Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We weten wat er door tegenstanders heen gaat, als ze tegenover Messi staan’

Laatste update:

Een breuk in de rechterarm houdt Lionel Messi de komende drie weken aan de kant. De blessure van de aanvaller komt voor Barcelona op een slecht moment, met de wedstrijden tegen Internazionale en Real Madrid in aantocht. Ernesto Valverde spreekt van een 'gevoelige tik'; zijn spelers denken dat Barcelona het gemis van de Argentijn kan opvangen.

"We weten maar al te goed wat hij toevoegt aan ons elftal", vertelt trainer Valverde in de Spaanse pers. "We weten allemaal wat er door tegenstanders heen gaat, als ze tegenover Leo staan. Maar we moeten ons erbij neerleggen dat hij er niet bij kan zijn. Daar gaan we ons op voorbereiden, maar natuurlijk zullen we het wel merken."

Valverde wijst erop dat het niet de eerste keer is dat Messi wedstrijden moet laten schieten. "Er zijn eerder wedstrijden geweest waarin hij niet meedeed. Hij is weliswaar een fundamentele speler die veel van ons spel bepaalt, maar we blijven volgens onze ideeën voetballen. We gaan hem missen, maar we willen hem missen terwijl we winnen", blikt hij vooruit.

Gerard Piqué noemt het 'psychologisch een fijn gegeven' als Messi op het veld staat. "We weten dat we dan sterker zijn. Maar zijn afwezigheid mag ons niet beïnvloeden. Het maakt een groot verschil of hij speelt of niet, maar we hebben genoeg alternatieven. We hoeven dus niet in paniek te raken", zegt hij. Ivan Rakitic vult aan: "We gaan proberen te zorgen dat we zijn afwezigheid zo min mogelijk merken."

Messi kwam zaterdagavond na twintig minuten spelen in het thuisduel met Sevilla (4-2) ongelukkig ten val na een duel met Franco Vazquez en greep direct naar zijn rechteronderam. Na een blessurebehandeling van enkele minuten werd hij gewisseld. Nader onderzoek wees een breuk in de arm uit, waardoor Messi ongeveer drie weken aan de kant staat.

Kan Barcelona het gemis van Lionel Messi adequaat opvangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet waarom ze uitgaan van 3 weken.. een breuk is toch gewoon 6 weken bij volwassenen? Bij kinderen kan de breuk wel na 3 weken hersteld zijn

21 oktober 2018 om 09:33

Ja maar zij hebben waarschijnlijk middelen die wij niet hebben om te herstelden

21 oktober 2018 om 09:50

Ik denk dat de speler na 3 weken weer mag spelen, maar dat zijn arm dan nog wel in het gips of een brace moet.

21 oktober 2018 om 10:28

Omdat het geen breuk is. Het gaat om een scheur.

21 oktober 2018 om 13:45

Is toch ook net een kind, alleen door de groeihormoontjes ziet hij er volwassen uit 😉

"hij is weliswaar een fundamentele speler die veel van ons spel bepaalt, maar we blijven volgens onze ideeën voetballen."

Welke ideeën zijn dat dan? Als ik naar Barcelona kijk snap ik er niets meer van. Ik houd me hart vast met de afwezigheid van Messi, Umtiti en Vermaelen.

21 oktober 2018 om 10:16

Zonder Messi is Barcelona ook niet veel hoor. Hij heeft zoveel invloed. Ben benieuwd hoe Barcelona het gaat doen zonder hem.

21 oktober 2018 om 11:33

Dat zeg ik toch ook in mijn originele comment?

21 oktober 2018 om 12:45

Oh kan haha was in de ochtend niet helemaal scherp😅

Barca is een one man army dot jaar. Dit gaat niet goed aflopen voor ze denk ik. Valt mee dat het maar 3 weken is

Zonder Messi en met deze trainer wint Barca geen enkele wedstrijd.
Messi doet gewoon alles wat het middeveld en aanval betreft.
Het spel van barca is gewoon minder sinds valverde trainer is.
Geen creative middenveld, een spits zoals suarez die traag is, en geen flankspelers, ik zou niet weten hoe ze een aanval gaan opzetten.
Barca speelt dus maar met 1 echte aanvaller, en dat is Suarez.
Dembele goed gestart maar omdat hij een paar wedstrijden niet mocht spelen, is hij nu totaal niet in goede doen, en Malcom mag nooit spelen.

Ik heb altijd gedacht dat je met een gips meteen weer kon spelen.
Of mag dat niet omdat je er iemand mee kan blesseren, omdat t hard is.

21 oktober 2018 om 12:12

Omdat de kans groot is dat hij weer valt.

Als ik tegenover Messi stond heb ik maar één ding in mijn hoofd, "pompen die gast". Het liefst zn benen drie keer twisten.
Disclaimer: ik ben niet zo aggressief. Heb 3 kinderen

De Messi dependencia is helaas nog altijd enorm bij Barcelona. Waar spelers als Suarez, Dembele en Coutinho zijn aangetrokken om wat druk van de schouders van de Argentijn af te nemen, zijn dezen hier allen nog lang niet in geslaagd. Suarez begint nu weer wat beter te voetballen, maar ze zijn niet de bepalende factoren geworden die Barcelona nodig zou hebben om minder op Messi te leunen.

Ter Stegen wordt ook gevreesd, die jongeman pakt alles wat er op zijn weg komt.
Jogi moet het aandurven en ook
de keeper vernieuwen: Neuer OUT & Ter Stegen IN

Coutinho mag nu wel is opstaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren