Laf4dagame
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 18 september 2009
  • Laf4dagame
  • 60 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 790
  • jaar (--)
  • Barcelona
Persoonlijke berichten
6 december 2010 om 18:07
#1

Haha, thanks voor je complimenten. Er zijn er vele die het er niet mee eens zijn :-). Maar ja, we hebben toch gelijk gekregen vandaag!

26 april 2011 om 13:30
#2

Que? Hoe zo omdat ik mij begin te ergeren aan het subjectieve gedoe over van der Sar van enkele leden hier? Het begon zelfs zó lachwekkend te worden dat hij geen zekere keeper werd genoemd. Geen zekere haha wat een grap zonder de beste man had Barcelona die beker meegenomen met 3-0 op het bord. En dat maakt Raulvilla duidelijk.

Dan heb je het ook nog eens over vriendjespolitiek haha hoe scheef het is nota bene een blanco. Maar wel een goede.

Aangepast op 26 april 2011 om 13:31 door El_Guaje7.

26 april 2011 om 19:16
#3

Wat is er mis met jou?

Ik ben Madridista maar kan het gewoon prima vinden met objectieve culers als El_guaje7, Almogaver, Ayoze, Somal, Spionkop, Horwi etc. Allemaal Barca fans die veel verstand hebben van het spelletje, die hard fan zijn maar wel objectief blijven. Iets wat jij blijkbaar niet op kan halen.

Zo vind ik bijvoorbeeld Valdes de afgelopen twee jaar één van de beste drie keepers ter wereld. Hij is qua reflexen de enige die tegen het niveau van Iker aanligt en is naar mijn mening de best meevoetballende keep ter wereld omdat hij zo snel van zijn lijn is. Ik kan dit gewoon zeggen als Madridista.

En je filmpje slaat echt nergens op. Ten eerste levert de helft van die ''''blunders'''' geen tegengoal op. Ten tweede zitten er echt dingen tussen die je nooit blunders kan noemen. Een mislukte voorzet die op doel afvliegt kan een keeper nooit op anticiperen omdat het juist een blunder is als jij een hoge bal in de 5 meter niet vangt. Dat is iets waar ik Vd Sar best slecht in vind namelijk. Hoge ballen uit corners en andere dode spelmomenten komt hij vaak niet uit en rekent hij op zijn verdedigers. Als hij uitkomt is het niet altijd even goed, zelfde miste ik jaren bij Valdes die dat wel heeft getraind. Zo traint Casillas sinds kleins af aan met gewichten bij het springen om dat juist te verbeteren. Maar een mislukte voorzet die net onder de lat beland kan je nooit als blunder bestempelen. Verder zitten er ook situaties tussen die je niet kan redden en de bal ongelukkig op hem terugkomt en situaties waarbij de verdediging eigenlijk hoort in te grijpen. In heel dat filmpje zitten 8 echte blunders en dat in een carrière van 11 jaar op het hoogste niveau. Dat is echt bizar weinig als je het zou vergelijken met Van der Sar, Reina, Cech, Valdes en Dida. Zelfs een Buffon die ik de beste van de afgelopen 15 jaar vind heeft er wel 9-10 hoor dta is normaal. Maar hoeveel exponentiële reddingen van Iker staan daar tegenover? Hoe vaak heeft hij Real en Spanje op het EK en Wk(finale vergeten, Paraguay vergeten?)
wel niet gered? Hoe vaak heeft hij wel niet aangetoond dat zijn reflexen uniek zijn, even voor je korte termijn geheugen: Sevilla vorig jaar, Sevilla beker dit jaar, Hercules en Barcelona in de Copa. Wereldreddingen. Gewoon de meest constante en unieke keeper.

En dat over die reflexen. Ik zeg toch duidelijk dat je zoiets niet uit kan drukken in feiten? Als je begrijpend lees of een IQ hebt boven de 45 kan je wel door hebben dat ik het symbolisch bedoel als benadrukking van mijn mening.

Objectief zijn en clubs niet haten is niet zo moeilijk hoor, zelfs niet voor de simpele onder ons.

27 april 2011 om 10:57
#4

@raulvilla

Waar zal ik eens beginnen...

Ten eerste ben ik harstikke objectief, en ik heb ook helemaal niks negatiefs over Cassilias gezegd behalve dat hij (net zoals S-070 aangaf) regelmatig op foutjes te betrappen is. Ik begrijp ook niet waarom jij inhoudelijk een hele reactie daarom geeft over het feit dat Casillias een goede keeper is ipv gewoon toe te geven dat jouw post werkelijk nergens op slaat.

Mijn post was alleen maar gericht als tegenargument op jouw post, omdat die vol met onwaarheden en subjectieve opmerkingen staat. In jouw post zeg je ''''''heel'' ''vaak'' van die rare blunders? Nou noem ze eens op door zijn hele carrière heen en je komt niet eens op tien. Ik wil serieus even kijken hoeveel je er kan opnoemen?''''. Dat was een reactie van jou op de opmerking van S-070 die zei ''''casillas is een goede keeper, maar de Spanjaard maakt heel vaak van die rare blunders en is geen zekerheid in het doel vind ik.'''' S-070 heeft het dus niet over blunders waar perse een tegengoal zou uit moeten onstaan, dus jou opmerking ''''ten eerste levert de helft van die ''''blunders'''' geen tegengoal op.'''' over het filmpje die jou gestuurd met maar liefst 19 blunderkan wederom de prullebak in. Als tegenargument heb ik een dus een filmpje gestuurd met 19 blunders, daaruit blijkt dat je dus weer uit je nek lult met je niet meer dan 10 blunders in zijn carriere. Dat kan je niet gaan ontkennen, en de vergelijkingen die je hierboven maakt met andere keepers doet helemaal niet terzake. Ik vind Casillias ook een van de beste keepers ter wereld, maar jij schrijft gewoon onwaarheden/leugens en dat mag en kan natuurlijk niet.

Dan over je 2e opmerking: ''''en dat over die reflexen. Ik zeg toch duidelijk dat je zoiets niet uit kan drukken in feiten? Als je begrijpend lees of een IQ hebt boven de 45 kan je wel door hebben dat ik het symbolisch bedoel als benadrukking van mijn mening.''''

Die denigerende opmerkingen van jou zijn van lachwekkend niveau. Ik kan juist begrijpend lezen en daarom zie ik hoe je jezelf weer voor lul zet met de post hierboven. In je eerste post zei je ''''verder is het een feit dat Casillas gewoon de beste reflexen ter wereld heeft, nee zoiets is niet te bewijzen maar in zijn geval is het een Feit.'''' en nu zeg je dat het symbolisch bedoeld was en een mening was. Hoe tegenstrijdig kan je zijn!!

''''objectief zijn en clubs niet haten is niet zo moeilijk hoor, zelfs niet voor de simpele onder ons.''''

Ik ben zeer objectief. Als jij niet van die leugens en domme opmerkingen maakt dan had ik niet eens gereageerd op jouw post. Even voor de duidelijkheid. Ik vind Casillias de beste keeper van Spanje en dus beter dan Valdes.

Jij weet werkelijk waar niet wat argumentatie en objectiviteit inhoud. Anders had je niet gezegd dat Casillias niet meer dan 10 blunders in zijn carriere heeft gemaakt, alleen maar omdat hij een Real speler is. Met mijn filmpje waarin 19 blunders van Casillias te zien zijn heb ik je de mond gesnoerd. Je had zeker niet verwacht dat iemand met meer dan 10 blunder zou komen. Als je iets van argumentatie en objectiviteit afweet dan had je ook niet gezegd dat het een feit is dat Casillias de beste reflexen heeft, maar dan had je gezegd dat het jouw mening was.

Je zet jezelf alleen maar meer voor lul! Heerlijk!

27 april 2011 om 11:05
#5

@el_guaje7

que? Hoe zo omdat ik mij begin te ergeren aan het subjectieve gedoe over van der Sar van enkele leden hier? Het begon zelfs zó lachwekkend te worden dat hij geen zekere keeper werd genoemd. Geen zekere haha wat een grap zonder de beste man had Barcelona die beker meegenomen met 3-0 op het bord. En dat maakt Raulvilla duidelijk.

Jij geeft een groen randje aan Raulvilla voor het duidelijk maken dat Casillias wel een zekere keeper is? Niks mis mee lijkt me. Alleen maakt Raulvilla dat duidelijk door leugens te verkondigen. Hij zei namelijk dat Casillias niet meer dan 10 blunders in zijn carriere heeft gemaakt, maar dat is helemaal niet waar. Ik heb zelf een youtube filmpje waar maar liefst 19 blunders van Casillias opstaan. Ook zegt Raulvilla dat Casillias de beste reflexen ter wereld heeft, en dat dat gewoon een feit is. Hoe kan dat in godsnaam een feit zijn als het niet is aan te tonen wie de beste reflexen heeft? Dat is hetzelfde als dat ik zeg ''''nani de beste spelers ter wereld is, feit.'''' Dat is toch een subjectieve opmerkinging! Raulvilla had ook door middel van objectieviteit en waarheden kunnen aantonen dat Casillias een wereldkeeper is, maar hij bewandelt de tegenovergestelde weg juist.

Jij weet helemaal niet wat objectiviteit is als je voor zon waardeloze en subjectieve post een compliment geeft.

Aangepast op 27 april 2011 om 11:07 door Laf4dagame.

1 mei 2011 om 11:12
#8

Klopt een behoorlijke.

Heb ik gezegd dat hij niet in staat is om een blunder te maken of?

1 mei 2011 om 13:10
#9

Dat filmpje van 19 blunders zie ik inderdaad maar 8 echte blunders. Nou met gister 9 dat valt toch wel mee in een carrière van 10-11 jaar?

Ik zeg niet dat Iker niet blundert, je kan ook die tien die ik als grens stel interpreteren als een uitdrukking hoe weinig Casillas blundert. Niet persé letterlijk, al blijf ik toch echt rond de 10 uitkomen.

25 mei 2011 om 13:33
#10

Goh, zit je met iedereen ruzie te maken die er een andere mening op na houdt?

Maar goed, ik zal je in je waarde laten.

19 maart 2012 om 17:45
#12

Ik zal binnenkort terug keren dan zet ik al die gloryhunter op hun plaats .

Aangepast op 19 maart 2012 om 19:45 door piccolo1.

21 maart 2012 om 10:01
#13

Ik zei dat ik joostvans irritant vond. De manier waarop hij een reactie plaatst, 'twee gezichten' die hij heeft en hem gevraagd om erop te letten.

19 april 2012 om 00:49
#14

hahaha, je houd veel van me he?

hele tijd mij proberen af te kraken... het lukt niet echt he?

Dat van Beckenbauer was maar een grap... dat je daar nog niet achter was.. Ik reageerde er toen niet op, maar nu je het gaat herhalen moet ik wel.

Ik dacht dat het wel duidelijk was omdat ik deze meneer, superman en deze smiley>,>, gebruikte.. blijkbaar begreep je het niet.

Over Ballotelli (want daar ga je vast nog op terugkomen) blijf ik bij mijn standpunt, die is voor elke team een verrsterking. Ongelofelijk veel talent. Bij Milan word hij rustig, dat weet ik nog steeds zeker.

19 april 2012 om 16:58
#15

Wat een trieste figuur ben jij zeg, constant anderen afkraken ..
Özil, Cr7, Rooney, Messi en Casillas zijn de besten ter wereld. Dus geen Xavi en Iniesta

19 april 2012 om 17:38
#16

Ben je blind? Natuurlijk ben je een idioot,jje reacties zijn zo irritant, stom en nutteloos ...
En ik ben niet de enige die dat vindt. Ac_milan22, Persiangooner, Raulvilla etc. etc. vinden dat ook. Bevorder je menselijke kennis voordat je een discussie aan wilt gaan.

1. Cr7
2. Lm10
3. Özil
4. Rooney
5. Casillas

Waar zijn Xavi en Iniesta? Juist, nergens

20 april 2012 om 17:05
#17

Hee idioot hou eens op met spammen, je nutteloze reacties hoef ik niet te lezen.
Bij voorbaat bedankt.

Aangepast op 20 april 2012 om 17:24 door Cabral.

20 april 2012 om 17:24
#18

Je reacties zijn te nutteloos om te lezen. Dus spam mijn profielpagina niet meer.
Bij voorbaat bedankt ;))

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren