Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We sturen iedere maand tachtig procent van ons salaris naar huis’

Laatste update:

Granit Xhaka verdiende bij Borussia Mönchengladbach uitstekend en bij Arsenal gaat de middenvelder er in financieel opzicht alleen maar op vooruit. De 23-jarige Xhaka beseft welke weg hij heeft moeten afleggen om in het Emirates Stadium te mogen voetballen en stuurt een deel van zijn salaris daarom naar Zwitserland.

/

“Omdat wij onze ouders alles verschuldigd zijn, we willen hen op een dag iets terugdoen”, zegt de 42-voudig international in gesprek met RekationsNetzwerk Deutschland. Met ‘wij’ doelt hij vermoedelijk op zijn broer Taulant, die voor FC Basel en Albanië speelt. “We sturen iedere maand tachtig procent van ons salaris naar huis.”

“We zijn jong, naïef met geld. Met geld kan het snel gaan. Als iemand bijvoorbeeld denkt dat die beter is wanneer die een vollere bankrekening heeft, dan kunnen die personen snel onderuit gaan. De familie is onze grootste luxe”, besluit Xhaka, die zaterdag met Zwitserland met 0-1 won van Albanië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is weer wat anders dan de vele voetballers die met het geld smijten. Erg nuchter van hem. Maar 20% van zijn salaris ben ik nog steeds super jaloers op

Vind het mooi dat hij aan zijn familie denkt. Maar ik zou zelf als ouder echt geen 80% van mijn zoons salaris willen, ik zou het juist hem gunnen om ervan te genieten.

12 juni 2016 om 09:27

Ik denk dat het ook wat zelfbescherming is, zodat ze het er niet doorheen brassen. Nu maar hopen dat pa geen gokverslaving heeft. 😄
Maar anders zal het er nog voor hun liggen als ze klaar zijn met voetballen.

12 juni 2016 om 09:32

Zoals ik het hier lees beheren hun ouders het geld zodat ze het niet in jeugdige naïviteit verbrassen. Als je ouders goed met geld om kunnen gaan, een goed idee.

12 juni 2016 om 09:50

Ik heb 5 kids en geloof dat 80% van mijn salaris op dit moment naar de kinderen gaat. Als een van mijn kinderen respecteerd wat ik voor hun vandaag de dag doe en mij wil bedanken door 80% van zijn miljoenen salaris naar mijn bankrekening over te maken.......... Hmmmmm

12 juni 2016 om 09:56

Van 20% van zijn salaris kun je nog altijd baden in champagne, moet je de vrouwen van je afslaan, een prachtig appartement in Londen huren en nog steeds die ene rode Ferrari kopen die hij wil. Volgens mij is dit gewoon een hele slimme zet dat hij volop kan leven excessen waar hij over 10 jaar spijt van krijgt.

12 juni 2016 om 10:26

Met wat Granit bij Arsenal zal verdienen inderdaad wel, maar Taulant kan dat niet met 20 procent van zijn loon bij Basel hoor.

12 juni 2016 om 13:44

Bon Jovi

Klopt, maar wat ik uit de tekst kan halen is dat de ouders het geld niet krijgen, maar voor hen beheren. Die 80 procent word beheerd door de ouders, en die 20 om zelf van te leven. Althans, ik heb een vermoeden dat het zo is.

Komop mensen,

Niemand van het fenomeen "zwitserse bankrekening" gehoord .. Er zit wel iets meer achter dan loyaliteit aan de ouders , vooral belasting technisch.

12 juni 2016 om 16:00

Haha ik vrees dat je gelijk hebt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren