Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We moeten proberen om bij Kerst op de eerste plaats te staan'

Laatste update:

Real Madrid won afgelopen zaterdag el Clásico en is daardoor weer helemaal terug in de strijd om de koppositie in de Primera División. De ploeg van Carlo Ancelotti staat op het moment derde, maar heeft slechts een punt minder dan de gedeelde lijstaanvoerders Barcelona en Sevilla. Iker Casillas is erop gebrand om de rollen nog voor de jaarwisseling om te draaien.

/

Volgens de keeper is er in de afgelopen weken niets veranderd aan de doelstelling van Real. "We moeten proberen om bij Kerst op de eerste plaats te staan", zei Casillas. "Door Barcelona te verslaan hebben we daar in ieder geval een goede stap naartoe gezet. In maart en april vallen vaak de beslissingen en we doen ons best om tegen die tijd honderd procent fit te zijn."

"We staan er goed voor in de competitie, de Copa del Rey en in de Champions League", vervolgde Casillas. "Straks doen we mee aan het WK voor clubteams en het winnen van dit toernooi zou de kers op de taart zijn. 2014 was een geweldig jaar voor ons, we hebben de fans gelukkig gemaakt. Het zal heel moeilijk worden om de prestaties te evenaren in 2015, maar we gaan wel ons best doen."

Denk je dat Real Madrid bij de jaarwisseling bovenaan staat in Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gaat ze wel lukken . Op dit moment zijn ze de sterkste team in de wereld en geen enkelen club komt in de buurt van real Madrid ....hala Madrid Amigooos

30 oktober 2014 om 21:55

Ze zijn afhankelijk van Barca en Sevilla en ik denk eerlijk gezegd dat op Real na geen enkele andere team Barca kan verslaan in Spanje. Ook Athletico is niet meer zo sterk.

30 oktober 2014 om 22:00

Klopt, barca is ook super sterk, maar barca gaat vast nog ergens een keer punten verliezen. Soms zit het gewoon tegen en dan halen ze bijvoorbeeld een onterechte gelijkspel ofzo waardoor real de koppositie zou kunnen pakken

30 oktober 2014 om 22:10

real gaat ook nog ergens punten laten liggen dus dat maakt niet uit.

30 oktober 2014 om 22:11

Ze zijn helemaal niet afhankelijk van deze ploegen ze hebben alles zelf in de hand

30 oktober 2014 om 22:16

Om bij kerst 1 te staan wel..

30 oktober 2014 om 22:25

En dan moet Real geen punten laten liggen, wat ook zomaar kan.

30 oktober 2014 om 21:57

Er zijn nog clubs als Bayern, Chelsea & PSG waar ze tegen moeten. Ik zie ze gelijk aan Real Madrid.

30 oktober 2014 om 22:09

Jij ziet PSG gelijk aan Real Madrid?

30 oktober 2014 om 22:24

Inderdaad, ik denk zelfs dat Bayern in haar huidige vorm iets beter is dan Real. Chelsea presteert ook ontzettend goed. Ik verwacht sowieso dat in ieder geval Real, Bayern en Chelsea in de kwartfinale vd CL zullen staan. Over Barca heb ik nog mijn twijfels aangezien ze elke 'topwedstrijd' tot dusverre hebben verloren.

30 oktober 2014 om 22:53

Denk dat Real Bayern van de mat speelt, net als vorig jaar. Chelsea speelt ander voetbal, en die zie ik als grotere uitdager.

30 oktober 2014 om 23:04

Op dit momenr is het in mijn ogen
1Real
2Barca
3Bayern
4Chelsea

31 oktober 2014 om 01:07

Aan je foto en naam te zien ben je voor barca, wat niet erg is, maar denk dat bayern op 2 moet staan. chelsea als 4e, maar een moeilijke tegenstander. Het zal tussen deze 4 teams gaan idd.

30 oktober 2014 om 22:00

Ik denk dat Madrid wel een van de beste teams heb ter wereld sinds het Ajax van 95. Man, man, man het is gewoon smullen.

30 oktober 2014 om 22:40

Real is de beste club van de wereld momenteel...

30 oktober 2014 om 23:19

Ook dat weten we pas rond de kerst

31 oktober 2014 om 10:21

We weten rond de kerst pas of Real Madrid de beste club is van DIT moment?

31 oktober 2014 om 11:25

Officieel gezien is dat nog steeds Bayern München. Dus ja, rond de kerst weten we of Real Madrid die beker omhoog mag houden.

Nee, je moet proberen om in mei bovenaan te staan.

Iedereen is verslaanbaar! Ook Real Madrid

30 oktober 2014 om 22:20

Maar ook Real verliest van de kleintjes. En tegen de kleintjes moet je kampioen worden.

Ik denk dat Bayern München ook heel sterk is geworden dus k weet niet of real nog de beste is

Ze willen ook nog revanche nemen van de uitschakeling van de champions leaque..

30 oktober 2014 om 21:59

Ja zeker, die revanche zal ook komen. Bayern heeft zich goed versterkt tegen snelle counters.

30 oktober 2014 om 22:13

Real Madrid (mijn club) is gewoon een een wereldteam. Wat wil je ook als je (bijna) alleen maar Galácticos in je team hebt. Dat counteren beheersen ze als de beste. In de clásico waas het weer eens sportief dat is onder mourinho wel eens anders geweest.

30 oktober 2014 om 22:24

Ja maar het positiespel, breedte van de selectie en rustmogelijkheden tijdens de competitie wijzen allemaal in het voordeel van Bayern. Voor mij is Bayern favoriet voor de CL eindwinst. En dat komt niet alleen door die 1-7 want Bayern heeft ook moeilijke wedstrijden gehad.

30 oktober 2014 om 22:48

Vorig jaar zou Bayern wel even winnen van Real iedereen weet hoe het is gelopen...

31 oktober 2014 om 17:29

Inmiddels is dat paar maanden geleden he laten we nu vooruitblikken als die komt Bayern-Real

Is natuurlijk ook een momentopname. Hoe zal het over een paar maanden zijn ? Kan Real de huidige vormcurve aanhouden ? Dat kan maar het kan ook van niet.

Chelsea en Bayern zijn ook wel super bezig ; aan hen zou ook het huidige Real de handen meer dan vol hebben.

En niet vergeten : Messi had gewoon 0-2 kunnen scoren en dan was Real niet meer teruggekomen.

Op dit moment is Real zeker de beste van Spanje maar het is nog even. Alvast te vroeg om nu al conclusies te trekken.

30 oktober 2014 om 22:39

Als als Messi 0-2 maakte. Zo lust ik er wel een paar. Als Benzema de 1-1 had gemaakt als als als. Dus als als beweringen kan je de prullenbak instoppen. Als als heb je niets aan.

30 oktober 2014 om 22:47

Wou net zeggen, zo zinloos dat hij als momenten bij te haalt. Dan kan ik wel 3 jaar doorgaan met als als momenten dan ben ik nog niet klaar.

Chelsea zou ook zomaar de CL kunnen winnen. Mourinho's tweede jaar onder een club staat gegeradeerd voor prijzen.

31 oktober 2014 om 01:08

Het kan zeker, echter schat ik Chelsea nog niet op het niveau van combinatie spel zoals dat in madrid en munchen gespeeld wordt. Maar wie weet op de counter, het is altijd lastig scoren tegen chelsea. Mourinho blijft natuurlijk ook een wereldklasse coach.

Real Madrid, de belangrijkste titelkandidaat, wat een beestenteam, en wat een reservebank nu Khedira terug is en Jese ook binnenkort

Ik persoonlijk denk dat Real over elke tegenstander heen gaat walsen, en zou ook niet verrast zijn als ze een recordaantal doelpunten gaan scoren in de competitie, Ancelotti heeft dit team fantastische individuen tot een geheel gesmeed waar niemand tegenop kan !

Als ze deze vorm houden kan het een heel mooi jaar worden voor madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren