Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger haalt zijn gelijk: ‘Ik zei het voor dit seizoen al, nietwaar?’

Laatste update:

Arsenal won zaterdag thuis met 3-0 van concurrent Chelsea en de goals kwamen van Alexis Sánchez, Theo Walcott en Mesut Özil. Voor Walcott was het alweer zijn derde treffer in zes wedstrijden dit seizoen: in de drie voorgaande jaren eindigde hij steeds met slechts vijf goals. Wenger is blij om te zien dat zijn aanvaller goed rendeert, maar is niet verrast.

/

“Theo is betrokken bij het spel, doet zijn aanvallende én zijn verdedigende taken en nog steeds is hij erg gevaarlijk”, somt Wenger goedkeurend op in gesprek met Arsenal Player. “Ik geniet van wat hij op dit moment allemaal doet. Hij is een intelligente voetballer met een sterk karakter. Ik zei voor dit seizoen al dat we een hele andere Walcott zouden gaan zien, nietwaar?”, aldus de trainer.

Begin augustus zei Wenger inderdaad dat hij erop rekende dat Walcott een sterk seizoen 2016/17 zou gaan draaien. Het feit dat hij zijn plek in de EK-selectie moest afstaan aan Marcus Rashford was een flinke tik voor de vleugelspeler, die echter wel goed reageert met zijn prestaties bij Arsenal in de eerste weken.

Theo Walcott speelt beter dan vorig seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij een keer uit de lappenmand blijft en meer gaat scoren (waar hij meebezig is), dan is het gewoon een uitstekende vleugelspeler!

25 september 2016 om 14:55

Idd. Ik vind ook dat dit echt wel zijn laatste kans is om iedereen te bewijzen waarom Wenger hem zo graag wil behouden.

Ik vind Walcott echt ver beneden het niveau van Arsenal, en kan me er echt aan ergeren dat zo'n jongen daar al jaren de kans krijgt omdat hij een toptalent is geweest..

25 september 2016 om 13:07

Jongens als Joel Campell worden gewoon constant verhuurd terwijl die niet minder zijn als baanrenner Walcott en ook nog jonger

25 september 2016 om 13:09

En Wenger die zijn gelijk komt halen, na al die jaren terleurstelling zou hij zich moeten schamen om die Walcott nog op te stellen, scoort een paar wedstrijden en speelt goed en dan komt hij aan met " ik zei het toch " schei uit, al jaren helemaal niks

25 september 2016 om 13:19

Als hij speelt zoals gisteren is er niets aan de hand. Volgens mij heb je de wedstrijd van gisteren ook niet gezien, want deze opmerking is nu niet op zijn plaats. Ook ik heb kritiek op Theo, ook ik was er kapot van dat Campbell weer verhuurd werd en ook ik had Walcott allang verkocht, maar zoals hij gister speelde kan ik alleen maar loven over zijn, hoe minder zijn voorgaande periode ook was. Ik durf iig toe te geven dat dit een Walcott is die ik wel kan waarderen, maar dan wil ik het wel elke week zien. Aan de bal was het nog geen eens waar het altijd moet zijn, maar positioneel en qua intentie was hij spot on. Kies andere dagen om Walcott te bekritiseren, want vandaag is niet de dag.

Walcott speelde zo ongelooflijk rampzalig slecht afgelopen seizoen dat je het gevoel had dat je een andere speler in zijn lichaam moest zetten om nuttig te zijn.

Dit lijkt dit seizoen te zijn gebeurd. Niet alleen heeft hij zijn kenmerkende kwaliteiten (snelheid + loopacties) terug, maar ook zijn bijdrage in de opbouw is zoveel beter. Oogt gewoon heel erg scherp. Dus ja, snap wel dat Wenger zijn gelijk wilt halen, die bleef vasthouden aan Walcott, waar je hem heel makkelijk op de bank had kunnen zetten.

Wat je nu nodig hebt, zijn twee dingen: geen blessures en geen wisselvalligheid. Een heel seizoen knallen is broodnodig als Walcott weer belangrijk wilt zijn voor land en club.

Hij deed het niet verkeerd, maar na de 3-0 zag je wel weer de classic Walcott terug; elke kans om zeep helpen. Zelfs Chamberlain zou beter met die kansen zijn omgegaan.

25 september 2016 om 13:55

En Campbell. De beste op rechts werd gewoon verhuurd. Snap ik nog steeds niet.

25 september 2016 om 15:10

Waarom Campbell zo weinig de kans kreeg zal ik nooit begrijpen.

25 september 2016 om 15:24

Dat overschat renpaard (Walcott) ie lievelingetje van Wenger, lijkt me inmiddels wel duidelijk.

Walcott kan echt wel een nuttige kracht zijn voor Arsenal, ook als is hij niet het niveau waar Arsenal naar wilt streven. Het probleem van Walcott is (3x raden) dat hij bijna nooit een volledige seizoen speelt. Elke keer als hij een beetje op niveau komt raakt hij geblesseerd. Ik hoop echt dat hij blessure blijft komende jaren dan is hij zeker van toegevoegde waarde.

Het was goed dat hij defensief ook hard werkte, wat hij niet altijd doet. Hij lijkt scherp en gemotiveerd. Maar 1 zwaluw maakt geen zomer, nu is eindelijk nog eens constant presteren de boodschap want dat is niet meer gelukt sinds van Persie er nog zat.

25 september 2016 om 15:16

Seizoen na van Persie was juist zijn beste, helaas die knieblessure dat seizoen erop.

25 september 2016 om 22:23

Ok ik sla de seizoenen dan door elkaar.

Ja wenger dat zei je voor dit seizoen al. Dat zi3 je volgens mij al iets van 5 seizoenen geleden. En zelfs nu walcot 6 wedstrijden goed speel5 is hij nog lang niet van topniveau

Voor wat we hebben, is hij op dit moment goed genoeg om wel wat te spelen, maar we moeten een topper halen. Walcott is dat gewoon net niet, of te wisselvallig. En ik ben bang dat Oxlade ook die kant op gaat, die is in 3/4 jaar tijd geen meter opgeschoten in zijn ontwikkeling. Ze zijn allebei continu dreigend en ze kunnen geweldig voetballen, het komt er alleen maar zelden echt uit.

Met Theo Walcott weet ik het eigenlijk niet. Ik vind hem geen bijzonder goede speler, maar ook niet echt een slechte. Het talent dat hij was en zoals hij werd omgeschreven, toen hij destijds werd binnengehaald door Arsenal, heeft hij in mijn ogen nooit volledig waargemaakt en ik denk ook niet dat hij het nog waar zal maken.

Arsenal heeft dat wel met meerdere talenten, die dan de potentie hebben om echt gewoon wereldspelers te worden, maar door blessures of andere omstandigheden komt het er (nog) niet uit, zoals dus bij Theo Walcott, Jack Wilshere, Alex Oxlade Chamberlain, Calum Chambers, Kieran Gibbs en Aaron Ramsey.

Nu heeft Arsenal met Alex Iwobi en Rob Holding twee talenten die in de toekomst echt veel en veel beter kunnen worden en hopelijk maken deze spelers wel gewoon de juiste ontwikkeling door.

Cech
Bellerin
Koscielny
Mustafi
Monreal
Coquelin
Xhaka
Walcott
Özil
Sánchez
Pérez

Zwakjes Wenger, zelfs voor jou. Dat roep je elke zomer en bijna elk seizoen wordt iedereen teleurgesteld. Omdat het er nu een paar weekjes naar uitziet dat het wel eens zo kan zijn voel jij de nood om je gelijk te halen. Wacht nou maar eventjes af ja?

Allemaal leuk en aardig dit, maar ik laat mij pas overtuigen als hij aan het eind van het seizoen op 10 competitie goals staat en een aantal assists. Vorig seizoen was het ook even een paar weken leuk, met 3 van zijn 5 goals in korte tijd, en daarna was het rampzalig de rest van het seizoen.. Wenger zou er ook goed aan doen om zulke uitspraken pas na een volledig seizoen te doen, want de kans dat Walcott hem hiermee in de steek gaat laten is gewoon ontzettend groot.. Als hij de trend van de vorige 3 seizoenen doorzet mogen we dus nog 2 goals in de rest van het seizoen verwachten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren