Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wegen Ancelotti en Chelsea scheiden na twee jaar

Laatste update:

Chelsea gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De topclub uit Engeland meldt zondagavond via de officiële kanalen dat de samenwerking met Carlo Ancelotti met onmiddellijke ingang is verbroken. De Italiaanse oefenmeester, die medio 2009 aantrad, heeft in de optiek van the Blues niet aan de verwachtingen kunnen voldoen en derhalve vindt men het tijd voor een verandering.

/

Ancelotti kwam in de zomer van 2009 over van AC Milan, waarmee hij acht prijzen won. Met name het feit dat de 51-jarige Italiaan tweemaal de Champions League had veroverd, maakte indruk op Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. De felbegeerde Europese beker werd echter nimmer eigendom van de Londenaren. In het eerste seizoen van Ancelotti won Chelsea hoe dan ook de landstitel, de Community Shield en het toernooi om de FA Cup.

Chelsea heeft een teleurstellend 2010/11 achter de rug. Het team van Ancelotti greep naast alle prijzen en dat betekende het slechtste seizoen van de Londenaren sinds de overname van de club door Abramovich in 2003. Chelsea verloor op de laatste speeldag met 1-0 van Everton, maar die nederlaag zal zeer waarschijnlijk niet van invloed zijn geweest op de beslissing van Abramovich.

Chelsea neemt een juiste beslissing

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was te verwachten, maar zo snel?

22 mei 2011 om 21:07

Denk dat Chelsea zo ervoor wilt zorgen dat de nieuwe trainer gelijk in de zomer aan een team kan opbouwen. De spelers krijgen zo ook meer tijd om aan de nieuwe trainer te wennen. Ik vraag me af wie het wordt. Heeft iemand al een lijst van mogelijke kanshebbers?

Ik vind het wel terecht dat Ancelotti is ontslagen. Hij kon, na het ontslag van die assistent, Chelsea niet meer op de rails krijgen. Ookal hebben ze een prachtige selectie. Ancelotti was, vond ik, ook erg chaotisch qua opstellen van aanvallers. Eerst zaten Kalou en Drogba op de bank en dan opeens weer Anelka en Torres. In de wedstrijd tegen Man Utd van aantal weken geleden wisselde Ancelotti al drie spelers in de rust. Kan me ook nog een keur herinneren dat hij alle drie de aanvallers in de wedstrijd had gewisseld en dat na die wissels Chelsea won.
Volgens mij wist Ancelotti op een geven moment niet meer met wie hij wilde spelen.

22 mei 2011 om 22:26

Als een club 65 miljoen besteedt aan een Torres die niet in goede doen was, dan zit er dermate veel mis bij de club dat ik de schuld van deze tegenvallende prestaties niet bij de trainer alleen wil neerleggen. Chelsea voert gewoon geen goed beleid. En dan is het geen schande als je 2e wordt toch? Met deze selectie eindig je volgend jaar ook niet hoger.

Logisch. Geen cl finale, geen kampioen, matig gepresteerd.

Ben benieuwd wie de opvolger gaat worden....

22 mei 2011 om 21:12

Je hoeft als trainer van Chelsea echt geen CL finale te halen om te blijven zitten

22 mei 2011 om 21:14

hahaah blijkbaar wel. romans wet is wil in chelsea;s grondgebied

22 mei 2011 om 21:21

Hou toch op. Tuurlijk is Roman de 'baas' bij Chelsea. Maar het is echt niet zo dat als het 'm even tegen zit hij meteen een trainer de laan uitstuurt. Na een fantastisch seizoen was het dit seizoen 3x niks. Vooral in de periode oktober - februari waren de prestaties dramatisch. Dan hebben we nog geluk dat Arsenal en United redelijk wat punten laten liggen, zodat we nog mee kunnen doen, maar het mocht niet baten. Ancelotti kreeg Chelsea niet meer zo aan het voetballen als dat het vorig jaar wel deed.

Ik ben zeer benieuwd wie onze grote vriend Roman uit de hoge hoed zal gaan toveren!

22 mei 2011 om 21:24

@man_united,

Dat is niet waar. Chelsea speelt vorig jaar zeer goed: aanvallend voetbal, veel getik en vormde echt een team. Dit jaar zag het er niet uit. Het was geen team, ze combineerde niet meer, geen strijd, een zeer slechte tactiek en elke week zag de basis er weer anders uit. Dit allemaal is aan Ancelotti toe te schrijven.

Het heeft niks met de CL te maken, maar Ancelotti is ontslagen op basis van het slechte spel van Chelsea + ze zijn geen kampioen geworden.

22 mei 2011 om 21:24

@man_united

Wel raar dat Chelsea vorig jaar geen CL finale haalde en Ancelotti toch mocht blijven zitten.

22 mei 2011 om 21:37

@adzevedo

klopt hij heeft iets historisch gepresteerd namelijk de dubbel. De 8e finale uitschakeling knaagde waarsch wel.

@de rest

Een korte droge grapje met een knipoog blijft moeilijk op papier. Toch fijn dat jullie alle moeite en tij dhebben genomen om hierop te reageren ahhah

Tja, het spel was dit seizoen bij vlagen zeer matig. Bovendien kreeg hij Torres (wie lukt dat wel?) niet aan de praat, wat hem waarschijnlijk zwaar aangerekend wordt.

Andries Jonker als opvolger?

Ik vind dit best verassend ik vond Ancelotti een goeie trainer voor Chelsea was vorig jaar nog kampioen en won ook de FA cup dat seizoen maar lijkt me ook logisch als je Ambramovich als voorzitter heb want hij pompt geld erin en wilt prestaties zien .

Wat denkt Abramovich precies? Dat Chelsea jaar in jaar uit kampioen word van de PL? Dan zit je in de verkeerde competitie vriend, het komt in de PL volgens mij nauwelijks voor dat hetzelfde team 2 of 3x achter elkaar kampioen word.

22 mei 2011 om 21:22

2004–05 chelsea
2005–06 chelsea
2006–07 manchester United
2007–08 manchester United
2008–09 manchester United

22 mei 2011 om 21:23

Weet je wat Abramovic denkt? Abramovic denkt dat een Top Club als Chelsea allang al de CL had moeten winnen. De enige Coaches die ik dat voor elkaar ze krijgen met Chelsea op dit moment zijn Hiddink en Mourinho

22 mei 2011 om 22:12

De namen die je noemt. Hiddink en Mourinho zijn er in het verleden volgens mij ook niet in geslaagd.
Voor zover mijn geheugen reikt kwamen deze 2 ''super''coaches niet verder dan de halve finale.

Dus tot zover jouw pleidooi.

22 mei 2011 om 23:32

Mourinho heeft 2x de landstitel gewonnen, 2x de halve finale van de CL gehaald en ook nog de finale van de CL. Je kunt wel zeggen dat hij niet geslaagd is door het niet winnen van de CL, maar hij is zeker geslaagd.

Hiddink is ook zeker geslaagd. Het team stond er kansloos voor in de competitie en het draaide voor geen meter. Hiddink kreeg het weer aan de draai en werd uiteindelijk in de halve finale genaaid door de scheidsrechter om het zo maar te noemen. Hij haalde ook nog de 3de plaats in de competitie binnen en dus plaatsing voor de CL door 11 overwinningen te boeken in 13 duels en hij pakte ook nog de FA cup.

Dus ondanks het niet binnenhalen van de CL zijn ze natuurlijk wel geslaagd.

23 mei 2011 om 00:45

Mourinho heeft nooit de CL finale behaald met Chelsea..

Slaat nergens op? Kom op deze man heeft in zijn eerste seizoen meteen de PL gepakt welliswaar in de 1/8ste finales tegen de CL winnaar Inter uitgeschakeld, en ook dit jaar weer in de CL uitgeschakeld maar dan tegen Manchester United ook misschien de finalist.

Het is toch geen ramp om 2 maal achter elkaar uitgeschakeld te worden in de CL? Damn het is blijkbaar echt een obsessie voor Roman de CL. Ik weet dat het een prijs is dat hij graag wilt en Chelsea graag wilt! Maar om hem zo snel de laan uit te sturen, common!

22 mei 2011 om 22:00

Het is ook niet een beslissing die alleen op de resultaten zijn gebaseerd. Ancelotti heeft bewezen, zonder Wilkins, deze groep niet te kunnen motiveren. Hij heeft niet het benodigde inzicht laten zien. Zijn algehele prestatie was gewoon niet erg goed. Het is qua resultaten niet een heel slecht seizoen geweest (wel veel te weinig punten). Maar het spel was gewoon dramatisch. Ancelotti heeft nooit iets hieraan weten te veranderen en, volgens mij, ook nooit het probleem herkend. Als hij dat al wel deed, dan heeft hij hieraan gewoon niks gedaan.

22 mei 2011 om 22:35

Ook mij is het opgevallen dat heel Chelsea slechter begon te presteren nadat, Wilkins werd ontslagen.
Wilkins is vooralsnog cruciaal gebleken.

Chelsea speelde vorig seizoen heel erg attractief en verzorgd voetbal.
En ook begin dit seizoen begonnen ze geweldig door in de eerste 2 speelronden met 6-0 te winnen.
Helaas genoeg zijn ze erg ver teruggezakt.

Ben benieuwd wie de opvolger wordt.

Enigszins verwacht toch wel, desalniettemin jammer voor Ancelotti. Rustig persoon en manager, en heeft het in zijn eerste jaar gewoon prima gedaan. Het tweede jaar was minder, ook het feit dat Torres zijn draai niet vond heeft niet geholpen. Ondanks dit denk ik dat hij makkelijk weer aan een baan kan komen, achja, we zullen zien.

En terecht, een zeer goede manager met een prachtige Cv. Maar het is terecht dat hij nu de laan is uitgestuurd, hij weet niet meer hoe hij deze geweldige selectie kan motiveren.

De spelers lopen op het veld rond, zonder enige idee waar ze mee bezig zijn. Als Chelseafan doet het mij ook pijn om de dramatische veldbezetting te zien van Chelsea.

Jose Mourinho of Guus Hiddink zijn alleen welkom!

Tactisch een 1.0
Wissels een 1.0
Motivatie een 1.0

Alleen wel jammer voor de jeugd nu.

Dit is mijn persoonlijke mening.

Je hoeft het er niet mee eens te zijn maar ik ben hier wel blij mee.

22 mei 2011 om 21:08

Nou ik ben het er inderdaad niet mee eens.
Vorig jaar sprong je zeker een gat in de lucht toen jullie de PL pakten en hadden gepresteerd. Het gaat een seizoen eens mis en iedereen wil hem meteen weg hebben. Is dat de aanhang van chelsea? hij had op z'n minst weer een nieuwe kans kunnen krijgen. je weet wat ze immers zeggen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen

22 mei 2011 om 21:14

Ik weet niet of jij de wedstrijden van Chelsea gevolgd heb maar grotendeels waren ze niet om aan te zien. De spelers waren niet gemotiveerd en dit zag je zeker terug in het spel.

Zeker met die wissels ben ik het eens met Mark Cfc, dan stonden we bijvoorbeeld 0-1 of 1-2 achter en wisselde hij een aanvaller in voor een verdediger en dat soort rare dingen.

Dat Man Utd de Premier League heeft gewonnen heb ik vrede mee, dat hebben ze verdiend maar dat Chelsea zo slecht speelde? Het kan een wedstrijd of 3 gebeuren maar we hebben het hier over meer dan een half seizoen.

Als een trainer zijn spelers niet meer kan motiveren houdt het op, al heb je vorig seizoen ''the double'' gewonnen.

22 mei 2011 om 21:20

Natuurlijk sprong ik een gat in de lucht, maar kwam dit alles door hem? Nee, Hiddink kreeg als eerst Drogba weer op gang en dat heeft Drogba voortgezet onder Ancelotti. Malouda idem dito, aan hen hadden we het vorig seizoen vooral te danken. Ancelotti heeft dit seizoen laten zien gewoon geen inzicht in het spel te hebben. Matig aankoopbeleid, slechte wissels en daarnaast kon hij zijn team ook nog totaal niet motiveren.

22 mei 2011 om 21:25

Als je denkt dat Hiddink iets te maken heeft met de double vorig seizoen ben jij helemaal de weg kwijt man. Het was zeker wel Ancelotti's verdienste dat wij vorig jaar de double wonnen. Onder Hiddink speelden we zeer defensief.

Ancelotti had Chelsea helemaal veranderd man. We speelden aanvallend voetbal (tegen de grotere clubs wel meer op de counter). Zelfs spelers als Terry (aanvallend deed hij veel meer) / Ivanovic liet hij beter spelen.

22 mei 2011 om 21:38

Ik denk dat jij eerder de weg kwijt bent. Heb je enig idee hoeveel we aan Drogba te danken hebben? Meest waardevolle speler (direct bij doelpunten betrokken) van de hele Epl. Malouda was daarnaast ook nog zeer waardevol. Voordat Hiddink kwam was het dramatisch. Anelka was onze topscorer en het voetbal was ook dramatisch. Drogba zat er helemaal doorheen en ook Malouda was dramatisch. Toen kwam Hiddink en Drogba en Anelka gingen fantastisch samen spelen. Drogba was er weer helemaal op en was duidelijk grote fan van Hiddink. Hiddink maakte er weer een team van dat voor elkaar vocht. Dit ging ook nog door in het volgende seizoen.

Ancelotti maakte er inderdaad aanvallender voetbal van. Maar alsnog denk ik dat zijn invloed alleen wel meeviel.

23 mei 2011 om 00:05

Waar zeg ik dat Drogba niet belangrijk was?! Hij was betrokken bij meer dan 40 procent van alle goals die we hadden gescoord.

Wat Hiddink gedaan had voor Chelsea was eigenlijk heel simpel man. Alle spelers van Chelsea waren conditioneel zwaar onder niveau en speelden zonder drive. Dat heeft hij gewoon veranderd. Terry en Lampard hebben dat meerdere malen in interviews gezegd: ''hij hield het heel simpel en kwam niet met speciale tactieken of methodes waarbij hij hielp om spelers beter te maken of op een andere manier te laten spelen. We waren dankzij hem conditioneel de beste team in de Premier League.''

De reden dat Drogba ineens weer begon te voetballen, was omdat er een nieuwe manager kwam en hij zich weer moest bewijzen. Drogba mocht Scolari totaal niet en wou gewoon niet voetballen onder hem. Hij heeft in een interview gezegd dat het helemaal niet speciaal door iemand kwam dat hij weer zin had in voetbal maar dat hij zich weer moest bewijzen. Hij zat namelijk in een fase waarin hij verwachtte dat hij altijd een wedstrijd in de basis zou beginnen. (dat zijn zijn woorden).

Malouda was een revelatie in het seizoen dat Ancelotti aan het roer kwam. Onder Hiddink was hij juist helemaal niet de speler die we vorig seizoen hebben zien schitteren! Onder Ancelotti kregen de aanvallers namelijk een veel vrijere rol, waarbij Malouda zich ontpopte tot een van de beste spelers in de Premier League. Drogba was ook ineens goed in alles, hij was niet alleen aan het scoren, maar hij was ook het spel aan het maken met crosspasses en steekballetjes en was overal op het veld. Hiddink is een totaal andere trainer die heel rigide te werk gaat en elke speler zich aan zijn rol moet vasthouden en uitvoeren, waarbij de aanvallers moeten aanvallen en de verdedigers alleen verdedigen. Onder Ancelotti was er veel meer vrijheid waardoor heel veel spelers ontzettend goed begonnen mee te voetballen (zelfs verdedigers als Terry/ivanovic/a.cole).

22 mei 2011 om 21:20

Vorig jaar was Chelsea onder hem toch kampioen op een geweldige manier en nu is het die man die niets goed kon doen. Toch 2de geworden en kwartfinale CL gehaald ondanks een slecht seizoen , dan kun je de trainer er best uitgooien maar ga niet verkondigen dat hij er niets van kan als hij het jaar ervoor wel presteerde.

Wat is dit enorm jammer. Begon net te geloven in hem. Vorig jaar de dubbel gepakt en omdat hij dit jaar niks heeft gepakt is het geloof in klap weg. Slaat eigenlijk nergens op.

Damn, vandaag was bedroevend.. Ancelotti, wat heb je gedaan? Vorig seizoen kon ik je voeten wel kussen, waarom? Kwalitatief uitermate teleurstellende opstellingen, vreemde tactieken hanteren, spelersrollen totaal verkeert gebruiken.. pff.

22 mei 2011 om 21:22

Ik denk dat lag aan het vertrek van Ballack en Carvalho en de blessures van Lampard, Drogba die Malaria had, Anelka die na het Wk ook zijn niveau niet haalde, ook hebben de aankopen niet gebracht wat er van ze verwacht werd met name Torres.
Ik denk dat het niet lag aan Ancelotti, want in het begin maakte Chelsea van elke ploeg gehakt, ze wonnen regelmatig met dubbele cijfers en als het opeens slecht gaat moet je ook naar anderen kijken i.p.v de coach, maar ja dat is voetbal, doe je het goed wordt je in handen gedragen doe je het slecht zwaaien supporters met witte zakdoekjes om je te zien vertrekken.

Hiddink kandidaat nummer 1. Moet alleen nog even met Turkije van Belgie verliezen

22 mei 2011 om 21:23

Hiddink zegt al tijden geen trainer meer te worden van een club. Dus lijkt me sterk als hij het wordt!

Kijk hier niet van op. Ben benieuwd wie zijn opvolger gaat worden. Villas Boas ?

22 mei 2011 om 21:20

Volgens de geruchten ene M. v. Basten ? Dat gaat ook niet werken !

22 mei 2011 om 21:21

Daar dacht ik ook aan.
Het zou een goede opvolger zijn denk ik.

was te verwachten, kreeg chelsea niet echt aan de praat en zelfs de wedstrijden die gewonnen werden waren vaak niet overtuigend. Italiaanse coaches doen het vaak niet goed in de PL met hun verdedigende tactieken. Misschien frankie rijkaard naar london?

Ik vind het onterecht! Vorig jaar kampioen en dit jaar ondanks een matige periode in de winter toch tweede. Hadden ze paar weken geleden van Man Utd gewonnen waren ze zelfs nog gewoon kampioen geworden. CL had inderdaad wel iets beter gemogen, maar je kan simpelweg niet elk jaar in de Halve Finale komen...

22 mei 2011 om 21:58

haha grappigste thuis? 'gewoon kampioen' toe maar Wat heb jij zitten kijken laatste tijd? Chelsea werd helemaal weggevaagd en 1 punt uit de laatste 2 wedstrijden (newcastle + Everton) en dan durf jij te zeggen kampioen worden

22 mei 2011 om 23:01

Ik ze alleen dat waneer ze Man United hadden gewonnen enkele weken geleden waaren ze kampioen. Dan ben ik ervan overtuigd dat ze het tegen Newcastle en Everton ook hadden gewonnen.

En nee; Ik ben geen Chelsea-fan, sterker nog ik ben voor Man United.

Ik vind het toch wel licht verrassend. Toen Chelsea vierdes stond dacht ik dat hij niet meer lang bij Chelsea zou trainen maar ze zijn tweedes geëindigd, dat had ik nooit verwacht. Zo slecht heeft hij het niet gedaan de laatste 2-3 maanden. Maar ach. Abramovic is een ongeduldig man en zal waarschijnlijk een toptrainer halen voor een miljoenen salaris die Chelsea ook niet de CL laat winnen. Chelsea moet andere spelers hebben vind ik. Het zijn allemaal erg goede spelers, maar net niet de echte top in mijn ogen. Het zijn bijna allemaal gekochte spelers die al heel erg groot zijn en hebben niks met Chelsea te maken. Ze moeten een paar jaar veel jongens uit de jeugd laten spelen. Dat zal ze de eerste jaren niet ver brengen maar het is een ''plan'' voor de toekomst. Maar sinds Abramovic daar is zal dat niet gebeuren. Die geeft gewoon elk jaar lekker 100 miljoen euro uit aan spelers die in mijn ogen meestal niet nodig zijn.

En ga a.u.b. niet reageren om over Real te beginnen omdat ik wat zei over dat Chelsea veel spelers kocht, want het gaat niet over Real volgens mij

22 mei 2011 om 21:20

veel gasten die bij chelsea voetballen spelen dr al een tijdje en neem van mij aan dat ze wel voor chelsea door het vuur gaan

22 mei 2011 om 21:24

Cliché stupiditeit die je weer spuit.

Chelsea heeft bijna geen spelers gekocht die al groot waren toen we ze kochten (schevchenko, Anelka, Torres na). Drogba, Essien en Malouda bijvoorbeeld waren absoluut nog niet groot toen ze naar Chelsea kwamen en ze spelen er nog steeds. We hebben destijds gewoon een goed en gericht aangekocht. Het zijn nu nog allemaal topspelers. Drogba en Lampard worden nu zeker ouder. Anelka, Kalou, Mikel en Ramires zijn zeker niet goed genoeg. Ook moeten we een nieuwe rechtsback hebben. Verder hebben we een wereldteam.

We moeten nu langzaam jeugd erin brengen. Mceachran, Sturridge en Kakuta steeds meer laten spelen. Daarnaast nog een creatieve middenvelder kopen.

22 mei 2011 om 21:28

sorry, Ik ken de historie van die spelers eerlijk gezegd ook niet echt
Chelsea is niet bepaald een van mij favoriete clubs op de wereld en ik dacht dat ze al die spelers al hadden gehaald sinds ze op leeftijd zijn. Beetje stom zoals je al zei. Maar er komen toch heel weinig spelers uit de jeugd of zijn jong gekocht van Chelsea toch? Alleen die drie die je noemt of meer?

22 mei 2011 om 21:30

Als Ramires niet goed genoeg is dan is Essien helemaal niet goed genoeg. Ramires was onze beste middenvelder dit seizoen en heeft zich ontzettend goed aangepast aan de Premier League. Hij kan het niveau zeker wel aan. Hij had een moeilijke start (logisch als je van de Portugese league naar de Premier League komt met zo'n fysiek), maar was onze drijfveer op het middenveld. Zoveel wedstrijden hebben we dankzij hem gewonnen. De wedstrijden waarin hij niet speelde hadden we helemaal geen dynamiek op het middenveld. Hij was ontzettend belangrijk. Jij hebt blijkbaar 0,0 verstand van voetbal als ik kijk naar al je reacties.

22 mei 2011 om 21:33

Ach, bij Engelse clubs is dat onduidelijk. In feite worden de meesten 'jong gekocht' en dat is dan op hun 14/15e. In het huidige team komt alleen echt Terry uit de jeugdopleiding. Lampard was heel jong toen hij gehaald werd.

In de jeugd hebben we nog wel een paar talenten lopen, maar het moet er natuurlijk wel uitkomen. We hebben de Cliffords, Tore, Borini, Bruma, Van Aanholt, Bertrand, Mceachran, Sturridge (niet echt jeugdopleiding), Kakuta. Iets jonger dan nog Chalobah en nog wel anderen. De kunst is om ze goed in te laten stromen en er het maximale uithalen.

@the_bison
Ik weet dat jij een enorme fan van Ramires bent. Maar dat slaat nergens op. Hij heeft (Na maanden van aanpassen) redelijk gespeeld in een dramatisch team. In de grote wedstrijden was het overduidelijk dat hij kwaliteit tekort kwam. Voetballend heeft hij in totaal 4/5 weken echt iets erbij gebracht. Zet Mceachran erin in plaats van Ramires (minder body en power op het middenveld dat wel) en we voetballen 10x beter.

22 mei 2011 om 21:38

The_bison,

Het is echte vervelend om te zien hoe jij hier al je mede supporters afbrand en zegt dat ze geen verstand van voetbal hebben. Ik denk dat dit de frustraties zijn die jij op hun afreageerd.
Toch echt jammer, want normaal lees ik je reacties met groot plezier.

Overigens vind ik het ontslag van Ancelotti zeer terecht, hij heeft dit seizoen gewoon de slechtste reeks sinds 1996(!) neergezet.
Het voetbal was niet om aan te zien, de toppers niet in vorm en bovendien geen resultaat. Een frisse wind lijkt me het beste, onder Ancelotti werkt het gewoon niet. Hij kan en de spelers niet goed motiveren en hij heeft weinig tactisch verstand.

Van mij hoeft dat aanvallende voetbal niet, dan maar een hiddink die met counter voetbal de titel pakt en de cl wint, mits je hem voor de halve finale tijdelijk ontslaat.

Die man kan namelijk met telstar de halve finale van de champions league halen, maar ook met Barcelona haalt die bijv. de halve finale in een amateur toernooi. (neem dit niet al te serieus...)

23 mei 2011 om 00:20

Ik ben helemaal geen fan van Ramires, waar haal je dat in hemelsnaam vandaan? Het is gewoon dom om te zeggen dat hij het niveau niet aan kan of niet goed is voor Chelsea. Hij bracht dat gene wat wij al jaren misten: dynamiek op het middenveld. Het middenveld van Chelsea is heel statisch. Normaal zorgt Essien voor de dynamiek maar hij heeft geen ene reet laten zien dit seizoen. Je moet blind zijn als je niet ziet hoe goed Ramires speelde in het tweede helft van het seizoen. Het was gewoon de oude Essien. Hij was altijd overal, werkte als een paard, ging voor elke bal en was bijna altijd betrokken bij alle counters die Chelsea had (als hij mee speelde). In de grote wedstrijden heeft geen enkele Chelsea speler fatsoenlijk gevoetbald, hoe kun je dan zeggen dat hij alleen niet goed genoeg is. Wat is dat voor logica man? Voor de wedstrijden die hij voor Brazilie speelde (waar het geen hoopje stront was zoals bij Chelsea) speelde hij de sterren van de hemel. Als Chelsea goed had gespeeld dit seizoen dan was Ramires zonder twijfel de speler van het seizoen voor Chelsea.

Mceachran, ja klamp jij je maar vast aan de 18 jarige Joshua die ons elke wedstrijd zal dragen, geloof je het zelf?! Die jongen heeft nog helemaal niets bewezen. Ja, het is een ontzettend goed talent en ja hij zal zeker in de basis horen in een paar jaar, maar nu Zeker niet. Deze zomer komt er een nieuwe manager en ik kan je 1000 euro wedden dat hij ook nooit van zijn leven zal beginnen met Mceachran inplaats van Ramires. Het is een speler voor de toekomst en de opvolger van Lampard maar hij speelt Ramires echt niet uit de basis hoor. En het vergelijken van een deeplying playmaker met een speler als Ramires is heelmaal dom.

Ik weet niet welke verwachtingen sommige Chelsea fans hadden van Ramires, maar hij heeft zijn taak ontzettend goed uitgevoerd. Ramires is een box-to-box middenvelder ala Essien. Het is geen trequertista die elke wedstrijd met flair dribbelt, 3 spelers dolt en met hakjes assists geeft. Hij heeft gewoon gedaan wat hij moet doen als box-to-box middenvelder.

23 mei 2011 om 07:33

Essien bracht als box-to-box middenvelder veel meer. Hij was 3 klasses beter en was overal erbij. Hij bracht voetballend zoveel meer en was verdedigend ook een stuk beter. Ramires maakt daarnaast veel te veel onnodige overtredingen. Natuurlijk bracht Ramires meer dynamiek, maar dat is niet het enige dat we nodig hadden. Op de plaats van Ramires hadden we veel beter een voetballende middenvelder kunnen hebben, die zijn ook dynamisch en die brengen voetballend een stuk meer. Mceachran hoort natuurlijk niet in de basis, maar als Ancelotti al dan geen creatieve middenvelder koopt, probeer het dan met Mceachran. Zijn steekpass op Cole tegen Blackburn liet al zijn klasse zien en zijn talent. Als je het daarmee gewoon een aantal wedstrijden probeert, groeit Mceachran als speler ook. Hij draagt natuurlijk niet het zien, maar dan spelen Lampard en Essien ook beter. De wedstrijden dat hij speelde was het middenveld nog een stuk dynamischer aangezien Mceachran bijna altijd aanspeelbaar is en ook veel om de bal vraagt.

Vergelijk ik ze? Totaal niet, ik zag alleen veel liever dat hij speelde.i

België-turkijke= Winst belgie ?

=>hiddink koffers pakken

=> Chelsea opent poort voor Hiddink

=> Chelsea + Hiddink= Love

22 mei 2011 om 21:17

Ik zie Mourinho ook wel naar Chelsea gaan, zit volgens mij niet helemaal lekker in Spanje en een CL fighter en dat is volgens mij het enige doel van Abramovic!

22 mei 2011 om 21:26

Nou dat denk ik niet hoor Afcaxx hij zei na de laatste Classico van de Cl dat hij niet weggaat voor hij zijn revanche heeft genomen... en dat hij nu zeker vastbesloten was te blijven.

22 mei 2011 om 21:43

Hiddink die al maanden aangeeft geen clubtrainer te willen worden = een andere trainer voor Chelsea!!! Lees: Mourinho!

22 mei 2011 om 22:01

Klopt, ik ben helemaal vergeten dat trainers en bondscoaches vooral zich aan hun woord houden Lees: Advocaat

22 mei 2011 om 23:38

Dan ligt het toch echt aan Turkije, want Hiddink heeft nog nooit ontslag genomen en zal dat ook nu weer niet gaan doen. Maar als Turkije hem daadwerkelijk ontslaat (ik denk overigens dat Turkije wint van België), dan zou het goed kunnen dat hij inderdaad naar Chelsea gaat. Dat zie ik best gebeuren.

Een club heeft continuïteit nodig om goed te presteren. Waarom denk je dat Manchester United en Barcelona zo goed presteren? Omdat ze een coach en een tactiek hebben die ze al jarenlang gebruiken. En zo winnen ze dus alles. De spelopvatting van Anchelotti was niet altijd even mooi om naar te kijken, maar hij boekte er wel meteen resultaat mee. Geef een coach rust en tijd om een team op te bouwen en er ontstaat iets heel moois

Terechte beslissing. Als je met deze groep slechts 71 punten haalt moet je je eigenlijk schamen. Als opvolgers denk ik aan Benitez of Moyes.

22 mei 2011 om 21:23

Ik vind deze selectie anders niet zo goed. Drogba is van wereldklasse natuurlijk, maar spelers als Anelka, Kalou, Mikel en Ramires zijn echt geen toppers. Daarbovenop komt nog eens dat ze een ontzettend smalle selectie hebben. Chelsea beschikt slechts over 2 echte toppers (terry en Drogba) en nog over een paar semi-toppers. Naar mijn mening heeft Ancelotti het zo goed mogelijk gedaan.

22 mei 2011 om 21:35

Nee Cech mag je vergelijken met Almunia he, die keept zo slecht en zijn clubrecord die enkele jaren geleden nog geschiedenis had geschreven in heel Engeland zegt natuurlijk ook niks. Lampard die nog niet eens in de buurt van de middenvelders bij Arsenal mag komen, maar toch wel even mag zeggen dat hij de meest scorende middenvelder aller tijden is! Ashley Cole die nooit wat heeft laten zien bij Arsenal en net zo goed gratis kon vertrekken naar Chelsea en daar natuurlijk ook niets laat zien. Ivanovic die voor elke aanvaller in zijn broek doet kan ook geen poot voetballen.

Ik weet niet of jij nooit hebt gekeken naar Chelsea, of teveel naar Cesc ''overrated'' Fabregas zijn posters bekijkt maar vp10arsenal je lult hier wel klinkklare onzin. Chelsea heeft een wereldselectie met genoeg wereldklasse.

22 mei 2011 om 23:12

Eeh waar haal jij Arsenal opeens vandaan? Cech is inderdaad een heel goede keeper die was ik wat vergeten. Lampard is zeker geen wereldtop speler meer en mag inderdaad de veters van Fabregas op het moment niet meer strikken. Cole is zeker geen verzwakking maar toch ook echt geen wereldtop als bv Alves. Het zijn voorbeelden van wat ik geen wereldtop noem.

Ik heb het misschien wat overdreven maar jij toch zeker ook; chelsea heeft echt geen wereldsectie meer en er zit al helemaal geen potentie meer in. Van een speler als Fabregas dromen ze op het moment inderdaad, dan hoeven ze niet meer met 3 min of meer verdedigende middenvelders te spelen.

22 mei 2011 om 21:25

Ik denk dat Benitez teveel houd van Liverpool
om nog in de BPL te trainen.

Denk dat het Moyes of Villas-boas word.

22 mei 2011 om 21:32

Of Martin Oneill.

22 mei 2011 om 22:09

lol licht eens toe, waarom in godsnaam Benitez?

Die man kan zelfs van Barcelona een grijze middenmoter maken..

22 mei 2011 om 22:24

Zo hehe inderdaad eindelijk is iemand die het snapt. Benitez mag zoizo niet de opvolger worden

22 mei 2011 om 22:12

Moyes lijkt me wel heel goed presteert met weinig heel goed.

Benitez ? dat was een grapje hoop ik.

22 mei 2011 om 22:51

Heb zomaar een voorgevoel dat Abramovic alweer de Second Special One zal ophalen in Oporto.
Vilas-boas is in mijn optiek nu al uitgeleerd daar in Portugal.
Heeft alles gewonnen en is wel toe aan een nieuwe uitdaging.

23 mei 2011 om 00:21

Als wij Benitez als manager krijgen, pleeg ik nog eens zelfmoord. Serieus die vent laat ons geheid degraderen.

Geef ons maar de nieuwe special one: André Villas-boas.

23 mei 2011 om 07:36

Ga weg.. Hij heeft het bij Valencia en in z'n eerste jaren bij Liverpool best goed gedaan. Denk dat er voor een club die al 7 jaar obsessief achter de CL aanrent geen betere mogelijk is.

Allereerst, bedankt voor het geweldige seizoen vorig jaar Ancelotti, toen stond het wel nog goed en was het een team. Ik had echt genoten van een aanvallend Chelsea met erg veel doelpunten. Echter, dit jaar was het werkelijk dramatisch. Chelsea heeft op naam veruit de beste selectie van Engeland (terry, Ivanovic, Cech, Torres, Drogba, Lampard etc.), maar het was geen team. Vorig jaar vochten ze nog voor elkaar, dit jaar liepen ze alleen maar voor zichzelf te voetballen. Chelsea begon nog zo furieus en ik had alweer zin in dit nieuwe jaar. Daarna was het drama. Eerst vond ik dat het niet aan Ancelotti lag: ik vond dat de selectie gewoon te slecht was en te oud. De selectie is nog steeds niet geweldig, er kunnen nog wel wat spelers komen, maar met deze selectie kun je echt wel meer bereiken dan dat Ancelotti dit jaar heeft gedaan. Zijn tactisch inzicht is echt 0,0: iedereen loopt door elkaar heen, Anelka loopt op het middenveld terwijl hij in de spits moest, het tempo was veel te laag en er werd te vaak gekozen voor de lange bal. Ook zijn wissels waren bedroevend: hij haalt de beste spelers eruit, laat de slechtste staan. Ook vandaag was er weer een onbegrijpelijke wissel: Ferreira voor Alex, wat is het nut? Tenslotte zag je ook helemaal geen vreugde meer bij Chelsea wat er vorig jaar wel was.

Ik vind dit dan ook terecht. Nogmaals, vorig jaar heb ik echt genoten van hem als trainer, maar dit jaar was het bedroevend en dat mag bij Chelsea niet. Ik heb overigens geen idee wie de opvolger kan worden. Mourinho? Die gaat niet weg bij Real Madrid. Hiddink? Gaat niet weg bij Turkije. Van Gaal? Dat wordt alleen maar ruzie bij de selectie van Chelsea. Zolang het maar niet van Basten wordt. Laten we maar eens een echte Engelse trainer nemen, een type Redknapp of Moyes?

Als Barcelona de CL wint denk ik dat Guardiola een grote kandidaat is om hem op te volgen
en dat zal Abramovic waarschijnlijk ook cker proberen. Alle grote clubs uit engeland weten dat
hij een zwak heeft om engelse teams te coachen. Hij verlengde dit seizoen zijn contract maar
ik denk dat het meer een verzekering was. Als hij namelijk dit seizoen niet was geslaagd en weg
gegaan zouden velen hem laf vinden omdat hij ''bang'' is voor Madrid. Nu heeft hij de kans om te blijven
en als er een mooie aanbieding komt als chelsea kan hij weg gaan.

22 mei 2011 om 21:31

Guardiola blijft sowieso tot 2012.

Tja dit is gewoon te begrijpen. Ancelotti heeft vorig jaar de dubbel gepakt nadat zowel Chelsea, United als Arsenal belachelijk veel punten hadden verspeelt maar dit jaar was het gewoon erg teleurstellend. Ik ben van mening dat wanneer United nog een voorhoede had gehad met Tevez, Ronaldo en Rooney Chelsea de afgelopen twee jaar met rond de 15 punten achterstand op United was geeindigd. Er zat geen gedachte achter het spel van Chelsea, er waren rare tactische beslissingen en het is duidelijk dat Ancelotti dit team niet meer kan prikkelen. Een voorbeeld daarvan is de 1-0 van United na slechts 36 seconden.

Het is toch wel triest te noemen dat Chelsea bijna elk jaar weer haar trainer wegstuurt maar in dit geval vind ik het toch wel logisch. Laten we nu hopen dat Chelsea een toptrainer binnenhaalt en niet komt aanzetten met een Marco van Basten. Laat de geruchtenmolen maar weer starten!

Ik had dit toch niet verwacht, vooral omdat de coaches waar ze geintresseerd in zijn, Villas Boas, Mou enz. dit jaar nog niet weg willen.

Ben nu wel erg benieuwd wat er gaat veranderen in de club, opstellingen, spelers enz.

Aan de andere kant, het seizoen was gewoon dramatisch, het spel was echt niet om aan te zien

Ik heb toch een zwak voor deze man, en ik gun hem ook alle succes bij een ander team, als het maar niet ten koste gaat van ons... haha

Bedankt Carlo, het ga je goed!

Hoezo verwachten jullie dit niet?

Elke trainer die de vertrouwen krijgt van de bestuur en aan zijn verwachtingen voldoet is geslaagd, zo niet mag je opdonderen. Misschien niet echt netjes gezegd maar de zakenleven zit eenmaal nou zo in elkaar.

Ancelotti heeft de Premier league al een keer behaald, is al dus kampioen van Engeland geweest. Maar heeft niet aan alle voorwaarden voldaan, er stond ongetwijfeld in de overeenkomst dat de Champions League een must was en nog steeds is voor Chelsea. Ik zie alleen Jose Mourinho en Guus Hiddink als de ideale hoofdtrainers qua naam, de wegen dat Chelsea is ingeslagen kun je ook duidelijk aanzien dat ze op zoek zijn naar een manager die de nodige ervaringen heeft. Maar die 2 kandidaten zou echt fantastisch zijn voor Chelsea.

Het is wel duidelijk dat er vooral een mental coach moet komen die deze selectiegroep kan motiveren en laten strijden zoals ze enkele jaren geleden deden. Met een plan van aanpak en niet hopeloos rond huppelen op het veld zoals ze nu doen.

Je zou 1 zin kunnen zeggen dat ze de ”eye of the Tiger” motivatie missen die ze voorheen wel hadden. Aan de kwaliteit ligt het niet anders zouden ze niet jarenlang bij de beste ploegen ter wereld horen.

Chelsea, het word tijd voor André Villas-boas.

Serieus, Roman, het word tijd dat je je portemonee open gaat trekken voor
een fatsoenlijke trainer nu.
Na coaches als Ancelotti, Avraim Grant ect.
Word het tijd voor een nieuwe Mourinho.

Gelijk Hulk,falcao Fernando en Rolando erbij halen en je hebt 4 wereldtoppers in de gelederen.

Ik hoop dat dat mogelijk is voor hun.

Ik had al een gevoel dat hij niet de Champions League zou winnen met Chelsea. Italiaanse coaches kunnen het beste in Italie blijven.

Weinig verrassend dit. Of je het er mee eens bent of niet dat hij weg moet, het was in ieder geval geen verrassing meer dat hij weg zou gaan en hier is het bewijs.

Wow deze komt toch enigszins als een verrassing, ik dacht dat hij door het behalen van de tweede plaats toch nog z'n hachje gered had.

Ik heb hier toch wel gemengde gevoelens bij. Sowieso moet je natuurlijk respect hebben voor de coach Ancelotti, hij heeft enorm veel bereikt. Daarnaast was het vorig jaar geweldig onder hem, in de competitie waren we super en begin dit jaar ook zelfs nog even. Daarna kreeg hij ons echter totaal niet meer aan het voetballen, en in de CL al twee jaar eigenlijk niet.

Voor de Champions League, het ultieme doel van Roman, was hij natuurlijk gehaald. Hij had natuurlijk met Milan laten zien dat hij een doorgewinterd Cl-coach was, als hij daar dan bij ons 2 jaar totaal niet in slaagt loopt je baan natuurlijk gevaar.

Nogmaals toch gemengde gevoelens, maar ik vind het ook wel weer spannend wie hem moet opvolgen. Van Gaal is vrij, Hiddink misschien? Lijkt me beide overigens van niet maar zou wel leuk zijn. Of zullen ze toch Mourinho proberen los te weken bij Madrid.

We zullen het zien, als ze maar niet voor Benitez ofzo gaan.

Chelsea heeft een zeer aanvallende spelers dus ze hebben een trainer nodig die de boel kan laten aanvallen met zijn eigen zicht op het spel en kwaliteiten van de spelers die hij heeft.
Misschien de coach van Porto? Of Harry? Je hebt spelers zoals; malouda, drogba Torres kalou anelka lampard cole terry Alex.. Bijna allen staan wel eens in de spits zo aanvallend willen ze spelen en/of zijn ze gesteld. Help us Roman!

Toch nog iets goed vandaag.

Terecht ontslag. Hij heeft dit seizoen vrij weinig klaargespeeld en de meest onbegrijpelijke dingen gedaan. Zijn wissels waren altijd dramatisch en dat terwijl zijn opstelling eigenlijk al nooit deugde. Hij heeft nooit het probleem herkend of er wat aan gedaan. Tactisch heeft hij ook helemaal niks uitgevoerd, want je had eigenlijk geen idee waar die spelers mee bezig waren en dat wisten zij zelf ook niet echt. Ze hebben na het vertrek van Wilkins ook nooit echt gemotiveerd eruit gezien en het leek ook alsof het vertrouwen ontbrak. Aankoopbeleid was ook dramatisch.

Ik ben benieuwd wie de nieuwe coach wordt. Ik hoop echt op Hiddink. Dat maakt de kans ook groter dat Drogba blijft en hij is een peoplesmanager. Hij krijgt dit team gewoon weer op de rails en is al bekend met de club.

Het is toch wel raar allemaal dat beleid bij de verschillende clubs.

Bij Chelsea moet je elk jaar een prijs halen ook al heb je vorig jaar de dubbel gewonnen.
En bij Arsenal mag je nog 10 jaar blijven als je al ruim 8 jaar geen prijs hebt gehaald.

Bij welke club is er nou eigenlijk wat mis? Chelsea of Arsenal?

22 mei 2011 om 21:40

Arsenal moet aanscherpen en ja chelsea met al dat geld moet dat wel haalbaar zijn

22 mei 2011 om 21:44

Bij beiden gaat het niet mis, alleen missen ze beiden de nodige geluk die je in het voetballerij gewoon nodig hebt.

Arsenal vertrouwt Wenger 100% en zijn van mijn mening dat de manager de belangrijkste persoon in een voetbalclub is. Alleen lopen ze op een sneue wijze telkens net mis bij de prijzen.

Chelsea heeft in die jaren aan naamsbekendheid, beleid, kwaliteit, financien en doelstellingen gewerkt. En dat is hun prima gelukt, alleen missen ze nogmaals de nodige geluk om hun hoofddoel te behalen.

22 mei 2011 om 21:45

Wenger is een goede coach en er zit gewoon een andere filosofie. Wenger wordt alleen beperkt door zijn eigen principes, waar Ancelotti totaal geen tactisch benul heeft.

23 mei 2011 om 00:15

Ik ben het echt met alles van jou eens de kenner12. Ik vind deze uitspraak trouwens heel mooi over Wenger. Trainers als Wenger en van Gaal zijn zo geniaal en overtuigt in hun opvatting dat ze te koppig zijn om toe te geven op dingen die de buitenwereld roepen. Hoe vaker men zegt dat Arsenal ervaring moet kopen of hoe vaker men zei dat Bayern de verdediging moest versterken, hoe meer van Gaal en Wenger het tegendeel willen/wouden bewijzen.

Ik vind zelfs dat Ancelotti het vorig jaar nog niet eens top deed. United was erg verzwakt door het vertrek van Ronaldo en zowel Chelsea, United als Arsenal lieten belachelijk veel punten liggen. Mourinho was met minimaal 10 punten verschil kampioen geworden vorig jaar. Echt constant is het nooit geweest onder Carlo. Ook vorig jaar wonnen de ene week met 7-1 en verloren de andere week met 3-1 een uitwedstrijd bij Wigan. Maargoed als je kampioen wordt en zoveel goals scoort vergeet men dat.

Abramovich is zelf ook een lachertje ...
dik 60 miljoen voor een spits betalen die al tijden niet gescoord heeft.
Wat zouden ze in Liverpool hier om gelachen hebben.
Kan beter proberen Tevez te halen, scoort altijd en overal.
Verleden jaar de dubbel, en nu eruit gezet.
Als 1 team iemand eruit moet zetten lijkt het me Arsenal wel die al jaren geen echte prijzen meer pakken.

22 mei 2011 om 21:40

Achteraf lachen is altijd makkelijk. Torres is normaal gesproken gewoon een topspits en ook bij Chelaea speelde hij 'aardige' wedstrijden. Natuurlijk hebben we nog niet de oude Torres gezien, maar hij toonde in ieder geval als één van de weinige Chelsea spelers strijd. Helaas had hij vaak pech met het afronden van zijn kansen, met als grootste voorbeeld tegen Man Utd (die haalde van der Sar uit de kruising, geen één keeper had die gered). Overigens is het altijd zeer lastig om in de winterstop van club te veranderen en dan makkelijk aan te passen. Laten we nou maar eerst afwachten op volgend jaar hoe Torres het doet en dan pas zeggen of het een goede keuze was om hem te halen.

22 mei 2011 om 21:49

Ik vindt torres persoonlijk overhyped.
Ik vindt hem lang niet zo goed als de meeste beweren (maar dat is ieder voor zich natuurlijk)
Ik snap gewoon niet dat je dik 60 mil. neertelt voor iemand die dramatisch uit vorm is.
En tuurlijk spelen aanpassing en pech hier ook een rol in.
Maar echt logisch is de keuze van een transfer van torres in deze situatie dan ook niet.
Tuurlijk volgens jaar nieuwe ronde nieuwe kanssen, maar vindt Liverpool het slimmer aangepakt hebben met een Carolll en Suarez.
Ik hoop dat chelsea nog veel plezier beleefd aan torres en gun hem het beste, snap alleen de timing van de transfer niet.

22 mei 2011 om 22:29

@ajax Chelsea

Wat Ricco hier zegt is niet achteraf. Toen Chelsea Torres haalde was hij al enige tijd absoluut niet in goede doen, er was geen enkele aanleiding hem te halen laat staan om er 65 miljoen voor neer te tellen. Totaal idiote aankoop.

Maar gelukkig toont hij wel strijd

Rijkaard zou een optie zijn, heeft bij Barca toch de fundering neergelegd waar Guardiola nu de vruchten van plukt

23 mei 2011 om 12:16

Alleen jammer dat het eigenlijk al is begonnen toen Johan C trainer werd van Barça waar andere trainers later verder op bouwde.

OT: Toch wel verrassend. Pak je eerst de dubbel + community shield. Daarna word je met ontzettend slecht voetbal nog knap 2e. Maar Ancelotti is een goede trainer. Zal nog wel ergens anders aan de bak komen

Ik weet trouwens wie de opvolger is. Albert Ferrer.

Bedankt voor alles Carlo ( FA CUP & titel in je eerste seizoen=top!)
Schandalig deze beslissing,maar dat is voetbal tegenwoordig?

Suc6 bij AS Roma!

Vorig jaar was het mooi, dit jaar was het niet veel. Heel jammer voor Ancelotti en Chelsea dat er geen prijzen zijn gepakt en deze beslissing komt daardoor ook niet helemaal overwachts. Als opvolger kan je nu natuurlijk mooi speculeren, Hiddink lijkt me een hele sterke optie. Die Champions League moet toch gewonnen worden door The Blues, kom op!

Vorig jaar nog kampioen...

Ancelotti is zeker niet alleen verantwoordelijk voor de wanprestaties dit jaar, maar ik kan begrijpen dat Chelsea hem de deur uit jaagt. Ik hoop in ieder geval dat iemand uit dit rijtje de nieuwe coach wordt.

1 Mourinho
2 Hiddink
3 Villas Boas
4 O'neill
5 Moyes

Jammer, wie zou de opvolger kunnen worden. Ik zelf denk toch dat de grootste kanshebber Villas Boas is. Off: check effe. www.fernandotorres.nl. Net gelanceerd door een maat, laat effe een commentje achter is tie ook weer tevreden

Misscien dat Van Gaal nu lekker aan de slag kan gaan bij Chelsea?? Ik denk dat hij het geweldig zou doen daar.

En terecht, ik lees hier dat mensen zeggen ja maar vorig jaar had hij nog de F.A Cup gewonnen en was hij kampioen tja,, voor die mensen in 't voetbal heb je niks aan vorig jaar je moet het elke jaar laten zien.

Als Barcelona nu geen kampioen wordt en geen 1 prijs pakt is het een slecht seizoen geweest en ja dan heeft Guardiola het slecht gedaan dan gaan mensen ook niet zeggen ja maar die jaren daarvoor heeft hij het uitstekend gedaan.

Andre Villas - Boas welkom bij The Bleus.

Nou Villas-boas, kom er maar in!

Niet vreemd,maar blijft een goede Coach.als hij maar niet naar Inter gaat,liever naar AC dan.

Wat zou het lachen zijn als hij voor Benitez kiest. Ik ben benieuwd wie de nieuwe trainer wordt. Veel beschikbare trainers zijn er eigenlijk niet.

Niet verrassend. Ancelotti heeft Chelsea nou niet bepaald aan het voetballen gekregen dit seizoen. Een zwak en inspiratieloos Chelsea is wat ik gezien heb, en bovendien niet leuk om naar te kijken.

22 mei 2011 om 22:43

Dan heb je vorig seizoen vast niet gekeken. Toen waren ze namelijk beest onder Ancelotti, met een recordaantal aan doelpunten!

23 mei 2011 om 11:43

Dat weet ik. Daarom zeg ik ook dat Ancelotti ze dit seizoen niet aan het voetballen heeft gekregen. Het Chelsea van dit seizoen kwam bij mij over als een flairloos elftal waarin creativiteit ontbreekt.

Ik ben volgens mij de enige die dit geen goede beslissing vindt. Dat Ancelotti een goede trainer is, blijkt wel uit zijn palmares. Vorig jaar heeft hij het enorm goed gedaan met Chelsea. Dat het dit jaar minder ging kun je ook gewoon aan de spelers wijten. Zo heeft Essien dit seizoen enorm teleurgesteld en Drogba ook, zeker de eerst helft van deze jaargang. Clubs zijn gebaat bij continuïteit, daar hoort niet bij dat een trainer wordt ontslagen zodra de prestaties een seizoen tegenvallen.

Ik denk dat Andre Villas-boas gaat komen, omdat ten 1e hij heeft al een rijke geschiedenis bij Porto, Chelsea en Inter geboekt als 1 van de assistenten van de succesvolle carriere van Jose Mourinho.

Daarbij heeft hij een leuke prijs gepakt, geeft de jeugd een kans en speelt hij aanvallend voetbal.
Alle aspecten waar Roman Abramovich op geilt. Dus ik denk dat hij hem gaat worden, hij is in iedergeval van harte welkom

Tja, Dan gebeurt het dus weer..
Opnieuw is Chelsea een trainer kwijt, opnieuw een zoektocht naar een nieuwe en opnieuw zoeken naar de beste tactiek en natuurlijk daardoor vertraging in het aankoopbeleid, waardoor City alle spelers voor ons kan weg kapen..

Ancelotti heeft ervoor gezorgd dat we het ene jaar prachtvoetbal speelden met een enorm effectiviteit, maar het jaar erna werkelijk dramatisch hebben gespeeld.. Ik denk dat het redelijk terecht is dat hij ontslagen is, want in beiden jaren leken de spelers veel te ongemotiveerd en ongeconcentreerd voor een topploeg als Chelsea. Dit hoort gegeven te zijn bij de spelers zelf, maar blijkbaar werkt dat toch niet zo gemakkelijk..
Hij is qua wisselbeleid zeker gefaald, sowieso dit jaar, waar iedereen de wissels kon voorspellen bij Chelsea (anelka, Torres en bv Ramires erin..) Het jaar ervoor was ook niet bijzonder, waar hij elke keer Beletti enzo erin bracht en nooit de talenten de kans gaf.
De afspraak was om dit jaar de talenten door te laten stromen, ook daarin is hij gefaald, de momenten dat hij bijna niet anders kon, liet hij alsnog de ouderen spelen door bijvoorbeeld Ferreira centraal te zetten in plaats van Bruma! Ook hierin is hij gefaald.
Dit jaar in de CL was hij ook slecht, want hij heeft ervoor gezorgd dat Chelsea niet eens genoeg strijd lieten zien tegen United.. Natuurlijk kwamen we ook kwaliteit tekort, maar de motivatie van Ancelotti was natuurlijk wel te matig.
Echter vind ik dat een minder jaar er altijd bij zou moeten kunnen zitten. Hij had een geweldig eerste jaar (qua statistieken) en is dit jaar ondanks alles toch weer 2e geworden. Qua statistieken dus echt niet terecht dat hij ontslagen is vind ik. Maar kijkend naar het spel, de motivatie en het wisselbeleid, moet ik zeggen dat het toch terecht is.

Ik hoop dat Boas gehaald kan worden, maar ben zelf bang dat we op Hiddink zullen uitkomen. We hebben nu eindelijk eens continuïteit nodig, ik hoop daarom op een jonge coach, maar ben bang dat Roman het geduld niet kan opbrengen. In ieder geval moet hij snel komen, zodat er alle tijd genomen kan worden om de tactiek + aankoopbeleid te bepalen..
Go Chelsea!!

Kan dit wel begrijpen, maar ben het er niet mee eens. Hij heeft vorig jaar drie prijzen gewonnen en dit jaar een geweldige comeback gemaakt - de spelers spelen natuurlijk, maar het laat zien dat hij geen koekenbakker is. Daarnaast weet ik niet hoe dat met Torres is gegeaan, maar ik heb het idee dat hij die opgedrongen heeft gekregen en dat het met Drogba soepeler was verlopen. Verdient iets meer credits en het hoort een prof niet te beïnvloeden, maar hij blijft een mens en het verlies van zijn vader dit seizoen maakt het niet makkelijker..

Guusie, nieuwe vacature vrij. Hij zal idd nu wel hopen dat turkije verliest want een neusje voor het grote geld van abrhamovic + nog een echte laatste klus als hoofdtrainer is tog topscenario..

Belachelijk dit. Chelsea heeft dan wel geen prijzen gepakt, maar er zijn wedstrijden zeer goed gespeeld, en ook nog eens aanvallend. Persoonlijk vind ik de aankoop Fernando Torres ook nog eens een zeer slechte aankoop, en naar mijn idee is de heer Ancelotti daarvoor niet hoofdverantwoordelijk.

Carlo Ancelotti heeft een goede staat van dienst. dus nu moet er lijkt me iemand komen met een nog betere staat van dienst wie moet dat dan wel niet worden? Guus Hiddink? Onhaalbaar naar mijn idee. Guardiola? Onhaalbaar. José Mourinho? Zouden ze zich stervens belachelijk mee maken, .. Ik weet het echt niet, en betreur het ontslag van Ancelotti echt. Met een paar nieuwe aankopen hadden ze er volgend jaar echt wel weer gestaan (rechterverdediger, middenvelder en eventueel nog een spits)

Was wel beetje te verwachten. hij zal nu naar Roma gaan, Mourinho of Hiddink naar Chelsea..

Deze zat er natuurlijk allang aan te komen. Natuurlijk presteerde hij de laatste tijd weer iets beter, maar het seizoen is mislukt, dus het was te verwachten dat Ancelotti dat moest ontgelden.

Ik denk dat de ideale opvolger in Portugal zit, bij Porto om precies te zijn, maar Villas-boas heeft aangegeven nog niet weg te willen, maar wie weet als Chelsea aan komt kloppen. Zou denk ik een goede trainer zijn voor de club.

volkomen logisch om er mee te stoppen, afgelopen jaar heeft deze man er niks van gebakken met chelsea, geen kampioensschap, geen beker en niks bijzonders gepressteerd in de Cl

hiddink naar chelsea?
ancelotti gaat vast naar AS Roma

ik vind het meer dan ok dat ancelotti is ontslagen,ik heb hem nooit bij chelsea zien passen.chelsea is een exentrieke club en heeft in mijn inziens daarom een exentrieke coach nodig ipv een introverte coach (hetzelfde geldt voor manchester city).hiddink zou goed bij chelsea passen,maar ik vraag mij af of v.basten het ooit zal redden als coach.ik denk dat de combinatie hiddink-rijkaard een betere oplossing zou zijn.tevens vind ik de selectie van chelsea te oud en zijn de basisspelers (terry,cole,ivanovic,essien,lampard en drogba)te veel afhankelijk van krachtvoetbal en niet van teamplay zoals man utd en arsenal.ik hoop dat chelsea een verjoning aangaat en kiest voor techniek ipv kracht.

In tegenstelling tot Chelsea heeft Arsenal al jaren dezelfde coach, Arsene Wenger. Toch denk ik dat Arsenal toch eens een keer een nieuwe frisse coach nodig heeft, geen prijs in zon lange tijd, dan word het toch een keer tijd.

Ja een Abramovic wil resultaten, geen wonder als hij er al zoveel in stopt qua geld. Wel jammer dat hij dan Ancelotti niet nog 1 jaartje laat staan, vorig jaar heeft hij toch goede resultaten geboekt? Dus hij kan het wel Doet me beetje denken aan het Van Gaal gebeuren bij Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren