Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn nog niet het FC Twente van vorig seizoen, we missen vastigheden’

Laatste update:
/

De verwachting is dat FC Twente mee gaat doen om de bovenste plekken in de Eredivisie, maar veel indruk maakte de ploeg van trainer Alfred Schreuder nog niet in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Op bezoek bij SC Cambuur kwamen de Tukkers niet verder dan 1-1 en de gelijkmaker werd ook nog eens vlak voor tijd gemaakt. Scheuder wijst op het vertrek van Dusan Tadic en Quincy Promes.

“Als je je twee beste spelers verkoopt, kost het even tijd”, zegt Schreuder in gesprek met FOX Sports over de sterspelers van het afgelopen voetbaljaar. “We zijn nog niet het FC Twente van vorig seizoen, we missen bepaalde vastigheden, maar daar gaan we mee aan de slag. De tweede helft zag er goed uit.”

Versterking hoeft Schreuder niet per se te hebben, zo geeft hij te kennen. “We hebben voldoende creativiteit in huis. De spelers zijn alleen nog heel jong. De gemiddelde leeftijd van onze basisploeg was vandaag 21,5 jaar en in de tweede helft kwamen er nog jongens van 19 en 17 in.” Voor opponent SC Cambuur had Schreuder lovende woorden over. “Vijf basisspelers kwijt en dan zo spelen. Ze spelen goed voetbal.”

Zie jij FC Twente als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand waarom Stevens niet keepte? Is hij nog geblesseerd?

9 augustus 2014 om 22:50

Onze toptrainer heeft Marsman beter bevonden dan Stevens. Hahahahaha

9 augustus 2014 om 23:16

Dan zal dat ook wel zijn. Denk je dat de staf voor jan lul Marsman in de basis zet.

9 augustus 2014 om 23:52

Zegt wellicht ook wel iets over Stevens..

10 augustus 2014 om 02:00

Nee ik denk dat ze te bang zijn om een keeper te wisselen. Het enige dat je hoort waarom hij in de goal blijft is "wij geven hem het vertrouwen".... Je kan mij niet vertellen dat Stevens nog slechter is dan dit.. Hij zou normaal gesproken eerste keeper zijn... De laatste 20-25 wedstrijden op rij blundert hij er op los. Eens moet genoeg zijn. Laat maar eens zien dat Stevens slechter is door hem in de basis te zetten.

10 augustus 2014 om 10:53

Dat denk ik niet. Het is de eerste wedstrijd en beiden moesten zich zien te bewijzen in de voorbereiding. Als het nu midden in het seizoen was, dan was het eerder een reden geweest. Blijkbaar heeft Stevens het gewoon minder gedaan dan Marsman.

10 augustus 2014 om 02:35

Echt wat mist twente een creativiteit de drang naar voren hebben wel 3 (5) versterkingen nodig 1 back. 1 nr 10. en een afmaker ( keeper). En een leider....

10 augustus 2014 om 03:05

De leider is er wel maar was vandaag geblesseerd (bjelland)

Tja kan gebeuren zo'n start. Het was niet bepaald goed maar ik vind het nog niet veel zeggen hoe dit team de rest van het seizoen kan gaan presteren.

9 augustus 2014 om 22:59

Daarnaast heeft geen enkele ploeg het hier in leeuwarden makelijk gehad

9 augustus 2014 om 23:33

Indd, kijk naar Feyenoord vorig jaar.
Slechte start, 3x verloren ofzo? En uiteindelijk 'gewoon'nog 2de worden.

10 augustus 2014 om 10:55

Jep mede daardoor doe ik zo'n uitspraak haha het gaat wel goedkomen met Twente

Of meneer heeft zijn verdriet over de nederlaag weg lopen te drinken en is dronken of hij heeft er de balln verstand van. Hoop het eerste denk het 2de. Geen versterkingen nodig hahahahhahaah en genoeg creativiteit hahahahahaha. Ga weg man. Ik wil Jans of Verbeek.

9 augustus 2014 om 23:00

Deveste je ziet alles wel ontzettend somber en negatief in zeg. Allemachtig man.

Creativiteit is er genoeg met spelers als Bilal, Mokthar, Kusk, Corona, Guiterrez, Eghan. Je moet er alleen niet voor kiezen om de houterige Castaignos daar op het middenveld te zetten.
Enige versterking die je kan kopen is iets voor de back positie. Op het middenveld is niks nodig want als straks Eghan en Guiterrez terug zijn van hun blessure heb je teveel middenvelders en krijg je ontevredenheid over speeltijd.

Maar please Deveste kap met dat gejank van je overal want je emotie wint het van de realiteit.

9 augustus 2014 om 23:32

Nou sorry maar als ik de namen zie van de mensen die achterin stonden, dan denk ik echt dat ze achterin wat moeten halen.

9 augustus 2014 om 23:35

Bilal is naar feyenoord he, of is dit een bilal uit de jeugdopleiding van twente?

9 augustus 2014 om 23:47

Bilal Ould-Chikhq gaat het hier over, veelbelovende speler uit de Twente jeugd

9 augustus 2014 om 23:48

Hij bedoelt bilal ould-chikh, inderdaad een jeugdspeler van twente.

10 augustus 2014 om 00:45

Veelbelovend talent die enorm veel potentie heeft. Gaat dit seizoen wel minuten maken denk ik.

10 augustus 2014 om 00:45

Kun je me soms ook vertellen waarom Martina aanvoerder is? Hebben ze lootjes getrokken? Ik vind dat nou niet bepaald de beste verdediger ofzo..

10 augustus 2014 om 02:04

Heb geen flauw idee wie wel captain moet zijn van de opgestelde basis spelers ^^. Martina leek mij de enige verstandige. Zal anders gewoon Gutierréz, Bjelland of Bengsston zijn.

9 augustus 2014 om 23:04

Ga zelf anders weg. Schreuder is een echte clubman en een uitstekend uithangbord voor onze FC (net zoals Jansen dat was). Feit is gewoon dat door het gemis van onze 3 beste spelers (felipe, Tadic en Promes) we op het moment aan creativiteit hebben ingeleverd. Dat wil niet direct zeggen dat we ineens over 0,0 creativiteit beschikken. Wie zijn wij om te zeggen dat spelers als Kusk, Corona, Mokhtar en Ould-Chikh dit seizoen weinig tot niets gaan brengen.

Trouwens, als je het voetbalnieuws in de gaten houd wist je dat Twente wel degelijk op zoek is naar creatieve spelers (ziyech, Toornstra).

9 augustus 2014 om 23:37

Maarja, heb je daar iets aan?
Ik bedoel je hebt guti,mokotjo,ebecilio al, en dan nog ziyech/toornsta, wie moet er dan uit? Ervan uitgaand dat schreuder voor 4-3-3 kiest.

10 augustus 2014 om 00:14

Het klopt inderdaad dat Twente over veel middenvelders beschikt, maar het is niet zo gek dat Twente op zoek is naar net dat beetje individuele klasse waar we deze transferperiode zoveel op hebben ingeleverd. Met dit in gedachten moet je jezelf de vraag stellen of dat met de huidige spelersgroep opgevangen kan worden. Gezien de huidige interesse van Twente in Ziyech en Toornstra is het antwoord van de Technische Staf op deze vraag een duidelijke nee.

Wie er echt zal moeten wijken voor de komst van een nieuwe speler zal nog moeten blijken, ik kan alleen zeggen wat ik hoop:
Een opstelling met Kusk, Luc, Mokhtar/bilal, Felipe, Mokotjo, (aanwinst).

10 augustus 2014 om 00:17

Neemt niet weg dat ik ook vertrouwen heb in de kwaliteiten van Eghan, Tapia (als VM) en Borven.
Ebecilio vind ik soms erg tegenvallen, maar dat kan ook aan mij liggen. Ook hij laat regelmatig zien waarom hij in de basis hoort te staan. Corona is nog altijd een vraagteken bij mij.

10 augustus 2014 om 03:02

@itukker,

Sorry hoor maar mijn mening is Schreuder een prima stropop van Munsterman, die precies zegt wat Munsterman wil, zo ook het zogenaamd niet nodig achten van versterkingen, kom op, het voor gek zetten van je eigen achterban,

Nu is Ziyech zogenaamd te duur, terwijl ze nu toch genoeg gecasht hebben, iedereen kan argumenten aanvoeren wat ze willen, maar Ziyech niet kopen is wel het allerdomste wat Twente kan doen, op het moment dat hij tekent is ie al meer waard dus win win situatie.

Ik denk dat Twente wel gezien kan worden als titelkandidaat vooral in de Eredivisie. Hebben goede spelers maar tegen Cambuur kan het altijd wel lastig spelen zijjn hoe vreemd dat ook klinkt. Hij heeft wel gelijk dat Twente opzoek moet gaan naar creativiteit want voetballen deden ze wel alleen deden ze niks tot aan de 16.

9 augustus 2014 om 23:02

Ik bedoel ongelijk

9 augustus 2014 om 23:02

Ja nu staat t raar. Ik bedoelde te zeggen dat Twente creativiteit nodig heeft want voetballen willen ze wel alleen deden ze niks tot aan de 16

Je hebt zo lang om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen, dat Tadic weg ging was al zo klaar als een klontje, dan moet je daar op inspelen. Dat is niet gebeurd en wat Twente liet zien was simpelweg matig.

10 augustus 2014 om 05:21

Tadic was een groot deel van het vorig seizoen compleet uit vorm. Dus dat mag geen excuus zijn. Het vertoonde spel van de vervangers was gewoon niet goed.

wat is die breukers een slechte voetballer vindt ik.
komt veel te kort.
goede voetballer voor de hoofdklasse.
ik kan ook niet begrijpen dat hij in de basis stondt

Deze 1-1 is gewoon de trainer zijn fout.
Had nooit met deze spelers moeten beginnen.
Herstelde het wel een beetje met zijn wissels maar dat was helaas te laat.

Genoeg creatieve spelers bij Twente daar moet je er ook gewoon 1 van inzetten. We hadden dan wel wat blessures maar er waren nog steeds opties beter dan schilder, Breukers en Marsman.

Mokotjo op de bank zetten....? Dan snap je het dus echt niet.
Ook borven , breukers en marsman hebben niet het niveau voor twente en horen absoluut niet in de basis. Met deze trainer is twente niks opgeschoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren