Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moeten gewoon vijf keer winnen en hopen op een misstap van Ajax’

Laatste update:

De ontmoeting tussen AZ en PSV was het duel tussen de topscorers Vincent Janssen en Luuk de Jong. En ondanks zes treffers (2-4) scoorden de beide spitsen niet. De Jong scoorde voor de winterstop veertien keer maar sinds de hervatting van de competitie stokt de productie: vijf doelpunten in twaalf wedstrijden.

/

"Natuurlijk wil ik altijd scoren. Maar als ik belangrijk kan zijn voor het team, geeft mij dat ook voldoening. Ik ben ook blij met een goede assist", vertelde De Jong na afloop tegen het ANP. “Ik maak me er niet druk om. Ik weet mijn functie in het team. Ik ben aanspeelpunt en laat ook ruimtes vallen voor anderen. Ik blijf zoeken naar doelpunten. Ik maak mijn goals wel.''

De spits annex captain kon vooral moeilijk leven met de twee late tegendoelpunten die PSV incasseerde. Door die treffers van AZ heeft Ajax, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft, ten opzichte van PSV een doelsaldo van plus zeven. “Nu moet Ajax weer, wij gaan kijken of zij met de druk om kunnen gaan”, verwees De Jong naar het duel van Ajax met PEC Zwolle, zondagmiddag in Amsterdam. “Wij moeten gewoon nog vijf keer winnen en hopen dat Ajax een misstap maakt.”

Na de transferflaters van AFC Ajax en Feyenoord Rotterdam is het tijd voor die van PSV! In onze fotospecial van vandaag aandacht voor onder meer een handvol Brazilianen en, uiteraard, Andy van der Meijde (Y)

Geplaatst door voetbalzone op zondag 3 april 2016

Prolongeert PSV de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik erger me wel kapot aan die onnodige tegen doel punten altijd. Maar ja de Jong heeft inderdaad gelijk. Het is zo makkelijk als dat. Zelf alles winnen en hopen op punten verlies van Ajax. Toch heb ik er een hard hoofd in.

Het wordt spannend, had echt meer verwacht van AZ het blijft spannend tot het einde

3 april 2016 om 11:07

Ja maar dat had ik in de wedstrijd van az tegen ajax ook. Blijkt toch dat er een groot gat is tussen ajax, psv en de rest.

3 april 2016 om 11:14

Bij ploegen als AZ moet iedereen erbij zijn anders komen ze altijd te kort tegen de top 2.
Het gemis van Wuytens en Vlaar was heel duidelijk.
Fijn dat ze toch nog even twee keer scoorden voor het doelsaldo.

3 april 2016 om 13:45

Niet alleen hen. PSV speelde tegen een gemankeerde en uiterst jonge ploeg. In de verdediging misten er drie basisspelers en in de aanval misten we ook Alireza. Daarnaast was de score redelijk geflatteerd, want zo slecht was AZ namelijk niet.

Het blijft denk ik tot de laatste speeldag een Nek aan Nek race. PSV en ajax zullen niet veel punten laten liggen. Denk dat Heerenveen uit voor ons nog de lastigste is. De rest zul je waarschijnlijk wel winnend afsluiten. PSV heeft vitesse misschien nog als lastige tegenstander de rest zullen ze ook wel winnen uit bij Roda en Zwolle.

3 april 2016 om 11:27

Inderdaad. PSV en Ajax zijn gewoon heel erg aan elkaar gewaagd. Een foutje en het kampioensschap gaat naar de ander.

Luuk de jonge gaat weer tweede worden op de topscoorder lijst,achter dost, depay en nu janssen...

haha het zou toch wat zijn dat de graafschap thuis van ajax wint op de laatste speeldag. en dat de graafschap daardoor niet degradeert en psv kampioen wordt.

3 april 2016 om 11:46

nou nou wat een lol weer zeg pff

3 april 2016 om 13:46

Ik kan daar wel om lachen hoor.

3 april 2016 om 16:58

@waagplein,
Ik ook wel ,misschien heb @willywortel wel gelijk een mooier,
scenario kan je niet hebben.

3 april 2016 om 11:53

Zou zomaar kunnen. Dordrecht lukten het ook om te winnen van Ajax. Maar als het zo blijft hebben wij aan een gelijk spel genoeg bij de graafschap.

3 april 2016 om 11:56

Mits ons doelsaldo in ons voordeel blijft.

3 april 2016 om 13:05

Ik wou het net zeggen!

3 april 2016 om 13:11

Dordrecht won van ajax omdat Ajax nergens meer voor speelde en met tegenzin nog naar dordrecht moest.

3 april 2016 om 14:50

De graafschap is wel veilig dan, cambuur degradeert voor die tijd nog wel

Laat Ajax eerst vandaag maar eens winnen van PEC want er wordt maar even vanuit gegaan dat we dat wel eventjes winnen , maar dat dachten we tegen Heracles ook nou dat hebben we gezien dus gewoon eerst proberen vandaag te winnen en dan zien we volgende week wel weer .

3 april 2016 om 11:55

Word idd geen makkie vanmiddag zo zomaar weer puntverlies kunnen zijn. Maar verliezen zullen ze niet doen dus staan sowieso weer bovenaan vandaag.

3 april 2016 om 12:36

Nu blijf je er weer makkelijk over nadenken .. "Verliezen gaan we toch niet". Dachten wij ook bij ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren