Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We zouden al over de Ballon d'Or van volgend jaar moeten praten'

Laatste update:

Velen zijn het er wel over eens dat Cristiano Ronaldo voor dit jaar de Ballon d'Or verdient, maar er zullen altijd mensen zijn die daar anders over denken. Xabi Alonso speelde vorig seizoen nog samen met Ronaldo, maar ging in de zomer van Real Madrid naar Bayern München en pleitte deze week voor Manuel Neuer. "Als Manuel wint, dan is dat meer dan terecht", zei Alonso.

/

In Madrid is men niet erg te spreken over de uitlatingen van de middenvelder, maar Carlo Ancelotti maakt zich er niet druk over. "Xabi is een van de weinigen die vindt dat de Ballon d'Or niet naar Ronaldo moet gaan", zei de coach van Real. "Mensen vergeten blijkbaar dat Ronaldo vorig seizoen zeventien doelpunten heeft gemaakt in de Champions League. Dat is ongewoon."

Volgens Ancelotti zal de verkiezing voor de aankomende Ballon d'Or dan ook niet erg spannend zijn: "We zouden al moeten praten over volgend jaar, want voor dit jaar bestaat er geen twijfel", aldus de oefenmeester. Ronaldo won dit jaar met Real de Copa del Rey, de Champions League en de Europese Supercup; Neuer pakte met Bayern de landstitel en de DFB Pokal en werd met Duitsland wereldkampioen.

Denk je dat Cristiano Ronaldo de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jemig, ik word hier een beetje moe van...

21 november 2014 om 17:51

Inderdaad. Wel fijn dat ze een nieuwe poll hebben gemaakt. ''denk je dat Cristiano Ronaldo de Ballon d'or wint?'' Nog nooit eerder gezien! En ik heb ook echt totaal niet 20x mijn stem uitgebracht!

Even serieus, ik zelf als Ronaldofan begin die propaganda van uberhaupt al die spelers zat te worden. Dit is al de 4e keer dat hij zegt dat Ronaldo ongetwijfeld de ballon d'or moet winnen. Ik ben het hier ook mee eens, en geef hem groot gelijk, maar dit hoeft niet zo vaak herhaald te worden...

21 november 2014 om 17:59

Jij vind het niet intressant maar anderen wel.Die ancelotti komt ook elke keer van dat ronaldo 17 goals heeft gemaamt in de cl, maar voor alleen goals heb je al een prijs en dat is de gouden schoen, dua heeft die wel verdiend maar gouden bal zeker niet,ik kan zo 30 betere voetballers noemen . En trouwens is dat die ancelotti die bij zijn pag periode zei dat messi met afstand de beste speler was en dat een speler zoals messi om de 50 jaar komt.

21 november 2014 om 18:00

Pag=psg.. sorry kon niet editen op mobiel

21 november 2014 om 18:18

1. Noem maar 30 betere voetballeers. Of log uit en log nooit meer in.
2. In de tijd dat Ancelotti bij PSg zat, was Messi ook zeker de betere speler. Nu zowieso niet... En dat hij zei dat een speler als hij om de 50 jaar komt, kan hij ook doelen op zijn speelstijl... Hoe gemakkelijk hij mensen voorbijdribbelt enz...

Maar focus maar eerst op mijn 1e punt, is zwz al moeilijk genoeg,,,

21 november 2014 om 18:19

Ook wel een heel krachtig argument van Ancelotti continu. Ronaldo heeft 17 goals in de Cl gemaakt, daar komt Neuer niet bij in de buurt, dus het is wel duidelijk naar wie de gouden bal moet gaan...

21 november 2014 om 18:30

Iscodisco Ik begin paar op te nomen;messi,neymar,suarez,isco,benzema,ramos,kroos,modric,marcelo,busquets,xavi,iniesta,cazorla,mata,rooney,lewandowski,ribery, robben,schweinsteiger,silva,wilshere,aguero,zlatan,yaya toure,hazars,gotze,reus,sanchez,jovetic,kagawa,van persie,draxler,nasri,james,eriksen,lamela,totti,sterling,lucas moura,lavezzi,markovic,lampard, de rossi, strootman, raketic, ramos, sergi samper, di maria,

21 november 2014 om 18:36

Iscodisco ben Messi fan. Messi is goed. Maar in vorm echt niet! Ronaldo verdient dit dik! Hij heeft er echt recht op! Hij is in super vorm en nog steeds hongerig wat ik bij Messi wel mis. On: Neuer de gouden bal winnen echt niet he. Beter Ronaldo dan Neuer. Hij mag gewoon keeper van het jaar zijn. Dat zegt al genoeg!

21 november 2014 om 18:37

Komt wel goed uit om nu te zeggen dat het niet om goals draait terwijl dat juist de reden was dat messi m iedere keer kreeg he? Met assists zit er ook maar een klein verschil tussen Ronaldo en messi. En als je meedoet aan een discussie, ga dan geen belachelijke dingen roepen als dat je zo 30 betere spelers kan noemen. Iedereen die niet kan toegeven dat Ronaldo de beste speler ter wereld is, kan of niet door zo'n maniertjes heenkijken, of heeft nog nooit een voetbalwedstrijd gezien.

21 november 2014 om 18:42

Blijkbaar is voor sommigen het doel om op VZ de hele tijd een willekeurige club (real Madrid) te vernederen. Kom op man 30 spelers zijn beter dan Ronaldo ik hoop dat jij niet dat jij Jeroen Verhoeven tussen de spelers hebt staan.
Beetje belagelijk dit.

ON: Ronaldo verdient die prijs op basis van zijn prestaties bij Real Madrid.
Maar op het WK was hij slecht.

Neuer was het hele seizoen goed. Ook op het WK. En hij is toch bijzonder met zijn voetballende kwaliteiten als keeper.

Als atletico fan hoop ik natuurlijk niet dat Ronaldo hem wint maar het zal wel terecht zijn.
Ook al zou Neuer ook een meer dan verdiende winnaar zijn

21 november 2014 om 18:59

@fc.barcelona!

Je maakt jezelf echt compleet belachelijk met het gros van de spelers die je opnoemt als beter dan Ronaldo. Ga dan ergens anders trollen.

21 november 2014 om 19:04

Badceo, ik ben blij dat er tenminste objectieve en eerlijke Barcelonafans zijn, die nog gewoon dingen kunnen toegeven en gewoon sportief zijn, in plaats van mensen als Fc.barcelona! die zeggen dat prutsers als Eriksen, Markovic en Lamela beter zijn dan Ronaldo..

Goed dat je de naam van Barcelona nog een beetje intact houd, waren er maar meer als jij.

21 november 2014 om 19:08

Zwaaaar genoeg? K kan voor jou 30 betere VoetBallers opnoemen. Punt is ben nu op een feestje maar hou mij hierop aan. K noem ze dan op voor jou

21 november 2014 om 19:08

Fc.barcelona!

Asjeblieft zeg, log jezelf gewoon uit, zeg je account op, sluit je computer, gooi die uit het raam en blijf de komende jaren gewoon binnenzitten. Dit is spontaan de grootste onzin die ik ooit heb gehoord... Draxler, Markovic en Lavezzi beter dan Ronaldo. Wie stonden er op de plaatsen 31-40, Daley Blind, Melvin Platje, Jeroen Verhoeven en Jetro Willems?...

Ik reageer er niet eens inhoudelijk op, het is duidelijk dat je enorme troll bent, en ik hoop dan ook dat je heel snel van deze forums verdwijnt.. En kom niet met die gebruikelijke onzin aankomen als 'ik geef enkel mijn mening' Iedereen weet nu hoe je bent, en niemand neemt je dan ook nog serieus.

Ik verlaag me ook niet tot jou niveau, en reageer dus niet meer op je berichten.. Ik rapporteer ze alleen maar (bijna geen enkel bericht waarin je niet provoceert)... Echt een triest figuur.. Je hebt meer haat tegen Real Madrid dan liefde voor Barcelona..

komt ie met strootman opzetten -_-

21 november 2014 om 19:12

@virrie

Gezellig hoor, op een feestje een beetje door de reacties op VZ door te kijken. Echt een eersteklas feestbeest ben jij!

Ontopic:
Het is al onmogelijk om 10 betere spelers dan Ronaldo te noemen, en qua spelers allertijden, kan je er ook niet makkelijk 30 opnoemen. Als ik jouw leeftijd op je profiel moet geloven, heb je de helft van de legendes niet eens zien spelen..

21 november 2014 om 19:26

Op dit moment is niemand beter dan Ronaldo, en als je kijkt naar het verleden wordt 30 wss niet eens gehaald.

21 november 2014 om 19:28

Messi is niet beter

21 november 2014 om 19:31

Hahahahaha deze was grappig: Marcelo (matige back), Mata (bankzitter en sowieso ver van niveau ronaldo), Wilshere (geen commentaar nodig), Jovetic (hoe kom je erbij), Kagawa (gewogen bij ManU en te licht bevonden), Draxler (talent ja, gouden bal nee), Nasri (niet eens bij wk-selectie), Eriksen (leuke speler niet meer niet minder), Lamela (misschien wel grootste miskoop ooit voor Spurs), Totti (cult, niet meer), Sterling (moet hopen dat hij golden boy wint, enorm talent), Lucas (gaat nu pas echt spelen bij PSG), Markovic (veel te duur gekocht tegen real onzichtbaar), Lampard (lijkt me over zn beste kunnen heen), Strootman (groot deel van jaar blessure en simpelweg niet goed genoeg), Sergi Samper (als je nog geen basis bij Barca bent ben je ook geen kanshebber nog bijna niet gespeeld)

Op het einde werd je hopeloos hè? Di Maria was nog een goeie die is naar mijn mening onderschat komt natuurlijk totaal niet in de buirt van niveau Ronaldo

21 november 2014 om 19:50

Fc.barcelona! Dit is toch niet serieus bedoeld ofwel? Anders zou ik maar eens heel snel voetbal gaan kijken want wat je nu zegt is een van de domste comments ooit.

Waarom ga je sws talenten opnoemen die op dit moment nog totaal niet in de buurt komen van Ronaldo qua statistieken en kwaliteit?

On: Ronaldo verdient hem natuurlijk alleen is Neuer natuurlijk de beste keeper ter wereld op dit moment.

21 november 2014 om 20:32

Ben benieuwd wel 30 betere voetballers beter presteren dan een :

Linksbuiten die gemiddeld 50 per seizoen inschiet?

21 november 2014 om 21:23

Wat een heaumeau Xabi

Ronaldo verdient het gewoon, punt aan de lijn.

Ik hoop ook dat Ronaldo niet wint . Vorig jaar heeft ie m' cadeau gekregen . Je speelt met zijn elven een spel , en wie het spel het best speelt hoort te winnen . Neuer for Ballon d' or

21 november 2014 om 17:50

Cadeau? Ronaldo had hem verdiend. Ik ben geen Ronaldo-fan maar hij verdiende het. Messi was niet eens te bespreken. Ribery heeft echt team prijzen gewonnen en blonk niet uit.

21 november 2014 om 18:16

Ronaldo kreeg hem cadeau omdat Fifa besloot de deadline nog maar even te verlengen omdat het resultaat nog niet de gewenste was. Ribery had verreweg de meeste journalisten achter zich, en was op dat moment de winnaar. Door de verlenging hebben Ronaldo en Messi Ribery met 1 procent ingehaald.

En als je zegt dat Ribery dat jaar niet de uitblinker was dan vraag ik me af of je Bayern toen echt hebt gevolgd. In de Heynckes tijdperk draaide voorin alles om Ribery. Hij heeft het spelciale dat hij als spelmaker fungeert vanaf de flank, terwijl Muller en Robben toendertijd meer rende en afmaakte was hij het creatieve brein erachter. Het was zo zonde dat men toen zoveel naar doelpunten keek. In het oude formaat voordat de Ballon d'or met Fifa samen is gegaan, toen alleen journalisten stemde, was Ribery de winnaar geweest.

21 november 2014 om 19:27

Ribery was inderdaad ongekend onder Heynckes.

21 november 2014 om 22:05

Ik heb Bayern gevolgd en ik vond dat Ribery niet de belangrijkste was. Hij was veel dreigender maar Bayern kon ook zonder hem. Het was een team show en geen one man show. Ik had ook heel graag gehoopt dat Ribery hem won maar het was zo goed als zeker dat Ronaldo zou winnen. Hij stond zelfs achter Messi

21 november 2014 om 17:52

Neuer for ballon d'or.. Moet niet gekker worden... Niet zo gek dat je bijna geen tegendoelpunten tegen krijgt als je Boateng, Benatia en Martinez in je verdediging hebt, EN je bij Bayern speelt, die 70% balbezit heeft, en in een competitie zit met zo goed als geen tegenstand... Echt Bravo!

21 november 2014 om 17:58

Geen tegenstand?? Als de bundesliga al geen tegenstand meer bied, wie doet het wel?

21 november 2014 om 18:04

Man Ronaldo speelt toch ook in een team die het hem mogelijk maakt om de doelpunten aan een te rijgen. Hij heeft miljoenen om zich heen lopen. Zet hem in een lager geklasseerd team en hij scoort ook minder. - Neuer heeft zeer verdienstelijk gekeept en heeft zeker punten en daardoor prijzen gepakt voor Bayern en Duitsland. Dat Cassillas en Buffon hem niet hebben gewonnen heeft niks met nu te maken, want toen konden andere spelers in een nog betere vorm zijn.

21 november 2014 om 18:18

Neuer heeft verreweg het hoogste percentage reddingen van Europa. Ik zou even gaan kijken naar wat Neuer nou echt doet want ik heb niet het idee dat jij dat doet.

21 november 2014 om 18:21

@silentstrike

Begrijp me niet verkeerd, hij is alsnog de beste keeper van de wereld, maar ik denk gewoon dat als je een courtois of zelfs een casillas bij Bayern en Duitsland in de goal zet, zij heel erg in de buurt van de statistieken van Neuer kunnen komen, qua clean sheets en aantal tegendoelpunten. Percentage Reddingen daargelaten..

Als je iemand als Sanchez ofzo op de plek van Ronaldo zet, en evenveel ballen geeft als Ronaldo, kan ik je alsnog garanderen dat hij bij lange na niet de statistieken van Ronaldo haalt...

21 november 2014 om 18:22

Iscodisco

Niet zo vreemd om in de cl 17 keer te scoren als je spelers als Bale, Modric, Di Maria voor je in dienst hebt spelen. Tel daarbij op dat Madrid zo ongeveer het duurste elftal op het veld kan zetten en het moet altijd de bovenliggende partij zijn over de tegenstander...echt bravo!

Overigens ben ik gewoon van mening dat Ronaldo gaat winnen, maar de argumentatie om hem niet aan Neuer te geven om bovengenoemde redenen zijn een beetje nonsens.

21 november 2014 om 18:22

@stan900100

Kan je me 1 team noemen dat het Bayern ook maar een beetje moeilijk gaat maken, en Bayern ook maar enigzins kan weerhouden Weer de bundesliga te winnen? Succes

21 november 2014 om 18:24

@inkeajacied

Zoals ik al hierboven zei, als je een flankspeler van wereldniveau als Ribery of Sanchez op de plek van Ronaldo zet, en ze dezelfde aanvoer geeft, zullen ze alsnog geen 50 goals per seizoen erinschieten... Wat ik wil benadrukken, is dat Neuer in een veel gunstigere positie zit.

21 november 2014 om 18:42

In dienst? Iedereen bij Real speelt in dienst van het team, op resultaat, maar absoluut niet in dienst van Ronaldo. Als je ooit een wedstrijd zou kijken van Real zou je dat weten. Het is Ronaldo zelf met zn loopacties en inzicht die steeds op de juiste plaats staat. Ook leuk om te zien dat nu er bij Barca een jongen als Neymar op de flank staat, messi ook meteen stopt met scoren, die was dus duidelijk wel afhankelijk van een op hem afgestemde aanvoer.

21 november 2014 om 19:10

Jochem

Dat komt ook onder andere omdat Messi nu een andere soort rol heeft gekregen, zag je o.a ook tegen portugal. Hij is nu echt een man van de assists geworden, en geeft ook met regelmaat heel mooie steekballen. Je kan het ook zien dat Neymar juist door Messi meer is gaan scoren

21 november 2014 om 17:53

Begrijp mij niet verkeerd, hij keepte ook goed, maar het is niet zo bijzonder speciaal.. Casillas, Buffon of Courtois zouden ook nagenoeg dezelfde cijfers hebben als Neuer als ze in zijn positie zaten...

21 november 2014 om 18:14

Casillas hahahahah? Die man is niet meer dan cillesen op dit moment. Maakte 3 dagen geleden weer een blunder tegen duitsland

21 november 2014 om 19:29

Vriend je zet jezelf voor schut met je pro Barca anti Real.

Dus wie de meeste goals maakt wint de goudenbal volgens Angelotti.
Middenvelders zullen dus nooit in aanmerking kunnen komen.
De gouden schoen is voor de speler die de meeste goals maakt, en de goudenbal voor de beste speler.
Trouwens het gaat over het kalenderjaar 2014, en niet over het seizoen 2013-2014.

21 november 2014 om 17:52

Diegene die de meeste stemmen krijgt is de winnaar. Ieder persoon die mag stemmen heeft zijn eigen visie over wie de beste moet zijn, er zijn geen regels aan verbonden.

21 november 2014 om 17:53

Ronaldo heeft al alle individuele prijzen gewonnen in La liga.
Hoe bedoel je alleen scoren?

21 november 2014 om 18:06

Die ancelotti veranderd zo snwl van mening net als het weer in nederland, toen die coach was van psg zei die dat messi de beste speler ooit was en dat ze de gouden bal beter konden vernoemen naar Messi d'or

21 november 2014 om 19:33

Toen Messi 4x op rij won hoorde ik niemand over dat hij ze wint wegens zijn goals. Maar nu gaan alle Messi fanboys helemaal los, zielig.

@tipl09 Hoeveel heeft CR7 er dit seizoen al in liggen dan? En al zeg je dat het niet om goals maken gaat. Als je alle goals die Cristiano heeft gemaakt al halveert, denk je dat Real nog steeds zo steevast goed presteert? Denk het niet..

Gr.

21 november 2014 om 18:11

Daar gaat het ook niet om.
Eto'o en Van Nistelrooj scoorden ook meer dan Ronaldinho en Figo, maar wonnen de goudenbal toch ook niet.
Men moet meer naar het spel kijken als je de beste speler wilt kiezen.
Ronaldo steekt er indd bovenuit met zijn statistieken, maar als voetballer niet.
Als je naar Real kijkt is het niet zo dat Ronaldo heel opvallend speelt, is wel heel edfectief, maar ben je dan de beste speler?

Leuke uitspraak "we zouden al over de Ballon van volgend jaar moeten praten", Ancelotti weet zelf ook best dat dat pas in Februari begint.

Ronaldo zou niet onverdiend zijn. Statistieken gecombineerd met prijzen. Toch zegt mijn gevoel dat nu een keer een WK winnaar word gekozen en Neuer zou dat kunnen zijn. Ik was ervan overtuigd dat in 2010 Xavi of Iniesta zouden winnen en als verrassing werd het Messi.

Verrassing is het toch niet helemaal geweest. Messi in die vier jaar was ver de beste. Nu heeft Ronaldo hem bij gebeend misschien wel ingehaald. Zou een verdiende winnaar zijn. Toch hoop ik op onze Nederlander Robben.

Begrijp ook niet deze uitspraak van Alonso. Die twee konden niet altijd door een deur vanwege hun enorme verschillende karakters. Hun chemie was ontzettend sterk in het veld maar buiten het veld gebeurde er niks tussen Ronaldo en Alonso. Misschien niet door een deur is wat overdreven maar wat ik probeer te zeggen is dat ze ontzettend verschillend waren.

Er zijn volgens mij nog altijd een hoop coaches en journalisten die niet willen dat Ronaldo gaat winnen vanwege zijn slechte optreden op het WK.

21 november 2014 om 18:03

Dit jaar had cr7 helemaal geen concurrentie.
En wat is dat met die neuer hype.
Neuer zal wel doelman van het jaar worden.
Maar ballon d'or is van ronaldo punt
By the way neuer is niet eens de beste doelman want die lange van chelsea is beter.
De reserve doelman van die club is ook een betere doelman.

21 november 2014 om 19:36

Niet overdrijven, Neuer is een klasse apart.

Ligt een beetje dubbel, de een heeft CL gewonnen terwijl de ander het WK heeft gewonnen (wat een betere prestatie is uiteraard) de een scoort veel terwijl de ander ongelofelijke reddingen maakt. Iedereen heeft er een verschillende kijk op, maar persoonlijk vind ik dat Neuer het verdiend, grotendeels vanwege het WK.

21 november 2014 om 20:12

Waarom is een WK winnen een grotere prestatie dan de CL? Het niveau op een WK ligt stukken lager dan het CL-niveau hoor.

Jemig, als hij nog bij real speelde dan zou hij zeggen ronaldo verdient het, ik word hier een beetje moe van, ik neem het allemaal niet meer serieus.

Ik kan me nog die wedstrijd herinneren tegen Sevilla.
Voor de Uefa Super cup.
Met de hele Di Maria hectiec omheen zijden de meeste Ronaldo zal nu minder scoren en goed spelen.
Zonder zijn goede vriend Di Maria.
Maar nee hoor Cr7 scoorde gelijk weer 2 goal.
En we wonnen met 2-0 Ronaldo haalde weer een prijs voor ond binnen.
Cr7 for president yes we can!

21 november 2014 om 18:04

Dat werd ook gezegd over Ozil en dat werd ook gezegd over Kaka en Guti. Werd ook gezegd over Rooney en Scholes Ik ben daar schuldig aan maar het is een kwaliteit van hemzelf.

21 november 2014 om 18:08

Daarom is Cr7 speciaal al zet je Lex Immers achter hem.
Hij blijft ze maken.
Dat kan je niet van iedereen zeggen.


Nee Ronaldo scoorde 2x.

21 november 2014 om 18:05

1ste doelpunt was toch van Bale?

21 november 2014 om 18:08

........................en hij kreeg de goals op een presenteerblaadje aangeboden.

Wow Carlo, wat is er zo bijzonder aan de 17 goals van Ronaldo in de Champions League?
Dat Real Madrid de Duitse clubs had overklast vorig seizoen was de verdienste van het hele team. Ronaldo scoorde vooral om de scores te verhogen. Benzema, Bale en Ramos hebben de openingstreffers gecreëerd tegen Schalke, Dortmund en Bayern.
Ronaldo vond ik absoluut niet goed spelen in de finale van de Champions League en op het WK vond ik hem nog minder door blessure en vorm.
Op basis van de finale in Lissabon en het WK vind ik dat Ronaldo de Gouden bal absoluut niet verdient.

21 november 2014 om 19:46

"wow, Carlo, wat is er zo bijzonder aan de 17 goals van Ronaldo in de Champions League?" Klopt daar is helemaal niks bijzonders aan net zo als die 91 doelpunten van Messi in 1 Kalenderjaar... en dan toen ik dacht dat het niet dommer kan zeg je nog eens dat hij de Ballon d'or niet verdient gebaseerd op 4 wedstrijden in het hele seizoen, ik kan er dan ff ook wel 4 van Neuer en Messi opnoemen.

Dit wordt de tweede Ballon D'or dat Ronaldo duidelijk verdiend heeft op basis van verschil met de nummer 2 of 3. Vorige Ballon D'or was het een cadeautje van Blatter vanwege zijn domme uitspraken en ik vond hem niet niet veel beter dan Messi toen. Ik vind Messi afgelopen seizoen en dit seizoen helaas minder dan Ronaldo wanneer het tot scherpte komt. Ronaldo scoort momenteel haast 3 uit de 5 kansen die hij op doel krijgt terwijl Messi 1 uit de 5 scoort.

Als Messi de WK had gewonnen en eventueel de La Liga wist te beslissen dan zou ik hem nog als kanshebber gezien hebben, maar helaas alle finales dat Messi heeft gespeeld was hij niet trefzeker en dat was jammer om te zien. Hij is een WK echt gegund voor wat hij gepresenteerd heeft. Het was dit afgelopen WK of nooit. Zie hem niet een twee Argentinië weer in finale te leiden in 2018 helaas.

Maar goed, Ronaldo dus voor mij de duidelijke winnaar dit jaar.

Neuer verkoopt nou eenmaal niet zoveel onderbroeken, dus helaas voor hem, maar Ronaldo wint hem waarschijnlijk.

Het is duidelijk dat Cristiano Ronaldo 'm verdient, Alhoewel ik altijd Messi beter zal vinden. Messi de betere voetballer, Maar Ronaldo de betere vorm laatste 2 jaar.

C. Ronaldo gaat in januari 2015 de FIFA Ballon D'or 2014 ophalen.

Heeft individueel het beste gepresteerd van alle voetballers.

17 doelpunten in de Champions League en vooral daarom heeft Real Madrid dat toernooi gewonnen. Winnaar Copa del Rey al had hij daar geen al te grote aandeel in.

3e plaats Primera Division, maar wel topscorer van dat toernooi.

Huidige koploper Spanje ket de Koninklijke en heeft na 10 competitie duels 18 x gescoord.

Speelde wel een belabberd slecht WK, maar is wel duidelijk de beste voetballer van 2014.

Echter vind ik Messi puur op voetballend gebied by far de beste.

Zet aanvallen op, geeft veel assist, scoort regelmatig, heeft meer inzicht in het spelletje en is een echte teamplayer.

C.Ronaldo is vooral een afmaker pur sang, maar hoeveel hij scoort deze tijden is haast ongezond zo goed, en zorgt dus voor de prijzen van Real Madrid. Dus een betere voetballer dit jaar dan Messi. By far.

Om toch op Neuer te komen...

Ik vind dat er een speciale award moet komen voor keepers en verdedigers. Die spelers maken eigenlijk nooit kans om voetballer van het jaar te worden. Toch wel terecgt, maar dat heeft te maken met wat voor taken ze uitvoeren. Echter mogen zij ook de eer krijgen voor hun harde werken.

21 november 2014 om 20:47

Respect man ik als Ronaldo fan kan ook van Messi genieten.
Ik hoop dat er meer leden zijn zoals wij.

wel apart dat ancelotti het zo vaak over de gouden ball heeft en natuutlijk hij wordt er na gevraagd,maar hij kan ook zeggen het draait om teambelang. alles om ronaldo te pleassen.

Beetje nieuwe vriendje maken dit..
Hij heeft wel gelijk neuer was ook goed maar als hij nog bij real had gespeeld had hij dit over ronaldo gezegd

Ronaldo gaat hem pakken, niemand die in zin buurt komt. Individueel de beste speler. Hij geeft ook assists, maar dan zoeken dat hater nog een andere smoesjes hem hem af te kunnen kraken, dan is het de assists, dan gaat hem om de goals. Het is nooit goed he. De laatste tijd zie ik alleen maar genialiteit van Ronaldo. Zet aanvallen ook vaak zat op, wat tipi onjuist over bericht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren