Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV’er droomt van ‘Rode Duivels’: ‘Ik sluit het niet uit’

Laatste update:

Timothy Derijck speelde 62 officiële wedstrijden voor PSV, maar een onbetwiste basiskracht werd de centrale verdediger nooit. De 29-jarige Belg kon vervolgens geen potten breken bij FC Utrecht en ADO Den Haag, maar is nu weer helemaal opgeleefd bij Zulte Waregem.

/

De voormalig jeugdinternational erkent in een interview met Het Laatste Nieuws dat het goed gaat: “Ik voel me hier erg thuis en ik krijg ook vertrouwen van iedereen. Dat is ook heel belangrijk voor mij”, aldus Derijck, die zelfs in verband wordt gebracht met de nationale ploeg.

“Op dit moment is het heel moeilijk, maar als het goed blijft gaan met de club en mezelf dan moet je nooit iets uitsluiten. We zullen het wel zien, maar er is enorm veel talent bij België. Zowel voorin, achterin als op het middenveld. Dat er heel veel concurrentie is, is wel duidelijk”, besluit Derijck.

Is Timothy Derijck goed genoeg voor de Belgische ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch erg knap van hem dat hij zich zo heeft weten te revancheren, want ik vond het altijd een enorm matige berperkte verdediger met veel foutjes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de Belgische competitie niet volg, maar als hij inderdaad zich zo goed manifisteert kan hij zomaar met een beetje geluk (blessures etc.) worden opgeroepen voor het Belgische elftal.

13 oktober 2016 om 12:58

Zeker knap van hem!
Hij is naar mijn mening overigens de meest down to earth voetballer die ik ooit heb gesproken! Dat draagt misschien wel bij waarom hij zich knap heeft weten te revancheren.

Kan me niet voorstellen dat hij een plek verdiend, of gaat hij Alderwereld, Verthongen of Kompany eruit spelen?

13 oktober 2016 om 09:45

Lijkt mij stug, plus dat de belgen ook wel wat talenten hebben die aan het doorbreken zijn...

13 oktober 2016 om 09:54

Denk ook niet dat hij die uit de basis gaat spelen. Verder heb ik hem in een paar samenvattingen gezien en dat was niet veel soeps. Nou weet ik wel dat samenvattingen niet alles zeggen, maar wat ik heb gezien: nog steeds dezelfde beperkte voetballer als voorheen. Bij lange na niet goed genoeg en zeker niet als je kijkt naar wat er op het moment staat.

13 oktober 2016 om 09:59

Vermaelen, Engels en Lombaerts ook niet.

Maar ja, die 3 zijn net als Kompany blessuregevoelig dus misschien heeft hij ooit eens 'geluk'. Al zijn volgens mij Engels, Kompany en Vermaelen nu ook geblesseerd. Maar dan nog heeft Derijck concurrentie van Ciman en Kabasele, allicht komt het er nooit van.

13 oktober 2016 om 10:03

Staat hij nu centraal achterin of op het middenveld? Gezien hij 1 op 3 loopt.

13 oktober 2016 om 10:05

Laatste keer stond hij centraal achterin

13 oktober 2016 om 10:19

Hij staat altijd centraal achterin bij Zulte Waregem.

13 oktober 2016 om 23:20

idd en hij scoorde dit seizoen al 3 keer.

13 oktober 2016 om 10:19

Hij hoeft er toch niet iemand uit te spelen? Twee geblesseerden centraal en dan wordt hij al misschien opgeroepen. En dan weet je nooit wat er gebeurt. Het is vanuit Eredivisie perspectief niet te geloven want hij was ook maar korte tijd goed bij ADO, maarja zo snel gaat het in het voetbal.

Zegt toch wel iets over het niveau van de Belgische competitie als deze man hier uitblinkt.

Niveau in belgie is te vergelijke met hier, niet echt hoogstaand..
Zou mij zeer verbazen als hij opgeroepen gaat worden, maar als ze dezelfde selectieprocedure hebben als de nederlandse bondscoach kan het zomaar gebeuren..

Voormalig PSV'er.. man wat een titel.
Voor zover ik weet heeft hij meer zijn bekendheid te danken aan zijn periodes bij Den Haag.

Goed het zal wel omdat ze dan de lezers willen trekken.

Verder moet ik zeggen dat Derijck zich wel heeft gerevancheerd maar denk dat het Nationale elftal van België te hoog is gegrepen hoor.

13 oktober 2016 om 13:04

Ja maar Den Haag is totaal geen aansprekende club, vandaar dat ze PSV in de titel gebruiken he.

Dromene mag hij natuurlijk altijd.
Maar deze man zal volgens mij nooit een plaats verwerven bij de nationale ploeg.

De fauw was ook helemaal opgeleefd bij Zulte en volgens mij ook international geworden toen. Over het algemeen hebben ze wel goede centrale verdedigers bij Zulte, maar zijn de backs altijd van een net-niet niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren