DiDioni
Algemeen
Vrienden (39)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 2 mei 2009
  • DiDioni
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.921
  • 29 jaar (10-1-1993)
  • Zutphen
  • 39
Persoonlijke berichten
19 augustus 2010 om 15:57
#34

Tja.. ik woon dicht tegen het Westland aan he. :) Als je uit die streek vandaan komt, ga je vanzelf de kassen in!:) Het is hard werken. Het gemiddelde ''tomatenplukkersleven'' is vroeg op staan en zware arbeid doen, al ben ik dat nou wel gewend :)

20 augustus 2010 om 01:04
#35

Mooi filmpje van die stadions man!

22 september 2010 om 18:33
#36

Ik ben inderdaad moderator geweest hier en ben eruit gekickt omdat ik 2x een ''verkeerde'' reactie had gegeven. Wat ik sinds mijn ''ontslag'' nooit meer gedaan heb overigens:).

24 september 2010 om 19:28
#37

Didioni,

Het is denk ik beter dat we elkaar niet meer zo bestoken zoals we inmiddels 2maal gedaan hebben.

Je hebt gelijk dat ik me stoor aan het duikgedrag van Ronaldo. In de laatste wedstrijd wees hij al tijdens zijn val naar de plek waar volgens hem de vrije trap genomen moest worden. Als mensen roepen dat Messi duikelde, en als Ronaldo dat doet dan zeuren we er allemaal over, dan bestrijd ik dat. Vooral ook omdat het overduidelijk was dat Messi gewoon lelijk geraakt is. Dat niveau zaten we.

Over Ronaldo heb ik hier en daar óók onzin gelezen, daar reageer ik ook op. Maar daar lees je kennelijk overheen. Verder heb ik deze week een paar keer gememoreerd aan de momenten waarin ik de supervoetballer Ronaldo gezien heb.

Ik snap niet dat je het doet voorkomen alsof ik alleen maar aan het zuigen ben als het om Ronaldo gaat. Zeker niet omdat je zegt dat je mijn posts van gisteren gezien hebt.

We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn. Alhoewel ik denk dat we allebei Ronaldo een wereldvoetballer vinden, maar ik vind hem ook een duikelaar. Tegelijk ook verklaarbaar want zijn vrije trappen zijn dodelijk. Jij vindt hem kennelijk géén duikelaar. Prima, verschil mag er zijn.

Zoals gezegd, toen ik te scherp naar jou uithaalde ben ik daar met een excuus op terug gekomen. Ben benieuwd of je daar zelf ook groot genoeg voor bent. En dat we elkaar nog vaker mogen tegenpraten, maar hopelijk op een normale manier.

Onderstaande post van mij van is van gisteren, jammer dat je dit onder de noemer onzin categoriseert.

Ronaldo is gehaald voor een groot bedrag, er zijn veel inkomsten afhankelijk van zijn naam in de merchandising en hij krijgt ook immens veel aandacht van de pers. Gelukkig voor hem is de meeste pers madrid gunstig gezind. Maar het is allemaal show. Hopelijk komt er een tijd dat de voetballers gewoon hun ding op het veld mogen laten zien en dat het daarbij blijft. Laat ze daarbuiten maar in hun zwembad duiken of luxe auto rondrijden. Ze zijn er immers voor het voetbal toch?
Ik denk dat we een nog veel betere Ronaldo gaan beleven onder Mourinho. Vorig jaar heeft hij al veel gescoord. Maar de Spaanse pers kan niet wachten..... Wacht maar even een paar CL wedstrijden af.

Met sportieve groet,
Spionkop

26 september 2010 om 09:10
#38

Beste Didioni,

Heb me afgelopen week inderdaad best mee laten sleuren in enkele discussies over Barce en Madrid. Voornamelijk na het artikel over Villa dat achteraf gezien zelfs gewoon deels verkeerd vertaald bleek. Vol gas ertegenin om dan ook te bestrijden dat Barca arrogant zou zijn... Komt daarna het artikel met een belachelijke uitspraak van Mourinho... Tsja, een cumulatie aan narigheid zorgt dan voor wat gepeperde uitlatingen.

In 1 topic heb ik gemeend om tussen alle negatieve posts over Barca het verweer van Suriprof en Horwi met een groen randje accent te geven. Ook omdat ik zag dat dit andersom gebeurde. Zoals gezegd, ik heb me een beetje mee laten sleuren.

Mijn posts over Ronaldo, waarin ik meen dat hij duidelijk uit vorm is, zijn echt niet dubbelzinnig bedoeld. Hij speelt momenteel echt niet als een top 10 voetballer van Europa. En dat kan hij zeker wel, daar hoef ik jou niet van te overtuigen... Het is best te begrijpen dat hij álles eraan doet om het tij te keren. Zo waren er verschillende momenten dat hij ook vrij gemakkelijk naar de grond ging. Hij heeft een wereldtrap in huis en ik stoor me er dan ook aan dat de arbitrage er nog wel eens in trapt, of wanneer deze er niet in trapt verzuimd om Ronaldo eens met geel te bestraffen

Het schijnt dat Ronaldo gisteren zich weer ''vervelend'' gedragen heeft (gelezen in een post van Raulvilla) en geel had moeten krijgen. Ik denk dat ik toch redelijk objectief daarin ben geweest.

Verder hang ik zeker nog geen slingers uit, Real heeft immers bijna geen tegendoelpunten Achterin staat het als een huis. En als je de menukaart voor de aanval ziet weet je dat het niet lang zal duren voordat Mourinho de trein aan het rijden gaat krijgen. Ik verwacht dat dit Real in de Champions Leage helemaal ver kan komen, juist omdat je daar tweemaal zoveel hebt aan een ijzersterke verdediging.... (zie Barca-inter vorig jaar).

Excuses aanvaard en ik neem je advies ter harte Ondanks het verlies van Real wens ik je een prettig weekend!

Met sportieve groet,
Spionkop

26 september 2010 om 13:51
#39

Moet je die post zien van Cimbom64 in de topic over Iniesta (als 40.000 man hem uitfluiten...).
Dat bedoel ik, het ''groene randje'' geven wordt te pas en te onpas gebruikt.

Ik stop er nu mee in dat artikel...

Vanmiddag zijn er vast weer andere wedstrijden te bekijken...

18 oktober 2010 om 23:31
#40

Nah dat was al 3 wedstrijden terug toen Ronaldo echt dramatisch speelde. Ik had dat zelf toen ook wel willen zien, het ging namelijk om één wedstrijd. Ronaldo even rust geven en kijken hoe het team speelt zonder hem want hij hield de bal echt vaak op terwijl Ozil, Di Maria en Xavi steeds snel tikte. Maar nu gaat het weer helemaal goed, toch kan het voor één wedstrijd geen kwaad.

27 oktober 2010 om 00:20
#41

hahaha

inkoppertje, koning!

31 oktober 2010 om 15:13
#42

wat een grappig en curieus doelpunt bij Manchester

Wel een domme fout van scheids en Gomes (ook al dacht Gomes dat het een vrije trap was)

8 november 2010 om 16:42
#43

Weer 3 punten binnen op het nippertje dankzijn Three Lung Park. En Chelsea en Arsenal ook verloren. Was zeker een lekker weekendje. Nu komen er wel 3 belangrijke wedstrijden aan. Wat denk je ervan, worden er de volle 9 punten gepakt of niet. Ik denk winst op City en Arsenal en gelijkspel tegen Chelsea.

18 november 2010 om 19:39
#44

Moet je es kieke hoe oud ik ben :>,<,:>,<,:>,<,:>,<,:>,<,:>,<,

20 november 2010 om 21:40
#45

United weer de winnaar van het weekend! Arsenal en Chelsea dan wel allebei onverdiend verloren maar ja. United miste wel een hoop kansen.

30 november 2010 om 09:28
#46

He Didione,

als neutrale fan zal je ongetwijfeld ook genoten hebben van de voorstelling gisterenavond.

Ik vind dat Ronaldo eigenlijk niet eens zo heel negatief over kwam. Gelukkig ging er geen van zijn afstandschoten in en hij had een aardig balletje op Benzema die nog net op tijd onderschept werd. Het opstootje met Pep vond ik ook nog wel meevallen, ook al moet je altijd met je fikken van een trainer afblijven... Zoals (ik meen) Busquets van die Scandinavische trainer moest afblijven.

Maar goed, ik geniet van de overwinning nu het mag en kan. Ook hoop ik dat dit Barca lang bij elkaar blijft, dan zal het een gouden generatie blijven.

Ik dacht, laat ik eens van mij horen en tevens een positief signaal over een van onze eerdere gespreksonderwerpen: Ronaldo.

Groet,
Spionkop

7 december 2010 om 20:28
#47

Ik zie net dat jij vorig seizoen zei tegen iemand dat Arsenal nog lang niet kampioen word, en dat Man. U dit seizoen gewoon veels te sterk zou zijn (lol!).

Ben je nog steeds van die mening?

20 december 2010 om 18:10
#48

Wel lekker dat United van Arsenal heeft gewonnen.
Lekker fel gespeeld en duidelijk de terechte winnaar.

Jammer dat de wedstrijd tegen Chelsea deze week niet doorging, want ik zag echt een goede kans. Chelsea in een dip en Lampard nog niet helemaal wedstrijdfit.
Nu zal Lampard helemaal fit zijn en Chelsea misschien weer uit de dip. Al hoewel Rooney bij ons ook weer goed in vorm kan worden.

We''ll never die!

28 december 2010 om 17:12
#49

Heb je nog wat tips voor United wat voor aankopen ze moeten doen?
- Lassana Diarra, moeten ze voor de volle 100% voor gaan. Geweldige speler, en Real wil hem misschien laten gaan. Kost ook maar 15 miljoen.
- Een verdediger misschien?
- Of een nieuwe aanvaler ala Aguero, Forlan, Rossi of verder gaan met Berbatov, Hernandez.
- Een nieuwe vleugelspeler? Valencia komt voorlopig niet meer terug, en Park gaat ook weg. Dan kan je Asley Young nemen, maar als Valencia weer terug is komt die weer op de bank. Park zal dan wel verkocht moeten worden.

Je kan eventueel ook de Gea al kopen. Je moet hem deze winter of van de zomer kopen. Het liefst deze winter al, want hij is nu nog goedkoper en hij kan meteeen al wennen aan de groep en Engeland zodat hij volgend jaar het stokje van Edwin kan overnemen.

Heb jij nog goede ideeen voor transfers?

28 december 2010 om 18:48
#50

Het zou idd kunnen dat De Gea te jong is, maar dat verwacht ik niet. Hij speelt heel dit seizoen al, en het vorige seizoen ook al. Hij heeft ook al in de EL gespeeld, waaronder de Europa League finale.

Anders zou Hugo Lloris een goede optie zijn. Allebei moeten ze denk ik rond de 15/20 miljoen kosten.

30 december 2010 om 14:53
#51

Wie kan je beter halen, Ashley Young of Eden Hazard? Hazard is ook wel een goede optie, jong sterk en ook erg goed.

1 januari 2011 om 18:04
#52

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor een sportief 2011

1 januari 2011 om 18:08
#53

Didioni Gelukkig Nieuwjaar en Veel Gezondheid In 2011

1 januari 2011 om 21:40
#54

hahahahahahahahha stuur een klaagmail! mijn compliment heb je :)

4 januari 2011 om 12:45
#55

hahaha

beste wensen!

4 januari 2011 om 13:00
#56

Nou dat begint alweer lekker!,(

Rotterdams beste voetballer aller tijden, Feyenoorder aller tijden, beste linksbuiten ooit van Nederland. Coen we gaan je missen!!,(,(,(,(,(

11 februari 2011 om 22:48
#57

Klasse reacties altijd man!

15 februari 2011 om 16:37
#58

Haha, ik doe m''n best.

Maar wat ik vreemd vind, voor elke 50 reacties krijg je drie punten he, maar niet elke reactie die ik plaats komt er te staan als reactie, weet jij of die in de wandelgangen niet mee tellen oid?

18 februari 2011 om 20:23
#59

He, wat had jij geschreven in het artikel van Evert Zwijn die verwijderd is?

Kreeg namelijk zo''n ''automatisch gegenereerd bericht'' waarin stond dat jij had gereageerd op mn opmerking.

En omdat ik em nu niet kan lezen, wil ik het graag weten! ben gewoon té nieuwsgierig :)

19 februari 2011 om 11:06
#60

Heb je dat doelpunt van Briand van Lyon tegen Nancy gezien? Mooi doelpuntje hoor, maar Rooney maakte hem vorige week beter! :)

20 februari 2011 om 10:08
#61

Briand is een hele leuke spits om naar te kijken ja. Hij kan zelfs ook op de rechtsbuiten positie spelen, hij heeft een goede techniek en potentie! Ik hoop dat hij deze week tegen Real Madrid leuke dingen laat zien, Briand is een genot om naar te kijken! :)

Oplossing voor het spitsenprobleem? Pfff.. in de toekomst zou hij er wel kunnen staan denk ik. Hij is geen Henry of Trezeguet maar samen met nog een andere spits als Hoarau of Gameiro zie ik hem nog wel bij Les Bleus in de basis staan. Hij kan ook in een 433 systeem, samen met Benzema dan in de spits en Malouda op links. Nasri is dan de nummer 10 Dat is ook niet eens zo heel slecht bedacht!

22 februari 2011 om 20:57
#62

Ja, zes héle punten... Ik gaf in nogal duidelijke termen aan wat ik van The Sun vond en dat werd niet erg op prijs gesteld..

23 februari 2011 om 13:46
#63

oke, ik had inderdaad gezien dat inmiddels bijna al zijn stukken zijn verwijderd. Zo goed issie inderdaad dus niet...

23 februari 2011 om 19:34
#64

serieus?

Er staat nog maar eentje!

6 maart 2011 om 12:14
#65

Wil je mij aub niet meer Papa Persian noemen

9 maart 2011 om 14:22
#66

@ koops:
Ik heb zelf een mail geschreven naar de redactie of ze die verhalen wilde verwijderen. Er kleefde een zwart randje aan en zodoende wilde ik ze verwijderen. Mijn stuk over Southampton is non-plagiaat en die is dus behouden gebleven. Ik kan wel degelijk schrijven, lees hem nog maar eens door.

E.zwijn.

11 maart 2011 om 18:12
#67

@evert:

Dat je kan schrijven, dat wist ik wel. Had ik ook aangegeven in één van je verhalen.
Daarom vond/vindt ik het ook zo jammer dat je plagiaat had gepleegd.

Ga je überhaupt weer schrijven?

28 mei 2011 om 23:39
#68

Hey,

Een jaar geleden had je gereageerd dat je geen barca fan bent, maar ben zielsblij dat zij de CL hebben gewonnen.

Gelukkig ben je wel voor Feyenoord, heb je een seizoenskaart ?

Veel voetbalplezier verder.

Gr.angelo.

30 mei 2011 om 00:16
#69

Hallo,

Zelf heb ik ook geen seizoenskaart maar kijk het via de tv. Maar volgende keer beter voor Man Utd en hebben ze voor v/d Sar een prachtige doelman weten te bemachtigen, weet je waarvoor Berbatov niet meedeed, de verslaggever zei wel dat ie op de tribune zat of zo ?

Ik hoop verder op wat moois voor onze club Feyenoord maar eerst de zomerstop en de transfermarkt, ben benieuwd !!!!

Veel plezier op voetbalzone.

Gr.angelo.

1 juni 2011 om 20:06
#70Hoi,

Dank je wel voor je bericht, ik merk dat je een echte voetbalkenner bent.

Als Berbatov overbodig wordt, zou het iets voor Feyenoord zijn, maar het geld regeerd niet bij onze club helaas, over een paar jaar als we weer gezond zijn.

pr. dagen .

Gr.angelo.

28 augustus 2011 om 21:57
#71

Hoi,

Ik heb veel respect voor je jouw columns zijn goed en je geeft ook goede reacties,
en je bent supporter van mijn clubje the Devils.

Hoe dan ook ik hoopte dat we vrienden konden worden

20 september 2011 om 15:27
#72

Kom jij eigenlijk ooit nog op Voetbalzone??

Groeten,

Lapulga_10

22 september 2011 om 21:16
#73

Ja , k sluit me aan bij Lapulga, waar blijf je? Je hebt altijd prachtige reactie

22 september 2011 om 22:43
#74

Oo, haha. Ach, het reageren is toch wel het leukste van de site he.

En stiekem mis ik je wel ja . Nou, dat ook weer niet hoor, maar was altijd wel leuk om te zien wat jij te zeggen had.

23 september 2011 om 17:34
#75

Die mensen moet je gewoon negeren. Maar dat kan niet iedereen, daar ben ik wel goed in. Zoals Real Madrid fans die gaan provoceren, die negeer ik gewoon. Moet jij ook doen, dan word het reageren wel weer leuk.

28 november 2011 om 18:52
#76

Nee ik mag?

28 november 2011 om 22:24
#77

Waarschijnlijk heb je je 10 maanden geleden ofzo toegevoegd. Of mijn geheugen moet mij momenteel haten?

29 november 2011 om 14:55
#78

Dan weet ik het ook niet. ;))

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren