Arsene een lafbek? Tis gewoon een terechte opmerking die hij plaatst. Dat je kunt zeggen dat Leicester boven verwachting speelt is evident. Maar deze uitspraak van jou zegt meer over jou dan over Wenger.

Nauwelijks een gekke uitspraak te noemen. Leicester staat eerste en heeft iedereen het tot nu toe lastig gemaakt in onderlinge wedstrijden (behalve Arsenal eigenlijk). Ze staan ook gewoon 5 punten los, dat is echt uitstekend.

Pure armoede als een club als Leicester kampioen wordt. Allemaal leuk en aardig, maar het mag gewoon nooit gebeuren dat zo'n club het wint van het kapitaal.

7 februari 2016 om 20:19

Geld is nog altijd geen garantie voor succes (gelukkig). Als het complete plaatje klopt kan elk team kampioen worden.

7 februari 2016 om 22:40

Wel een beetje kortzichtige reactie Arsenaladdict. Plus waarom zou het niet mogen gebeuren? Zoiets maakt het toch juist leuk? Als alleen de rijkste teams zouden beslissen wie er nummer 1,2 en 3 wordt is het ook maar saai.
Het maakt het alleen maar interessanter. Hoe kan het dat een club met veel beperktere middelen zolang bovenin mee kan draaien? Ik houd het op teamspirit en de juiste mentaliteit hebben. Zoiets kan je niet kopen, dat moet samen gebracht worden met mensen die daar verstand van hebben. Goede trainer dus die Ranieri!

Iedere neutrale toeschouwer hoopt toch op dat scenario !

Ik heb niet echt favoriete clubs in Engeland, maar voor de ene club heb ik mss iets meer gevoel dan voor een andere, maar van mij mag Leicester kampioen worden!

Naar mijn mening is arsene niet de juiste man die arsenal naar een nieuw kampioensschap kan leiden. Na dit seizoen hem danken voor zn diensten of geef de man een standbeeld maar arsenal heeft iets nieuws nodig wil het echt kunnen concurreren met bijvoorbeeld een man city.

7 februari 2016 om 19:38

Ja, maar welke topcoach is beschikbaar volgens jou?

7 februari 2016 om 19:55

Mourinho

8 februari 2016 om 00:15

Koeman

8 februari 2016 om 07:05

Nog liever een divisie lager spelen dan Mou aan het roer bij Arsenal

8 februari 2016 om 11:31

Waar heb je het over? Arsenal concurreert nu met city. Ze staan tevens boven ze. Wat overigens heel knap is aangezien city een oneindige geldbron heeft.

Haha, Arsenal thuis tegen Leicester underdog. Ga je schamen man.

7 februari 2016 om 19:53

Idd, wat een grap.

8 februari 2016 om 11:32

Underdog in de titelstrijd mafkees. Doe eens lezen.

7 februari 2016 om 20:51

De CL is na het tweeluik met Barca ook gewoon voorbij.

Arsenal moet thuis winnen van Leicester City. Dan staan we nog maar 2 punten
achter Leicester City. En ik zie ze daarna niet twaalf wedstrijden op rij winnen
dus ze zullen nog wel punten verspelen. Alleen Arsenal heeft na Leicester City
Tottenham Hotspur en Manchester United uit kort achter elkaar. Dus het word
nog intressant om te volgen deze titel race.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren