Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wenger komt met opmerkelijke maatregel voor duels met Barcelona’

Laatste update:

De Spaanse media lijken in de aanloop naar de Champions League-wedstrijden tussen Arsenal en Barcelona te kunnen fluiten naar interviews met in Engeland actieve landgenoten. Trainer Arsène Wenger zou zijn Spaanse spelers hebben verboden om tijdens de voorbereiding op de twee Europese duels (op 23 februari en 16 maart) te praten met de pers uit hun vaderland.

/

Volgens Sport heeft Wenger besloten tot deze opmerkelijke maatregel, omdat hij van mening is dat de interviews voor te veel afleiding zouden zorgen. Er is in Londen naar verluidt een lange lijst met verzoek ingediend om de komende weken af te spreken met de vier Spanjaarden van the Gunners, Mikel Arteta, Santi Cazorla, Nocho Monreal en Héctor Bellerín.

Hun coach heeft evenwel liever dat alle aandacht wordt gevestigd op de dubbele ontmoeting met de Catalaanse grootmacht, afgelopen seizoen nog de winnaar van de Champions League. De prestaties van Arsenal geven daar aanleiding toe; de ploeg van Wenger kwam al drie competitiewedstrijden op rij niet tot scoren en staat inmiddels vijf punten achter op Premier League-koploper Leicester City.

Denk je dat een dergelijke maatregel zinvol zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het word steeds erger... mogen ze niet eens meer bepalen met wie ze praten

4 februari 2016 om 16:03

Tja, het blijven werknemers van de club, de club heeft een HR/PR afdeling en die bepalen hoe en wat, niet de spelers. Een voetbalclub is ook een bedrijf en moet winnen/ geld verdienen. Dit is een dood normale actie voor een bedrijf van heg formaat Arsenal (of elk andere topclub).

Arteta mag wel met ze praten, die speelt toch niet.

4 februari 2016 om 16:25

Cazorla ook njet

Misschien wel een goede maatregel, er gaat toch erg veel tijd in zitten.
Het mooie van deze ontmoeting is dat we 2 aanvallend voetballende ploegen gaan zien.

Voorheen heb ik nogal vaak langs zien komen dat Engeland aan het opkrabbelen is, dat mogen ze dan nu laten zien. Het excuus van een te druk schema heeft Arsenal (35 wedstrijden) in ieder geval niet, niet tegen Barcelona (39 wedstrijden).

Mijn verwachting is dat het weer pijnlijk duidelijk gaat worden hoever Barcelona boven het Engelse voetbal staat. Ik verwacht totaal geen problemen voor Barcelona.

4 februari 2016 om 16:06

Cazorla speelt sowieso niet, dat wordt dus sowieso een gehavend Arsenal. De meeste mensen zien niet in dat Cazorla zo enorm belangrijk is voor dit team en dat Ramsey niet op CM hoort. Giroud zal vast wel weer voorin staan, dus counteren zit er ook niet in en Barcelona hoeft zich geen zorgen te maken over een hoge lijn. Maar goed, als je ziet hoe slecht Arsenal eigenlijk is zonder een aantal spelers... ik verwacht er helemaal niets van, dan kan het alleen maar meevallen. Thuis misschien een gelijkspel eruit slepen en uit wordt een nederlaag, klaar.

4 februari 2016 om 16:41

De Engelse clubs zijn aan het opkrabbelen, maar de topclubs nog absoluut niet. Ik denk wel dat dit gaat gebeuren, want dat is eigenlijk onvermijdelijk. Maar goed, voordat ze ook maar in de buurt komen van Barca, Bayern en Real zijn we toch weer minimaal 2/3 jaar verder denk ik.

Arsenal is in mijn ogen ook zo goed als kansloos. Ze zijn sws niet in vorm en daarnaast is het eerst even hopen dat iedereen fit is. Cazorla missen we al enorm aangezien Ramsey een drama is. Denk ook dat het middenveld overlopen wordt omdat meneer weer als een kip zonder kop naar voren jaagt.

4 februari 2016 om 18:03

Ik zie liever Coq en El Neny op het middenveld. Ondanks dat we idd zo goed als kansloos zijn, heb je dan in ieder geval een grotere kans op 15 minuten controle... Pff, nog nooit zo opgezien tegen een CL wedstrijd.

4 februari 2016 om 18:34

Ja dat zou niet verkeerd zijn idd. Sta je verdedigend beter en ben je fysiek sterker. Maar ja, Ramsey zal er wel weer in staan en hij zal ook wel weer gaan kloten.

4 februari 2016 om 17:25

Nou 2 aanvallende ploegen? Tegen bayern ging arsenal ook gewoon op de counter. Dus dat aanvallende weet ik nog niet zo zeker

Ik vraag me af waarom Wenger zoveel moeite doet.
Hij maakt het nu juist erger.
En waarom zouden interviews voor afleiding zorgen?

Gaat niks helpen, worden over 2 wedstrijden afgedroogd. Wel of geen afleiding door het geven van interviews.
En ongetwijfeld zal Wenger weer wat te zeiken hebben over de arbitrage na afloop van de wedstrijden..

Hahah wat je ook gaat doen ,tegen Barca word het zwaar meneer Wenger geef toe dat jullie kansloos zijn

4 februari 2016 om 16:41

Je moet altijd ervan uitgaan dat je kunt winnen, anders kun je beter een ander beroep uitoefenen.

4 februari 2016 om 18:08

Je zegt net hiervoor dat ik ver wacht er helemaal niets van...

4 februari 2016 om 18:16

Ik als fan niet nee, maar de club moet er wel in geloven.

Die interviews horen er gewoon bij, dus vind dit een beetje overdreven. Ik zou het wel begrijpen als je bijvoorbeeld een maximum instelt.

Ik weet ook niet of ik zin heb in die wedstrijden haha. MSN is gewoon niet te stoppen en die 3 maken Arsenal af als ze ruimte krijgen en ruimte krijg je sws wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren