Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We wilden Martin al hebben voordat hij naar Real Madrid ging’

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach hoopt zich in januari te versterken met Martin Ödegaard. Sportief directeur Max Eberl heeft tegenover televisiezender TV3 laten weten dat de aanvallende middenvelder bij hem serieus in beeld is.

/

“We wilden Martin al hebben voordat hij naar Real Madrid ging, er ook andere clubs geïnteresseerd waren en de prijs de lucht in schoot. Maar we konden niets klaarspelen. We konden Martin en zijn vader er niet van overtuigen dat wij het beste plan voor hem hadden”, aldus Eberl. De zeventienjarige Ödegaard maakte in de winter van 2015 de overstap van Strömsgodset IF naar Real Madrid, maar komt nog niet in aanmerking voor minuten in het eerste elftal van trainer Zinédine Zidane.

Dat Mönchengladbach interesse heeft (gehad) in Ödegaard, dat vertelde Eberl in maart overigens ook al eens in een interview met het tijdschrift Kicker: “Wij hadden concrete interesse, er is in Duitsland meer dan alleen Bayern München en Borussia Dortmund. Je kunt je natuurlijk altijd afvragen: wat heeft Gladbach te bieden ten opzichte van de grootste clubs in Europa? Maar ik ben er zeker van dat Ödegaard, als hij voor Gladbach had gekozen, nu met regelmaat in de Bundesliga zou hebben gespeeld.”

Zou Borussia Mönchengladbach een geschikte club zijn voor Martin Ödegaard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik hem was zou ik naar deze club gaan. Wij Real Madrid lijkt een doorbraak nog ver weg. Het middenveld is druk bezet. Bij gladbach zou hij zich denk ik goed kunnen ontwikkelen

Geen enkele medelijden met deze jongen. Hij kon naar verschillende clubs zelfs Ajax was geïnteresseerd las ik ergens. En toch kiest voor de grootste club van allemaal... Die pa zal er ook weinig van snappen denk ik zo.. Of ze zagen €€€€

22 september 2016 om 13:49

Wat...ZELFS ajax had interesse?

Dan had die blind daar moeten tekenen natuurlijk, hoe dom kan die jongen zijn he???

Wat denk je wel niet voor te stellen dat je als jong pikkie even naar Real gaat en daar even in de basis komt wat een grap, daar lopen de allerbeste. Gewoon superdom van die vader en hemzelf, zal wel meeste knaken daar krijgen maar een Ajax zou nog 100x een betere keuze zijn geweest, maar goed die gastjes denken dat ze nu al beter dan Modric zijn en dan nog klagen dat je weinig speeltijd hebt XD prachtig om te zien dat die niet aan de bak komt.

22 september 2016 om 14:03

Als hij bij Ajax geflopt was, dan was zijn carriere over geweest. Nu is hij "geflopt", maar hij heeft een grote zak geld gekregen, en hij kan in elk land makkelijk aan de slag.

22 september 2016 om 22:34

Ja zelfs Royston Drenthe voetbalt tegenwoordig nog... Die jongen had veel beter naar een club als Ajax of BMG kunnen gaan natuurlijk. Meer kansen op speeltijd, hij staat nu al wat, twee jaar stil? Als hij echt het talent heeft wat hem toegedicht wordt had hij het zeker gered bij een van deze clubs. Ik hoop natuurlijk dat hij alsnog doorbreekt, maar hij heeft wel twee jaar van z'n carrière weggegooid. Financieel onafhankelijk, maar goed, de vraag is waar je tevreden mee bent als supertalent...

22 september 2016 om 14:27

Aan de andere kant, hij heeft getraind met de beste ter wereld, en ik neem aan genoeg opgestoken. Real Madrid op z'n CV staan. Je zag het met Afellay en ziet het met Balotelli, je komt altijd wel weer aan de slag. Monchengladbach zou wel een ideale club voor hem zijn.

22 september 2016 om 22:37

Leuk, Real op je CV. Dat dat dan als ballenjongen voor Castilla was doet er niet toe... Natuurlijk is het moeilijk die verleiding (en het geld) te weerstaan, maar als je naar een carrière kijkt is het het meestal toch niet waard. Er zijn zó veel jongens die te vroeg een te grote stap maken en het niet redden. Hopelijk krijgt ie t nog lekker op de rit.

Hierheen gaan en dan gewoon een terug koop clausulee nemen, win win win situatie.

Dat wij al eerder interesse in hem hadden is geen geheim meer natuurlijk. Dat hij voor Real koos kun je hem niet kwalijk nemen. Hij is jong, iedereen was hyped en hij moet dat monsterlijke salaris gezien hebben en was om. Of het verstandig was? Hij heeft nu anderhalf jaar een heerlijk salaris lopen binnen harken en kan nog steeds naar genoeg clubs om zijn carrière nog recht te zetten.

Echter wil Real hem alleen per leen of met terugkoopoptie laten gaan. Als er echt alleen de mogelijkheid is om hem te lenen moet je het niet willen. Dan heb je eventjes profijt van zijn diensten en dan is ie weg. Dan kun je beter een jeugdspeler als Sow op die positie een kans geven.

Als Hazard niet weggaat naar Chelsea, hebben we eigenlijk ook niemand nodig voor die positie. Dahoud kan daar ook spelen, alhoewel die meer in de verdediging speelt en in de jeugd hebben we nog Sow. Ook hebben we natuurlijk onze aanvoerder Stindl nog en onze zomeraanwinst Benes die daar kunen spelen. Met andere woorden: eigenlijk is hij helemaal niet nodig. Maar goed, Eberl weet wat die doet. Zou in elk geval een goede aanwinst zijn voor ons!

Eberl ontkende zaterdag tegenover Sky dat de onderhandelingen al vergevorderd zijn...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren