Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Ik voel nu aan het publiek dat hij hun steun heeft’

Laatste update:

Twee jaar na zijn komst van Real Madrid zijn de meningen over Mesut Özil blijkbaar nog steeds verdeeld. De beginweken van de Duitser in Londen waren fantastisch, maar gaandeweg zijn eerste seizoen zakte hij toch wat weg. In het tweede jaar was hij van tijd tot tijd goed bezig en in de tweede seizoenshelft oogde hij sterk, maar nog niet iedereen bij the Gunners heeft Özil in zijn hart gesloten. Dat weet ook Arsène Wenger.

/

De Franse trainer was degene die besloot vijftig miljoen euro te betalen voor Özil en hij moet ook het beste in de middenvelder naar boven halen. Wenger hoopt dat Özil komend seizoen vaak zal laten zien waartoe hij in staat is. “Hij miste het complete eerste deel van het vorige seizoen en daarna kwam hij tot zijn beste niveau in deel twee. Hopelijk kan hij nu een compleet jaar van waarde zijn voor ons”, aldus Wenger.

Özil deed zaterdag een uur mee in de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon (6-0 zege) en scoorde eenmaal tegen de Fransen. Hij werd een kwartier na rust eraf gehaald ten faveure van Santi Cazorla. “Mesut had een wat stroef begin van het seizoen, maar hij won vorig seizoen in de tweede helft de supporters voor zich. Ik voelde vandaag aan de reactie van het publiek dat hij wel hun steun heeft”, constateert Wenger tevreden.

Mesut Özil heeft laten zien helemaal bij Arsenal te horen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ozil is een geweldig voetballer.
Dat liet hij in Duitsland en bi Real zien.
Bij Arsenal kreeg hij een dip maar hij is op de goede weg terug.

25 juli 2015 om 22:21

Precies!

Super voetballer. 1 van de beste middenvelders ter wereld

26 juli 2015 om 01:40

Als hij in vorm is is hij echt de beste cam ter wereld. Fantastische voetballer.

Prachtige speler ozil, hoop dat hij zijn oude vorm gouw weer terug krijgt, dan maakt hij de gunners kampioen!!!

Iedereen die Arsenal volgt, weet gewoon dat Özil vorig jaar goed heeft gepresteerd, ik zie niet in waarom nog steeds bekritiseerd zou worden. Samen met Cazorla - die al maandenlang in de vorm van z'n leven verkeert - en Coquelin domineerden ze tegen zowat elk middenveld.
Het eerste seizoen was minder, dat klopt, maar dat ligt al even achter ons. Ook vandaag was hij weer geweldig, het samenspel met Ramsey was heerlijk.

25 juli 2015 om 22:46

Als iedereen fit is heeft Arsenal echt een luxe probleem, Wilshere, Ramsey, Coquelin, Ozil, Cazorla, daarom snap ik niet dat mensen steeds zeggen er moet een middenvelder bij. Ik hoop dat oxlade chamberlain dit seizoen zijn belofte inlost en walcot fit blijft dan zijn de flanken ook goed bezet. Alleen gibs en csezney vindt ik echt zwakker spelers, gelukkig is de laatste vervangen door Cech.

25 juli 2015 om 22:50

Gibbs is ook vervangen door Monreal, ofja, vorig seizoen toch, maar ik zie niet in waarom dat in de voorbereiding zou wijzigen.

Er moet nog een verdedigende middenvelder bij omdat enkel Coquelin zo'n verdedigend ingesteld type is. Al de anderen hebben dat profiel simpelweg niet.

Ozil is gewoon een fenomeen. Sinds hij wat spiermassa erbij heeft gekweekt, is hij niet te houden. Hij kende een weergaloze tweede seizoenshelft en het is zeker dat hij deze lijn doortrekt. Ook lijkt hij nu erg te trainen op afmaken, waardoor zijn laatste zwakke punt verdwijnt.

Het is jammer dat we in een tijdperk leven waar individualistische spelers zoveel meer gewaardeerd worden dan echte teamspelers. Hij gaat altijd voor de oplossing waarvan hij denkt dat deze het beste is, en 99 van de 100 keer is die het ook. Hoe Ozil het spel leest is bizar, hij is voor mij een kruising tussen Bergkamp en Zidane en met afstand de beste speler van Arsenal.

25 juli 2015 om 22:48

Iedereen bij Arsenal is de 2e seizoenshelft goed, dan is duidelijk dat ze niet meer mee doen voor het kampioenschap.

25 juli 2015 om 23:20

Denk dat Cazorla zeker wel in de buurt komt van Ozil, ongelovelijke voetballer die kleine spanjaard.

Vandaag een goal, een assist via een vrije trap en een assist die maar weinig kunnen geven. Dan heb je het over de top-categorie, waarbij o.a. Cesc, Silva en Ozil behoren.

Heb het idee dat hij een goed jaar tegemoet gaat. Als nu die spitspositie nog verbeterd zou worden zou het helemaal fantastisch zijn, maar dat zie ik persoonlijk niet gebeuren.

Ozil wat een geweldige speler is dat !!

Ozil is natuurlijk een geweldige speler. Hoop dat die dit seizoen nog wat meer kan excelleren dan vorig seizoen om Arsenal mee te laten doen voor de titel!

Nu is het nog een kwestie van z'n niveau zo constant mogelijk vasthouden want sinds hij naar Arsenal is gegaan is er door een combinatie van wat mindere periodes en blessures het er niet van gekomen en is hij vooralsnog die 50 miljoen euro niet bepaald waard gebleken.

26 juli 2015 om 16:48

Voor mij wel. De man heeft alleen met zijn komst al een boost gegeven en is wel degelijk heel belangrijk geweest.

26 juli 2015 om 21:10

@arsenallz

Nou nee, voor iemand die zo'n bedrag heeft gekost is hij verplicht wat meer te brengen al helemaal als je ziet hoe hij bij Real presteerde. Van Cech kan ik het nog wel snappen als je ziet wat hij allemaal heeft gewonnen en de koopje waarvoor hij is gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren