Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn nog aan het praten, PSV werkt in ieder geval goed mee’

Laatste update:

Het lijkt erop dat de wegen van Timothy Derijck en PSV gaan scheiden. De club uit Eindhoven praat met het geïnteresseerde ADO Den Haag over de verkoop van de verdediger, die in het verleden al in de Hofstad speelde en ook dit seizoen geen toekomst heeft als PSV’er.

/

“We zijn nog aan het praten. Een akkoord is er nog niet”, verzeker zaakwaarnemer Karel Jansen in gesprek met FOX Sports. “PSV werkt in ieder geval goed mee.” Technisch manager Marcel Brands bevestigt dat PSV graag meedenkt aan 'een oplossing' voor Derijck, wiens contract nog tot 30 juni 2015 loopt.

Derijck, 27 jaar, speelde tussen 2009 en 2011 voor ADO, dat de verdediger voor driekwart miljoen euro aan PSV verkocht. De vraagprijs van PSV ligt nu vele malen lager. Volgens FOX Sports betreft het ‘een zacht prijsje’. PSV verhuurde Derijck, veelvuldig Belgisch jeugdinternational, vorig seizoen aan FC Utrecht, maar dat was geen onverdeeld succes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al was hij niet duur, 1 van de grootste miskopen voor PSV in de afgelopen 15 jaar.

19 augustus 2014 om 00:35

Ik vind 3 kwart miljoen euro voor een verdediger die vrij weinig goed heeft gedaan best veel!

19 augustus 2014 om 00:36

Nou dat valt dan nog mee.
Beetje overdreven om hem "1 van de grootste miskopen" van de afgelopen 15 jaar te noemen. Denk dat een Engelaar een betere "miskoop" was.
Zullen vast nog een aantal zijn die hoger op dat lijstje staan dan derijck.

19 augustus 2014 om 01:30

Engelaar, Berg, Kromkamp, Brechet, Isaksson, Narsingh, Feher, Zonneveld, Nijland, Lazovic, Koevermans, Kluivert, Reiziger, Manco, Leandro, Robert, Fagner, Tompson, Lamey, Arvid Smit, van der Leegte, Sun Xiang, Addo, van der Meyde, Sibon, Edson, Hoogstraten, Nguyen, Zhou Haibin, Väyrynen, Vonlanthen, Abel Xavier, Cassio Ramos, Matavz, Marcelo, Manolev, Rabiu, Sinouh, Waterman, Zanka, Tyton, Kolkka, Claudio, Ball.

Niet alleen kostten ze geld, maar sommigen horen er gewoon bij. Ik weet overigens niet helemaal zeker dat ze allemaal binnen de afgelopen 15 jaar gehaald zijn, maar goed. Hier kan je vast wel een grotere miskoop tussen vinden, zoals Engelaar, Berg, Manolev, Isaksson of Brechet. Voor mij persoonlijk is Berg echt by far de grootste ondanks dat hij gehuurd was. Ik heb me nog nooit zo verschrikkelijk aan een speler lopen ergeren, en als gevolg daarvan aan een trainer die hem maar bleef opstellen. Echt ongelooflijk welke ballen die allemaal naast kreeg.

19 augustus 2014 om 02:02

@flor... Veel van die namen kloppen ook wel, alleen een aantal mogen er ook wel weg.
Narsingh kan je nog niks van zeggen die verdiend nog een kans.
Berg was gehuurd, totaal geflopt maar gehuurd.
Kolka was in zijn tijd bij PSV echt niet zo slecht hoor.
Issakson en manolev vindt ook niet echt een miskoop te noemen.
Alleen door de "manolev hype van vi" is hij als een zondebok afgeschilderd.

19 augustus 2014 om 02:04

@foot ...P.s. hoe kom je bij Lazovic? Hij aS juist de kaatste jaar bij PSV super belangrijk, mede omdat hij toch weg ging, ging het kampioenschap verloren, hij was gigantisch belangrijk dat seizoen.

19 augustus 2014 om 10:33

Koevermans, vonlanthen, narsingh en lazovic vind ik echt geen miskopen geweest hoor

19 augustus 2014 om 12:27

Tyton en Waterman toch ook niet echt? Ze zijn gewoon een aantal keer redelijk belangrijk geweest voor PSV. En daarbij was Waterman ook nog eens transfervrij

19 augustus 2014 om 00:37

Marcelo? Liever een miskoop van 5 ton dan eentje die 10 miljoen kost zo kan ke het natuurlijk ook bekijken.

Misschien wat voor FC Oss of Holstein Kiel. Op het hoogste niveau moet hij het niet opnieuw proberen want hij is al meermaals door de grond gezakt.

19 augustus 2014 om 01:54

Heeft toch bewezen het te kunnen bij Ado.

wat er nu staat is iniedergeval 10x beter dan wat er stond afgelopen 5 jaar met Manolefje, Bauma, derijck,, vuckuvic,, marcelo etc...
gatverdamme wat een wanbeleid zeg. En dan nog een Engelaar die 3 jr op de bank zat met een jaar salaris van 3 miljoen!! geen hond die hem wilde hebben zelfs gratis niet omdat niemand zn jaar salaris wilde betalen en hijzelf ook niet wou inleveren (wat ik nog wel begrijp).. foute keuzes van PSV hebben mijn clubje de verdoemenis in geholpen..
Liever geen kampioen maar een fris leuk elftal met gezond beleid dan een hoopje debielen op het veld die de geldkraan leegtrokken en niks presteerden!!

19 augustus 2014 om 02:07

Manolev kan je er prima bij hebben, waarom praat iedereen van der gijp zo na.
Hij werkt altijd als een paard en geef nooit op.
Dat VI nou alleen de slechte voorzetten etc. Laat zien zegt genoeg.

19 augustus 2014 om 02:28

Helemaal niet, het eerste jaar deed ie het goed maar de jaren erop was het een echte amateur van Jupiler league niveau, bij de eerste beste fout was het nonstop fouten maken, en zo bij iedereen niet alleen bij Manolef, er hing gewoon een raar sfeertje bij Psv, Ze speelden niet met plezier, durf en passie, bang om te voetballen

19 augustus 2014 om 07:50

Volledig met je eens. v.d. Gijp en de Snor hebben hem helemaal kapot gepraat en het
laten zien van mislukte voorzetten enz. Slechte filmpjes kun je zelfs van de beste Ned. Voetballer maken.

19 augustus 2014 om 17:15

Het nieuwe slachtoffer van ridders van de ronde anus is Luuk de Jong. Stelletje niet-wetende zielepieten. Er komt nooit een uitspraak met voetbalkennis voorbij daar aan tafel.

Wat een miskoop, zijn dit nu die stappen die we gaan maken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren