Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moesten rennen, want er kwamen fans met bivakmutsen achter ons aan’

Laatste update:

In Vloggertje gaat presentator Mounir Boualin op bezoek bij bekende gezichten uit de voetballerij. Deze keer praat hij met doelman Stijn van Gassel, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt bij Excelsior. De 26-jarige sluitpost blikt terug op het krankzinnige promotieduel met ADO Den Haag in mei 2022, bespreekt het huidige seizoen van de Kralingers én gaat in op zijn eigen ambities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We zijn zowat een jaar verder en het doet nog steeds zeer om erover te praten. Dramatische uitslag en een aantal dramatische medesupporters. Het was een gitzwarte dag als Hagenees zonder achterlijke bedoelingen.

14 april 2023 om 10:17

Sow, dat kan ik me voorstellen ja. Erger ga je het als supporter bijna niet krijgen. De aanstelling van Kuyt kwam lichtelijk in de buurt misschien?

14 april 2023 om 10:46

Lijkt mij niet toch? Iedere club neemt eens in de zoveel tijd een beginnend trainer aan die het niet redt. Daarnaast is het moeilijk te bepalen of dat aan de kwaliteit van de trainer of de kwaliteit van de selectie ligt. Aangezien Advocaat, die echt hoog heb zitten, zeker niet alles wint denk ik dat het niet alleen Dirk lag maar dat hij ook een wespennest van veel te hoge ambities met beperkt materiaal is binnengestapt. Dat van die wedstrijd van ADO tegen Excelsior komt in een heel ander rijtje waar ADO er ook wel een paar van heeft. 3-0 voor wat kan je gebeuren klaar voor een feestje en een mooie toekomst en in een mum van tijd 3-4 verliezen, vast komen te zitten in de eerste divisie en een grote pleuriszooi. Wel echt heel heftig.

14 april 2023 om 12:57

Haha misschien in de buurt wel ja. Het was een beetje de kers op de taart. Helaas bevestigde Kuyt zelf waar iedereen al bang voor was. Maar het is overal een zooitje in den Haag. We mogen Kuyt zeker niet alles aanrekenen, maar die maakte het, zacht gezegd, niet draaglijker. Uiteindelijk is het een beperkte selectie bij een club die van binnen totaal verrot is, helaas. Nu met advocaat is er gelukkig wel wat vuur te bekennen in de selectie, maarja... Dan alsnog mis je kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren