Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst krijgt staande ovatie: ‘Dat zegt iets over deze mensen’

Laatste update:

Wout Weghorst besliste vrijdag het duel tussen Heracles Almelo en AZ in het voordeel van de bezoekers, want de aanvaller maakte een doelpunt en gaf een assist. Hij kreeg na afloop applaus van het publiek dat hem in de voorgaande jaren zo heeft toegejuicht en dat deed de 24-jarige Weghorst goed.

“Dat zegt denk ik wat over deze supporters en mensen. Ik kreeg een staande ovatie. Ze zongen mij zelfs toe. Dat zijn mooie momenten. Op dat moment net zo mooi als een overwinning”, aldus Weghorst in een interview met NH.

De voormalig international van Jong Oranje maakte voor het eerst in zijn loopbaan in één seizoen dertien doelpunten in de Eredivisie en bereikte dus een persoonlijk record. Tot dusverre staat de teller van Weghorst bij AZ op veertien officiële treffers.

Is AZ het plafond voor Wout Weghorst, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd mooi om zulke dingen te lezen. Doet het ook best goed bij AZ toch? Persoonlijk record ook verbroken, Is toch wel een goede aankoop gebleken. Heeft volgens mij best wat kritiek gehad

En zo hoort het ook.
Wout is een jongen van de streek.
Iedereen die Heracles een warm hart toedraagt, zal ook erkennen dat voor Weghorst, A.Z een stap hogerop is.
Dat zal niemand hem misgunnen.
Vandaar het applaus in het stadion.

15 april 2017 om 13:13

Een jongen van de streek? Komt hij niet bij willen 2 uit de jeugd?

15 april 2017 om 13:34

De Weghorst-clan zit in Borne, wel degelijk een jongen uit de streek dus.

En een goeie gast. Alleen in t veld af en toe een draak maar dat zouden meer spelers moeten hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren