Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger helpt gerucht uit de wereld: ‘Hij kan bij ons weer fit worden’

Laatste update:

Alex Song houdt zijn conditie op peil bij Arsenal. De dertigjarige verdedigende middenvelder zit zonder werkgever sinds hij zijn contract bij Rubin Kazan heeft laten ontbinden. Afgelopen week zette hij een foto op Snapchat waarop hij te zien was in de clubkleuren van de huidige nummer zes van de Premier League.

Een contract zit er echter niet in voor de 49-voudig international van Kameroen, zo geeft Arsène Wenger op de persconferentie aan, daags voor de thuiswedstrijd tegen Everton: “Hij is op zoek naar een club. Ik heb hem toestemming gegeven om gebruik te maken van de faciliteiten op het trainingsveld zodat hij aan zijn fitheid kan werken.”

“Het is niets meer dan dat”, aldus de manager. Song speelde in de jeugd bij Red Star en SC Bastia en maakte in de zomer van 2005 de overstap naar Arsenal. Hij kwam in Londen tot 10 doelpunten en 23 assists in 206 wedstrijden en won geen prijzen. Hij speelde vervolgens twee seizoenen voor Barcelona en won met die club LaLiga en de Supercopa.

Song speelde nadien voor West Ham United en Rubin Kazan. Hij was bij de Russen met een jaarsalaris van naar verluidt vier miljoen euro een grootverdiener en vanwege financiële problemen moest hij van de loonlijst worden geschrapt. Song werd de afgelopen maanden in verband gebracht met clubs als Göztepe, Antalyaspor Birmingham City en Las Palmas, maar is dus nog altijd clubloos.

Denk jij dat Alex Song binnenkort terugkeert in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had anders gehoopt dat ze hem een contract zouden voorschotelen. Als hij al in de buurt komt van het niveau wat hij eerder bij Arsenal had is het een verbetering tegenover Xhaka.

2 februari 2018 om 11:43

Maar nog steeds geen goede cvm. Song wil veel te graag aanvallen, waardoor hij continu gaten laat vallen. Het zegt al genoeg dat Arteta als cvm moest gaan spelen omdat Song continu de assists op RvP wou geven...

2 februari 2018 om 12:16

Klopt inderdaad wel, maar Song had toen wel een aantal prachtige assists

2 februari 2018 om 12:43

Dat klopt, maar dat lag er meer aan dat RvP ze van alle kanten in een tijd binnen ramde dan aan de kwaliteit van de passes van Song. Die tegen Everton staat me nog het meest helder voor, pfffff

2 februari 2018 om 12:45

Nee is helaas geen aanvulling op de middenvelders die wij al hebben. Ik zat net te denken. Bellerin heeft concurrentie nodig is het geen idee om Sagna een pay per play contract aan te bieden

2 februari 2018 om 12:46

Is Sagna transfer vrij?

2 februari 2018 om 13:13

Ja momenteel clubloos

2 februari 2018 om 14:12

De club is juist net zo goed bezig met het uit de club werken van overbodige spelers. En dan een speler als Song weer een contract voorschotelen? Nee dankje.

Kunnen we hem niet een contract voor een half jaar aanbieden? Ramsey is uit vorm, Wilshere is ziek en Xhaka is het gewoon niet. Tevens heeft hij een leeftijd waarmee hij veel ervaring met zich meebrengt.

Weet niet hoe fit/goed Song is, maar in het laatste seizoen bij Arsenal was hij erg goed, misschien wel zijn beste seizoen.

2 februari 2018 om 13:15

Het probleem is dat hij niet wedstrijd fit is en als hij dat eenmaal is dan is het seizoen afgelopen

Al is Barcelona natuurlijk een fantastische club en kans, het is voor hem en meerdere voorgangers gebleken dat de stap Arsenal > Barcelona een verkeerde keuze was. Was zeer van hem gecharmeerd bij Arsenal, en als hij enigszins weer in de buurt van dat niveau zou kunnen komen absoluut een versterking voor Arsenal.

Leuk dat we dit doen voor Song, maar je moet hem geen contract aanbieden. Heeft niet meer sinds 11/12 een goed seizoen gehad en zelfs toen was het niet per se een goed seizoen. Beetje net als het Flamini-verhaal, misschien leuk voor een paar weken en dan zit je vast aan een speler die het niveau niet aankan.

Dat zou echt te veel korte termijn-denkwerk zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren