Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We kochten hem voor 8,5 miljoen pond, wat zou hij nu waard zijn?’

Laatste update:

Philippe Coutinho liet zondag in de thuiswedstrijd tegen Manchester City (2-1) weer eens zijn klasse zien. De aanvallende middenvelder krulde de bal een kwartier voor tijd in de verre hoek en bezorgde zijn elftal daarmee drie belangrijke punten. Hij kon na afloop dan ook op de complimenten van manager Brendan Rodgers rekenen.

/

“We hebben hem voor 8,5 miljoen pond van Internazionale gekocht en het is bijna beangstigend om te beseffen wat hij op de huidige markt waard zou zijn. Maar hij heeft nog altijd verbeterpunten”, zei Rodgers tegen de BBC. “Zijn techniek is van zo’n hoog niveau, dat hij nog veel goals gaat maken. Hij maakt nu veel successen mee en dat beweegt hem er ook toe om vaker op doel te schieten. Want hij weet dat hij de kwaliteiten heeft om zo uit te halen.”

Liverpool klom door de zege op City naar de vijfde plaats in de Premier League en de achterstand op nummer drie Arsenal bedraagt nog maar drie punten. Champions League-voetbal lonkt, weet ook Rodgers. “We willen niet als vierde, maar zo hoog mogelijk eindigen. Vorig seizoen wonnen we twaalf van de laatste veertien wedstrijden. We hopen het nu ook goed te doen in de slotfase van het seizoen.”

Wat is de huidige marktwaarde van Philippe Coutinho, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische speler, ik snapte toen al niet dat inter hem voor zo weinig liet gaan want hij stond bekend als een groot talent.

1 maart 2015 om 23:40

Inderdaad oom, snapte al niet waarom Inter hem uberhaupt heeft laten gaan, en dan ook nog voor zo weinig geld inderdaad.

1 maart 2015 om 23:50

Precies! Weten jullie zijn wedstrijd tegen Tottenham nog in de CL? (4-3 inter) Samen met Sneijder het spel lopen verdelen! Ben hem toen nooit meer vergeten

1 maart 2015 om 23:58

Volgens mij kocht inter van het geld Kovavic terug. Een minstens zo'n groot talent die toen beter bij het spel paste.

2 maart 2015 om 02:14

Coutinho ze rendement lag toen wel wat lager bij Inter.. alsnog een zeer grote fout hem te laten gaan was nog zo jong en zou alleenmaar beter worden zoals ze nu hebben gemerkt. Gewoon ston van Inter ook al hebben ze nu het talent kovacic rondlopen.

Dan te bedenken dat United 75 miljoen heeft betaald voor Di Marìa..

2 maart 2015 om 09:20

En dat te bedenken hoeveel liverpool aan geld weg gegooit heeft in de afgelopen jaren met miskopen. Kan die manager nu wel mooi praten over een spelertje maar dat neemt niet weg dat liverpool financieel slecht handeld. Kennen jullie ene carrol???

2 maart 2015 om 10:21

Ruimschoots goedgemaakt met torres en suarez.

2 maart 2015 om 15:18

Leuk om die koeien uit de sloot te halen, maar bij Liverpool worden spelers binnen een maand al miskoop genoemd en alle goede aankopen vergeten.

Ken je ene Can? Die is al verdubbeld qua marktwaarde

Ik had het allang gezien, destijds was hij 17 jaar en 75 op Fifa, dan wordt je hoe dan ook een grote...

Echt een fantastisch talentheeft Liverpool met hem, hij speelde Chelsea weg, speelt nu City weg, briljant doelpunt tegen Soton en vandaag ook weer. Hij heeft eigenlijk best wel een mooie trap, snel, creatief, explosief, en lijkt nu ook meer en meer rendement te krijgen. Koopje van de eeuw, waar was Inter mee bezig?

1 maart 2015 om 23:43

Ja, natuurlijk. Jij had het allang gezien. Daarom reageer je nu op VZ en ben je geen hoofdscout ergens bij een topclub in Europa.

1 maart 2015 om 23:49

Ik wacht op m'n kans, bij Gotze was het ook erg duidelijk dat hij een grote zou worden.

On serious note, het was toch al lang en breed bekend dat Coutinho echt zo'n wonderkid was, waarom ging Inter niet zuiniger met hem om.

1 maart 2015 om 23:50

Nou er zit een verschil in een opmerken dat een speler daadwerkelijk potentie heeft wanneer hij al bij een Europese topclub (destijds in ieder geval) speelt, of jeugdige spelers scouten en de beste talenten eruit zoeken. Volgens mij was het voor iedereen een groot raadsel waarom Inter hem destijds zo goedkoop liet gaan.

2 maart 2015 om 00:02

Ik hoop dat je ontdekt wordt, want blijkbaar kan jij de wereld een heleboel mooie voetballers laten beleven.

1 maart 2015 om 23:47

Destijds had FIFA dat dus goed gezien!

1 maart 2015 om 23:53

Haha, maar de Brazilianen barste van talenten. Het grootste centrale verdedigende talent op aarde: Marquinhos. Verder nog Oscar, Coutinho, Neymar, Lucas Moura, Danilo, Casmeiro. Ik vergeet er nog vast een paar! Hoe oud is Douglas Costa van Shaktar?

2 maart 2015 om 00:06

Je vergeet Felipe Anderson! Douglas Costa is 24 jaar.

2 maart 2015 om 02:04

En je hebt ook nog Firminho van Hoffenheim. 23 jaar en in bloedvorm. Volgens een bericht op deze site zich Arsenal achter hem aan. Verder heb je nog Lucas Silva (Real M) en Lazio heeft ook nog een ruwe diamand, zijn naam ontgaat me even.

2 maart 2015 om 02:06

Je hebt ook nog Fred en Bernard(S. Donetsk). Vooral van Fred verwacht ik nog veel, hij ging als opvolger van Willian naar Donetsk, en is nog maar 22 jaar

2 maart 2015 om 07:37

Marquinhos ofzo van psg is ook een manne groot talent.... ohja en anderson talisca

2 maart 2015 om 08:52

Precies wat jullie noemen! Er komt een berg Braziliaans talent aan!

2 maart 2015 om 08:53

#Madridsta __ ik heb Marquinhos ook genoemd maar je had het waarschijnlijk niet gezien

2 maart 2015 om 09:30

Felipe Anderson , ge-wel-dige speler om naar te kijken

2 maart 2015 om 10:23

Dat wordt van elke lichting uit Brazilië gezegd, maar uiteindelijk halen ze lang niet allemaal de top. Ganso, Damião en Lucas werd 4-5 jaar geleden ook allen een florissante toekomst voorspeld in de Europese top, maar hebben dat eigenlijk ook alle drie niet (echt) waar gemaakt.

Laat steeds meer zien van het talent dat hij in zich heeft en is langzamerhand één van de belangrijkste spelers geworden voor Liverpool. Mooi om te zien, leuke voetballer.

Het is altijd leuk om te zien dat bekende talenten als Coutinho hun klasse laten zien.
Maar laten we niet te vroeg juichen en afwachten of hij dit langer kan laten zien.

Hij was mislukt bij Inter, ging naar Sociedad ofzo? een club in de La Liga in idd, daar ook mislukt, terug bij Inter, weer mislukt. Liverpool kocht hem en doet het aardig nu maar een dragende speler? moeten we nog afwachten. Suarez, is een dragende speler.

1 maart 2015 om 23:49

Hij was niet mislukt kreeg gwn weinig kansen omdat ie te jong was

1 maart 2015 om 23:52

Te jong is nooit een reden om een speler niet te laten spelen.
Als je goed genoeg bent speel je, tenzij de trainer iets tegen je heeft natuurlijk.

1 maart 2015 om 23:57

In Italie wordt ervaring nog altijd als zeer belangrijk gezien.

2 maart 2015 om 01:52

Bij Inter hadden ze destijds betere spelers. En als je 13miljoen euro kan vangen voor een talent. Dan is dat nog geen slechte deal op voorhand. En kijkend naar Coutinho. Hij had wel degelijk in het begin opstart problemen bij Liverpool. Dit seizoen laat hij echert zien dat hij kan voetballen. Vorig jaar liet ie af en toe iets leuks zien. En werd hij hard begeleid door Suarez. Maar dit jaar is hij echt doorgebroken.

2 maart 2015 om 09:46

Nou hij heeft 4 goals gemaakt, als je dat een doorbraak noemt dan heb jij alles wel wel erg laag liggen.. Hij heeft goed tegen City gespeeld en Liverpool staat doet nu mee voor plek 4 want ze staan met Spurs, Utd en eventueel Southampton allen bij elkaar. Arsenal is er ook nog maar ik denk dat zij er doorgaan met plek 3, die hebben gewoon een goede elftal en sinds Ozil terug is van zijn blessure spelen ze goed voetbal. Enige slippertje was tegen de Spurs en Monaco.

2 maart 2015 om 15:41

Coutinho alleen beoordelen op zijn goals dit seizoen, daar ga je natuurlijk al volledig de mist in.

Maar jij staat dan ook bekend om je uiterst objectieve benadering van Liverpool als club en het objectief beoordelen van spelers van Liverpool...

2 maart 2015 om 22:35

Nja ik bedoel hij is een aanvallende middenvelder en jij noemt hem een hele goeie talent / sensatie en als je dat al met 4 goals wordt? Dan heb jij de lat uiterst laag zitten maar goed. Ik snap jou wel, je bent een fan dus niet biased.

1 maart 2015 om 23:54

Speelde bij Espanyol. Speelde daar half seizoen en deed t goed.

Terug bij inter.. Kreeg gwn geen kansen... Begrijpelijk hij was toen ook pas 20 en toen besloten ze hem maar te verkopen.

Beetje Milik verhaal. Speler van 20 verkopen is altijd een risico.

2 maart 2015 om 15:28

Sorry, maar je 2 reacties hier ben ik het totaal niet mee eens. Mensen zijn geen dragende spelers, dat word je. In de afgelopen 2 jaar zijn Coutinho, Sterling, Sturridge en Henderson tot dragende speler uitgegroeid omdat je die elke week wil zien spelen. Je hebt niet 1 dragende speler binnen een team, want zonder Suarez ging het ook uitstekend vorig jaar.

Je verward waarschijnlijk dragende speler met beste speler

Lat laag voor spelers afgaande om alleen goals? Dat klopt ook niet, 4 goals, maar je vergeet zijn passing, verdedigend werk en rushes naar voren dan toch? Dat is al 2 jaar van hogere kwaliteit en word steeds beter.

Tuurlijk zie je Arsenal als buitencategorie en vast op plaats 3, want die arsenalbril heb ik in jou comments haast nooit af gezien Ik heb gisteren Everton zitten kijken en die was ook dramatisch vond ik, want je hebt geluk dat Everton in een grote dip zit..... daar zat haast niets positiefs in.

Geweldige voetballer, met alle respect voor Liverpool hebben ze toch veel matige spelers in hun selectie. Coutinho springt er dan nog meer uit.

1 maart 2015 om 23:56

Ik kan toch wel genieten van spelers zoals Sturridge, Sterling, Lallana, Markovic, Hendo, Stevie G nog sporadisch, Moreno, Can, Skrtel, zijn prima spelerd en de meeste daarvan nog erg jong. Als Liverpool dit team bij elkaar kan houden met misschien nog wat gerichte aankopen dan staat er toch een erg goed team.

Hij begon wat aarzelend, maar is nu ongrijpbaar. Een geweldige ontwikkeling heeft hij ondergaan de afgelopen maanden. Niet vergeten natuurlijk dat het systeem van Liverpool, na het vertrek van Suarez wel veranderd is, vooral als Sterling in de spits wordt geposteerd. Dan is er erg veel beweging over de hele breedte van het veld en dat is voor een snelle en vooral technisch sterke Coutinho geweldig om goed te renderen. Vaak heeft hij ook al de juiste keuzes, maar soms kan het nog wat eenvoudiger en directer. Maar ik vind het geweldig om hem soms de moeilijke oplossingen te zien kiezen. Voor zo'n speler (en Sterling, Lalana en Sturridge) ga je naar het stadion. Vanmiddag ook een geweldige wedstrijd. Na zo'n wedstrijd is Psv-Ajax maar een laag-niveau-wedstrijdje.

1 maart 2015 om 23:54

Die Markovic valt dan ook echt uit de toon.
Wat een rare speler is dat zeg, past totaal niet bij Liverpool.

2 maart 2015 om 00:28

Klopt. Ik zit ook altijd te wachten tot hij vervangen wordt. Emre Can groeit dan gelukkig wel weer in zijn rol als verdediger. Markovic heeft volgens mij dit seizoen 2 of 3 redelijke wedstrijden gehad, maar die groet dus niet. Jammer, want hij had wel potentie.

2 maart 2015 om 07:39

Had potentie? Die jongen speelt een half jaar in engeland. Spelers zoals coutinho, henderson en suarez hadden ook wel een jaar nodig om zich aan te passen. Als hij het volgend seizoen weer niet laat zien kan je pas spreken van een echte miskoop

2 maart 2015 om 15:33

Raar? Hij denkt anders dan de rest qua passing, maar dat is nou juist wat hem zo onberekenbaar maakt. Ik kan er wel van genieten, want hij word wel beter en zo iemand heeft gewoon eenmaal wat langer nodig om zijn draai te vinden.

Lobje van hem vergeten? Schot op de kruising?

Bescheiden voetballer, neemt risico maar ziet die passes wel en veel spelers zien dat niet.

wat een voetballer, die is zich echt helemaal aan het ontplooien , hij is de leider van het creatieve spel bij liverpool en als hij naar doel trapt is het steeds gevaarlijk , hel lijkt geen twijfel dat bepaalde topclubs hem in de gaten hebben net zoals zijn jonge teamgenoot sterling want dat zijn de 2 toppers in het liverpool team !

Wat is deze man een geweldenaar! Hij is een werkelijk genot om naar te kijken en by far liverpools beste speler dit seizoen

Inderdaad, goede aankoop en fijn dat ook deze goede aankopen een keer in het zonnetje worden gezet in plaats van dat ik in elke artikel de naam Caroll voorbij zie komen

Elke selectie kan verbeteren, maar ik ben momenteel erg tevreden met de manier waarop we spelen. We hebben een leuke 'core', van dragende spelers (waarvan er veel Engels zijn) en dat is goed voor de aanhang en nieuwkomers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren